-
[SIZE=5]~לוקאס~[/SIZE]
סקווירטל משתמש באקדח מים על הרצפה באזור בו נוקס עומד. בגלל שהרצפה היא אדמה המים שוקעים והפכים את האזור לבוצי. לאחר מכן אתה רואה אותו מתעטף במים ועף במהירות בסילון אקווה אל עבר נוקס. נוקס מנסה להתחמק אך הרגל שלו שוקעת בקרקע הבוצית והוא נפגע ומתעלף מיד!
הנער שהוביל אותך למכון מתקדם לעברך "כל הכבוד! זה היה קרב נהדר. הנה התג שלך" הוא אומר ומושיט לך תג מכון
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/0/0b/Coal_Badge.png/60px-Coal_Badge.png[/IMG]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]הנחה נכונה בהחלט
~~
אתה סורק את האדם במהירות ומגלה שהוא לא מעורב, אבל יש לו חגורת פוקדורים. אתה לוחש ללונה שתתקפו אותו ביחד ואתה שולח הלם רעם חזק שמשתלב עם כדור צל של לונה. לפתע, ביאנקה קמה ומרימה את ידה-מסך אור מופיע וחוסם את ההתקפת שלכם, מגן על החייל!. אתה רואה מזווית עיינך את אלה ממיסה את האזיק של דרטיני עם גחלת, דרטיני נראה במצוקה רגשית גדולה ולא מפסיק להביט על ביאנקה ואז עלייך. ביאנקה חוסמת את כל ההתקפות שלכם, לא נותנת לכם לפגוע בחייל.
החייל קם, מגחך. "מספר 12 היא שלי עכשיו" הוא אומר ושם יד על הכתף של ביאנקה. "12, תיפטרי מהם" הוא אומר לה. ביאנקה מהנהנת ומשלחת לעברכם נחשול מים עוצמתי!
[SIZE=5]~בל~
[/SIZE]
אתה מתקרב אט אט אל הזוג. דיינו משלח פעימת דרקון אל פויינטה שמשתמש בו זמנית בלהביור, שתי המתקפות מתנגשות ומבטלות אחת את השנייה. אתה קופץ על הילדה בחבטת גוף ופוגע, היא צועקת מכאב. "אמבר!" צועק פויינטה בכעס. הילדה, ששמה כנראה הוא אמבר קמה על רגליה בכעס ורצה אלייך בהתקלה, אתה מועף לאחור מחוזק המכה. פויינטה בינתיים מתקיל גם את דיינו שלא מספיק להתחמק ונפגע.
-
[QUOTE=Alice;1487297][SIZE=5]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]הנחה נכונה בהחלט
~~
אתה סורק את האדם במהירות ומגלה שהוא לא מעורב, אבל יש לו חגורת פוקדורים. אתה לוחש ללונה שתתקפו אותו ביחד ואתה שולח הלם רעם חזק שמשתלב עם כדור צל של לונה. לפתע, ביאנקה קמה ומרימה את ידה-מסך אור מופיע וחוסם את ההתקפת שלכם, מגן על החייל!. אתה רואה מזווית עיינך את אלה ממיסה את האזיק של דרטיני עם גחלת, דרטיני נראה במצוקה רגשית גדולה ולא מפסיק להביט על ביאנקה ואז עלייך. ביאנקה חוסמת את כל ההתקפות שלכם, לא נותנת לכם לפגוע בחייל.
החייל קם, מגחך. "מספר 12 היא שלי עכשיו" הוא אומר ושם יד על הכתף של ביאנקה. "12, תיפטרי מהם" הוא אומר לה. ביאנקה מהנהנת ומשלחת לעברכם נחשול מים עוצמתי!
