-
[QUOTE=ホミカ;1356180]עם אתם רוצים לצפות בהנטאי
אז תראו
kanojo x kanojo x kanojo
משהו יפה
24 דקות
3 פרקים :D[/QUOTE]
חיפשתי את זה שהיה לי משעמם /=
אבל במקום זה מצאתי סדרה מוזרה שעם מישהו שותה רוק של מישהו הוא חולה ועם הוא שותה עוד רוק אז הוא מבריא.
האנימה הכי מוזרה שראיתי בחיים שלי..
-
עומר, זה הנטאי=פורנו שאנימטורים יפנים חולי נפש יצרו ברגעי שעמום, למה ציפית?
-
[QUOTE=Spider Man;1356183]חיפשתי את זה שהיה לי משעמם /=
אבל במקום זה מצאתי סדרה מוזרה שעם מישהו שותה רוק של מישהו הוא חולה ועם הוא שותה עוד רוק אז הוא מבריא.
האנימה הכי מוזרה שראיתי בחיים שלי..[/QUOTE]
Wtf?
אני יתן לך קישור להנטאי כשאני יהיה לבד
אמא ואחות בבית
תהיה מחובר~
-
"דויד :d" בן כמה אתה בכלל?
-
כי בסקס אמיתי הבנות באיזשהו קטע מחליאות שאני לא יכול לצפות, הם מכוערות תחת ואין לי כוח למצוא באינטרנט מישהי כוסית.
ובאנימה, כמו באנימה, היפנים האלה לא ירצו לגרום לאחרים לפנטז על שעירות שגונחות כמו יען פצועה, אלה על כוסיות עם ציצי גדול.
אני משתמש בדמיון והופך את זה לאמיתי, יש לי חוש כזה D:
-
אני מאונן רק על הנטאי כי יש שם ציצים קופצים וזה כזה מגניב! חחחחחחחח אבל אני לא מאונן על פורנו איכס ציצים אמיתיים זה פשוט מגעיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
[QUOTE=Monkey D Luffy;1356187]"דויד :d" בן כמה אתה בכלל?[/QUOTE]
כן אני דויד
אני בן 13 :D
למה?
והנטאי שולט פורנו סתם חרא!
-
טוב כל אחד עם הסטיות שלו, אבל תפסיקו לדחוף את זה לכל מקום O.o
-
[quote=ホミカ;1356191]כן אני דויד
אני בן 13 :d
למה?
והנטאי שולט פורנו סתם חרא![/quote]
אתה לגמרי צודק בנות הן ממש מטונפות ומגעילות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם אני אשכב עם מישהי היא תהיה מצויירת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
[QUOTE=buizel שולט;1356194]אתה לגמרי צודק בנות הן ממש מטונפות ומגעילות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם אני אשכב עם מישהי היא תהיה מצויירת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
XDDD
-
[QUOTE=buizel שולט;1356189]אני מאונן רק על הנטאי כי יש שם ציצים קופצים וזה כזה מגניב! חחחחחחחח אבל אני לא מאונן על פורנו איכס ציצים אמיתיים זה פשוט מגעיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
אתה מגעיל מה אתה מאונן יחרמן
-
אחי זה נשמע ממש לא טוב Xd
אני לא קורא לזה סטייה, אני עושה את זה פעם ב-
חוץ מזה, אני התחלתי עם זה רק כששאלת אותי D:
יש לי מלא תגובות לכל מיני נושאים, אבל צריך שישאלו אותי קודם כי אז אני יוצא מפגר שאני סתם כותב את זה.
-
לכל שחקניות הפורנו יש מחלות מין ולדמויות בהנטאי אין אז זה גם יותר בריא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
[QUOTE=Spider Man;1356197]אחי זה נשמע ממש לא טוב Xd
אני לא קורא לזה סטייה, אני עושה את זה פעם ב-
חוץ מזה, אני התחלתי עם זה רק כששאלת אותי D:
יש לי מלא תגובות לכל מיני נושאים, אבל צריך שישאלו אותי קודם כי אז אני יוצא מפגר שאני סתם כותב את זה.[/QUOTE]
ראיתי סרט שבן אדם יש לו איזה 50 קונדומים ולא יודע איך לובשים
מנפח וכל החרא הזה שם ביד וזה XD
חחחח
קיצר
ציצי הנטאי שליטעעעע!!
-
[quote=ホミカ;1356200]ראיתי סרט שבן אדם יש לו איזה 50 קונדומים ולא יודע איך לובשים
מנפח וכל החרא הזה שם ביד וזה Xd
חחחח
קיצר
ציצי הנטאי שליטעעעע!![/quote]
כן רק ציצים של הנטאי זה כזה מחרמן והם כאלה יפים ציצים אמיתיים פשוט מכוערים איכס איכס איכס לא הייתי נוגע בציצים של בת גם אם היו משלמים לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!