-
דודי
אתה ביקשת משינקס, זה בערך מספיק בשבילי כדי להקרא בקשה, ותזכור את האיום, בסוף הוא יצליח, אבל אני לא יודע מה יהיו ההשלכות עליך.
--
שינקס מנסה שוב והברק יוצא גדול יותר בקצת יותר ממקודם.
תמיר
אתה מתרחק מהנהר ואתה מוצא לוטד שנראה שהוא חוזר מהנהר, ומשום מה לא הבחנת בו קודם. יכול להיות שהוא הסווה את עצמו בתור צמח במים.
ירין
"טוב, אז הציון הכולל שכל מכון יכול לתת הוא 100. אנחנו 3 שופטים, אז כל אחד נותן 33 נקודות. בדקנו את הקרב בעצמאות תוכנות מתקדמות במחשבים שלנו, וכל אחד מאיתנו היה ממונה על תחום אחר. אני הייתי ממונה על כח טהור. מהבחינה הזאת הפוקימונים שלך לא יותר מדי חזקים. לכן תקבל ממני 25 נקודות" אומר השופט הראשון
"אני הייתי ממונה על הסגנון, ואני חייב לציין שאם גרמת למנהל המשחק להתחרפן שם, אז מי אני שאני לא אתן לך 33? אתה קיבלת את מלוא הנקודות שלי" אומר השופט השני
"אני הייתי ממונה על אסטרטגיה ותכנון, ואני חייב לציין שלא הראת יותר מדי חשיבה. פה ושם שמת תנאים כאלה שיעזרו לפוקימון לתכנן, אז אתה מקבל ממני גם 25. ציונך הכולל הוא 83" אומר השופט השלישי.
"יש לך תעודת מאמן רשמית או פוקדע של של פרופסור רוזנשיין? אנחנו יכולים לכתוב את הציון רק באחד משני אלה" אומר השופט הראשון.
ניתאי
"שום דבר לא ברור, אם משהו היה ברור, לא היו פיסיקאים בעולם!" אומר השומר "תראה, המאמן בדיוק סיים קרב עכשיו, אז תאלץ להלחם בו במימד מקביל, אני מעביר אותך" הוא נכנס פנימה, ולאחר כמה זמן הכל נראה מטושטש ומתבהר שוב, ואתה נמצא במכון, והשומר קורא למנהיג המכון והשופטים. הם יוצאים מחדר אחד. ארבעת השופטים משחקים מ'ארבע יוצאת ידי' ולבסוף אחד מהם נבחר, והולך לעמדת הדגלים ולוקח שני דגלים. השלושה האחרים מתיישבים ליד מחשבים ומחברים אותם לכל מיני מכשירי מדידה וחיישנים. לאחר מכן הם מאשרים לשופט הדגלים
"קרב המכון בין מאמן המכון פול מורפי, ולבין מועמד יתחיל כעת. למאמן המכון יש 3 פוקימונים, ולכן קבלת תג זה תקרה אם ורק אם הפוקימונים לא יוכלו להלחם עד כדי קביעה שלי. לשני הצדדים מותר להחליף פוקימונים. בהצלחה!"
"אני אתחיל ," אומר פול מורפי "בידוף צא!" הוא מוציא בידוף, ומסמן לך שתורך.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 08:44 PM
[b] דודי
אתה ביקשת משינקס, זה בערך מספיק בשבילי כדי להקרא בקשה, ותזכור את האיום, בסוף הוא יצליח, אבל אני לא יודע מה יהיו ההשלכות עליך.
--
שינקס מנסה שוב והברק יוצא גדול יותר בקצת יותר ממקודם. [/b][/quote]
טוב אז אני יפסיק
-------------------
"זה היה מצויין שינקס קדימה בוא נילך למכון!"
-
[quote][i]Originally posted by Lugia_Master[/i]@Jul 13 2009, 06:25 PM
[b] "אוי קרבי, נגמרו לנו הענפים! קדימה עזור לי להביא לכאן כמה" מתחילים להוריד ענפים או למצוא ענפים על הריצפה באזור. [/b][/quote]
פעם שלישית שזה קורהX_X
-
[b]
ירין
"טוב, אז הציון הכולל שכל מכון יכול לתת הוא 100. אנחנו 3 שופטים, אז כל אחד נותן 33 נקודות. בדקנו את הקרב בעצמאות תוכנות מתקדמות במחשבים שלנו, וכל אחד מאיתנו היה ממונה על תחום אחר. אני הייתי ממונה על כח טהור. מהבחינה הזאת הפוקימונים שלך לא יותר מדי חזקים. לכן תקבל ממני 25 נקודות" אומר השופט הראשון
"אני הייתי ממונה על הסגנון, ואני חייב לציין שאם גרמת למנהל המשחק להתחרפן שם, אז מי אני שאני לא אתן לך 33? אתה קיבלת את מלוא הנקודות שלי" אומר השופט השני
"אני הייתי ממונה על אסטרטגיה ותכנון, ואני חייב לציין שלא הראת יותר מדי חשיבה. פה ושם שמת תנאים כאלה שיעזרו לפוקימון לתכנן, אז אתה מקבל ממני גם 25. ציונך הכולל הוא 83" אומר השופט השלישי.