[/QUOTE]
תיקון קטן לך- גחלת זה Amber , Ember זה ענבר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תתרחקו!" אומר. 'מספר 12? מה זה יכול להגיד?' אחשוב. 'אני לא מאמין שאני צריך לעשות את זה...' אחשוב שוב. "כולם! תתקפו את אלה!" (הלוגיה. עוד לא חשפתי בפני לונה). "הליופטייל, מכת ברק! סקידו, הצלפת גפן! הוטהוט, חיתוך אוויר! טירטוגה, אקדח מים! גרוטל, סופת עלים! נסו לשלב את כל המתקפות יחד!". אחר כך אסמן לדרטיני לבוא ואומר לו:"אןי לי מושג איך זה קרה דרטיני, אלב לצערי, יהיה עלינו לעלף את ביאנקה כדי להציל אותה. אני מצטער שעליי לבקש זאת ממך, אבל תתקיף את ביאנקה בכל הכוח" אומר לו. "אלה, פעימת דרקון! שלבי את מתקפותייך עם של דרטיני!" אומר ללונה ולשאדוו:"תשלחו עליה מתקפות אופל, הם אמורות לעשות יותר נזק". לאחר מכן בצער רב אשלח עליה טעינה פרבולית.
-
English grew by one level!
~~~~~~~~~~~~~~
אתה מורה לכל הפוקימונים שלך לתקוף ותוך כדי מבקש מדרטיני לעשות אותו דבר. דרטיני נראה כאילו הוא עומד להיקרע לשניים. "אני לא יודע מה קרה לה! האיש הזה שם לב את הדבר הזה מסביב לקולר ואז.." הוא אומר בקול מיואש. אתה מביט לצוואר של ביאנקה ורואה סוג של קולר שחור מוזר עם הסימון H12 עליו.
מכת ברק, הצלפת גפן, חיתוך אוויר, אקדח מים, וסופת עלים עפים במהירות מסחררת אל עבר ביאנקה. ביאנקה מצליחה להתחמק מאקדח המים וחיתוך האוויר אך שאר המתקפות פוגעות בה. היא לא צועקת ולא מגיבה, היא פשוט קמה, פצועה ומשלחת קרן קרח עוצמתית שפוגעת בהוטהוט וסקידו בעוצמה!
-
[QUOTE=Alice;1487317]English grew by one level!
~~~~~~~~~~~~~~
אתה מורה לכל הפוקימונים שלך לתקוף ותוך כדי מבקש מדרטיני לעשות אותו דבר. דרטיני נראה כאילו הוא עומד להיקרע לשניים. "אני לא יודע מה קרה לה! האיש הזה שם לב את הדבר הזה מסביב לקולר ואז.." הוא אומר בקול מיואש. אתה מביט לצוואר של ביאנקה ורואה סוג של קולר שחור מוזר עם הסימון H12 עליו.
מכת ברק, הצלפת גפן, חיתוך אוויר, אקדח מים, וסופת עלים עפים במהירות מסחררת אל עבר ביאנקה. ביאנקה מצליחה להתחמק מאקדח המים וחיתוך האוויר אך שאר המתקפות פוגעות בה. היא לא צועקת ולא מגיבה, היא פשוט קמה, פצועה ומשלחת קרן קרח עוצמתית שפוגעת בהוטהוט וסקידו בעוצמה![/QUOTE]
"הכל בסדר דרטיני, הירגע" אומר לו. "שלח מתקפות דרקון חזקות יחד עם אלה, ונסו לעלף אותה. רק כך נוכל להגיע אליה ולהוריד את הקולר". "לונה, שאדוו, בבקשה תשלחו מתקפות אופל על אלה, בשיא העוצמה". אומר:" סקידו, הוטהוט, כל הכבוד! שמרו על עצמכם! חיתוך אוויר והצלפת גפן, בכל הכוח! שלבו את זה יחד עם סופת עלים נוספת של גרוטל, אקדח מים נוסף, מכת ברק מהליופטייל והמתקפות של שאדוו ולונה!" אומר להם. אחכה שכולם כולל דרטיני ואלה יסיימו לתקוף ואז אשלח טעינה פרבולית נוספת על ביאנקה ועל החייל של הארי.
