-
[b]אדוארד ~[/b]
אתה מלטף את החזה שלה והיא מתחילה לגנוח , אתה מוריד את המכנס שלה ורואה משהו בולט
זה צינור ! בידיוק כמו שלך !!!! רוברטה וג'ולייט נבהלות ומתחילות לצרוח , ואתה נלחץ מהמצב בו נתקעת .
'אין על מה' אתה שומע את קולה של הינאמורי פתאום ומשהו לבן זוהר שם ממש לשנייה .
[b]אנטו ~[/b]
"זה לא אני עשיתי את זה , זה אתה עשית את זה . אני חושבת שזה יהיה טוב בכדי לקדם אותך
לנוק הכי גבוהה , נוק C . אולי תגלה שם דברים אחרים מעניינים , מגילה לבנה עם פס זהב זאת המגילה הכי מסתורית שקיימת ואין לדעת מה יקרה לאחר שתיכנס אליה אנטו " ג'סיקה אומרת וניראית די בטוחה .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 4 2010, 08:10 PM
[b] ג'ק ~
"כן המפקד" כולם אומרים ומסמנים לך שאתה יכול לחזור לישון . [/b][/quote]
אני הולך ומסתובב בממלכה. 'אני לא יכול ללכת לישון' אגיד לעצמי ואמשיך ללכת.
-
[b]ג'ק ~
אתה מסתובב בממלכה ואתה מרגיש עייפות אבל אתה לא מוותר ואתה לא הולך לישון
אתה מסתובב כמה שעות ופתאום השמש עולה .. לאט לאט ובקלילות . פתאום למשך 3 שניות בידיוק השמש הפוכת לשחורה , אף אחד לא שם לב כי זה היה בידיוק ל-3 שניות .. מקרה מוזר ..[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 4 2010, 09:21 PM
[b] [b]ג'ק ~
אתה מסתובב בממלכה ואתה מרגיש עייפות אבל אתה לא מוותר ואתה לא הולך לישון
אתה מסתובב כמה שעות ופתאום השמש עולה .. לאט לאט ובקלילות . פתאום למשך 3 שניות בידיוק השמש הפוכת לשחורה , אף אחד לא שם לב כי זה היה בידיוק ל-3 שניות .. מקרה מוזר ..[/b] [/b][/quote]
אלך אל הבכיר ששומר ואגיד:"אני ראיתי את זה. השמש הפכה לשחורה ל3 שניות. אני משוכנע שג'רוד יבוא לכאן לתקוף ממש בקרוב."
-
[color=red][b]ג'ק ~
השומר מסתכל בבהלה ואומר " אם אתה כ"כ בטוח שג'רוד יתקוף היום כדאי שתכין את כל החיילים שלך , אציע שתפעיל את האזעקה ותכנס את כולם בכיכר הארמון" .[/color][/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 4 2010, 09:06 PM
[b] [b]אדוארד ~[/b]
אתה מלטף את החזה שלה והיא מתחילה לגנוח , אתה מוריד את המכנס שלה ורואה משהו בולט
זה צינור ! בידיוק כמו שלך !!!! רוברטה וג'ולייט נבהלות ומתחילות לצרוח , ואתה נלחץ מהמצב בו נתקעת .
'אין על מה' אתה שומע את קולה של הינאמורי פתאום ומשהו לבן זוהר שם ממש לשנייה . [/b][/quote]
או מיי גאדדדדד!!! XD
---
''חתיכת קוקסינל!!'' אומר בבהלה, אשלוף את החרב שלי ואתקע אותו בליבו/ליבה XD של אמילי.
'תודה רבה לך הינאמורי, רק שתדעי שאני לא אעשה יותר שום אהבה עם אף אחת, ולא בטוח שאני אעזור להילחם נגד ג'רוד.' אומר בתת המודע ואגיד לג'ולייט ורוברטה ללכת מהחדר.
-
[b]אדוארד ~[/b]
'שתוק כבר' היא אומרת והזוהר הלבן מופיע לאחר שרוברטה וג'ולייט עזבו את החדר .
הזוהר הלבן משנה צורה ודומתה של הינאמורי החדשה משתקפת בזוהר , הזוהר נעלם והינאמורי החדשה , לאחר השיפור שלה מופיעה בחדר שלך .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 5 2010, 01:16 PM
[b] [color=red][b]ג'ק ~
השומר מסתכל בבהלה ואומר " אם אתה כ"כ בטוח שג'רוד יתקוף היום כדאי שתכין את כל החיילים שלך , אציע שתפעיל את האזעקה ותכנס את כולם בכיכר הארמון" .[/color][/b] [/b][/quote]
"אתה צריך להפעיל את האזעקה בגלל זה אתה עומד פה ולא אני.
אני אלך לכנס את כולם." אגיד ואכנס את כל החיילים בכיכר הארמון.
"חיילים אנחנו חייבים להתכונן לקרב מול ג'רוד,אני רוצה שלכל אחד יהיה נשק צמוד,אל תורידו את הנשק אף פעם. אנחנו בתקופת מלחמה ואסור להיות שאננים."
