[QUOTE=Uzumaki Naruto;1398899]וופל בלגי זה אחד הטעימים..
ודור, אני מתכוון שהמקום ממש שעיר.. איפה כבר תוכל לעשות את זה?[/QUOTE]
לא אני אסביר לך..
יש את הזין. מעליו יש קעקוע של פיקאצ'ו מפסק רגליים וזה נראה כאילו יש לו את הזין שלי.
(וזה מגניב.)
Printable View
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1398899]וופל בלגי זה אחד הטעימים..
ודור, אני מתכוון שהמקום ממש שעיר.. איפה כבר תוכל לעשות את זה?[/QUOTE]
לא אני אסביר לך..
יש את הזין. מעליו יש קעקוע של פיקאצ'ו מפסק רגליים וזה נראה כאילו יש לו את הזין שלי.
(וזה מגניב.)
אוטאקו זה כזה שיש לו הרבה חפצי אנימה כמו פיגרים, מנגות, תחפושות וכ׳ו..
[QUOTE=Joey Tribbiani;1398898]אתה מאוהב בי?
אחי קשה לפרש אותך.[/QUOTE]
האמת רציתי לרשום ימניאק גם אני רוצה :(
[QUOTE=Sagi030;1398904]האמת רציתי לרשום ימניאק גם אני רוצה :([/QUOTE]
חחח אה אוקיי.
אז אתה מאוהב בי, רוצה להתחתן איתי ולהשתתף בחפצים שלי הכוללים בתוכם את מכונת הוואפל הבלגי, ואז תתגרש ממני ותיקח בכח את המכונה ואני ארביץ לך ואז תלך לאישפוז ואז אני אבכה ואצטרך להביא לך כפיצוי את המכונה?
הפעם היה קל לפרש אותך...
[QUOTE=Protgas D. Ace;1398901]ושונאת וואן פיס[/QUOTE]
אה, יש כאלו שהם אוטאקו שונאי וואן פיס.
הביום נפתח אתר חדש בצפיה לאנימה בדיבוב אנגלי כגון: איוניאשה המערכה אחרונה, נארוטו שיפודן, וואן פיס, מגרש השדים הכחול, סרטי ברזרק, טיגר בוני ועוד.
מי שרוצה הנה האתר לצפיה [url]http://www.neonalley.com/[/url]
שבוע ראשון חינם.
צריך לשלם 7 דולר ואם הבנתי נכון צריך סוני 3 ואי פי אמריקאי,קנדיXD.
[QUOTE=Joey Tribbiani;1398907]חחח אה אוקיי.
אז אתה מאוהב בי, רוצה להתחתן איתי ולהשתתף בחפצים שלי הכוללים בתוכם את מכונת הוואפל הבלגי, ואז תתגרש ממני ותיקח בכח את המכונה ואני ארביץ לך ואז תלך לאישפוז ואז אני אבכה ואצטרך להביא לך כפיצוי את המכונה?
הפעם היה קל לפרש אותך...[/QUOTE]
אתה כוסית?
[QUOTE=Sagi030;1398909]אתה כוסית?[/QUOTE]
אני מאוהב בכוסית (לולו פרארי D: )
[QUOTE=Protgas D. Ace;1398901]ושונאת וואן פיס[/QUOTE]
[QUOTE=ジンベエ;1398900]לפי המידע שיש לי היא ראתה 5אנימות.
חוץ מזה היא אוהבת את האנימה של פוקימון.[/QUOTE]
רואים לא אוטאקו איזה מין אוטאקו אוהב פוקימון?
תנו צ'אנס חדש נפתח!
כולם לקרוא ולהגיב ):
לדעתי המגמה היא לא לשנוא וואן פיס, אלא לשנוא דברים מיין סטרים. אם כל העולם תומך במשהו (למשל פייסבוק), יש סיכוי לא רע שאני אשנא אותו. בכולנו יש מידה מסויימת של התכונה הזו.
בן כמה אתה אביזי?
[quote=Joey Tribbiani;1398920]בן כמה אתה אביזי?[/quote]
המדיניות הרשמית שלי היא לענות שאני בן 0א, שזה סוג של אינסוף. אך אלקיים שבשמים יודע שגילי הוא שמונה עשרה שנים.