-
[QUOTE=Alice;1487297][SIZE=5]~לוקאס~[/SIZE]
סקווירטל משתמש באקדח מים על הרצפה באזור בו נוקס עומד. בגלל שהרצפה היא אדמה המים שוקעים והפכים את האזור לבוצי. לאחר מכן אתה רואה אותו מתעטף במים ועף במהירות בסילון אקווה אל עבר נוקס. נוקס מנסה להתחמק אך הרגל שלו שוקעת בקרקע הבוצית והוא נפגע ומתעלף מיד!
הנער שהוביל אותך למכון מתקדם לעברך "כל הכבוד! זה היה קרב נהדר. הנה התג שלך" הוא אומר ומושיט לך תג מכון
[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/0/0b/Coal_Badge.png/60px-Coal_Badge.png[/IMG]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]הנחה נכונה בהחלט
~~
[SIZE=5]~בל~
[/SIZE]
אתה מתקרב אט אט אל הזוג. דיינו משלח פעימת דרקון אל פויינטה שמשתמש בו זמנית בלהביור, שתי המתקפות מתנגשות ומבטלות אחת את השנייה. אתה קופץ על הילדה בחבטת גוף ופוגע, היא צועקת מכאב. "אמבר!" צועק פויינטה בכעס. הילדה, ששמה כנראה הוא אמבר קמה על רגליה בכעס ורצה אלייך בהתקלה, אתה מועף לאחור מחוזק המכה. פויינטה בינתיים מתקיל גם את דיינו שלא מספיק להתחמק ונפגע.[/QUOTE]
את זוכרת את הדבר המיוחד שרצית לעשות לי ופחדת לשכוח?
_________
"התקלה? זה כל מה שיש לך!" אצעק בהנאה מהאדרנלין הזורם בורידי "נראה לך איך נלחמים" אשוויץ "דינו ניב דרקון!" אצווה לו לעשות את המתקפה החדשה שלו ובאותו הזמן אשחרר נשימת דרקון על אמבר
-
[QUOTE=Alice;1487297][SIZE=5]~לוקאס~[/SIZE]
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]הנחה נכונה בהחלט
~~
[SIZE=5]~בל~
[/SIZE]
אתה מתקרב אט אט אל הזוג. דיינו משלח פעימת דרקון אל פויינטה שמשתמש בו זמנית בלהביור, שתי המתקפות מתנגשות ומבטלות אחת את השנייה. אתה קופץ על הילדה בחבטת גוף ופוגע, היא צועקת מכאב. "אמבר!" צועק פויינטה בכעס. הילדה, ששמה כנראה הוא אמבר קמה על רגליה בכעס ורצה אלייך בהתקלה, אתה מועף לאחור מחוזק המכה. פויינטה בינתיים מתקיל גם את דיינו שלא מספיק להתחמק ונפגע.[/QUOTE]
"עבודה טובה סקווירטל, בוא ננוח קצת במרכז ונמשיך הלאה" אומר לו ונלך לנוח במרכז הפוקימונים, אחרי שעת מנוחה or so נמשיך לכיוון המכון הבא
-
[QUOTE] קרן סולרית בלי אפשרות תגובה זה טיפה מעליב חח
~
"אני בסדר גרייס, את ממש חזקה! כל הכבוד לך! אוקיי. אני מציע שנמשיך במסע. אומר לה ואשמור את הרגשות שלי לעצמי, אני לא חושב שאני מספיק חזק להגן עליה, היא חייבת מישהו חזק ממני שיקח אותה אליו.[/QUOTE]
שוב פעם זה קרה לי חח
-
[SIZE=5][RIGHT][COLOR=#333333]~מוריס~[/COLOR][/RIGHT][/SIZE]
[RIGHT][COLOR=#333333]אתה מחליט לבחור באזוריל שנעמד לידך, מוכן לקרב.[/COLOR]
[COLOR=#333333]"אוניקס, חפירה" אומר נוקס ואוניקס צולל אל מתחת לאדמה. באותו זמן נוקס מזיז את ידיו לצדדים ויוצר סביבו אבנים, לאחר כמה שניות הוא זורק אותן לעברך בעוצמה!