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 4 2010, 09:06 PM
[b]
[b]אנטו ~[/b]
"זה לא אני עשיתי את זה , זה אתה עשית את זה . אני חושבת שזה יהיה טוב בכדי לקדם אותך
לנוק הכי גבוהה , נוק C . אולי תגלה שם דברים אחרים מעניינים , מגילה לבנה עם פס זהב זאת המגילה הכי מסתורית שקיימת ואין לדעת מה יקרה לאחר שתיכנס אליה אנטו " ג'סיקה אומרת וניראית די בטוחה .[/b][/quote]
אני אומר לה "אז כדאי לי ליפתוח אותה" אם היא אומרת כן אני פותח אותה אם לא אז אני שומר אותה לצידי.
אני אומר לה גם "אז כאשר אני ההיה בנוק C אני יוכל לצת למשימות מענינות".
-
[b]ג'ק ~[/b]
כל החיילים מתייצבים ואתה מוסר את מה שיש לך להגיד , מאסטר נוק C מסמן לך לא לשחרר אותם והוא עולה לדבר במיקרופון , הוא אומר "כל החיילים להתייצב עכשיו בחדר האימונים של כל אחד , היום יתקיימו שני אימונים ואנחנו מקווים שג'רוד לא יתקוף שוב . " הוא אומר , לוחץ לך את היד ומבטיח שהכל יהיה בסדר ..
[b]אנטו ~[/b]
"תפתח אותה והיכנס אליה בדרך שלך , נוק C הוא נוק מיוחד וסודי , אני מתאמנת שם .
לא אוכל לספר לך עכשיו מה יש שם אבל אני בטוחה שתגיע לשם ."
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 5 2010, 08:47 PM
[b] [b]אדוארד ~[/b]
'שתוק כבר' היא אומרת והזוהר הלבן מופיע לאחר שרוברטה וג'ולייט עזבו את החדר .
הזוהר הלבן משנה צורה ודומתה של הינאמורי החדשה משתקפת בזוהר , הזוהר נעלם והינאמורי החדשה , לאחר השיפור שלה מופיעה בחדר שלך . [/b][/quote]
''עזבי אותי הינאמורי, התרגיל הזה שעשית לי ממש ממש עבר את הגבול.'' אומר בעצבים, ואז אוסיף, ''אני אעצור את ג'רוד, איתך או בלעדייך.''
-
[b]הודעה חשובה לכולם : YopleShtuzim זה משתמש שקוראים לו עמית , הוא רשום למשחק ולא היה זמין הרבה זמן שמו במשחק הוא אנג, עכשיו הוא חוזר אבל לא לשחקן שלו , הוא חוזר למשחק בתור שליט האופל , תנו לו כבוד ועכשיו תוכלו לכרות איתו ברית בין הממלכות .[/b]
[b]אנג~[/b]
אתה עכשיו שליט האופל , אתה יודע להשתגר ממקום למקום , לשלוח עטלפים שתוקפים , לשלוח כדורי אופל וכדורי צל , קרן אופל וקרן צל , ואתה גם יודע להשתמש בקרן צל לבנה שזאת קרן צל מיוחדת .
ג'רוד שליט זינון המרושע עדיין לא תקף את הממלכה שלך , אבל הוא יתקוף אותה בקרוב , עדיין לא חתמת על הסכמי שלום עם שאר הממלכות , רק אם תעשה הסכם שלום בין הממלכות האחרות הם יוכלו לעזור לך , בשביל לכרות ברית עם הממלכות האחרות תצטרך לקרוא למאסטרי הנוק ולהודיע להם שאתם חייבים לכרות ברית עם שאר הממלכות , הם ידאגו לזה . אתה נמצא בחדר שלך ורואה שרשרת על המדף , אתה נזכר שמצאת אותה לפני כמה ימים אבל עדיין לא עשית איתה שום דבר .
[b]אדוארד~[/b]
היא לא עונה לך , היא פשוט נעלמת .
רוברטה וג'ולייט עזבו במהרה ואמילי שוכב\שוכבת על הריצפה מדמם\ת .
המנקה באה לנקות את הדם ופועל משליך את הגופה לדרקונים שיאכלו אותה .
נודע לך שיש שליט חדש בממלכת האופל ומקס עדיין לא כרת איתו ברית .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 6 2010, 08:50 PM
[b] [b]הודעה חשובה לכולם : YopleShtuzim זה משתמש שקוראים לו עמית , הוא רשום למשחק ולא היה זמין הרבה זמן שמו במשחק הוא אנג, עכשיו הוא חוזר אבל לא לשחקן שלו , הוא חוזר למשחק בתור שליט האופל , תנו לו כבוד ועכשיו תוכלו לכרות איתו ברית בין הממלכות .[/b]
[b]אנג~[/b]
אתה עכשיו שליט האופל , אתה יודע להשתגר ממקום למקום , לשלוח עטלפים שתוקפים , לשלוח כדורי אופל וכדורי צל , קרן אופל וקרן צל , ואתה גם יודע להשתמש בקרן צל לבנה שזאת קרן צל מיוחדת .
