היום נעבור לדף מספר 40.
Printable View
היום נעבור לדף מספר 40.
אני אקח פה סיכון מטורף ואטען שהטמטום של נארוטו ייגמר בפרק הבא?
[QUOTE=LordAbizi;1497213]אני אקח פה סיכון מטורף ואטען שהטמטום של נארוטו ייגמר בפרק הבא?[/QUOTE]
זה לא השתנה בשאר הפעמים שאמרת את זה
אז אני אתן לסטטיסטיקה לדבר בשמי כאן.
סוף שבוע נהדר לכולם :)
[quote=דניס זה אני;1497215]זה לא השתנה בשאר הפעמים שאמרת את זה
אז אני אתן לסטטיסטיקה לדבר בשמי כאן.[/quote]
אבל אם אני לא טועה בטריילר לפרק הבא רואים שוב את הירח של mugen tsukiyomi, אז אני חושבבבב שיש סיכוי שניזכר שה-200 פרקים האחרונים היו העלילות של ספר שנכתב בתוך הזיה.
[QUOTE=LordAbizi;1497217]אבל אם אני לא טועה בטריילר לפרק הבא רואים שוב את הירח של mugen tsukiyomi, אז אני חושבבבב שיש סיכוי שניזכר שה-200 פרקים האחרונים היו העלילות של ספר שנכתב בתוך הזיה.[/QUOTE]
אני לא רואה נארוטו, פשוט מתייחס למה שרשמת
כן אבל אני מנסה באופן נואש להצדיק את זה שאולי הפעם אני צודק וזה באמת יסתיים...
חחח
בהצלחה עם זה
עברתי תיאוריה ראשונה בשעה טובה. ברביעי אני הולך לכנסת כחלק מפרויקט של רדיו קול ישראל לראיין חכים ושרים ומקווה באותו יום או למחרת בחמישי שיעור נהיגה ראשון. :)
[QUOTE=totodile;1497221]עברתי תיאוריה ראשונה בשעה טובה. ברביעי אני הולך לכנסת כחלק מפרויקט של רדיו קול ישראל לראיין חכים ושרים ומקווה באותו יום או למחרת בחמישי שיעור נהיגה ראשון. :)[/QUOTE]
מה כנסת
למה כנסת
אני כל הזמן נפצע בעבודה
לעזאזל כל פאקינ יום
[QUOTE=Zick;1497223]מה כנסת
למה כנסת[/QUOTE]
חלק מפרויקט של רדיו קול ישראל, בגלל שאנחנו ביבנה "סניף" שלהם, אחד מתוך ארבעים ושניים, עשו תחרות ובה רק 12 התחנות הטובות ביותר ישדרו באחת הרשתות של קול ישראל בשידור חי ממשכן הכנסת. אנחנו אחד משלושת בתי הספר היחידים שזכו (כל השאר הן של סטונדטים). בקיצור, הזמן קצר והמלאכה מרובה.
[quote=lordabizi;1497219]כן אבל אני מנסה באופן נואש להצדיק את זה שאולי הפעם אני צודק וזה באמת יסתיים...[/quote]
נרותו זה חרא
מי רואה נרותו
תראה וואן פיס
למרות שגם זה די חרא
תקרא וואן פיס
תראה hxh
[QUOTE=דניס זה אני;1497225]אני כל הזמן נפצע בעבודה
לעזאזל כל פאקינ יום[/QUOTE]
איפה אתה עובד במסעדה?
[QUOTE=Expired;1497232]איפה אתה עובד במסעדה?[/QUOTE]
סוג של פארק חבלים כזה
כיף רצח אבל מעצבן הפציעות בידיים