" אזזיראל אקדח מים על הבור שאוניקס חופר , הוא לא ישרוד מים ! " אני מורה בעוד שאני מנסה להתחמק מהסלעים שנזרקים עלי ואז אני זורק מילים לא קשורות ובקצב מהיר ( פטפוט)[/COLOR][/RIGHT]
-
[SIZE=5]~מייק~
אתה מרגיע את דרטיני ואומר לו לשלוח מתקפות דרקון על ביאנקה יחד עם אלה. בנוסף, אתה מבקש מלונה ושאדו לתקוף במתקפות אופל. אתה רואה את דרטיני שולח פעימות דרקון יחד עם אלה ואת לונה ושאדו משלחים כדורי צל. אפילו קלפה הקטן יוצא מהכובע של לונה (דבר שהוא עושה רק לעיתים נדירות ומשלח כוכבים קטנטנים אל עבר ביאנקה. כל המתקפות, בנוסף לחיתוכי האוויר, הצלפות הגפן, סופת העלים (גודנס יותר מידי התקפות), אקדח המים ומכת הברק נעות יחד במהירות אל עבר ביאנקה.
היא מנסה לחסום אותם אך ללא הצלחה, ונופלת מעולפת. אתה שומע זמזומים מהקולר ונראה שביאנקה מנסה לקום, אך לא מצליחה.
האיש נראה כועס, הוא בועט בביאנקה וצורח "קומי 12! עכשיו!", אך ביאנקה מותשת מידי כדי לזוז.
הוא שולף פוקדורים ו2 פוקימונים יוצאים מהם. פוקימון הצב משלח לעברך להביור, אך הוטהוט עף לפנייך וסופג את מלא המכה, תוך כדי הוטהוט מתחיל לזהור באור לבן-צהבהב וכמה שניות לאחר מכן פוקימון חדש עף לפנייך..
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/324.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/164.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/261.gif[/IMG]
[SIZE=5]~בל~
[/SIZE]
כע, אחרי הקרב הזה אני יעשה לך (יותר נכון אתן לך)
~~~
"התקלה? זה כל מה שיש לך!" אתה צועק וצוחק בהנאה.
דיינו רץ אל עבר פויינטה ונושך אותו בכתף עם ניב דרקון, פויינטה צועק בכאב ומנער את דיינו ממנו, הוא משתמש בלהביור עוצמתי על דיינו שמצליח לחמוק מהמכה. אתה משתמש בנשימת דרקון על אמבר, היא נראת די מתוסכלת וצוללת בהתחמקות רק בשנייה האחרונה "למה אתה עושה את זה?!" היא צועקת לעברך בכעס, תוך כדי נשיכת רגלך בניב אש כואב.
[SIZE=5]~לוקאס~
[/SIZE]
אתה משבח את סקווירטל והולך לנוח במרכז הפוקימונים. אחרי כשעה אתה מחליט להמשיך למכון הבא. אתה יוצא סוף סוף מהעיר ג'ובלייף ומתקדם אל עבר דרך 33. אתה רואה שהשלט לדרך ניצב על יד מערה חשוכה. אתה נכנס פנימה ומתחיל ללכת, אתה בקושי מצליח לראות משהו אבל יש כמה דמויות שאתה כן מצליח להבחין בהם.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/559.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/337.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/305.gif[/IMG]
[SIZE=5]~זינק~
[/SIZE]
אל תשכח שאולי גרייס חזקה, אבל היא מאודד מפחדת מהחיילים של הארי. היא בדרך כלל די קופאת במקום
~~~~
אתה אומר לגרייס שהיא לוחמת ממש טובה ומחליט שזה הזמן להמשיך במסע שלכם.
