-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 6 2009, 10:26 PM
[b] ניב-
אתה הולך למרכז הפוקימונים, האחות ג'וי מחזירה לך את הפוקימונים ואומרת "אתה הולך להישתתך בתחרות הסרט של קנטו? יש פרסים מיוחדים מאוד" [/b][/quote]
"איזו תחרות? מוכנה לפרט קצת? ומה הפרס בדיוק?"
-
ניב-
"זוהי תחרות הסרט היחידה בקנטו, אתה יודע מזה תחרות סרט?" אומרת האחות ג'וי "והפרסים הם:איזה חפץ מהחנות שרוצים, אופציית פוק'פון חדשה, וסרט קנטו"
עומר-
מה לעשות?!
---------------
"אל תיגע בא" נשמע קול, אתה מסתכל אחורה ורואה איש גבוהה ושחום-[img]http://i40.tinypic.com/2e49pjk.png[/img], "אם תעשה לה אפילו דבר אחד קטן אדאג לחסל אותך" הוא אומר. "א..אבל את בחופשה!" אומר האיש בחליפה השחורה, הוא יוצא מהמוזיאון ובורח. "אתם בסדר" שואל האיש אתוך ואת נטלי
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 7 2009, 02:40 PM
[b]
עומר-
מה לעשות?!
---------------
"אל תיגע בא" נשמע קול, אתה מסתכל אחורה ורואה איש גבוהה ושחום-[img]http://i40.tinypic.com/2e49pjk.png[/img], "אם תעשה לה אפילו דבר אחד קטן אדאג לחסל אותך" הוא אומר. "א..אבל את בחופשה!" אומר האיש בחליפה השחורה, הוא יוצא מהמוזיאון ובורח. "אתם בסדר" שואל האיש אתוך ואת נטלי [/b][/quote]
"אני בסדר, ואת?" אני שואל אותה "תודה לך! מי אתה?" אני שואל
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 7 2009, 02:40 PM
[b] ניב-
"זוהי תחרות הסרט היחידה בקנטו, אתה יודע מזה תחרות סרט?" אומרת האחות ג'וי "והפרסים הם:איזה חפץ מהחנות שרוצים, אופציית פוק'פון חדשה, וסרט קנטו" [/b][/quote]
"מה זה סרט קנטו? ובתחרות סרט מציגים את הפוקימונים בצורה יפה ואז נילחמים בקרב שהמתרה בו היא להיראות יפה לא?"
-
עומר-
"אני הוא ברוק" אומר האיש "מנהיג מכון פיוטר"
ניב-
"במחוזים אחרים בכל עיר יש תחרות סרט" אבל בקנטו יש רק אחת "אומרת האחות ג'וי "ועליך לגרום לפוקימון להיראות יפה"
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 7 2009, 03:07 PM
[b] ניב-
"במחוזים אחרים בכל עיר יש תחרות סרט" אבל בקנטו יש רק אחת "אומרת האחות ג'וי "ועליך לגרום לפוקימון להיראות יפה" [/b][/quote]
"בסדר, ואיך הסרט יכול לעזור?
ואני יכול לקבל כל פריט בחנות בלא יוצא מן הכלל?
איפה אפשר להירשם?"
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 7 2009, 03:07 PM
[b] עומר-
"אני הוא ברוק" אומר האיש "מנהיג מכון פיוטר" [/b][/quote]
"תודה לך ברוק, אני עומר נעים להכיר" אני אומר לו
-
עומר-
"נעים להכיר גם אותך" אומר ברוק "אתה מאמן? אם כן אז נלך למכון"
ניב-
"הסרט הוא הוכחה שניצחת בתחרות הסרט כמו שתג הוא הוכחה לכך שניצחת בקרב מכון" אומרת האחות ג'וי "אני אסביר על הפרסים מחדש:
מקום שלישי-הולך לחנות ויכול לקבל דבר אחד שהוא רוצה בחינם
מקום שני-הולך לחנות ויכול לקבל דבר אחד שהוא רוצה בחינם+אופציית פוק'פון חדשה
מקום ראשון-הולך לחנות ויכול לקבל דבר אחד שהוא רוצה בחינם+אופציית פוק'פון חדשה+סרט קנטו
תלך לביניין הלבן הגדול בעל התג הכחול, כנס ולך קבלה, בקש להירשם ואז יירשמו אותך וייתנו לך תעודת מתאם-ברגע שתיהיה לך תעודת מתאם תוכל להישתתף בכל תחרות סרט"
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 7 2009, 03:14 PM
[b] עומר-
"נעים להכיר גם אותך" אומר ברוק "אתה מאמן? אם כן אז נלך למכון" [/b][/quote]
"כן אני מאמן אבל מכונות כרגע לא הכי בוער לי. אני רוצה לנצח בכל מתקני הקרב!" אני אומר בנחישות.