"יש לך תעודת מאמן רשמית או פוקדע של של פרופסור רוזנשיין? אנחנו יכולים לכתוב את הציון רק באחד משני אלה" אומר השופט הראשון.
[/b][/quote]
"תודה זה קרב המכון הראשון שלי! ויש לי פוקדע (נכון?)" אני אומר
-
דודי
הפסקת בדיוק בזמן.
--
האם אתה תרצה קודם לרפאות את הפוקימונים? זה תמיד עובד
איקי
אתה צודק, אתה יכול לתת לי סטירה ווירטואלית אם אתה רוצה. אני אקבל את זה בשמחה.
--
אתם מחפשים ענפים ואתם מוצאים כמה, אבל הכמות קטנה משמעותית מהפעם הקודמת. אין יותר מדי עצים בסביבה, וחלק מהענפים גבוהים או חזקים
ירין
כן
--
"אוקיי אז תביא לי אותו" הוא אומר. אני מניח שאתה נותן לו את הפוקדע, והוא מחבר את הפוקדע בUSB למחשב. הוא מפעיל תכנה, ובזמן שהיא עולה אתה רואה שכתוב שם "תוכנת באמצעות פרופסור ג'פרי רוזנשיין, כל הזכויות שמורות". השופט מקליד מספר שורות, ולבסוף מעביר את המידע לפוקידע, מנתק אותו ומחזיר לך. "יש לציון את החותמת של המכון שלנו, קוד בן 10 ספרות. די קשה לפצח אחד כזה. הנתונים שמורים במאגר הנתונים המרכזי. אם משום מה הציון שלנו לא יופיע אצליהם, תפנה אותם אלינו. בהצלחה ותודה" אתה לוקח את הפוקדע. אתה מתכוון לצאת מהמכון, ואז אתה רואה שגם פול מורפי הולך החוצה
"אני צריך לרפאות את הפוקימונים שלי, נלחמת לא רע בכלל" הוא אומר, ומתכוון לצאת "עכשיו אני יודע שאתה לא קשור לפושע ההוא, כי אותו נצחתי בקלות עם רטיקייט".
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 08:51 PM
[b] דודי
הפסקת בדיוק בזמן.
--
האם אתה תרצה קודם לרפאות את הפוקימונים? זה תמיד עובד
[/b][/quote]
כן אני הולך לרפות את הפוקימונים
-
[b] איקי
אתה צודק, אתה יכול לתת לי סטירה ווירטואלית אם אתה רוצה. אני אקבל את זה בשמחה.
--
אתם מחפשים ענפים ואתם מוצאים כמה, אבל הכמות קטנה משמעותית מהפעם הקודמת. אין יותר מדי עצים בסביבה, וחלק מהענפים גבוהים או חזקים
[/b][/quote]
קבל סטירה ווירטואלית על החוצפתך. :)
--
"קרבי קדימה, בידיוק כמו מקודם!" חוזרים על האימון.
-
[b]
ירין
כן
--
"אוקיי אז תביא לי אותו" הוא אומר. אני מניח שאתה נותן לו את הפוקדע, והוא מחבר את הפוקדע בUSB למחשב. הוא מפעיל תכנה, ובזמן שהיא עולה אתה רואה שכתוב שם "תוכנת באמצעות פרופסור ג'פרי רוזנשיין, כל הזכויות שמורות". השופט מקליד מספר שורות, ולבסוף מעביר את המידע לפוקידע, מנתק אותו ומחזיר לך. "יש לציון את החותמת של המכון שלנו, קוד בן 10 ספרות. די קשה לפצח אחד כזה. הנתונים שמורים במאגר הנתונים המרכזי. אם משום מה הציון שלנו לא יופיע אצליהם, תפנה אותם אלינו. בהצלחה ותודה" אתה לוקח את הפוקדע. אתה מתכוון לצאת מהמכון, ואז אתה רואה שגם פול מורפי הולך החוצה
"אני צריך לרפאות את הפוקימונים שלי, נלחמת לא רע בכלל" הוא אומר, ומתכוון לצאת "עכשיו אני יודע שאתה לא קשור לפושע ההוא, כי אותו נצחתי בקלות עם רטיקייט". [/b][/quote]
"טוב אז אתה יודע עוד על הצוות הזה?" אני אומר תוך כדי שאני מקדם איתו למרכז הפוקימונים
-
דודי
אתה נכנסת למרכז הפוקימונים ונתת לאחות ג'וי את הפוקימונים, היא הכניסה אותם למכונה, ואחרי כמה דקות החזירה לך אותם.
