-
[quote][i]Originally posted by Randy Orton[/i]@May 15 2009, 11:31 PM
[b]
[b]אורי~[/b]
אתה יוצא אל עבר פארק העיר וכעבור כרבע שעה מגיע לשם. אתה מבחין בהתקהלות ביב מאמן אחד "מי רוצה להילחם נגדי עכשיו?" הוא פונה לקהל "המנצח יזכה לקבל ביצת פוקימונים!" הוא אומר להם ומציג אותה. [/b][/quote]
"אני רוצה!" ונעמד מולו "צאי נידורן!"
"תגיד איזה פוקימון יש בביצה בכלל?" אני שואל
-
[b]
[b]יוסי~[/b]
מונפארנו צובר אנרגיה אחרונה ותוקף עם גלגל להבה בעוד זיפו שולף חימום יתר. שתי ההתקפות נפגשות ונוצר פיצוץ אדיר ועשן ממלא את הזירה "הזמן עבר!" מכריזה קתרין, ואתה וריצ'י מחכים לתוצאות, אך לא ניתן להבחין בהם בגלל העשן
[/b][/quote]
''מונאפרו ! תגיד לי שאתה בסדר ! בבקשה !''
אני אומר .
-
[b] [b]ליאם~[/b]
"עוד כשעה במתחם קרבות בפארק העיר, נרשמים אצל האחות גו'י" אומרים לך הילדים.
[/b][/quote]
בלי להגיד כלום, במהירות רבה, ארוץ על האחות ג'וי ואשאל אותה לגבי התחרות.
"תודה" אצעק להם מיד לפני שאני מגיע עליה, כיוון שזה לא מנומס.
כעת אשאל את אחות ג'וי על התחרות.
-
[quote][i]Originally posted by Randy Orton[/i]@May 16 2009, 12:31 AM
[b] [b]קורן~[/b]
"צאו, שאפט ואברה!" היא קוראת ומוציאה אותם החוצה "אברה, כוח סודי על ראלטס! שאפט, צל לילה על גאסטלי!" היא מצווה.
[/b][/quote]
"ראלטס, תשתגר אל מאחורי אברה ותשתתמש בעל חושי!" אומר ואוסיף, "גנג, תלקק את שאפט!".
-
משחק הוקפא לבקשת הפותח. שאלות - למנהל המשחק בלבד.
-
[b]המשחק נפתח לפי בקשת הפותח.[/b]
-
יש מקום ?
אני מקווה שכן , אם כן אני נרשם :D
שם - רועי \ סטיב
פוקימון התחלתי - שינקס
מקצוע - מאמן
הערות/בקשות - שתקבל אותי :D
-
שם - אורון
פוקימון התחלתי -בגון-bagon [img]http://pokefactory.pokemology.com/national/Bagon.png[/img]
מקצוע - מאמן
הערות/בקשות -להיתקבל
-
אני מצטער, אך כרגע אין מקום. יתכן מאוד ויתפנה מקום בקרוב. שיהיה מקום אני אגיד בכותרת.
[b]אורי~[/b]
"את זה תגלה לבד" הוא אומר לך בחיוך, בזמן שאתה משחרר את נידורן לקרב הראשון שלכם "צא החוצה, יאנמה!" קורא המאמן ומשחרר החוצה פוקימון שאפירית "שמי דיק, דרך אגב" הוא מוסיף "ניתן לך לתקוף ראשון" הוא אומר לך
[b]יוסי~[/b]
לבסוף, העשן מתפזר, ואתה מבחין בשני הפוקימונים עדיין עומדים על רגליהם, מתנשפים! אתה מסתכל לעבר לוח הבקרה ושם אתה מבחין בדבר הבא:
זיפו - 25%
מונפארנו - 25%!!!!!
"זהו תיקו!" מכריזה קתרין בתדהמה "ואו, תיקו זה עוד לא היה לנו" אומרת האחות גו'י "בוא נראה מה מחליטים השופטים לעשות בדבר הזה" אומרת קתרין "אוקיי, מכיוון ששני המאמנים הראו יכולת גבוהה בתיאום ובקרב, אנחנו מחליטים להעניק לשניהם את הסרט של העיר ויולט!" אומרת פאנטינה, והקהל מתחיל למחוא כפיים.
[b]קורן~[/b]
שני הפוקימונים שלך מתחמקים מההתקפות היריבות ומצליחים לפגוע בשאפט ובאברה, שנפצעים בינוני מההתקפה "אברה, כוח נסתר! שאפט, פרצוף מפחיד על שניהם!" מצווה המאמנת
[b]ליאם~[/b]
אתה מודה למאמנים על המידע ורץ אל עבר מרכז הפוקימונים לאחות גו'י. אתה נכנס פנימה וניגש אליה, והיא מבחינה בך "שלום, כיצד אני יכולה לעזור לך?" היא פונה אלייך בחיוך.
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 2 2009, 09:57 PM
[b]
[b]אורי~[/b]
"את זה תגלה לבד" הוא אומר לך בחיוך, בזמן שאתה משחרר את נידורן לקרב הראשון שלכם "צא החוצה, יאנמה!" קורא המאמן ומשחרר החוצה פוקימון שאפירית "שמי דיק, דרך אגב" הוא מוסיף "ניתן לך לתקוף ראשון" הוא אומר לך
[/b][/quote]
אפשר רק את המתקפות שלה שאני אוכל להגיב?
-
אורי -
[i]מתקפות:[/i]
Scratch | שריטה.
Double Kick | בעיטה כפולה.
Growl | צרחה.
Poison Sting| עוקץ רעל.
-
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 2 2009, 09:57 PM
[b]
[b]אורי~[/b]
[/b][/quote]
"אני אורי, נידורן צאי בעיטה כפולה ואז עוקץ רעל!" אני מכריז בקול.
-
[b]אורי~[/b]
"התחמק!" מצווה דיק, ויאנמה מתחמק מההתקפות של נידורן בקלות "בום על קולי!" הוא מצווה, ויאנמה שולח בום על קולי שפוגע בנידורן ופוצע אותה בינוני. "עבור לעוקץ רעל משלך!" הוא מצווה כעת.
-
[quote][i]Originally posted by Pochama[/i]@Jun 3 2009, 07:25 PM
[b] [b]אורי~[/b]
"התחמק!" מצווה דיק, ויאנמה מתחמק מההתקפות של נידורן בקלות "בום על קולי!" הוא מצווה, ויאנמה שולח בום על קולי שפוגע בנידורן ופוצע אותה בינוני. "עבור לעוקץ רעל משלך!" הוא מצווה כעת. [/b][/quote]
"תמשיכי עם עוקץ רעל ותתחילי לרוץ לכיוונו ואז בעיטה כפולה!"