[quote=הנפש המתמטית;1460970]אחרי שתתאבד,
יהיה לך גלגול חדש
או שתעדיף להישאר רוח[/quote]
אתה שואל או קובע עובדה? ואם אתה קובע עובדה, מהי?
Printable View
[quote=הנפש המתמטית;1460970]אחרי שתתאבד,
יהיה לך גלגול חדש
או שתעדיף להישאר רוח[/quote]
אתה שואל או קובע עובדה? ואם אתה קובע עובדה, מהי?
[quote=peterpan;1460962]תהנו חברים. יש לכם אחלה מנהל ושמו לאון![/quote]
[quote=lordabizi;1460967]שום דבר.
לכן וינר זה חרא.
לכן משתמשים לא צריכים לנסות לקבל וינר.
אז ההנהלה תבין גם כן שוינר זה חרא.
ואז ההנהלה תתאבד.
ואז כל משתמשי הפורום יתאבדו.
ואז גם אני אתאבד.
And they all live (or not) happily ever after.
Dar siegfried.[/quote]
תראה לנו את הקעקוע!
[quote=mr. Avokado;1460969]לא כלכך
הוא תמיד בגישה שהוא יותר טוב כי הוא מנהל, ושהפורום צמ"ח שלו, ושאנחנו חייבים לו משהו כי אף אחד לא הגיב לו בפעילות שבעצם הגיבו לו שלושה, וחושב שהוא אלוהים.
[right]זה לא כלכך אחלה אם תשאל אותי.. במיוחד לא כשרמה שלו כזאת, בלי להעליב.. כאילו מילא הוא לא היה מנהל טוב אבל מלא כשרון, אבל לא זה ולא זה [font=arial black]:punch:[/font][/right]
[/quote]
מחזק את מה שהוא אומר
אני שואל
מהנודים האפורים שהיו בפורום
[quote=הנפש המתמטית;1460973]אני שואל[/quote]
עוד לא החלטתי. אני חושב שקודם אני אעבור אצל המלך קאיו ואתאמן, ואני בטוח אצליח לעבור את דרך הנחש כי אני משועמם כרוני אז אני יכול לעשות פעילות מכאנית משעממת במשך טריליונים של שנים ולא חסר לי זמן. אחרי זה אני אלך לארץ הפרות, לשם מובטח לי כרטיס לאחר המוות שלי מעצם היותי מתמטיקאי, ושם אני אנהל שיחה חביבה עם ארדש וארכימדס. משם כבר נזרום למשהו~.
הוא תמיד בגישה שהוא יותר טוב כי הוא מנהל, ושהפורום צמ"ח שלו, ושאנחנו חייבים לו משהו כי אף אחד לא הגיב לו בפעילות שבעצם הגיבו לו שלושה, וחושב שהוא אלוהים.
[right]זה לא כלכך אחלה אם תשאל אותי.. במיוחד לא כשרמה שלו כזאת, בלי להעליב.. כאילו מילא הוא לא היה מנהל טוב אבל מלא כשרון, אבל לא זה ולא זה [font=arial black]:punch:[/font][/right][/quote]
תודה,זה חשוב לי מאוד(ציניות)
ערב שקסי ילדי הפורום :embarrassed:
לאון, אתה יכול לתת לי תגובה בונה לשילוב של?י אחרי שהוספתי לשילוב כנפיים?
[right]זה לא כלכך אחלה אם תשאל אותי.. במיוחד לא כשרמה שלו כזאת, בלי להעליב.. כאילו מילא הוא לא היה מנהל טוב אבל מלא כשרון, אבל לא זה ולא זה [font=arial black]:punch:[/font][/right][/quote]
[quote=yort3m;1460878]על מנהלים רגילים - לפקח.[/quote]
יש לך אותי בסקייפ, נכון? :ם
אם יש לך באמת ביקורות להעביר בקטע של ביקורות בונות אז אני מקשיב, אבל בלי עקיצות מיותרות.
[quote=lordabizi;1460977]עוד לא החלטתי. אני חושב שקודם אני אעבור אצל המלך קאיו ואתאמן, ואני בטוח אצליח לעבור את דרך הנחש כי אני משועמם כרוני אז אני יכול לעשות פעילות מכאנית משעממת במשך טריליונים של שנים ולא חסר לי זמן. אחרי זה אני אלך לארץ הפרות, לשם מובטח לי כרטיס לאחר המוות שלי מעצם היותי מתמטיקאי, ושם אני אנהל שיחה חביבה עם ארדש וארכימדס. משם כבר נזרום למשהו~.[/quote]
למה שלא תלך על יותר גדול ותלך להתאמן אצל הגראנד קאי? (למרות שהוא פילר)
[QUOTE=הנפש המתמטית;1460980]לאון, אתה יכול לתת לי תגובה בונה לשילוב של?י אחרי שהוספתי לשילוב כנפיים?[/QUOTE]
בסדר
ברוך השםםםםם
[IMG]http://24.media.tumblr.com/c07bdf7a0a854224e5e515b2223c0872/tumblr_miw82uAbd21rtuw6eo1_250.gif[/IMG]
[QUOTE=PeterPan;1460962]תהנו חברים. יש לכם אחלה מנהל ושמו לאון![/QUOTE]
אפשר להתכווח על זה
[quote=alien;1460974]מחזק את מה שהוא אומר[/quote]
זה מתחיל להפוך ללינץ' הא.
לא ברוך לא אשם,
אני אשם
(סתם משחק מילים שקראתי בעיתון)