ג'רוד שליט זינון המרושע עדיין לא תקף את הממלכה שלך , אבל הוא יתקוף אותה בקרוב , עדיין לא חתמת על הסכמי שלום עם שאר הממלכות , רק אם תעשה הסכם שלום בין הממלכות האחרות הם יוכלו לעזור לך , בשביל לכרות ברית עם הממלכות האחרות תצטרך לקרוא למאסטרי הנוק ולהודיע להם שאתם חייבים לכרות ברית עם שאר הממלכות , הם ידאגו לזה . אתה נמצא בחדר שלך ורואה שרשרת על המדף , אתה נזכר שמצאת אותה לפני כמה ימים אבל עדיין לא עשית איתה שום דבר .
[/b][/quote]
אני שם את השרשת על צוארי ניגש למיקרופון וקורא לכול מאסטרי הנוק.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 6 2010, 08:50 PM
[b] [b]אדוארד~[/b]
היא לא עונה לך , היא פשוט נעלמת .
רוברטה וג'ולייט עזבו במהרה ואמילי שוכב\שוכבת על הריצפה מדמם\ת .
המנקה באה לנקות את הדם ופועל משליך את הגופה לדרקונים שיאכלו אותה .
נודע לך שיש שליט חדש בממלכת האופל ומקס עדיין לא כרת איתו ברית . [/b][/quote]
אני קורא למקס בארמון, ''מקס, תלך אל ממלכת האופל, האוויר, והאדמה. אני רוצה שתעשה איתם בריתות, אנחנו צריכים את כל הכוח נגד ג'רוד.'' אומר לו ואשלח אותו לדרכו.
-
[b]אנג~[/b]
אתה שם את השרשרת עם האבן השחורה , והאבן השחורה זוהרת ..
זה ניראה לך קצת מוזר אבל אתה מתעלם מזה ..
מיד מגיעים לחדר שלך כל מאסטרי הנוק
מאסטר נוק A - ג'ון
מאסטר נוק B - ג'סיקה
מאסטר נוק C - ג'יימס
מגיעים עוד כמה אנשים שעוזרים למאסטרים , סטיבן חברך הטוב גם נכנס לחדר .
--------
אחי הנה הקוד לחתימה שלך
[code][URL=http://www.israup.net][IMG]http://israup.net/images/fc35929f0d43909a698085a86d4913fa.jpg[/IMG][/URL][/code]
[b]אדוארד[/b]
מקס מיד ניגש לחדר שלך , אתה מוסר לו ללכת לשאר הממלכות והוא מוסר לך "אדוארד , אני מקבל את הפקודות שלך בשמחה , אבל אני חייב להודות ולהגיד שזה קצת קשה לו לטייל בכל רחבי הארץ הנסתרת (זינון) אוכל אולי ללכת רק לממלכת האופל ותשלח מישהו אחר לממלכת האוויר והאדמה ? אני באמת מצטער אבל זה קשה לי , ומסכן אותי , בפעם שעברה כמעט תקפו אותי בממלכת החשמל ..
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 5 2010, 09:54 PM
[b]
[b]אנטו ~[/b]
"תפתח אותה והיכנס אליה בדרך שלך , נוק C הוא נוק מיוחד וסודי , אני מתאמנת שם .
לא אוכל לספר לך עכשיו מה יש שם אבל אני בטוחה שתגיע לשם ." [/b][/quote]
אני אומר לה "איך בידיוק אני אמור להיתקבל לנוק c ואים אני יעבור לנוק c אני יוכל להתאמן איתך?" ואחיך.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 6 2010, 09:06 PM
[b] [b]אדוארד[/b]
מקס מיד ניגש לחדר שלך , אתה מוסר לו ללכת לשאר הממלכות והוא מוסר לך "אדוארד , אני מקבל את הפקודות שלך בשמחה , אבל אני חייב להודות ולהגיד שזה קצת קשה לו לטייל בכל רחבי הארץ הנסתרת (זינון) אוכל אולי ללכת רק לממלכת האופל ותשלח מישהו אחר לממלכת האוויר והאדמה ? אני באמת מצטער אבל זה קשה לי , ומסכן אותי , בפעם שעברה כמעט תקפו אותי בממלכת החשמל .. [/b][/quote]
''סליחה? מי תקף אותך בממלכת החשמל?'' אומר ואפנה אליו בצורה קצת מאיימת שייגלה לי, באותו זמן אזמין את מאסטרי הנוק לחדר שלי.
-
[b]אנטו~[/b]
"אני יאמן אותך כמובן , אבל לא לפני שתיכנס למגילה ." היא מחכה כמה שניות לתגובה שלך
אבל לפני שאתה עושה משהו היא מוסיפה "המגילה הזאת , התכולה שלה תהיה גם אימון , האימון שלך הוא גם הכניסה למגילה , ואני המאמנת . אבל בתוך המגילה אני לא יודעת מה ייקרה .
ובקיצור אנטו - כנס כבר למגילה !" היא אומרת ולבסוף צועקת בשביל שתיכנס למגילה כבר .