אתם עצרים רגע במרכז הפוקימונים כדי להתרענן ונכנסים לדרך 31. אתה במהרה קולט שרוב הדרך עוברת על יד נהר רחב ויפה. אתה הולך לאט על יד הנהר ולפתע שומע רעש מוזר מהתיק שלך. אתה פותח את תיק ומוציא את ביצת השילדון שקיבלת. הביצה מלאה שברים וזוהרת באור לבן-צהבהב. לפתע, פוקימון קטן וחמוד יושב על הידיים שלך. "א...ב..א?" הוא שואל ומטה את ראשו
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/410.gif[/IMG]
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
אזוראעל משתמש באקדח מים על הבור שאוניקס חפר, המים גורמים לאוניקס לצאת מהאדמה מוקדם משתכנן, אך הוא עדיין מצליח לפגוע באוזריל. אזוריל קם, די כועס ולפתע מתחיל לזהור באור לבן-צהבהב! תוך כמה שניות עומד לצדך פוקימון שונה מאזוריל. הפוקימון אומר די בהתלהבות "התפתחתי!" ורץ אל עבר אוניקס , תוך כדי ריצה מערבולת מים מקיפה את הזנב שלו והוא פוגע באוניקס בזנב אקווה עוצמתי שלמד זה עתה!. אוניקס נפצע קשה מאוד. אתה תוך כדי מוסח קצת מהסלעים שנזרקים לעברך ונפגע מרובם. אתה מתחיל לומר המון מילים לא קשורות במהירות ונוקס נראה סובל.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/183.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Alice;1487570][SIZE=5]~מייק~
אתה מרגיע את דרטיני ואומר לו לשלוח מתקפות דרקון על ביאנקה יחד עם אלה. בנוסף, אתה מבקש מלונה ושאדו לתקוף במתקפות אופל. אתה רואה את דרטיני שולח פעימות דרקון יחד עם אלה ואת לונה ושאדו משלחים כדורי צל. אפילו קלפה הקטן יוצא מהכובע של לונה (דבר שהוא עושה רק לעיתים נדירות ומשלח כוכבים קטנטנים אל עבר ביאנקה. כל המתקפות, בנוסף לחיתוכי האוויר, הצלפות הגפן, סופת העלים (גודנס יותר מידי התקפות), אקדח המים ומכת הברק נעות יחד במהירות אל עבר ביאנקה.
היא מנסה לחסום אותם אך ללא הצלחה, ונופלת מעולפת. אתה שומע זמזומים מהקולר ונראה שביאנקה מנסה לקום, אך לא מצליחה.
האיש נראה כועס, הוא בועט בביאנקה וצורח "קומי 12! עכשיו!", אך ביאנקה מותשת מידי כדי לזוז.
הוא שולף פוקדורים ו2 פוקימונים יוצאים מהם. פוקימון הצב משלח לעברך להביור, אך הוטהוט עף לפנייך וסופג את מלא המכה, תוך כדי הוטהוט מתחיל לזהור באור לבן-צהבהב וכמה שניות לאחר מכן פוקימון חדש עף לפנייך..
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/324.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/164.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/261.gif[/IMG]
[/QUOTE]
את לא תצליחי לתאר את רמת האושר שאני נמצא בה עכשיו. נוקטוול הוא כאילו אחד מהפייבס שלי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"כל הכבוד הוטהוט! ידעתי שאתה יכול!" "לונה, קחי את סקידו וטפלו בכלב. אנחנו נטפל בצב" אומר. "הליפוטייל, מכת ברק! נוקטוול, התחל במתקפת שמיים! טירטוגה, אקדח מים! כוון לתוך אחד מהחורים בשריונו! גרוטל, סופת עלים! אלה, פעימת דרקון! תעמדי לפני כולם ותספגי כל מתקפת אש שהוא שולח!" אומר. "דרטיני, תוכל לעזור לי עם הצב?" אומר לו.
-
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]it's over 9000?
