כולם להירשם למשחק שלי!!!!!!!
Pokemon - The Artificial District
Printable View
כולם להירשם למשחק שלי!!!!!!!
Pokemon - The Artificial District
עוד 5 דקות בערוץ 2 מתחיל המשחק הראשון של ברזיל בקמפיין המונידאל כדאי לכם לראות את המשחק.
אחי הולך ליראות.
[quote=red dd;636677]אחי הולך ליראות.[/quote]
תיראה גם אתה בטח ברזיל יכבשו רביעיה או חמישיה.
אולי יראו את האוהדת במגרש זאת שבחתימה שלי חח.
תגידו איך עושים את הקו הזה שיש בין הנו"ד למה שרשום שם
שיפט \ (מקש אחד ממש משמאל לאנטר) התוצאה |
תודה אחי
אחמד~
משעמם תחת
אני משחק במשחק חדש של זינגה
לפותח האשכול הנוד שלך צריך להגיע לעמוד 150 ורק אז הוא ינעל לא לעמוד 100.
בטח שהנו"ד ננעל בעמוד 100. אבל תנאי הכרחי ומספיק לכך זה שקיים כבר הנו"ד הבא. רק כשקיים הנו"ד הבא הנו"ד הזה ינעל.
[quote=LordAbizi;636702]בטח שהנו"ד ננעל בעמוד 100. אבל תנאי הכרחי ומספיק לכך זה שקיים כבר הנו"ד הבא. רק כשקיים הנו"ד הבא הנו"ד הזה ינעל.[/quote]
זה לא הגיוני עד היום זה היה עד עמוד 150
תסתכלו ברשימה בנעוץ רשום מי צריך לפתוח את הנוד.
[quote=NIKO;636704]זה לא הגיוני עד היום זה היה עד עמוד 150
תסתכלו ברשימה בנעוץ רשום מי צריך לפתוח את הנוד.[/quote]
אם כך, הסבר את זה שכל נושאי הדיבורים הקודמים לנושא דיבורים זה ננעלו קצת אחרי עמוד 100?
[QUOTE=red dd;636677]אחי הולך ליראות.[/QUOTE]
איכס פלי
פה:d
משעמם לי X:
[quote=LordAbizi;636706]אם כך, הסבר את זה שכל נושאי הדיבורים הקודמים לנושא דיבורים זה ננעלו קצת אחרי עמוד 100?[/quote]
נכון אתה צודק אני טעיתי אבל אני זוכר שהיה פה משהו שהחליטו שינעלו נודים רק עד אחרי עמוד 150 כנראה ששינו את זה בחזרה ל100.
דקה 25 צפון קוריאה נגד ברזיל 0-0 חח אפסים ברזיל.
היי
היי
רומה קודם צחקתי אני מקווה שלפחות אתה תסלח לי .....אתה חבר טוב.
אני רגיל שקוראים לי נאצי זה בסדר D:
למה? זה לא יפה :peee:
סליחה אבל אצלנו זה ביום-יום להגיד נאצי למישהו שעשה משהו מוזר כזה...
אין מה לעשות אני ל ממש אוהב ישראלים..
טוב אתם יוצאים מן הכלל בעצמם רובכם לא כולם..
מי צריך לפתוח תנוד הבא??
אנשים!
פרק חדש בסיפור שלי!
קישור בחתימה!
קראתי כבר...
ראיתי...
ת'אמת, לא יצא פרק משהו... אבל הוא יעזור לי לקדם את העלילה לכיוון מסויים
לא נכון פרק יפה!!רק ההתחלה לא מובנת
סבתא שלי נפטרה לפני שעתיים.
אחזור בהקדם האפשרי .
[QUOTE=ErWiN;636774]סבתא שלי נפטרה לפני שעתיים.
אחזור בהקדם האפשרי .[/QUOTE]
...
תהיה חזק בנאדם, משתתף בצערך.
יהי זכרה ברוך~
תודה.