[b]אדוארד~[/b]
מקס לא נבהל מהאיומים שלך "אחד השומרים , אך לא , הוא לא היה שומר של ממלכת החשמל הוא היה שומר מתחזה מהממלכה של ג'רוד , אני ישר זיהיתי שהוא לא שייך , נילחמנו .. והרגתי אותו , אבל נפצעתי "
הוא אומר ומוריד את החולצה שלו , צלקת מהחלק העליון של החזה גולשת אל הצוואר ובתחילת הלחי השמאלית , זהו חתך ענקי . הוא לא מכער אבל זה קצת כואב לראות שחייל ששלחת לטובת הממלכה נפצע .
מאסטרי הנוק נכנסים לחדר , ג'יימס שמח לראות שגם מקס נוכח , ושואל בשם כולם לשלומך ומאיזה סיבה הגיעו לחדרך .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 6 2010, 09:36 PM
[b] [b]אדוארד~[/b]
מקס לא נבהל מהאיומים שלך "אחד השומרים , אך לא , הוא לא היה שומר של ממלכת החשמל הוא היה שומר מתחזה מהממלכה של ג'רוד , אני ישר זיהיתי שהוא לא שייך , נילחמנו .. והרגתי אותו , אבל נפצעתי "
הוא אומר ומוריד את החולצה שלו , צלקת מהחלק העליון של החזה גולשת אל הצוואר ובתחילת הלחי השמאלית , זהו חתך ענקי . הוא לא מכער אבל זה קצת כואב לראות שחייל ששלחת לטובת הממלכה נפצע .
מאסטרי הנוק נכנסים לחדר , ג'יימס שמח לראות שגם מקס נוכח , ושואל בשם כולם לשלומך ומאיזה סיבה הגיעו לחדרך . [/b][/quote]
אני מרים את קולי בעצבים על ארבעתם.
''איך זה, ששומר מהממלכה של ג'רוד מתחזה לשומר ממלכת החשמל?! והשליט שלהם לא מזהה אותו?!!!!!!'' אומר בעצבים ואתן אגרוף חזק לקיר שלידיי.
''אני רותח, עכשיו תקשיבו טוב טוב למה שאני אומר! מקס, אתה תלך בליווי של חמישה לוחמי קרח אל ממלכת האופל, ובעזרת מכשיר שתוכל להודיע לנו אם אתה בסכנה, ג'יימס, אתה תלך ותברר מה קורה בממלכת החשמל, אם אתה צריך גיבויי רק תודיע לי, ואם הם התנגדו נתקיף אותם! לופטי וברנדון, אתם ביחד תלכו לממלכת האוויר או האדמה לבחירתכם, ותחתמו על הסכמי שלום.'' אומר בעצבים, ''צאו לדרך!'' אוסיף ואשלח אותם לדרכם.
-
[b]אדוארד~[/b]
ג'יימס לא מבין מה קורה כאן ומה קרה בחדר לפני שנכנס , מקס מחבק אותך ואומר " תודה אדוארד , אתה בן אדם אמיתי " אתה מחבק אותו בחזרה וג'יימס גם מוסר תודה למרות שלא ידע מה קורה כאן , כולם מקבלים את פקודותיך ויוצאים למסע שלהם לממלכות האחרות , בדרכם החוצה מקס התחיל לספר לג'יימס את הסיפור של מה שקרה לו בממלכת החשמל .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 6 2010, 10:03 PM
[b] [b]אדוארד~[/b]
ג'יימס לא מבין מה קורה כאן ומה קרה בחדר לפני שנכנס , מקס מחבק אותך ואומר " תודה אדוארד , אתה בן אדם אמיתי " אתה מחבק אותו בחזרה וג'יימס גם מוסר תודה למרות שלא ידע מה קורה כאן , כולם מקבלים את פקודותיך ויוצאים למסע שלהם לממלכות האחרות , בדרכם החוצה מקס התחיל לספר לג'יימס את הסיפור של מה שקרה לו בממלכת החשמל . [/b][/quote]
''לעזאזאל, ג'רוד יישלם, אני באופן אישי אחסל אותו.'' אומר ואחכה בשקט במיטה עד שהם ייעשו את עבודתם.
-
[b]אדוארד~[/b]
אתה יושב בנחת במיטה ופיתאום האזעקה מממלכת המים מצלצלת 'חשבת שפיתאום הכל יהיה שקט ? טעית ' אתה שומע את כולו של ג'רוד . מיד ארווין ניכנס בבהלה ואומר "ג'רוד תוקף את ממלכת המים עם חיילי קרח וחשמל ! לא יהיה לנו אפקטיביות עליהם אבל למזלנו אימנו את החיילים בממלכה היטב עם נשקים והם יהיו מוכנים לקרב . תרצה לשלוח חיילים להגן על הממלכה שלו ? אל תשכח שהוא היה כאן פעמיים בקרבות שנערכו ובנוסף הממלכה שלו חשובה מאוד , אם יתקיפו אותנו שוב , החיילים החזקים ביותר עלינו יהיו חיילי האש , שאותם חיילי המים מחסלים בקלות ."
