[QUOTE=monster;1278071]אתה מתקדם מהר[/QUOTE]
תודה D:
הצבתי לעצמי שכל שבוע אני רואה לפחות 10 פרקים...
Printable View
[QUOTE=monster;1278071]אתה מתקדם מהר[/QUOTE]
תודה D:
הצבתי לעצמי שכל שבוע אני רואה לפחות 10 פרקים...
[QUOTE=DareDevil;1278106]זה אותו דבר בלפחות 50% לפי מה שידוע לי[/QUOTE]
לא זה לא למה?
ככה.
כי זה אותו דבר עם שם שונה :punch:
[quote=DareDevil;1278110]ככה.
כי זה אותו דבר עם שם שונה :punch:[/quote]
ול"אותו דבר עם שם שונה" קוראים במתמטיקה "איזומורפיים" (יוונית - איזו- זהה, מורפ, כפי שאתה כנראה יודע, צורה. מכאן - זהי צורה). אמור מעתה:
פוקימון איזומורפי לדיג'ימון. (או פוקימון ודיג'ימון איזומורפיים)
לא זה לא
תוכיח.
[quote=LordAbizi;1278112]ול"אותו דבר עם שם שונה" קוראים במתמטיקה "איזומורפיים". אמור מעתה:
פוקימון איזומורפי לדיג'ימון. (או פוקימון ודיג'ימון איזומורפיים)[/quote]
חחחח
[QUOTE=חמין זה נאדים;1278087]למי זה היה נהדר? לקינגלר?[/QUOTE]
לכולם! גשם זה דבר חשוב מאוד לכל דבר, זה גם ביטוי לשפע, לא רק חקלאי.
[QUOTE=LordAbizi;1278088]נכון מאוד. זה מקל בהרבה על המאמץ הכרוך בניקוי הנעל מחרא, מניסיון. במהלך החצי שעה בערך שחזרתי הביתה מאז שדרכתי על אחד כזה, השלוליות הרבות עזרו לי לנקות את הנעל שלי לגמרי עד שחזרתי הביתה. ועוד אפילו הספקתי לחזור לפני שהתחיל המבול הרציני.[/QUOTE]
גם דרך לראות את הגשם בחיוב... :sunglasses: למרות שהגשם מאריך את הדרך שלי הבייתה מבית הספר כי אני לא יכול לעבור בדרך עפר (או שאני יכול אבל גם מאה שלוליות לא יספיקו לנקות לי את הנעליים בזמן...
[QUOTE=DareDevil;1278089]לכינרת
אבל אני לא גר ליד הכנרת אז גשם אצלי זה סתם מיותר.[/QUOTE]
אם אתה חושב שצריך להיות גשם רק בכינרת, כנראה שאתה חי בסרט. לא צריך להיות בביולוגיה וללמוד גם אקולוגיה (כמו שאני...) כדי לדעת שאם לא יורד גשם במקום מסויים שנה שלמה (אפילו שקילומטר וחצי לידו יורדים גשמים) וזה אזור שרגיל לרדת אצל גשמים, זה עושה פגיעה משמעותית בסביבה, במערכת האקולוגית וגם בך. ובמיוחד שזה חוסך השקייה עירונית שהיא בזבזנית ביותר (בהרבה מקומות, לא בכולם).
אתה חושב שזה טבעי שירד גשם רק במקום אחד? ומה לגבי איזון הטמפרטורות שהגשם מביא? איזון לחות? חשבת על כך הברכה שגשם מביא לך ואתה מתעלם ממנו, פשוט כי לא חווית שנה שלמה בלי גשם (גם אם לא יחסרו מים)?
[QUOTE=מאסטר ליאון;1278092]ו...[/QUOTE]
ומה? איך זה אמור לעזור לסיפור שלך? ראינו, לא על כל דבר מגיבים.
[quote=HeavySnorlax;1278116]לכולם! גשם זה דבר חשוב מאוד לכל דבר, זה גם ביטוי לשפע, לא רק חקלאי.
גם דרך לראות את הגשם בחיוב... :sunglasses: למרות שהגשם מאריך את הדרך שלי הבייתה מבית הספר כי אני לא יכול לעבור בדרך עפר (או שאני יכול אבל גם מאה שלוליות לא יספיקו לנקות לי את הנעליים בזמן...