סורי זה יותר מידי חוסר הוגנות
~~~~~
אתה משבח את הוטהוט על ההתפחות שלו. לונה רצה עם סקידו ושאדו אל כיוון פוקימון הכלב. הם מתחילים לתקוף אותו בהתקפות משולבות של הצלפות גפן וכדורי צל. הליופטייל, טריטוה, גרוטל, ואלה משתמשים במתקפות משולבות על פוקימון הצב שמרובן מספיק להתחמק. האיש נראה עצבני "משחק מלוכלך הא?" הוא אומר בכעס "אז גם אני יכול!" הוא ממשיך ומרים כדור מוזר בידו. הוא זורק אותו לעברכם. הכדור מתפוצץ ואתה רואה שחור לכמה שניות. העשן מהכדור מתפזר ואתה רואה שאלה, סקידו, גרוטל, אלה, טריטוגה וקלפה מעולפים. שאדו נראה די המום.
"נראה אותך עכשיו!" אומר לך האיש בנבזיות. שאדו ולונה מתמודדים מול פוקימון הכלב מהצד, מעט פגועים מהעשן. אתה, נוקטאול והליופטיל נותרתם מול פוקימון הצב!
דרטיני אומר לך שהוא ינסה לגרור את ביאנקה למקום מבטחים. אתה רואה אותו נעלם בין כמה שיחים ורואה זוהר לבן... או שאולי דמיינת?
-
[QUOTE=Alice;1487585][SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]it's over 9000?
סורי זה יותר מידי חוסר הוגנות
~~~~~
אתה משבח את הוטהוט על ההתפחות שלו. לונה רצה עם סקידו ושאדו אל כיוון פוקימון הכלב. הם מתחילים לתקוף אותו בהתקפות משולבות של הצלפות גפן וכדורי צל. הליופטייל, טריטוה, גרוטל, ואלה משתמשים במתקפות משולבות על פוקימון הצב שמרובן מספיק להתחמק. האיש נראה עצבני "משחק מלוכלך הא?" הוא אומר בכעס "אז גם אני יכול!" הוא ממשיך ומרים כדור מוזר בידו. הוא זורק אותו לעברכם. הכדור מתפוצץ ואתה רואה שחור לכמה שניות. העשן מהכדור מתפזר ואתה רואה שאלה, סקידו, גרוטל, אלה, טריטוגה וקלפה מעולפים. שאדו נראה די המום.
"נראה אותך עכשיו!" אומר לך האיש בנבזיות. שאדו ולונה מתמודדים מול פוקימון הכלב מהצד, מעט פגועים מהעשן. אתה, נוקטאול והליופטיל נותרתם מול פוקימון הצב!
דרטיני אומר לך שהוא ינסה לגרור את ביאנקה למקום מבטחים. אתה רואה אותו נעלם בין כמה שיחים ורואה זוהר לבן... או שאולי דמיינת?[/QUOTE]
הוא חייל של הארי והוא שולט בביאנקה. חוסר הוגנות you say? מדברת האליס ששלחה עשרות פוקימונים על באנלבי עלוב של צוות מגמה
will dragonair save the day?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אקלל בשקט (זה הפך להיות הcatchphrase שלי בכל המ"תים) ואזיז אחורה את גרוטל, אלה וטירטוגה. אומר ללונה:" תסתדרו איתו נכון?" ולחייל:" מדבר האדם ששולט במעורבת? איך אתה יכול להגיד משהו על לא הוגנות?" הוא עיצבן אותי. אומר:"הליופטייל מכת ברק על צב! נוקטוול, שלח עליו עכשיו את מתקפת השמיים שטענת!". אני אשלח מתקפת רעל רעילה ביותר ועוצמתית על החייל, בתקווה לגרום לו נזק בלתי הפיך. אתהה מה קרה לדרטיני ואקווה שהוא יבוא לעזור לנו.