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 6 2010, 10:55 PM
[b] [b]אדוארד~[/b]
אתה יושב בנחת במיטה ופיתאום האזעקה מממלכת המים מצלצלת 'חשבת שפיתאום הכל יהיה שקט ? טעית ' אתה שומע את כולו של ג'רוד . מיד ארווין ניכנס בבהלה ואומר "ג'רוד תוקף את ממלכת המים עם חיילי קרח וחשמל ! לא יהיה לנו אפקטיביות עליהם אבל למזלנו אימנו את החיילים בממלכה היטב עם נשקים והם יהיו מוכנים לקרב . תרצה לשלוח חיילים להגן על הממלכה שלו ? אל תשכח שהוא היה כאן פעמיים בקרבות שנערכו ובנוסף הממלכה שלו חשובה מאוד , אם יתקיפו אותנו שוב , החיילים החזקים ביותר עלינו יהיו חיילי האש , שאותם חיילי המים מחסלים בקלות ." [/b][/quote]
''בוודאי ארווין, שלח לשם מיד לפחות עשרים חיילים, אם המצב לא יישתפר אני אגיע לשם לעזור.'' אומר ואשלח אותו מהחדר.
'ג'רוד, אתה תובס, אני מבטיח לך.' אענה לו.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 5 2010, 09:54 PM
[b] [b]ג'ק ~[/b]
כל החיילים מתייצבים ואתה מוסר את מה שיש לך להגיד , מאסטר נוק C מסמן לך לא לשחרר אותם והוא עולה לדבר במיקרופון , הוא אומר "כל החיילים להתייצב עכשיו בחדר האימונים של כל אחד , היום יתקיימו שני אימונים ואנחנו מקווים שג'רוד לא יתקוף שוב . " הוא אומר , לוחץ לך את היד ומבטיח שהכל יהיה בסדר ..
[/b][/quote]
"טוב כל הכבוד אני אשאיר אתכם פה להתאמן.." אגיד ואחזור לחדר שלי ואחפש את ג'ני.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 6 2010, 09:36 PM
[b][b]אנטו~[/b]
"אני יאמן אותך כמובן , אבל לא לפני שתיכנס למגילה ." היא מחכה כמה שניות לתגובה שלך
אבל לפני שאתה עושה משהו היא מוסיפה "המגילה הזאת , התכולה שלה תהיה גם אימון , האימון שלך הוא גם הכניסה למגילה , ואני המאמנת . אבל בתוך המגילה אני לא יודעת מה ייקרה .
ובקיצור אנטו - כנס כבר למגילה !" היא אומרת ולבסוף צועקת בשביל שתיכנס למגילה כבר .
.[/b][/quote]
אני אומר לה "בסדר" וקם.
אני עומד ב ג'קוזי נירגע ואומר ל ג'סיקה בעדינות "את יכולה בבקשה ליפתוח את המגילה ולהחזיק אותה מולי".
לאחר מיכן אני ממשיך להרגע,כשאני מרגיש רגועה אני רץ לעבר המגילה ומנסה להיכנס לתוך.
-
[b]אני מצטער שעדיין אין צבעים וגדלים , האינטרנט שלי דפוק וזה הדבר היחיד שאני יכול לעשות . סורי :)[/b]
[b]אנטו ~
"אוקיי" היא אומרת ופותחת את המגילה , המגילה זוהרת ואתה רץ לכיוון המגילה , נותן אגרוף חזק ונכנס לתוכה ללא שום מאמץ . אתה יוצא מהחדר ואתה באוויר , אתה נופל לתוך תהום בו יש מים רותחים .. אתה נבהל ומנסה לעשות משהו , הצלחת להוציא חרוט מאבן ענקי מההר שממנו נפלת , החרוט יצא ממש מתחתיך וניצלת , אך הוא היה חלש מידי ונפלת.. מיד אחר כך הוצאת שני חרוטים והצלחת להינצל , עלית אל ההר וגילית שאיש פלדה ענקי הוא זה שדחף אותך . התעצבנת וכל גופך נעשה שרירים , התחלת לאגרף באיש המתכת וריסקת אותו במו ידיך החזקות .. השרירים שלך מיד יורדים ואתה מבין שזהו מצב אביר . אתה מנסה לעשות אותו שוב אבל אז לילי מופיעה ואומרת "רק במצבים שאתה עצבני תוכל לעשות את זה , אם היית מתעצבן עוד יותר היית יכול ליצור אבנים על הכתפיים שלך ומעל האוזניים שמשמשים לאיזון הגוף . נסה עוד דברים ." היא אומרת .. אתה מתאגרף באדמה ומצליח לפסל מאבן כל דבר שתרצה , והפעם גם תוכל לשלוט על האבנים ולהעיף אותם לכל מקום שרק תרצה . פתאום אתה מוציא מהגוף שלך תותח מים , אבל המים מוזרים הם בצבע חום .. אתה מבין שמהיד שלך לא יוצא מים אלא חול , עכשיו אתה יכול לשלוט גם בחול כיצד שתרצה .. אתה רק צריך לדעת מה אתה רוצה לעשות . עכשיו אתה אביר אדמה וכשף חול . כל הכבוד לך אנטו . אתה יוצא מהמגילה לתוך הג'קוזי , ג'סיקה מעוניינת לדעת מה קרה שם .[/b]
[b]אדוארד ~
"כן אדוני" ארווין אומר ורץ החוצה , אתה רואה מהחלון חיילים רצים עם שריונים שניראים חדשים מאוד והצורה של הקסדה שונה , צורה של זאב יש לקסדה . משהו ניראה לך מאוד מוזר ..[/b]
[b]ג'ק ~
כולם רצים לחדר האימונים ומיד מופעלת האזעקה ממלכת המים , הם חייבים עזרה ג'רוד תוקף אותם עם חיילי קרח וחשמל , שהרי האומה שלך היא האומה הכי חזקה נגד הקרח והחשמל .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 7 2010, 07:14 PM
[b] [b]אדוארד ~
"כן אדוני" ארווין אומר ורץ החוצה , אתה רואה מהחלון חיילים רצים עם שריונים שניראים חדשים מאוד והצורה של הקסדה שונה , צורה של זאב יש לקסדה . משהו ניראה לך מאוד מוזר ..[/b] [/b][/quote]
'מעניין.' אחשוב ואלך גם אני אל משלחת ההצלה אל ממלכת המים, באותו זמן אבדוק מה מוזר לי כאן.
