[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 07:28 PM
[b] מקס
צ'ימצ'אר קופת הצידה ומתחמק מספירו, אבל הוא נחת לא טוב ונפגע מה זה. הוא עומד במקום ומתנשף.
[/b][/quote]
"זה מספיק" אני אומר "צא פוקדור!"
Printable View
[b] מקס
צ'ימצ'אר קופת הצידה ומתחמק מספירו, אבל הוא נחת לא טוב ונפגע מה זה. הוא עומד במקום ומתנשף.
[/b][/quote]
"זה מספיק" אני אומר "צא פוקדור!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 08:28 PM
[b]
תמיר
למצוא מוטיבציה, לא לתפוס מוטיבציה. הבנת נכון, הוא רוצה מוטיבציה להתאמן.
--
"כן, לזה התכוונתי, צא גרובייל!" הוא אומר ומוציא גרובייל. [/b][/quote]
"גרובייל..." אני מסנן מבין שיניי,פותח את הפוקדע ורואה מידע עליו.
תגובתי האחרונה.
כל מי שרוצה להגיב שיעשה את זה עכשיו ואני אמשיך שבוע הבא. נושא ננעל היום או מחר.
רומה
לרביטאר מהנהן. נראה שחסרון הסוג לא מפחיד אותו מראש, ושלא נראה לו שזה ישנה הרבה.
מקס
הפוכדור נזרק על צ'ימצ'אר והוא נכנס. הפוכדור מסתובב מעט, ולבסוף נעצר. לכדת צ'ימצ'אר יעודכן מיד.
תמיר
"גרובייל פוקימון לטאת העץ. העלים בגופו של גרוביילמ פאשרים לו לנוע מעץ לעץ במהירות גבוהה מאוד, ולכל פוקימון יהיה קשה להשיג אותו במרדף כזה, לא משנה כמה חזק הוא. תודה שהשתמשת בפוקדע" הפוקדע אומר. הסביבה אינה יער כך שזה לא קורה כאן.
"אוקיי, אני מתחיל, גרובייל מהירות!" הוא אומר גרובייל מתחיל לרוץ במהירות אל גיבל.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 05:03 PM
[b] דודי
הדחיפה עם מכת הברק פוגעת בוונונט בחזקה, ולאחר מכן וונונט משתמש בגלגול ופוגע בשינקס. [/b][/quote]
"טעינה ומכת ברק!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 08:45 PM
[b] מקס
הפוכדור נזרק על צ'ימצ'אר והוא נכנס. הפוכדור מסתובב מעט, ולבסוף נעצר. לכדת צ'ימצ'אר יעודכן מיד.
[/b][/quote]
אחי
תהנה בחו"ל
ומחכה להמשיך שבוע הבא
--
אני ממשיך ללכת לכיוון העיר
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 13 2009, 09:45 PM
[b] תגובתי האחרונה.
כל מי שרוצה להגיב שיעשה את זה עכשיו ואני אמשיך שבוע הבא. נושא ננעל היום או מחר.
תמיר
"גרובייל פוקימון לטאת העץ. העלים בגופו של גרוביילמ פאשרים לו לנוע מעץ לעץ במהירות גבוהה מאוד, ולכל פוקימון יהיה קשה להשיג אותו במרדף כזה, לא משנה כמה חזק הוא. תודה שהשתמשת בפוקדע" הפוקדע אומר. הסביבה אינה יער כך שזה לא קורה כאן.
"אוקיי, אני מתחיל, גרובייל מהירות!" הוא אומר גרובייל מתחיל לרוץ במהירות אל גיבל. [/b][/quote]
תהנה XD
--
"טופרי דרקון!"
[quote][b]
רומה
לרביטאר מהנהן. נראה שחסרון הסוג לא מפחיד אותו מראש, ושלא נראה לו שזה ישנה הרבה.
[/b][/quote]
לארוי(קיצור לשם)תינגוס בו .
[b] ניתאי
תשמע, אני לא רוצה להתחיל את הקרב לפני שאני טס לחו"ל. אז אם נגיע לתחילת הקרב אז אני פשוט אבקש ממך לא להגיב עד שאני חוזר (מה גם שהמשחק יהיה בנעילה.)
--
אתה ריפאת את הפוקימונים במרכז. השעה כעת בערך 12 בצהריים. אתה מגיע למכון, ואתה רואה שהתעלה נכנסת לתוכו, ולא יוצאת ממנו. על השלט ליד המכון כתוב.