איקי
הסתירה כאבה עד מאוד מה שגרם לי להתקף צחוק מטורף תודה.
--
הענפים נשברים כולם, אבל אז אתה חושב, שאולי הענפים לא מספיק עבים כדי שזה יהיה אתגר.
ירין
"אמרתי לך בשמורה, שום דבר. רק שמעתי עליהם כשהוא אמר לי. אבל האיש הזה מוזר ביותר, דיברתי איתו, וקו המחשבה שלו... כל כך רציונאלי. הוא כל כך הגיוני שזה קשה לחשוב עליו כבן אדם. בני אדם לא הגיוניים במיוחד. זה הפתיע אותי מאוד" הוא אומר והגעתם למרכז הפוקימונים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 09:16 PM
[b] ירין
"אמרתי לך בשמורה, שום דבר. רק שמעתי עליהם כשהוא אמר לי. אבל האיש הזה מוזר ביותר, דיברתי איתו, וקו המחשבה שלו... כל כך רציונאלי. הוא כל כך הגיוני שזה קשה לחשוב עליו כבן אדם. בני אדם לא הגיוניים במיוחד. זה הפתיע אותי מאוד" הוא אומר והגעתם למרכז הפוקימונים. [/b][/quote]
"אולי הוא רובוט או משהו.." אני אומר בצחקוק ומוסר את הפוקימונים
-
[b] דודי
אתה נכנסת למרכז הפוקימונים ונתת לאחות ג'וי את הפוקימונים, היא הכניסה אותם למכונה, ואחרי כמה דקות החזירה לך אותם.
[/b][/quote]
אני הולך למכון
-
[b] איקי
הסתירה כאבה עד מאוד מה שגרם לי להתקף צחוק מטורף תודה.
--
הענפים נשברים כולם, אבל אז אתה חושב, שאולי הענפים לא מספיק עבים כדי שזה יהיה אתגר. [/b][/quote]
"קרבי בוא ננסה משהו חדש, בוא נלך לעץ הזה ותכה בו את הצבטות שלך.נסה לשבור אותו!"
-
[b] ניתאי
"שום דבר לא ברור, אם משהו היה ברור, לא היו פיסיקאים בעולם!" אומר השומר "תראה, המאמן בדיוק סיים קרב עכשיו, אז תאלץ להלחם בו במימד מקביל, אני מעביר אותך" הוא נכנס פנימה, ולאחר כמה זמן הכל נראה מטושטש ומתבהר שוב, ואתה נמצא במכון, והשומר קורא למנהיג המכון והשופטים. הם יוצאים מחדר אחד. ארבעת השופטים משחקים מ'ארבע יוצאת ידי' ולבסוף אחד מהם נבחר, והולך לעמדת הדגלים ולוקח שני דגלים. השלושה האחרים מתיישבים ליד מחשבים ומחברים אותם לכל מיני מכשירי מדידה וחיישנים. לאחר מכן הם מאשרים לשופט הדגלים
"קרב המכון בין מאמן המכון פול מורפי, ולבין מועמד יתחיל כעת. למאמן המכון יש 3 פוקימונים, ולכן קבלת תג זה תקרה אם ורק אם הפוקימונים לא יוכלו להלחם עד כדי קביעה שלי. לשני הצדדים מותר להחליף פוקימונים. בהצלחה!"
"אני אתחיל ," אומר פול מורפי "בידוף צא!" הוא מוציא בידוף, ומסמן לך שתורך. [/b][/quote]
"מה,מה?!,מה קרה?!" אי אומר בבילבול לאור עבירת המימד
'בידוף יכול להשתמש במתקפות כגון קרן קרח' לאחר מחשבה "צא וויזמיר" אני צועק ומוציא את וויזמיר
------------
מה המתקפות שלו[תרשום כבר בדף הראשי]
-
ירין
הפוקימונים של שניכם מתרפאים, ופול מורפי יוצא וחוזר למכון.