-
[b]אדוארד ~
אתה מצטרף אל החיילים שלך ובדרך מנסה להבין מאיפה הגיעו השריונים האלה "אהבת את השיורנים" אומר חייל אחד שאתה לא כל כך מכיר "אני הכנתי אותם , אני מצטער שלא שאלתי אותך אם תסכים שחייליך יילבשו אותם , אבל בתמורה הכנתי לך גם שריון " הוא אומר ומגיש לך שריון שחור בוהק עם פסים זהובים , השריון מתחבר לקסדה שניראית גם כמו ראש של זהב , ומצורפות גם כפפות מסוג המתכת הזאת .. הסט ניראה ממש יפה "אני חושב שזה יהיה ממש יפה וזה גם שימושי בהחלט ויותר טוב מהשריונים האחרים כאן , תרצה ללבוש אותו ?" הוא שואל . אתה רואה שברנדון איתו , הוא לא נראה לחוץ כ"כ ומסמן לך שזה בסדר , זהו חייל מהממלכה "חבר ילדות" הוא אומר . אתה רואה שברנדון קורא בשמו של החייל הזה , שמו הוא 'גייק' .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 7 2010, 08:42 PM
[b] [b]אדוארד ~
אתה מצטרף אל החיילים שלך ובדרך מנסה להבין מאיפה הגיעו השריונים האלה "אהבת את השיורנים" אומר חייל אחד שאתה לא כל כך מכיר "אני הכנתי אותם , אני מצטער שלא שאלתי אותך אם תסכים שחייליך יילבשו אותם , אבל בתמורה הכנתי לך גם שריון " הוא אומר ומגיש לך שריון שחור בוהק עם פסים זהובים , השריון מתחבר לקסדה שניראית גם כמו ראש של זהב , ומצורפות גם כפפות מסוג המתכת הזאת .. הסט ניראה ממש יפה "אני חושב שזה יהיה ממש יפה וזה גם שימושי בהחלט ויותר טוב מהשריונים האחרים כאן , תרצה ללבוש אותו ?" הוא שואל . אתה רואה שברנדון איתו , הוא לא נראה לחוץ כ"כ ומסמן לך שזה בסדר , זהו חייל מהממלכה "חבר ילדות" הוא אומר . אתה רואה שברנדון קורא בשמו של החייל הזה , שמו הוא 'גייק' .[/b] [/b][/quote]
''בוודאי.'' אומר ואלבש אותו.
''עכשיו, בוא נצא לחסל את החיילים של ג'רוד.'' אומר בחיוך ואמשיך ללכת איתם לממלכת המים, כשאנחנו מגיעים אנסה להקפיא את החיילים של ג'רוד ולחסל אותם הכי מהר שאני יכול.
-
[color=gray][b]אדוארד ~
אתה מגיע לשדה הקרב , השריון שלך בוהק ולוחץ על שריריך . אתה רואה הרבה ברקים וקרחונים בקרב וממלכת המים לא יכולה לעשות דבר , ממלכת המים מתעסקת בלחימה בנשקים כאשר אויביה הקרח השחור והחשמל האדום מאוד חזקים ויש להם ייתרון ענק עליהם .[/b][/color]
-
[b] [b]ג'ק ~
כולם רצים לחדר האימונים ומיד מופעלת האזעקה ממלכת המים , הם חייבים עזרה ג'רוד תוקף אותם עם חיילי קרח וחשמל , שהרי האומה שלך היא האומה הכי חזקה נגד הקרח והחשמל .[/b] [/b][/quote]
אני וכמה מחיילי אגיע מהר מאוד לממלכת המים. "אנחנו הכי חזקים על חיילי קרח והחשמל של ג'רוד,אז כולם לתקוף במתקפת אש. אך היזהרו לא לתקוף בטעות את אחד מחייליו של אדוארד!" אגיד ואתקוף באביר אש וגל אש.