אם אתה חושב שצריך להיות גשם רק בכינרת, כנראה שאתה חי בסרט. לא צריך להיות בביולוגיה וללמוד גם אקולוגיה (כמו שאני...) כדי לדעת שאם לא יורד גשם במקום מסויים שנה שלמה (אפילו שקילומטר וחצי לידו יורדים גשמים) וזה אזור שרגיל לרדת אצל גשמים, זה עושה פגיעה משמעותית בסביבה, במערכת האקולוגית וגם בך. ובמיוחד שזה חוסך השקייה עירונית שהיא בזבזנית ביותר (בהרבה מקומות, לא בכולם).
אתה חושב שזה טבעי שירד גשם רק במקום אחד? ומה לגבי איזון הטמפרטורות שהגשם מביא? איזון לחות? חשבת על כך הברכה שגשם מביא לך ואתה מתעלם ממנו, פשוט כי לא חווית שנה שלמה בלי גשם (גם אם לא יחסרו מים)?
ומה? איך זה אמור לעזור לסיפור שלך? ראינו, לא על כל דבר מגיבים.[/quote]
בתור אחד שהיה מנהל פורום ירוק בערך שנה סך הכל, אני יודע את זה -.-"
אמרתי את זה ככה סתם כי זה כבר הצפה אצלי וזה מעצבן לשחות כל יום הביתה..
[QUOTE=DareDevil;1278114]תוכיח.
חחחח[/QUOTE]
איך? דיג'ימונים הם נתונים הם מדברים יש רמות יש כלי מיוחד ועוד
כלי מיוחד=פוקדור
רמות=התפתחויות
דיבור=יש גם פוקימונים מדברים- מיאו, מיוטו
[quote=DareDevil;1278119]בתור אחד שהיה מנהל פורום ירוק בערך שנה סך הכל, אני יודע את זה -.-"
אמרתי את זה ככה סתם כי זה כבר הצפה אצלי וזה מעצבן לשחות כל יום הביתה..[/quote]
אגב, גם אימונים מתבטלים לי וזה מבאס..
ממשלה של חארות
זה היה החודש הכי גשום ב20 שנה האחרונות
מורידים מחירים של מים? לא.. רק מעלים הכל
נמאס כבר
[QUOTE=DareDevil;1278121]כלי מיוחד=פוקדור
רמות=התפתחויות
אגב, גם אימונים מתבטלים לי וזה מבאס..[/QUOTE]
כן אבל בדיג'ימון אפשר לחזור יש דיג'יגדילה מיחודת
יופי
שוני אחד בדיוק בין שתי האנימות
מדהים, לפחות צדקתי בטענה שלי, זה כמעט אותו דבר בדיוק.
[QUOTE=DareDevil;1278106]זה אותו דבר בלפחות 50% לפי מה שידוע לי[/QUOTE]
דיג'ימון ופוקימון דומים 90% ביניהם
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1278107]תודה D:
הצבתי לעצמי שכל שבוע אני רואה לפחות 10 פרקים...[/QUOTE]
אחלה מטרה נראה לי תוך 10 שבועות תלגיע כבר לפרק העדכני אם תדלג על פילירים
[quote=monster;1278126]דיג'ימון ופוקימון דומים 90% ביניהם
אחלה מטרה נראה לי תוך 10 שבועות תלגיע כבר לפרק העדכני אם תדלג על פילירים[/quote]
אפילו מחזקים את הטענה שלי [=
שלום.
אני לא מדלג על פילרים..
היי מאשינאקס
טוב צודק יש כמה הבדלים אבל דומים הדיג'יביצים הם כמו אבני הפיתוח יש גם ספוילר תראה
[spoiler] בסיפור שלי שבבים למיקרו שינוי די אן איי[/spoiler]
אביזי להתייאש? או שיש מצב שתעשה תגובת ניטרו ב4 דקות?
נכון בנארוטו הרגיל לא מזכירים שגאררה, קאנקורו וטמארי אחים?
[quote=Uzumaki Naruto;1278136]נכון בנארוטו הרגיל לא מזכירים שגאררה, קאנקורו וטמארי אחים?[/quote]
נראלי שהזכירו
על סמך הפרקים שהיו פעם בערוץ הילדים לפני כמה שנים.
אבל אני לא בטוח..
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1278130]אני לא מדלג על פילרים..[/QUOTE]
הם גרועים
שאלה?