"מכון העיר זאוגוויל.
מנהיגה: ג'ן קרלסון (הפעם זה דמות בדיונית)
סוג: מים
'הוצאות ענק כדי לגרום לנהר לזרום לתוך העיר? שום דבר הוא לא בזבוז אם נהנים ממנו!'".
"לשם מה באת?" השומר שואל אותך. [/b][/quote]
"באתי כדי לאתגר את מנהיגת המכון לקרב מכון כדי לזכות בתג השני שלי" אגיד לו בבטיחון
הוקפא ע"פ בקשת הפותח.
חזרתי!!!!!!
במהלך הטיול נכנסו לי כמה רעיונות לראש במשחק, אני מקווה שייצא לי להשתמש בהם.
דודי
וונונט נפגע מההתקפה, והוא נראה די עייף, והוא משתמש בעוקץ רעל, אבל שינקס מצליח להתחמק מההתקפה.
מקס
אתה ממשיך ללכת לאורך התעלה המלאכותית, ולבסוף אתה מוצא את עצמך בעיר זאוגוויל! מה שיש בעיר נמצא בדף הראשון.
תמיר
גיבל פוגע בגרוביל, אבל גרובייל עדיין מתנגש בגיגבל ופוגע בו.
"גרובייל, השתמש ביריעת זרע!" אומר המאמן. גרובייל משתמש ביריית זרע שבדרכה אל גיבל.
ניתאי
"אוקיי, רק שכעת המכון תפוס, אז אני אעביר אותך למימד מקביל" הוא אומר. המכון נהיה מטושטש, ואז אתה נמצא בתוך המכון. במכון יש זירה, שדרכה עוברת התעלה המלאכותית, ויש סכרים בקירות המכון כך שהמים לא זזים בתוך המכון. מולך עומדת ג'ן קרלסון, ומעל הכניסה והסוף של התעלה המלאכותית יש מדרגות. בצד אחד נמצא שופט הדגלים, ובצד השני יש שולחן עם שלושה שופטים ומחשבים ניידים.
"קרב המכון בין המאמן ולבין מנהיגת המכון ג'ן קרלסון יתחיל עכשיו. למנהיגת המכון יש 2 פוקימונים, ולכן ניצחון בקרב הזה יתקבל אם ורק אם המאמן יביס את שני הפוקימונים של המנהיגה, אם 2 מהפוקימונים שלו. אני אקבע האם פוקימון הובס או לא. התחילו!" אומר שופט הדגלים.
"צא, סלאוברו!" אומרת ג'ן ומוציאה סלואברו.
רומה
לרויטר נושך את בדו (כן?) שלא הבחין בו, ואז בדו משתמש בגלגול.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 21 2009, 04:30 PM
[b] דודי
וונונט נפגע מההתקפה, והוא נראה די עייף, והוא משתמש בעוקץ רעל, אבל שינקס מצליח להתחמק מההתקפה. [/b][/quote]
"שינקס זה הזמן להראות לי מה אתה יכול מכת ברק בכול הכוח!"
[b] ניתאי
"אוקיי, רק שכעת המכון תפוס, אז אני אעביר אותך למימד מקביל" הוא אומר. המכון נהיה מטושטש, ואז אתה נמצא בתוך המכון. במכון יש זירה, שדרכה עוברת התעלה המלאכותית, ויש סכרים בקירות המכון כך שהמים לא זזים בתוך המכון. מולך עומדת ג'ן קרלסון, ומעל הכניסה והסוף של התעלה המלאכותית יש מדרגות. בצד אחד נמצא שופט הדגלים, ובצד השני יש שולחן עם שלושה שופטים ומחשבים ניידים.
"קרב המכון בין המאמן ולבין מנהיגת המכון ג'ן קרלסון יתחיל עכשיו. למנהיגת המכון יש 2 פוקימונים, ולכן ניצחון בקרב הזה יתקבל אם ורק אם המאמן יביס את שני הפוקימונים של המנהיגה, אם 2 מהפוקימונים שלו. אני אקבע האם פוקימון הובס או לא. התחילו!" אומר שופט הדגלים.