אקלל בשקט
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אבלאבל נתתי לך 2 על 1+יש לך את דרטיני שהלך לנסות להציל את ביאנקה. אתם 5 על 2
~~~~~
אתה מקלל בשקט (כמו בכל מ"ת) וגורר לאחור את גרוטל, אלה וטריטוגה. לונה אומרת לך שהיא ושאדו יכולים לטפל במצב. אתה מתעצבן על החייל-איך הוא יכול לומר משהו על אי הוגנות? הוא שולט על מעורבת!. הליופטייל משגר מכת ברק על פוקימון הצב שלא מספיק להתחמק וזועק בכאב. נוקטאול מכוון עליו מתקפת שמיים עוצמתית ונראה שהמתקפה עושה עליו נזק רב-אתה מביט בגאווה שנוקטאול. אתה משלח רעל על החייל שקופץ הצידה ברגע האחרון. אתה תוהה לעצמך מה קרה לדרטיני. אתה מביט לכיוון בו ביאנקה שוכבת חסרת הכרה, אתה לפתע שם לב לזנב כחול עוטף את רגלה וגורר אותה לאט לאט אל בין השיחים. אתה חושב לרגע שזה דרטיני אך גופו של דרטיני קצר מידי בכדי ללפות את ביאנקה בלי לצאת לחלוטין מהשיח
-
[QUOTE=Alice;1487617][SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
אבלאבל נתתי לך 2 על 1+יש לך את דרטיני שהלך לנסות להציל את ביאנקה. אתם 5 על 2
~~~~~
אתה מקלל בשקט (כמו בכל מ"ת) וגורר לאחור את גרוטל, אלה וטריטוגה. לונה אומרת לך שהיא ושאדו יכולים לטפל במצב. אתה מתעצבן על החייל-איך הוא יכול לומר משהו על אי הוגנות? הוא שולט על מעורבת!. הליופטייל משגר מכת ברק על פוקימון הצב שלא מספיק להתחמק וזועק בכאב. נוקטאול מכוון עליו מתקפת שמיים עוצמתית ונראה שהמתקפה עושה עליו נזק רב-אתה מביט בגאווה שנוקטאול. אתה משלח רעל על החייל שקופץ הצידה ברגע האחרון. אתה תוהה לעצמך מה קרה לדרטיני. אתה מביט לכיוון בו ביאנקה שוכבת חסרת הכרה, אתה לפתע שם לב לזנב כחול עוטף את רגלה וגורר אותה לאט לאט אל בין השיחים. אתה חושב לרגע שזה דרטיני אך גופו של דרטיני קצר מידי בכדי ללפות את ביאנקה בלי לצאת לחלוטין מהשיח[/QUOTE]
פייר
הופתעתי
~~~~~~
אומר לנוקטוול:"חיתוך אוויר על נוקטואל!" ולהליופטייל:"שלח מכת ברק לתוך אחד החורים בשריונו של טורקוול!" לאחר מכן אשלח מתקפת רעל עוצמתית ורחבת היקפים שהחייל לא יוכל להתחמק ממנה בתקווה לגרום לו נזק בלתי הפיך. כשאגמור עם זה, אתגנב בזהירות אל עבר השיח, לראות שהכל בסדר
~~~~~~~~~~~~~
למרות ש90% שהוא פשוט דרגונייר
-
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
כמובן שסגרתי את החלון שבו התחלתי לרשום לך תגובה.
הגיוני לגמרי שנוקטאול יתקוף את עצמו
~~~~~
חיתוך האוויר של נוקטאול בשילוב מכת הברק של הליופטייל מעלפים את פוקימון הקרב. אתה מביט הצידה ורואה שלונה ושאדו ניצחו גם בקרב שלהם. אתה שולח רעל אל עבר החייל שמתחיל לזהור באור סגלגל ונופל ארצה, מכווץ מכאב. אתה מתגנב בעדינות אל עבר השיח ורואה פוקימון כחול-לבן ארוך רוכן מעל ביאנקה ומנסה בתסכול להוריד ממנה את הקולר.
אתה רואה שהוא מתקשה לעשות זאת.