שלום לכולם!
מי אמור לפתוח את הנו"ד הבא?
Printable View
שלום לכולם!
מי אמור לפתוח את הנו"ד הבא?
Wb דן
[quote=killerbee;797921]מה כדאי קודם לחשוף את שלושת ההתחלתיים ואז לחשוף התפתחויות או לעשות התחלתי התפתחות התחלתי התפתחות התחלתי התפתחות ?[/quote]
את שלושתם ואז תביא לכל אחד התפתחות ואז עוד אחד
[quote=LordAbizi;797905]יש מקומות שבהם רמה היא רלוונטית, ויש לא. יותר נכון, צריך רק לדעת להסתכל [B]נכון[/B] על הרמה. כי כשמישהו כותב במצע בחירות שהוא
"יעלה את הרמה של חת'ם"
מה אני אמור להבין מזה? שמשחקים שאתה כל כך מתעב בכל נפשך (דהיינו, "לא מושקעים") לא יפתחו? פורום חת"ם הוא פורום של משחקים, ועיקר המהות של משחקים זה השחקנים שמשחקים בהם. אז עכשיו, המטרה היא למצוא הגדרה למושג "רמה" שמתאימה לכל השחקנים במשחקים בו זמנית. דבר כזה מאוד קשה לעשות. אז למה שלא יהיה דבר כזה: משחק נפתח, נרשמים אליו X אנשים, האנשים מתחילים בלהתלונן למנהל למה מה שהוא עושה זה לא טוב, ואז אם יש משהו במה שהם אומרים אז הוא מתקן את עצמו, ואם לא אז הוא מסביר להם למה לפי השקפת העולם שלו זה לא אמור להיות ככה. השחקן מבין את מה שמנהל השחקן אומר לו, ממשיך לשחק, השחקן לא מבין מה הוא רוצה ממנו אז הוא מקלל אותו בכל נפשו ופורש מהמשחק.
ככה נוצר מצב, שבכל משחק יש הבנה הדדית בין המנהל ובין השחקנים שלו. כלומר, בכל רגע נתון, כל השחקנים במשחק מרוצים מהמנהל, וההפך.
ככה הגענו למצב שכולם מרוצים, וזה בדיוק המטרה.
מה לא בסדר בגישה הזו?[/quote]
על פי הגישה הזו, כל משתמש יוכל לפתוח כל משחק שיעלה על רוחו מבלי לעבור שום מנגנון סינון שיבדוק את רמת המשחק, והפורום יתמלא במשחקים ברמה נמוכה ביותר. משתמשים חדשים יקבלו דוגמא לא טובה לאיך משחקים צריכים להיראות, אנשים יאבדו עניין בפורום ויעברו לפורומי חתם איכותיים יותר במקומות אחרים או לפחות יחפשו כאלה, ובפורום תשרור אנדרלמוסיה.
אי אפשר למצוא הגדרה למילה "רמה" כיוון שכתיבה יצירתית אכן נחשבת כאומנות, אין לי שום דרך להסביר זאת וגם לא תהיה שום דרך למצוא לכך הגדרה.
השיטה בה כל אחד פותח משחק על פי אוות נפשו, והדרך היחידה לשיפור המשחק היא המשתמשים שמגיבים בו שסביר להניח שגם הם יהיו ברמה נמוכה וכך לא יוכלו לעזור לו להשתפר, היא לא הגיונית בשום צורה.
אגב לגבי תגובות כן מושקעות ולא...תגובה שבה הפוקימון משתמש במתקפה בודדת, היא אינה תגובה מושקעת, אך תגובה שנוספו אליה תיאורים או שהייתה בה אסטרטגית קרב כשאני נוהג לעשות כמעט בכל תגובה שלי- היא תגובה שניתן להגדירה כמושקעת, וזה לגבי משחקי פוקימון כמובן.
למה לא פותחים נוד חדש?
הפותח הבא הוא Thechosenone, עמית
[QUOTE=Dan;797929]למה לא פותחים נוד חדש?[/QUOTE]
נראלי שצ'וזן וואן לא יבוא.
מה אם יגאל?הוא לא אמור לפתוח?
אחי , אני מקיא מרוב שהכותרת מפגרת
תגיד Master Monferno
כל פעם משהו אחר טוב?
פעם גוקו
אחר שיימן
אחר כך אלקטריק
צוות פלזמה , שאמן קינג ועכשיו מונפרנו
[quote=Blackbeard;797927]על פי הגישה הזו, כל משתמש יוכל לפתוח כל משחק שיעלה על רוחו מבלי לעבור שום מנגנון סינון שיבדוק את רמת המשחק, והפורום יתמלא במשחקים ברמה נמוכה ביותר. משתמשים חדשים יקבלו דוגמא לא טובה לאיך משחקים צריכים להיראות, אנשים יאבדו עניין בפורום ויעברו לפורומי חתם איכותיים יותר במקומות אחרים או לפחות יחפשו כאלה, ובפורום תשרור אנדרלמוסיה.