קיצר הוא בן 18.
אביזי אבל נארוטו זה גם מיינסטרים..
[quote=Ilan;1398922]קיצר הוא בן 18.
אביזי אבל נארוטו זה גם מיינסטרים..[/quote]
נכון. לא אמרתי שבכל דבר אני ככה. אמרתי שיש סיכוי לא רע שאני אשנא משהו כי כל העולם אוהב אותו.
אומרים שניגודים נמשכים, ואילו מצד שני אומרים שאנשים דומים צריכים להיות ביחד. מכן, אני מסיק שבני אדם הם יצורים מתוסבכים מדי וכל ניסיון להבין אותם פשוט יבזבז מזמני
איך יצא? אני הכנתי את זה.
[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg600/scaled.php?server=600&filename=4444444556644.jpg&res=landing[/IMG]
[QUOTE=Ilan;1398912]רואים לא אוטאקו איזה מין אוטאקו אוהב פוקימון?[/QUOTE]
מה אתה טיפש?
מה הקשר בדיוק תגיד לי
[quote=אמאש'ך;1398927]מה אתה טיפש?
מה הקשר בדיוק תגיד לי[/quote]
פוקימון זה בושה לעולם האנימה.
פוקימון לא "אנימה".
[quote=ジンベエ;1398928]פוקימון זה בושה לעולם האנימה.
פוקימון לא "אנימה".[/quote]
מה זה קשור אבל
פוקימון זאת אנימה
יש אוטאקואים שרואים פוקימון
כי זה פאקינג לא משנה כמה אנימה גרועה אם היא אנימה אז היא אנימה
תפסיקו להיות סתומים כבר
[quote=אמאש'ך;1398929]מה זה קשור אבל
פוקימון זאת אנימה
יש אוטאקואים שרואים פוקימון
כי זה פאקינג לא משנה כמה אנימה גרועה אם היא אנימה אז היא אנימה
תפסיקו להיות סתומים כבר[/quote]
להיות סתום זה כיף.
[quote=אמאש'ך;1398927]מה אתה טיפש?
מה הקשר בדיוק תגיד לי[/quote]
אין לי כוח לחפש את התגובה של אילן אז תתעלם מזה שציטטתי אותך..
לשאלתך אילן, אני אוטאקו ואני אוהב פוקימון..
[quote=ジンベエ;1398930]להיות סתום זה כיף.[/quote]
תעשה לי טובה ואל תנצל אותי בשביל הספאם
רוצה, תהיה סתום לעצמך, אבל אל תראה לי את זה
[QUOTE=Ziggs;1398789]חח טל זה היה ברור..
ות'אמת שגם מיני מאוס זה נכון, וגם ג'רי
איתמר תן לי טיפים לאירליה
חחחח קודם הייתי קארטוס עם 800ap עשיתי קואדרה עם האולטי, האחרון היה כבר מת[/QUOTE]
שאל בסקייפ ונכון.
[QUOTE=Wendy;1398788]זהו שלאxd
עריכה:אוף יהורס שכמוך![/QUOTE]
סורי :(
תהיה בשקט חבר של הופיר
אין לי כח
וואי היה יום דווקא טוב
[URL="http://www.mangareader.net/222-15807-5/beelzebub/chapter-2.html"][IMG]http://i9.mangareader.net/beelzebub/2/beelzebub-356193.jpg[/IMG][/URL]
וטל,שיניאמי זה אל המוות,מלאך המוות זה 'שי נו טנשי' [shi no tenshi]
[QUOTE=אמאש'ך;1398935]תהיה בשקט חבר של הופיר[/QUOTE]
:big_wink:
[QUOTE=Protgas D. Ace;1398943][URL="http://www.mangareader.net/222-15807-5/beelzebub/chapter-2.html"][IMG]http://i9.mangareader.net/beelzebub/2/beelzebub-356193.jpg[/IMG][/URL]
וטל,שיניאמי זה אל המוות,מלאך המוות זה 'שי נו טנשי' [shi no tenshi][/QUOTE]
איזה אדיר זה לעשות את זה למישו במציאות
אסור לעשות הודעות רק עם סמיילי לא ידעת?