[SPOILER]תרצה לראות ארכ פילירי שעוסק ברובו על על נארוטו ולא נארוטו שיפודן.סתם קטעים מפגרים[/SPOILER]
אמרו שהם אחים בנארוטו הרגיל
[quote=DareDevil;1278135]אביזי להתייאש? או שיש מצב שתעשה תגובת ניטרו ב4 דקות?[/quote]
אם אני אתחיל לפני 9 אז אני אמשיך גם אם השעה תשע תגיע...
[quote=Uzumaki Naruto;1278136]נכון בנארוטו הרגיל לא מזכירים שגאררה, קאנקורו וטמארי אחים?[/quote]
לדעתי זה מוזכר.
אז אתה עונה לי או לא?
עוד כמה דקות השעה 9..
תלוי מה יש שם.. נראלי שכן..
אני כבר לא זוכר דיג'ימון
כמה אהבתי את זה שהייתי קטן
שנים!!!!!!
רמות=התפתחויות
זה לא אותו דבר.
החפץ של הדיג'ימונים לא שומר אותם בפנים, הוא רק מקשר אותם לאחד שלהם (ששכחתי איך קוראים לזה בדיג'ימון).
הם יכולים להתפתח (אויש סליחה... דיג'יגדל) פחות או יותר מתי שבא להם וגם לחזור למה שהם היו בהתחלה, הם גם יכולים לעשות דיג'יגדל משולב כדי להפוך לאפילו יותר חזקים אם רק בא להם כי יש אפילו יריב חזק יותר.
בקיצור, דיג'ימון זאת סידרה הרבה פחות טובה מפוקימון שקיבלה אסוציאציה כל כך חזקה לפוקימון לא ממש לפי מה שהיה ראוי לה...
[QUOTE=TreeCko;1278144]אני כבר לא זוכר דיג'ימון
כמה אהבתי את זה שהייתי קטן
שנים!!!!!![/QUOTE]
תשרשר בבקשה :peee:
[quote=DareDevil;1278142]אז אתה עונה לי או לא?
עוד כמה דקות השעה 9..[/quote]
אתה רשאי למרר בבכי.
אם יהיה לי זמן מחר לפני האוניברסיטה אני אשתדל להגיב, ואם לא, אני אגיב אחרי השיעור באוניברסיטה, גם אם זה יהיה אחרי תשע... כי השיעור נגמר בשמונה ולוקח זמן לחזור מרמת אביב לחולון...
טוב בוא נעשה חשבון.
מחר אני מסיים בשתיים שלושים וחמש ללמוד. ככל הנראה עד שלוש וחצי אני כבר בבית ואכלתי. אחר כך חצי שעה לראות פרק חדש של נארוטו... אלא אם כן זה ספיישל, ואז ליאור צריך לתקן אותי. אם זה לא ספיישל, אז אני בארבע מסיים, יש לי חצי שעה לבדוק משחק, ואז לצאת מהבית. אם זה ספיישל.... אז אם יהיה לי 45 דקות לצפות בו אני אצפה בו, ואם לא יהיו לי 45 דקות לצפות בו אז אני אבדוק את המשחקים...
[QUOTE=HeavySnorlax;1278145]זה לא אותו דבר.
החפץ של הדיג'ימונים לא שומר אותם בפנים, הוא רק מקשר אותם לאחד שלהם (ששכחתי איך קוראים לזה בדיג'ימון).
הם יכולים להתפתח (אויש סליחה... דיג'יגדל) פחות או יותר מתי שבא להם וגם לחזור למה שהם היו בהתחלה, הם גם יכולים לעשות דיג'יגדל משולב כדי להפוך לאפילו יותר חזקים אם רק בא להם כי יש אפילו יריב חזק יותר.
בקיצור, דיג'ימון זאת סידרה הרבה פחות טובה מפוקימון שקיבלה אסוציאציה כל כך חזקה לפוקימון לא ממש לפי מה שהיה ראוי לה...[/QUOTE]
דיג'ימון יותר טוב
שיהיה
רק רציתי לגרום לו להודות שזה ממש דומה
כן מה עדיף פוקימון או דיג'ימון?
[QUOTE=HeavySnorlax;1278145]זה לא אותו דבר.
בקיצור, דיג'ימון זאת סידרה הרבה פחות טובה מפוקימון שקיבלה אסוציאציה כל כך חזקה לפוקימון לא ממש לפי מה שהיה ראוי לה...[/QUOTE]
זה לא פייר שהייתי אחרון בדף פעם קודמת...