אי אפשר למצוא הגדרה למילה "רמה" כיוון שכתיבה יצירתית אכן נחשבת כאומנות, אין לי שום דרך להסביר זאת וגם לא תהיה שום דרך למצוא לכך הגדרה.
השיטה בה כל אחד פותח משחק על פי אוות נפשו, והדרך היחידה לשיפור המשחק היא המשתמשים שמגיבים בו שסביר להניח שגם הם יהיו ברמה נמוכה וכך לא יוכלו לעזור לו להשתפר, הוא לא הגיוני בשום צורה.
אגב לגבי תגובות כן מושקעות ולא...תגובה שבה הפוקימון משתמש במתקפה בודדת, היא אינה תגובה מושקעת, אך תגובה שנוספו אליה תיאורים או שהייתה בה אסטרטגית קרב כשאני נוהג לעשות כמעט בכל תגובה שלי- היא תגובה שניתן להגדירה כמושקעת, וזה לגבי משחקי פוקימון כמובן.[/quote]
אבל שוב, אנחנו לא מדברים באותה שפה.
אתה אומר שכל המהות של המשחק מתמצאית בכתיבה יצירתית ומפורטת וכו'.
נכון יצירתיות זה חשוב, וצריך שיהיה הבדל בין משחק למשחק. גם אם שני משחקים נכתבו בצורה זהה לחלוטין, אוליי מנהל המשחק יקח את המשחק שלו לכיוון שהמנהל השני בכלל לא חשב עליו, בגלל שזה בני אדם שונים.
אבל אני טוען שקיים מושג רמה, אני לאו דווקא יכול למצוא הגדרה מפורשת שלו, אבל מבחינתי הרמה של המשחק לא נקבעת לפי הדרך בה הוא כתוב. כי העלילה במשחק שלי למשל היא מאוד מוזרה, ולכאורה נראה בה שזה משחק מאוד מעניין ומסתורי, אבל... חוץ משחקן אחד (שמשחק כבר שנה), אף אחד לא נתקל בשום דבר שקשור לעלילה, וגם השחקן הזה לא ממש יודע מה קורה. העלילה זה סיפור מסגרת שמוביל את הדמויות, אבל הוא לא בהכרח קו מנחה.
אני טוען שפורום חת"ם איכותי הוא פורום בו כל מי שמשתתף מנצל את זמנו בצורה טובה והוא אינו מתחרט על כך. מי שרוצה לקרוא סיפורי סבתות ולשבור את הראש על אסטרטגיות, לבריאות, שיחפש עוד אנשים שיהנו מזה ואז שיעשה איתם משחק.
לא אמרתי שאין סינון, אבל אמרתי שלא צריכה להיות רמה התחלתית. הבה נמציא מערכת חדשה לגבי אישור משחקים:
משתמש בפורום בוחר משחק שקיים שהוא מזדהה איתו, ושולח הודעה פרטית למנהל הפורום (או אפילו בנושא רשמי כלשהו בפורום חת"ם). מנהל חת"ם כלשהו מתלווה אל המשתמש הזה (כמובן שכל מנהל מתלווה להרבה משתמשים). מה שיקרה זה שהמנהל יזרוק סיטואציה כלשהי במשחק הזה, ואז משם אתם תתחילו לשחק, כאלו המשתמש העתידי הוא מנהל משחק קיים, ומנהל חת"ם הוא שחקן. מנהל חת"ם יעיר הערות למשתמש ויאמר לו במה הוא צריך להשתפר. בתהליך דינמי שכזה, השחקן מגיע לרמה שלדעת המנהל מספיק גבוהה, ואז הוא פותח משחק משל עצמו, ללא צורך באישור נוסף.
אחרי הכל, מה כתוב במשחק זה לא הכי מעניין.
השאלה היא איך משחקים את המשחק.
אחרי הכל, אפשר לתת משחק מושקע לטמבל ולקבל סיוט, ואפשר לתת משחק גרוע למישהו שיודע איך להעביר משחק ולקבל משהו טוב.
כולם להצטרף לצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק ><"
הי חזרתי
אני לא היה היה פה מ2 עד 5 בצהרים +-
Wb ליאור
[QUOTE=DarkTiger;797942]Wb ליאור[/QUOTE]
הי דניס
[QUOTE=Guille;797933]אחי , אני מקיא מרוב שהכותרת מפגרת
תגיד Master Monferno
כל פעם משהו אחר טוב?
פעם גוקו
אחר שיימן
אחר כך אלקטריק
צוות פלזמה , שאמן קינג ועכשיו מונפרנו[/QUOTE]
מה אתה רוצה,זה אני..
וקוראים לי עמית אם אתה רוצה לדעת..
מה קורה ליאור?
[QUOTE=Master Monferno;797944]מה אתה רוצה,זה אני..
וקוראים לי עמית אם אתה רוצה לדעת..