"אבל קרב יכול להיות דבר טוב" אני אומר לו בחיוך.
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 7 2009, 03:14 PM
[b] ניב-
"הסרט הוא הוכחה שניצחת בתחרות הסרט כמו שתג הוא הוכחה לכך שניצחת בקרב מכון" אומרת האחות ג'וי "אני אסביר על הפרסים מחדש:
מקום שלישי-הולך לחנות ויכול לקבל דבר אחד שהוא רוצה בחינם
מקום שני-הולך לחנות ויכול לקבל דבר אחד שהוא רוצה בחינם+אופציית פוק'פון חדשה
מקום ראשון-הולך לחנות ויכול לקבל דבר אחד שהוא רוצה בחינם+אופציית פוק'פון חדשה+סרט קנטו
תלך לביניין הלבן הגדול בעל התג הכחול, כנס ולך קבלה, בקש להירשם ואז יירשמו אותך וייתנו לך תעודת מתאם-ברגע שתיהיה לך תעודת מתאם תוכל להישתתף בכל תחרות סרט" [/b][/quote]
"טוב תודה"
הולך לביניין הכחול,, ניכנס ומחפש שלט שכתוב עליו "הרשמה" או משהו בסיגנון
-
עומר-
"כל הכבוד על המטרה המיוחדת, זהו תואר גדול מאוד לנצח במתקני הקרב" אומר ברוק
ניב-
אתה ניגש לדלפק כשאתה מתנשם מהריצה שלך, "האם אתה צריך משהו" שואלת האישה בדלפק
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 6 2009, 06:16 PM
[b] עומר-
"אתה מעודד אותי?" אומרת נטלי בשמחה "למה לא בונבון שלי"
לון-
אני אעדכון כעת
------------------
"זה יקרה שזה ייקרה" אומר גרין
ניב-
אני שואל זאת כדי שיהיו קרבות הרבה יותר מפלצתיים
------------------------------------
אתם ממשיכים במערה עד שאתם מגיעים אל סופה. אתם יוצאים ואיירו אומר "להיתראות, היה נעים להכיר. אני אמשיך כעת" והוא הולך לו.
מיכה-
"הוא נקרא נורג" אומר האיש "הוא יהיה על בטוח האלוף הבא"
ארתור-
טרטוויג פוגע בגולדאק וגולדאק פוגע בטרטוויג, "חיתוך" אומר גרין. גולדאק משתמש בחיתוך וגומר את טרטוויג. "טרטוויג לא יכול להילחם יותר, גולדאק הוא המנצח" אומר השופט [/b][/quote]
תפתח יותר מהר><
------------------
"הא...אני יאתגר אותו בטח מתי שאוכל"
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 7 2009, 03:21 PM
[b] ניב-
אתה ניגש לדלפק כשאתה מתנשם מהריצה שלך, "האם אתה צריך משהו" שואלת האישה בדלפק [/b][/quote]
"כן, באתי להירשם לתחרות הסרט"
-
[quote][i]Originally posted by Raichu sama[/i]@Jun 7 2009, 03:21 PM
[b] עומר-
"כל הכבוד על המטרה המיוחדת, זהו תואר גדול מאוד לנצח במתקני הקרב" אומר ברוק
[/b][/quote]
"תודה רבה!" אני אומר באושר "אז קרב?" אני שואל בשחצנות
-
עומר-
"למה לא" אומר ברוק בשמחה
ניב-
האישה נותנת לך כמה תפסים למלא עד שהגעת לסעיף האחרון-הכינוי, "תבחר לעצמך כינוי בבקשה" אומרת האישה
מיכה-
"זה לא משנה אם תאתגר אותו, גם ככה לא תיהיה מספיק חזק בשבילו" אומר האיש