"צא, סלאוברו!" אומרת ג'ן ומוציאה סלואברו. [/b][/quote]
אנלא מאמין ששכחתי מיזה סלאוברו T^T[תמונה? O:]
--------------------
"צא! טוטודייל! נשיכה!"
אחי אתה זוכר איפו הייתי?
אני זוכר אחרי שתפסתי את נידורן..
ואתה צריך לעדכן שאלקיד התפתח...
וצריך לתת לי כמה פרסים של פוקימונים 3 בערך-נוצוצ'ק הזה.. ולא זוכר...
אז אתה ממשיך לי..
[quote][b]
רומה
לרויטר נושך את בדו (כן?) שלא הבחין בו, ואז בדו משתמש בגלגול.
[/b][/quote]
רויטר תינשך אותו הרבה פעמים ברצף שיבצר קירסום
דודי
שינקס פוגע בחזקה בוינונט והוא נפל על האדמה. נראה שאין לו יותר כח להלחם.
ניתאי
[img]http://pokemonelite2000.com/pkfrlg080.png[/img]
--
טוטודייל נושך את סלוברו.
"סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן. העיניים של סלוברו זוהרות בכחול, ואז שני ידיים עשויות ממים יוצאות מתוך התעלה שבתוך המכון, תופסות את טוטודייל, מושכות אותו מסלוברו, דופקות אותו מצד לצד בקיר, ולבסוף זורקות אותו למים.
ירין
אני המשכתי קצת בשבילך, כי אם לא אז כל המשחק היה נתקע. השוטרים התקשרו אליך כדי לחקור אותך, ואתה סיפרת להם את האמת, אבל הם לא האמינו לך, עד שאחד השוטרים שהיה בזירת הפשע אמר שהאקדח של הזקן (שאומת לפי תביעות אצבעות) לא היה מלא בכדורים, ושאופנועי הים באמת נמצאו בנהר, והיו בהם סדקים, שיכולים להיווצר מרוח תער, ואז השוטרים שיחררו אותך, אבל הם עדיין שמים עליך עין. כעת אתה נמצא בדרך לזאוגוויל, איפה שהיית לפני שהם עצרו אותך.
רומה
לרויטר נפגע מהגלגול, ואז נושך את בדו מספר פעמים, אבל בדו מתחמק מכמה מהם, ואז מתשמש בדחיפה ופוגע בלרויטר.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 21 2009, 05:25 PM
[b] דודי
שינקס פוגע בחזקה בוינונט והוא נפל על האדמה. נראה שאין לו יותר כח להלחם. [/b][/quote]
"צא פוקדור"
[quote][b]
רומה
לרויטר נפגע מהגלגול, ואז נושך את בדו מספר פעמים, אבל בדו מתחמק מכמה מהם, ואז מתשמש בדחיפה ופוגע בלרויטר.
[/b][/quote]
אני אומר :"לרויטר צא תעיף עליו חול ואז עוד פעם כירסום"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 21 2009, 05:25 PM
[b] ירין
אני המשכתי קצת בשבילך, כי אם לא אז כל המשחק היה נתקע. השוטרים התקשרו אליך כדי לחקור אותך, ואתה סיפרת להם את האמת, אבל הם לא האמינו לך, עד שאחד השוטרים שהיה בזירת הפשע אמר שהאקדח של הזקן (שאומת לפי תביעות אצבעות) לא היה מלא בכדורים, ושאופנועי הים באמת נמצאו בנהר, והיו בהם סדקים, שיכולים להיווצר מרוח תער, ואז השוטרים שיחררו אותך, אבל הם עדיין שמים עליך עין. כעת אתה נמצא בדרך לזאוגוויל, איפה שהיית לפני שהם עצרו אותך.
[/b][/quote]
סבבה..
-----
אני ממשיך בדרכי..
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 21 2009, 05:30 PM
[b] חזרתי!!!!!!
במהלך הטיול נכנסו לי כמה רעיונות לראש במשחק, אני מקווה שייצא לי להשתמש בהם.
תמיר
גיבל פוגע בגרוביל, אבל גרובייל עדיין מתנגש בגיגבל ופוגע בו.
"גרובייל, השתמש ביריעת זרע!" אומר המאמן. גרובייל משתמש ביריית זרע שבדרכה אל גיבל. [/b][/quote]
סוף סוף!!!
--
"תתחמק ותשתמש בטופרי דרקון!"