פוקימון זאת אנימה נוראית.. כל מי שראה שונאן אחר מודע לזה.. זאת אנימה נוראית מבחינת בניית דמויות היא מציגה את הגיבור הראשי כלוזר גמור וזה לא מביא פן יותר מעניין שהיה אפשר להביא לפוקימון כמו שהמנגה עשתה את זה טוב מאוד..
פוקימון זה שונאן?זה לא 'קודומו'?
[QUOTE=Ilan;1398952]פוקימון זאת אנימה נוראית.. כל מי שראה שונאן אחר מודע לזה.. זאת אנימה נוראית מבחינת בניית דמויות היא מציגה את הגיבור הראשי כלוזר גמור וזה לא מביא פן יותר מעניין שהיה אפשר להביא לפוקימון כמו שהמנגה עשתה את זה טוב מאוד..[/QUOTE]
פוקימון זה על המשחקים במקור, לכם רב הזמן אין מה לעשות אז יש פילרים שהמטרה שלהם להציג את הפוקימונים, אז זה פוקידע למשחק בעצם
[quote=scrapi;1398960]פוקימון זה על המשחקים במקור, לכם רב הזמן אין מה לעשות אז יש פילרים שהמטרה שלהם להציג את הפוקימונים, אז זה פוקידע למשחק בעצם[/quote]
אמנם זה רחוק מלהיות פוקדע מהימן למשחקים...
הדמויות מהמשחקים הם בעצם מהמנגה,לא?גם השמות של המשחקים הם מהמנגה,בלו,רד,ילו גרין,גולד,קריסטל,סילבר ומי שנשאר
יאללה רק עוד שלושה עמודים של ספאם ואני עוקף את אלון ב'הקדשה הכי ארוכה'..
[QUOTE=Ilan;1398952]פוקימון זאת אנימה נוראית.. כל מי שראה שונאן אחר מודע לזה.. זאת אנימה נוראית מבחינת בניית דמויות היא מציגה את הגיבור הראשי כלוזר גמור וזה לא מביא פן יותר מעניין שהיה אפשר להביא לפוקימון כמו שהמנגה עשתה את זה טוב מאוד..[/QUOTE]
אז?
זה אומר שזאת לא אנימה?
זה אומר שאם אני אוהב את זה אני לא אוטאקו?
תעשה לי טובה
לא יודע אני חושב שזה היה שונאן בהתחלה ואז זה הפך לקודומו בbw
טוב לפחות בעונות הראשונות עשו את זה מעניין פה זה עולם וורוד כזה שאפילו ה"רעים" לא כאלה רעים..
אילו היו עושים את האנימה כמו הפרומו של B2w2..
גם בתכל'ס כמעט כל פרק בסדרה זה אותו דבר-יש פוקימון מיוחד או אירוע מיוחד בפרק וצוות רוקט רוצים את להביא את הפוקימון לג'יובאני או להרוס את האירוע.הפוקימון נלכד או האירוע נהרס, פיקאצ'ו משתמש במכת ברק ומעיף את צוות רוקט.
עוד טקסטורה אחת של פרקים-פרקי קרב:יש קרב נגד מישהו[מנהיג מכון/אחד מהגיבורים/מישהו אחר],הדמות הראשית[אש או מישהו אחר] בוחר פוקימון מסוים והפוקימון מכוסח תחת בקרב, עד שכביכול נשאר לו 1 חיים ומתחיל לכסח ליריב את התחת או שהדמות מפסידה.
[QUOTE=Protgas D. Ace;1398962]הדמויות מהמשחקים הם בעצם מהמנגה,לא?גם השמות של המשחקים הם מהמנגה,בלו,רד,ילו גרין,גולד,קריסטל,סילבר ומי שנשאר[/QUOTE]
כע.
המאנגה נאמנה מאוד למשחקים, כמעט כל פרט שיש במשחקים קורה גם במנגה.-אפשר להבין את המשחקים בצורה טובה בעזרת המנגה.
לא כמו באנימה שפרטים בודדים קורים במשחק ובאנימה.