-
[b] [b]אני מצטער שעדיין אין צבעים וגדלים , האינטרנט שלי דפוק וזה הדבר היחיד שאני יכול לעשות . סורי :)[/b]
[b]אנטו ~
"אוקיי" היא אומרת ופותחת את המגילה , המגילה זוהרת ואתה רץ לכיוון המגילה , נותן אגרוף חזק ונכנס לתוכה ללא שום מאמץ . אתה יוצא מהחדר ואתה באוויר , אתה נופל לתוך תהום בו יש מים רותחים .. אתה נבהל ומנסה לעשות משהו , הצלחת להוציא חרוט מאבן ענקי מההר שממנו נפלת , החרוט יצא ממש מתחתיך וניצלת , אך הוא היה חלש מידי ונפלת.. מיד אחר כך הוצאת שני חרוטים והצלחת להינצל , עלית אל ההר וגילית שאיש פלדה ענקי הוא זה שדחף אותך . התעצבנת וכל גופך נעשה שרירים , התחלת לאגרף באיש המתכת וריסקת אותו במו ידיך החזקות .. השרירים שלך מיד יורדים ואתה מבין שזהו מצב אביר . אתה מנסה לעשות אותו שוב אבל אז לילי מופיעה ואומרת "רק במצבים שאתה עצבני תוכל לעשות את זה , אם היית מתעצבן עוד יותר היית יכול ליצור אבנים על הכתפיים שלך ומעל האוזניים שמשמשים לאיזון הגוף . נסה עוד דברים ." היא אומרת .. אתה מתאגרף באדמה ומצליח לפסל מאבן כל דבר שתרצה , והפעם גם תוכל לשלוט על האבנים ולהעיף אותם לכל מקום שרק תרצה . פתאום אתה מוציא מהגוף שלך תותח מים , אבל המים מוזרים הם בצבע חום .. אתה מבין שמהיד שלך לא יוצא מים אלא חול , עכשיו אתה יכול לשלוט גם בחול כיצד שתרצה .. אתה רק צריך לדעת מה אתה רוצה לעשות . עכשיו אתה אביר אדמה וכשף חול . כל הכבוד לך אנטו . אתה יוצא מהמגילה לתוך הג'קוזי , ג'סיקה מעוניינת לדעת מה קרה שם .[/b]
[/b][/quote]
אני אומר לה "זה היה הדבר הכי מדהים שראיתי בכול חיי" אני נישכב על הג'קוזי ומוסיף "אני ראיתי דברים מדהימים,אני יכול ליצור חרוטי אבן,ולפסל כול מה שאני רוצה" מחיך ושואל אותה "רוצה שנלך להתאמן? אני מת לנסות לעסות את זה" ועד שהיא אומרת לי את התשובה אני חושב עלמצב האביר ואיך אני יוכל לשדרג אותו.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 8 2010, 08:03 AM
[b] [color=gray][b]אדוארד ~
אתה מגיע לשדה הקרב , השריון שלך בוהק ולוחץ על שריריך . אתה רואה הרבה ברקים וקרחונים בקרב וממלכת המים לא יכולה לעשות דבר , ממלכת המים מתעסקת בלחימה בנשקים כאשר אויביה הקרח השחור והחשמל האדום מאוד חזקים ויש להם ייתרון ענק עליהם .[/b][/color] [/b][/quote]
אני לוקח את כלי הנשק שלי, מקפיא אותו ותוקף את חיילי החשמל והקרח של ג'רוד בחבטות חזקות, יחד עם החיילים שלי.
-
[b]אנטו ~
"אוקיי" היא אומרת , אתם מתלבשים והולכים לחדר האימונים . אתם נכנסים לחדר אימונים
שניראה כמו ההר מהדמיון שלך . פתאום מופעלת האזעקה וכולם רצים לארמון , המלכה לילי מתגלה ומספרת לכם שיש מלחמה בין ממלכת המים לבין ממלכתו של ג'רוד הרשע והיא צריכה 19 חיילים שילכו להילחם איתה בצבא של ג'רוד .[/b]
+
[b]אדוארד ~
אתה נכנס ומקפיא את הנשק שלך , אתה חובט בחיילי החשמל בכל הכח והצבא שלך יחד איתך , אנשי החשמל שולחים אליכם ברקים אדומים בידיוק כמו שהינאמורי מכינה , אלה ברקים חמים שממיסים את הקרח שלכם . מאוד קשה להילחם נגדם ואחד מהחיילים שלך נפצע קלות ..[/b]
+
[b]ג'ק ~
אתה וכל החיילים שלך נכנסים לממלכה , אתה הופך למצב של אביר אש ושולח להבות ענקיות , אתה רואה שאדוארד מתקשה , ולאט לאט אתה מחסל כמות יפה של חיילים ![/b]
ההודעות האלה כולן משותפות לכולן .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 8 2010, 03:43 PM
[b] [b]אנטו ~
שניראה כמו ההר מהדמיון שלך . פתאום מופעלת האזעקה וכולם רצים לארמון , המלכה לילי מתגלה ומספרת לכם שיש מלחמה בין ממלכת המים לבין ממלכתו של ג'רוד הרשע והיא צריכה 19 חיילים שילכו להילחם איתה בצבא של ג'רוד .[/b]
+
[b]אדוארד ~
אתה נכנס ומקפיא את הנשק שלך , אתה חובט בחיילי החשמל בכל הכח והצבא שלך יחד איתך , אנשי החשמל שולחים אליכם ברקים אדומים בידיוק כמו שהינאמורי מכינה , אלה ברקים חמים שממיסים את הקרח שלכם . מאוד קשה להילחם נגדם ואחד מהחיילים שלך נפצע קלות ..[/b]
+
[b]ג'ק ~
אתה וכל החיילים שלך נכנסים לממלכה , אתה הופך למצב של אביר אש ושולח להבות ענקיות , אתה רואה שאדוארד מתקשה , ולאט לאט אתה מחסל כמות יפה של חיילים ![/b]
ההודעות האלה כולן משותפות לכולן . [/b][/quote]
אני אומר "לילי אני רוצה להילחם לצידך זה אני אנטו" ואני אומר לג'סיקה "בואי נילחם ביחד".