דודי
ונונט נכנס לפוכדור והפוכדור מתנודנד מעט ואז נעצר. לכדת ונונט יעודכן מיד.
רומה
החול נכנס לעיניים של בדו והוא לא רואה את לרויטר שנושך אותו שלוש פעמים ברצף, עד שבדו בורח הצידה. בדו נראה עייף מעט.
ירין
אתה מתקדם ואתה פוגש נער שמאמן סטאריו בשחייה בתעלה המלאכותית, ואז הוא מבחין בך.
"אתה מרגל לא? אתה רוצה לדעת מה אני עושה כדי שליריבים שלי יהיה קל להתכונן! נכון?!" הוא אומר לך וסטאריו עוצר.
תמיר
גיבל קופץ בדיוק בזמן, וגרובייל מכוון עליו את הזרעים, אבל גיבל מקדים כל הזמן את הזרעים ולבסוף פוגע בגרובייל.
"גרובייל, השתמש במהירות!" אומר המאמן, וגרובייל פוגע בגיבל.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 21 2009, 06:48 PM
[b] דודי
ונונט נכנס לפוכדור והפוכדור מתנודנד מעט ואז נעצר. לכדת ונונט יעודכן מיד. [/b][/quote]
אני ממשיך בדרכי
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 21 2009, 06:48 PM
[b]
ירין
אתה מתקדם ואתה פוגש נער שמאמן סטאריו בשחייה בתעלה המלאכותית, ואז הוא מבחין בך.
"אתה מרגל לא? אתה רוצה לדעת מה אני עושה כדי שליריבים שלי יהיה קל להתכונן! נכון?!" הוא אומר לך וסטאריו עוצר.
[/b][/quote]
"ממש לא! אני בכלל לא מרגל! מי אתה בכלל?" אני שואל בכעס
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 21 2009, 07:48 PM
[b]
תמיר
גיבל קופץ בדיוק בזמן, וגרובייל מכוון עליו את הזרעים, אבל גיבל מקדים כל הזמן את הזרעים ולבסוף פוגע בגרובייל.
"גרובייל, השתמש במהירות!" אומר המאמן, וגרובייל פוגע בגיבל. [/b][/quote]
"נגיחה!"
[quote][b]
רומה
החול נכנס לעיניים של בדו והוא לא רואה את לרויטר שנושך אותו שלוש פעמים ברצף, עד שבדו בורח הצידה. בדו נראה עייף מעט.
[/b][/quote]
אני צועק"לארויטר שריטה ואז נשיכה"אם הוא פראי אני זורק פוכדור.
דודי
אתה מגיע להתפצלות שבה חלק אחד של הנהר מתעקל, וממנו יוצאת תעלה של מים, שהיא כנראה מלאכותית.
ירין
"כבר הפסדתי שתי תחרויות סרט בגלל מרגלים שרק עברו בצד! ראיתי גם את ליין הזאתי טסה כאן עם היפיג'יוט העלוב שלה! אז תגיד לי מי שלח אותך, ולא תשא בתוצאות!" הוא אומר, וסטאריו עבר לתנוחה קרבית.
תמיר
גרובייל מתחיל לברוח, אבל הוא לא מספיק להאיץ ולכן נפגע.
"גרובייל, השתמש בחבטה!" המאמן אומר. גרובייל משליך את החבל הירוק הזה שיוצא לו מהראש על גיבל ופוגע בו.
רומה
המתקפות של לרויטר פוגעת בבדו. ולאחר מכן בדו נכנס לפוכדור, והפוכדור מתנדנד מעט, ולבסוף נעצר. לכדת בדו, יעודכן מיד.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 22 2009, 12:19 AM
[b] דודי
אתה מגיע להתפצלות שבה חלק אחד של הנהר מתעקל, וממנו יוצאת תעלה של מים, שהיא כנראה מלאכותית. [/b][/quote]
אני מתחיל ללכת לשם
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 22 2009, 12:19 AM
[b]
ירין
"כבר הפסדתי שתי תחרויות סרט בגלל מרגלים שרק עברו בצד! ראיתי גם את ליין הזאתי טסה כאן עם היפיג'יוט העלוב שלה! אז תגיד לי מי שלח אותך, ולא תשא בתוצאות!" הוא אומר, וסטאריו עבר לתנוחה קרבית.