-סיימת את פרק 1, קטע מעבר בין פרקים-
-מקום: לא ידוע, זמן: בערך עכשיו.
אחד הדלתות נפתחה, ויצא משם גוף ברזלי בצורת בן אדם שבבטן שלו היה משהו מוזר שהוסתר. הוא הלך, ויצור אחר דומה לזה, התקרב אליו, תפס אותו וזרק אותו על קיר, והחל להכות בו
"לעזאזל!! מה כל כך קשה! אנחנו צריכים את כח העיבוד הזה!! זה היה כל כך קשה לגנוב את הג'יגליפפים והקלפרים?!?! זוטר! אני רוצה סיבה אחת למה אני לא מעיף את התודעה שלך לאלף מאה חמישים ושתיים עזאזל!" אמר הגוף התוקף.
"אייי, אתה מודע למה שאני יודע, ואתה בכל זאת שואל אותי את השאלה הזאת. תמיד ידעתי שמערכת התודעה הזאת יש בה משהו לא בסדר. למה לא לפרק אותי?" הוא שואל בציחקוק "תשמע בכיר, המבט שלי ננעל עליהם. אנחנו יכולים לנקום בהם". הגוף שכונה בכיר עזב אותו, והתרחק
"זוטר, אם יש לך מזל, אז כל התודעה שבעולם לא יכולה לעצור אותך. הבעיה היא שהמזל לא נמשך לנצח" אמר בכיר ועזב.
-סוף קטע, נכנסת לפרק 2-
"היי תקשיב, ראיתי בפוקימונים שיש לך אלקיד, אתה יכול לתת לי את הפוקדע שלך? אני צריכה לבדוק משהו" אומרת האחות ג'וי.
דודי
אתה מגיע למכון, והשומר בכניסה שואל אותך
"למה באת להלחם?" ובינתיים אתה רואה מישהו שבא מהשביל ממרכז הפוקימונים אל המכון הוא מסתכל אל השומר והשומר נותן לו להכנס.
איקי
כמעט זו הייתה הפעם הרביעית
--
לעץ, כאילו עץ אמיתי כזה עם ענפים ועלים? בהצלחה עם זה ם.ם
קרבי ניגש לעץ ומתחיל לחבוט בעץ עם הצבטות, אבל אין השפעה יותר מדי גדולה בינתיים.
ניתאי
הוא לא יודע בינתיים שום דבר מורכב, ואם תשים לב רשום שם רק "מתקפות לא טריוויאליות".
--
"אם כך זה מתחיל" אומר פול מורפי. "בידוף השתמש בנשיכה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 13 2009, 09:39 PM
[b] ירין
הפוקימונים של שניכם מתרפאים, ופול מורפי יוצא וחוזר למכון.
-סיימת את פרק 1, קטע מעבר בין פרקים-
-מקום: לא ידוע, זמן: בערך עכשיו.
אחד הדלתות נפתחה, ויצא משם גוף ברזלי בצורת בן אדם שבבטן שלו היה משהו מוזר שהוסתר. הוא הלך, ויצור אחר דומה לזה, התקרב אליו, תפס אותו וזרק אותו על קיר, והחל להכות בו
"לעזאזל!! מה כל כך קשה! אנחנו צריכים את כח העיבוד הזה!! זה היה כל כך קשה לגנוב את הג'יגליפפים והקלפרים?!?! זוטר! אני רוצה סיבה אחת למה אני לא מעיף את התודעה שלך לאלף מאה חמישים ושתיים עזאזל!" אמר הגוף התוקף.
"אייי, אתה מודע למה שאני יודע, ואתה בכל זאת שואל אותי את השאלה הזאת. תמיד ידעתי שמערכת התודעה הזאת יש בה משהו לא בסדר. למה לא לפרק אותי?" הוא שואל בציחקוק "תשמע בכיר, המבט שלי ננעל עליהם. אנחנו יכולים לנקום בהם". הגוף שכונה בכיר עזב אותו, והתרחק
"זוטר, אם יש לך מזל, אז כל התודעה שבעולם לא יכולה לעצור אותך. הבעיה היא שהמזל לא נמשך לנצח" אמר בכיר ועזב.
-סוף קטע, נכנסת לפרק 2-
"היי תקשיב, ראיתי בפוקימונים שיש לך אלקיד, אתה יכול לתת לי את הפוקדע שלך? אני צריכה לבדוק משהו" אומרת האחות ג'וי.
[/b][/quote]
ידעתי שהוא רובוט!
----
"בהחלט, קרה משהו?" אני שואל ונותן לה אותו