-
[b] [b]אנטו ~
+
[b]אדוארד ~
+
[b]ג'ק ~
"ג'סטין וכולם קדימה יש לנו יתרון על חייליו של ג'רוד אז עזרו לאדוארד!" אגיד ואמשיך לתקוף
-
[b]אנטו + ג'ק ~
אנטו , לילי מסכימה לקחת אותך ואתם מגיעים לממלכת המים , אתה רואה שם את הקרב הראשון האמיתי בחייך , חיילי האש של ג'ק ממש חזקים ומחסלים בקלות את אנשי הקרח , את אנשי החשמל קצת קשה להם אבל הם מצליחים פחות או יותר , אתה אנטו חייל אדמה והאפקטיביוט שלך נגד חשמל מאוד חזקה !
ג'ק , החיילים שלך נלחמים בשיא הכוח , ג'סטין מייצר אש בכמות ענקית ומחסל חיילים יותר מכל אחד אצלכם ... כמעט יותר ממך ! אבל הוא ממש ממש חזק , הוא תוקף בצורה אדירה .
אדוארד וחייליו בסדר גמור אבל הקרב הזה קשה והם לא מועילים כל כך , אתה רואה את טייסון והוא שמח שבאתם , טייסון שליט ממלכת המים מודה לשתיכם שבאתם וג'ק ממשיך להילחם
לילי ניגשת אל אנטו ואומרת לו "תראה לי כל מה שלמדת , חסל את חיילי החשמל" .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 8 2010, 04:19 PM
[b] [b]אנטו + ג'ק ~
אנטו , לילי מסכימה לקחת אותך ואתם מגיעים לממלכת המים , אתה רואה שם את הקרב הראשון האמיתי בחייך , חיילי האש של ג'ק ממש חזקים ומחסלים בקלות את אנשי הקרח , את אנשי החשמל קצת קשה להם אבל הם מצליחים פחות או יותר , אתה אנטו חייל אדמה והאפקטיביוט שלך נגד חשמל מאוד חזקה !
ג'ק , החיילים שלך נלחמים בשיא הכוח , ג'סטין מייצר אש בכמות ענקית ומחסל חיילים יותר מכל אחד אצלכם ... כמעט יותר ממך ! אבל הוא ממש ממש חזק , הוא תוקף בצורה אדירה .
אדוארד וחייליו בסדר גמור אבל הקרב הזה קשה והם לא מועילים כל כך , אתה רואה את טייסון והוא שמח שבאתם , טייסון שליט ממלכת המים מודה לשתיכם שבאתם וג'ק ממשיך להילחם
לילי ניגשת אל אנטו ואומרת לו "תראה לי כל מה שלמדת , חסל את חיילי החשמל" .[/b] [/b][/quote]
אני מחיך חיוך ענקי ואומר "הינה אני בה" אני ניכנס לתוך האדמה ומנסה להיתקרב לחילי החשמל.
לאחר מיכן אני יוצה מן האדמה במהירות וקופץ באוויר כשאני באוויר וני שולך חרוטי אבן אל חילי החשמל "וצועק "תמותו בני זו*נ$ת" וכשאני מסים אני נותן אגרוף לאדמה ומכין חומה גדולה שתגן על החילים של ג'ק.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 8 2010, 04:19 PM
[b] [b]אנטו + ג'ק ~
לילי ניגשת אל אנטו ואומרת לו "תראה לי כל מה שלמדת , חסל את חיילי החשמל" .[/b] [/b][/quote]
"לילי קדימה תאיצו תתקפו את חיילי החשמל,אדוארד תעשה טובה ולך מזירת הקרב, אתה נטל כרגע יותר מאשר עזר ואם לא תלך יהרגו לך חיילים והרבה." אפנה אליו ואמשיך לתקוף.
-
[b] [b]אדוארד ~
+
[b]ג'ק ~
''לעזאזאל, אני חייב לשחרר את כל הכוחות שלי... להיזכר בתאו המנוול ובג'רוד, לעזאזאל!!!'' אני אומר ומנסה להוציא את כל הכוח שלי בעוצמה אחת.