[/b][/quote]
"היי תתחיל לדבר יפה! מאיפה אתה מכיר את ליין?" אני שואל בכעס
[quote][b]
רומה
המתקפות של לרויטר פוגעת בבדו. ולאחר מכן בדו נכנס לפוכדור, והפוכדור מתנדנד מעט, ולבסוף נעצר. לכדת בדו, יעודכן מיד.
[/b][/quote]
אני צועק מרוב עושר"יש לחדתי בדו,לרביטר הייתה מצויין"
[b] מקס
אתה ממשיך ללכת לאורך התעלה המלאכותית, ולבסוף אתה מוצא את עצמך בעיר זאוגוויל! מה שיש בעיר נמצא בדף הראשון.
[/b][/quote]
שבת שלוםD:
איך היה? חח היה משעמם בפורום בלי המשחק שלך
--
"אוקיי, כאן מכון המים,אני צריך לבחור שלושה מהפוקימונים שלי, אך קודם למרכז הפוקימונים" אני הולך למרכז הפוקימונים
דודי
ציינתי 2 מקומות שונים. איך אני יכול להבין מה זה שם? אני כמו מחשב, אני חייב שהפוקדה שאתה מכניס תהיה חד משמעית, אחרת אני לא יכול להבין את הפקודה.
ירין
"כי אחד ההפסדים שלי היה לה! עכשיו אל תשאל אותי יותר שאלות! תתחפף מכאן או שא בתוצאות!" הוא אומר לך, וסטאריו נראה אגרסיטבי יותר.
רומה
האמירה שלך הדהדה בקולי קולות ברחבי השדה. אנא הגב תגובה שאני באמת יכול להגיב עליה.
מקס
אולי בפורום היה משעמם, אבל בארץ בהחלט לא... 2487798 מקרי רצח בשבוע?! ואני פספסתי את כולם?!
--
מאיפה לך שזה 3 על 3?
אתה נכנס למרכז הפוקימונים, ואני מניח שאתה גם מבקש לרפאות אותם, ותקן אותי אם אני טועה. האחות ג'וי ריפאה את הפוקימונים שלך.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 22 2009, 02:17 AM
[b]
ירין
"כי אחד ההפסדים שלי היה לה! עכשיו אל תשאל אותי יותר שאלות! תתחפף מכאן או שא בתוצאות!" הוא אומר לך, וסטאריו נראה אגרסיטבי יותר.
[/b][/quote]
"אלקטראבז צא! תשתמש בחשמליור בכל הכח ואז באגרוף חשמלי משולב בחבטת גוף חשמלית!" אני אומר
[quote][b]רומה
האמירה שלך הדהדה בקולי קולות ברחבי השדה. אנא הגב תגובה שאני באמת יכול להגיב עליה. [/b][/quote]
אאופסי סורי
~~~~~~~~~~~~~~
אני ממשיך בדרכי לעיר הבאה עם חיוך על הפנים.
בטעות
עשיתי דאבל לימחוק לימחוק סליחה לא יקרה יותר ריציתי להגיב שאשכול אחר ויש לי כמה פתוחים ויצאה שהגבתי כאן=[
[b] מקס
אולי בפורום היה משעמם, אבל בארץ בהחלט לא... 2487798 מקרי רצח בשבוע?! ואני פספסתי את כולם?!
--
מאיפה לך שזה 3 על 3?
אתה נכנס למרכז הפוקימונים, ואני מניח שאתה גם מבקש לרפאות אותם, ותקן אותי אם אני טועה. האחות ג'וי ריפאה את הפוקימונים שלך. [/b][/quote]
חח אוקיי
--
"אבל למה?!" אני צועק על האחות ג'וי "לא רציתי.."
אני בוכה ויוצא משם
--
עכשיו לאמיתי:
--
"תודה" אני אומר לאחות ג'וי והולך לכיוון המכון השני
[b] דודי
ציינתי 2 מקומות שונים. איך אני יכול להבין מה זה שם? אני כמו מחשב, אני חייב שהפוקדה שאתה מכניס תהיה חד משמעית, אחרת אני לא יכול להבין את הפקודה. [/b][/quote]
לזאוגוויל
ירין
"סטאריו, השתמש בסיבוב מהיר כדי לחמוק!" אומר המאמן. סטאריו מתגלגל על האדמה וכך מתחמק מהחשמליור ומהאגרוף החשמלי, אבל נפגע מחבטת הגוף. "כעת סטאריו, השתמש במהירות (כוכבים)!". סטאריו שולח מספר כוכבים שפוגעים באלקאטאבאז.