[QUOTE=LordAbizi;1278147]אתה רשאי למרר בבכי.
אם יהיה לי זמן מחר לפני האוניברסיטה אני אשתדל להגיב, ואם לא, אני אגיב אחרי השיעור באוניברסיטה, גם אם זה יהיה אחרי תשע... כי השיעור נגמר בשמונה ולוקח זמן לחזור מרמת אביב לחולון...
טוב בוא נעשה חשבון.
מחר אני מסיים בשתיים שלושים וחמש ללמוד. ככל הנראה עד שלוש וחצי אני כבר בבית ואכלתי. אחר כך חצי שעה לראות פרק חדש של נארוטו... אלא אם כן זה ספיישל, ואז ליאור צריך לתקן אותי. אם זה לא ספיישל, אז אני בארבע מסיים, יש לי חצי שעה לבדוק משחק, ואז לצאת מהבית. אם זה ספיישל.... אז אם יהיה לי 45 דקות לצפות בו אני אצפה בו, ואם לא יהיו לי 45 דקות לצפות בו אז אני אבדוק את המשחקים...[/QUOTE]
אוקיי
המרור בבכי:
:cry:
[QUOTE=HeavySnorlax;1278151]זה לא פייר שהייתי אחרון בדף פעם קודמת...[/QUOTE]
כי טעית דיג'ימון עדיף
[quote=DareDevil;1278153]אוקיי
המרור בבכי:
:cry:[/quote]
אה, נראה לי שאני מתחיל להבין את משמעות הביטוי "בכי תמרורים", "תמרור" זה בטח איזשהו שורש תנייני לשורש מ.ר.ר...
לפחות משהו חיובי יצא מזה.
רמות=התפתחויות
בדיג'ימון-כולם מדברים(אולי חוץ מכמה גזעים וזהו).בפוקימון הם כולה אומרים את השם שלהם מיליון פעם, זה מציק..
בדיג'ימון אתה יכול לשלב את הדיג'ימונים ובפוקימון לא.מוסיף לגיוון של ההתפתחויות.
בפוקימון אתה לא יכול להחזיר אותם מההתפתחות,אם מפתחים זה סופי.
בדיג'ימון אתה יכול לפתח אותם ישר להתפתחות שלישית או שנייה, בפוקימון לא.
בדיג'ימון לרוב רובם של הדיג'ימונים יש כמה אפשרויות של התפתחויות, בפוקימון יש רק מעטים מעוד.
בדיג'ימון אתה יכול לפתח אחורה גם,לעומת פוקימון ,שכמו שאמרתי מקודם, התפתחות זה קבוע.
מכאן שדיג'ימון שונה לגמרי מפוקימון.
[QUOTE]זה לא אותו דבר.
השם של האנשים=טיימר/דיג'ידסטיני(תלוי באיזה עונה אתה).
בקשר לדיג'יכלי-הדיג'יכלים החדשים(קרוס לוודר ודיג'יכלי IC) יכולים לאחסן בתוכם את הדיג'ימון.
בקשר להתפתחות-אתה יכול לקרוא לזה התפתחות זה לא משנה.
[quote=DigiSaver;1278156]בדיג'ימון-כולם מדברים(אולי חוץ מכמה גזעים וזהו).בפוקימון הם כולה אומרים את השם שלהם מיליון פעם, זה מציק..
בדיג'ימון אתה יכול לשלב את הדיג'ימונים ובפוקימון לא.מוסיף לגיוון של ההתפתחויות.
בפוקימון אתה לא יכול להחזיר אותם מההתפתחות,אם מפתחים זה סופי.
בדיג'ימון אתה יכול לפתח אותם ישר להתפתחות שלישית או שנייה, בפוקימון לא.
בדיג'ימון לרוב רובם של הדיג'ימונים יש כמה אפשרויות של התפתחויות, בפוקימון יש רק מעטים מעוד.
בדיג'ימון אתה יכול לפתח אחורה גם,לעומת פוקימון ,שכמו שאמרתי מקודם, התפתחות זה קבוע.
מכאן שדיג'ימון שונה לגמרי מפוקימון.[/quote]
ובמונחים שהגדרתי קודם, אמור מעתה:
פוקימון ודיג'ימון אינם איזומורפיים.
כן ורוצה פורום דיג'ימון?