[quote=איש האבטיח;636588]כמה פעמים? פעם אחת, וגם זה - אחרי זה התנצלתי עם נושא והסברתי למה עשיתי את זה, ואת העונש שלי קיבלתי וביקשתי אפילו לא לרחם עלי איתו :/
וסליחה, לרדת לרמה שלי? כי אמרתי שאני לא מאמין באלוהים? סליחה באמת.[/quote]
....לגיטימי להאמין או לא להאמין באלוהים, אבל להגיד שאתה שורף תפילים זה פשוט להצביע על מישהו שכן מאמין ולירוק לו בפרצוף
[quote=ErWiN;636774]סבתא שלי נפטרה לפני שעתיים.
אחזור בהקדם האפשרי .[/quote]
משתתף בצערך
[quote=הראשון מהסוף;636782]....לגיטימי להאמין או לא להאמין באלוהים, אבל להגיד שאתה שורף תפילים זה פשוט להצביע על מישהו שכן מאמין ולירוק לו בפרצוף[/quote]
למה? מדינה חופשית. חוצמזה שציינתי שזה לא אמתי ושאני לא אבזבז 1,000 שקל בשביל לשרוף תפילין, זה לא שווה את זה.
ורומה כתב שהוא תולש דפים מהתנ"ך ועושה מהם משהו, אל זוכר מה הוא כתב.
חוצמזה שאמרתי את זה בציניות, אפשר להבין את זה מהתגובה שלי (ואם אתה מאגניב כמוני תשרוף תפילין או משהו בנוסח הזה). אז אמרתי, לדעתי זה טיפשי להניח תפילין וכשאמרו לי 'זה קדוש' אז אמרתי שאני לא מאמין בו, מה זה אמור לעניין אותם בכלל מה אני עושה עם התפילין שלי? :/
אבל לרדת לרמה של לקרוא לבנאדם שלא מאמין 'נאצי'? אני מוכן להתערב איתך שאני בנאדם הרבה יותר טוב מהם. הם עושים מצוות בשביל לרצות את האל ולהגיע לגן עדן. אני עושה מצוות מתוך עקרונות.
זה ממש לא העניין. אני לא מבין ממה אתה מתעצבן. בסך הכל אמרתי לו שאם הוא חושב שפגעת בו, שיפנה לאחד המנהלים במקום להעליב אותך בחזרה, ועוד תוך שימוש במילה "נאצים". אין לזה שום קשר להאם אדם טוב יותר או פחות.
[quote=הראשון מהסוף;636785]זה ממש לא העניין. אני לא מבין ממה אתה מתעצבן. בסך הכל אמרתי לו שאם הוא חושב שפגעת בו, שיפנה לאחד המנהלים במקום להעליב אותך בחזרה, ועוד תוך שימוש במילה "נאצים". אין לזה שום קשר להאם אדם טוב יותר או פחות.[/quote]
לא ישנתי מאתמול בבוקר, סליחה אם אני קצת עצבני. הראש שלי כואב ואני מת מעייפות.
וסה"כ מה אמרתי? "לשרוף תפילין"? זה לא משתווה באף דרך ללקרוא לך נאצי, בטח שלא אם המשפחה שלך עברה שואה. בכ"מ, תתחבר למסן יא שמן
אגב, סתם לפרוטוקול, כשיצאתי מההופעה של מטאליקה היו שם מלא נוצרים שחילקו ספר של הברית החדשה+תפילין, אז הרמתי אחד, התחלתי לתלוש דפים ולחלק ברנדומליות לאנשים ולהגיד "זה עם ברכת כהן" עד שאיזה נוצרי בא אלי, לקח לי והתחיל לזבל לי את המוח על זה שישו נותן לנו חיי נצח, ואחרי כל הנאום המרגש שלו אמרתי לו "מי נו ג'הוד, מי איז מוסלים. אללה וואכבר! מי לאב מוחמד!". היה מצחיק P:
אהלן לכולם
מה קורה אביב?
אתה יודע, מתגלגלים, מגלגלים.
מה מביאתך לביקור
אני מניח שהפרסום של חלק מהפוקימונים בדור החמישי גרם לי לחשוב על הפורום