מה קורה ליאור?[/QUOTE]
בסדר
ליאור נרגעתי :p
הפותח של הנוד הבא התחבר
ליאור תגיב במשחק או שתמות היכולת שלי תכנית יותר טובה משל כל אחד במשחק אבל זה ממש קשה להשתמש בה...
[QUOTE=killerbee;797948]ליאור תגיב במשחק או שתמות היכולת שלי תכנית יותר טובה משל כל אחד במשחק אבל זה ממש קשה להשתמש בה...[/QUOTE]
אחרי 5נדמה לי עכשיו לא בא לי
[QUOTE=Akainu;797949]אחרי 5נדמה לי עכשיו לא בא לי[/QUOTE]
לוקאס מביט אליך ואתה מתמלא פחד דבר שלא קרה לך אף פעם בשנייה אתה לא רואה אותו ובשנייה השנייה... הדבר האחרון שראית הוא כוכב נופל GAME OVER
[QUOTE=killerbee;797950]לוקאס מביט אליך ואתה מתמלא פחד דבר שלא קרה לך אף פעם בשנייה אתה לא רואה אותו ובשנייה השנייה... הדבר האחרון שראית הוא כוכב נופל GAME OVER[/QUOTE]
ואז קרן כחולה מופיע ואני חוזר
המשך טוב כתבת
[QUOTE=Akainu;797951]ואז קרן כחולה מופיע ואני חוזר
המשך טוב כתבת[/QUOTE]
מוזר... קרן כחולה? [url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=28001[/url] תיכנסו ותנו שם להתחלתי המים!
איזה שיעמום.. מה אני יכול לעשות עכשיו? יש הצעות?
[QUOTE=killerbee;797952]מוזר... קרן כחולה? [url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=28001[/url] תיכנסו ותנו שם להתחלתי המים![/QUOTE]
נתתי לו שם
[QUOTE=killerbee;797952]מוזר... קרן כחולה? [url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=28001[/url] תיכנסו ותנו שם להתחלתי המים![/QUOTE]
נתתי
על מה הוא מבוסס?
[QUOTE=DarkTiger;797953]איזה שיעמום.. מה אני יכול לעשות עכשיו? יש הצעות?[/QUOTE]
לתת להתחלתי מים שלי שם... [url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=28001[/url]
שאלתי על מה הוא מבוסס ולא ענית לי..
מי פה?
[QUOTE=Master Monferno;797963]מי פה?[/QUOTE]
אני
איזה יבש ומשעמם פה!
[QUOTE=DarkTiger;797962]שאלתי על מה הוא מבוסס ולא ענית לי..[/QUOTE]
הוא לא מבוסס על משהו תמציא כמו שליאור חשב על הגייזר שיוצא ו מהגב
ליאור אתה לא יכול לחזור זה לא אפשרי...
[QUOTE=Master Monferno;797965]איזה יבש ומשעמם פה![/QUOTE]
צודק
אני פה
[QUOTE=Akainu;797967]צודק[/QUOTE]
ליאור אני הרגתי אותך אין חזרה לחיים...
[QUOTE=DarkTiger;797968]אני פה[/QUOTE]
ממצב דניס?
כמעט סיימתי סקיצה של התחלתי אש בצייר
[QUOTE=killerbee;797969]ליאור אני הרגתי אותך אין חזרה לחיים...[/QUOTE]
יש החזרה לחים
אני לא בטוח שהבנתי את מה שכתבת לאשורו אבל אם התכוונת שמנהל המשחק יצטרך לתת המשכים למנהל הפורום כדוגמא לרמתו אז יש עם כך בעיה.
המנהל לא יוכל לתת דוגמא להמשכים של התחלת המשחק כיוון שהם לא אמורים להיות כה מושקעים והם רק תגובות מעבר שכאלו עד שכל שחקן יתחיל לבסס את עצמו ויתחיל להיות שונה משאר השחקנים. מצד שני, אי אפשר לתת תגובה מחלק מתקדם במשחק שבו כן יכול המנהל לתת דוגמא לרמת העלילה והכתיבה שלו, כי מנהל הפורום שנמצא בתור השחקן, צריך לדעת הרבה פרטים על העלילה- לקבל אותה בתגובה אחת ללא שום הקדמה רק יוריד מהערכת המשחק.
אתה צודק שבכדי להעריך משחק באמת, צריך לראות את ההמשכים ולהבין את עומק העלילה, אבל נשלחו אלינו משחקים הנטולים מכך בצורה משוועת. לא צריכים להיות מבינים גדולים במשחקי תפקידים בכדי לראות שאין שום עומק ב99% מן המשחקים שנשלחו אלינו ושאין סיבה להעביר אותם תחת הבקרה עליה דיברת, מבט אחד מספיק בכדי להבין הכל.
אם יש מקרים יוצאי דופן? על פי הניסיון בשני חודשי החופש, אני אומר שלא נתקלנו בכך.
[QUOTE=DarkTiger;797971]כמעט סיימתי סקיצה של התחלתי אש בצייר[/QUOTE]
שיהיה לך בכיף2..