רומה
זה קורה לכולנו
--
אתה ממשיך להתקדם ואתה פוגש בונסלי שנמצא ליד עץ.
מקס
אתה מגיע למכון השני, והשומר כרגיל עוצר אותך.
"למה באת?" הוא שואל.
דודי
נפלא, אבל כאמור יש לנו 2 דרכים. איך אתה יודע מה היא הדרך לזאוגוויל? הממ?
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 22 2009, 03:04 AM
[b] ירין
"סטאריו, השתמש בסיבוב מהיר כדי לחמוק!" אומר המאמן. סטאריו מתגלגל על האדמה וכך מתחמק מהחשמליור ומהאגרוף החשמלי, אבל נפגע מחבטת הגוף. "כעת סטאריו, השתמש במהירות (כוכבים)!". סטאריו שולח מספר כוכבים שפוגעים באלקאטאבאז.
[/b][/quote]
תזכור שהמתקפות של אלקתרבז השתפרו והתחזקו..
-----
"מהר כדור חשמל בכל הכח ואז חשמליור בלי הפסקה עד שאתה פוגע בו!" אני אומר
[quote][b]רומה
זה קורה לכולנו
--
אתה ממשיך להתקדם ואתה פוגש בונסלי שנמצא ליד עץ.[/b][/quote]
אממ בונסלי "צא לרויטאר נשיכה על בונסלי"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Aug 22 2009, 03:04 AM
[b] מקס
אתה מגיע למכון השני, והשומר כרגיל עוצר אותך.
"למה באת?" הוא שואל. [/b][/quote]
"להלחם במאמן/ת המכון" אני אומר ואחרי שהוא יכניס אותי אחשוב לעצמי:
'השומרים אף פעם לא חכמים..'
ירין
אני זוכר, אבל תמיד תזכור אתה שתמיד יכול להיות עוד גורם שנכנס.
--
"סטאריו, יריית בוץ!" אומר האיש המוזר, סטאריו מתחיל להסתחרר וכך מעיף בוץ לאדמה, ואז הוא מסתחרר עוד ומעיף את הבוץ עד כדור החשמל. הכדור עובר את הבוץ, אבל הוא חלש יותר, והוא פוגע בסטאריו.
"קדימה, סטאריו, סיבוב מהיר עד אליו!" אומר האיש המוזר, וסטאריו מתחיל להתסחרר בזמן שהוא בורח מהחשמליור, ואז הוא פוגע באלקאטאבאז, אבל הגוף הטעון חשמלית שלו פגע בסטאריו.
רומה
לרויטר נושך את בונסלי, ואז בונסלי מבחין בלרביטר, והוא משתמש בדחיפה ופוגע.
מקס
אה כן שחכתי להראות את השלט. לפני שהגעת לשומר ראית שלט שהיה כתוב בו:
"מכון העיר זאוגוויל.
המנהיגה: ג'ן קרלסון.
סוג: מים
"הוצאות ענק כדי לגרום לנהר לזרום לתוך העיר? שום דבר הוא לא בזבוז אם נהנים ממנו!'"
--
"אוקיי, אבל המכון תפוס כעת, אז אני אעביר אותך למימד המקביל" אומר השומר, ואז המכון נהיה מטושטש, ואתה מוצא את עצמך בתוך המכון. בתוך הזירה עוברת התעלה, אבל יש סכרים בשני קירות המכון שדרכם זה עובר, כך שהמים לא נעים. מעל לכניסה והיציאה של הנהר מהמכון יש מדרגות, בצד אחד עומד שופט הדגלים בסוף המדרגות, ובצד השני יש שולחן עם 3 שופטים ומחשבים ניידים.
"קרב המכון בין המאמן לג'ן קרלסון יתחיל כעת. למנהיגת המכון יש 2 פוקימונים, ולכן ניצחון בקרב זה יתקבל אם ורק אם המאמן יצליח להביס את 2 הפוקימונים האלה עד קביעה שלי, עם לכל היותר 2 מהפוקימונים שלו. התחילו!" אומר שופט הדגלים.
"צא, סלואברו!" אומרת ג'ן ומוציאה סלואברו.