[quote=lacoste;599099]מה שלומך ג'אבר? לא אמרת טיול שנתי?
מה כבר חזרתם?[/quote]
שלומי טוב ממוצע שכמוך !
אצלנו טיולים שנתיים קוראים להם ככה בגלל שהם פעם בשנה, לא כי ישנים בהם Xdd
בי"ס מעאפן
Printable View
[quote=lacoste;599099]מה שלומך ג'אבר? לא אמרת טיול שנתי?
מה כבר חזרתם?[/quote]
שלומי טוב ממוצע שכמוך !
אצלנו טיולים שנתיים קוראים להם ככה בגלל שהם פעם בשנה, לא כי ישנים בהם Xdd
בי"ס מעאפן
נראה לי שאני כבר לא ספארטני יותר ... או שאני יהיה ספארטני משוטט אני כבר לא גר בספארטה Arrruuuuuhaaaa
משעמם.
Arrrrrrruuuaaaaa
באלי לאכול הלכתי לצוד ספאגטי במטבח
[SIZE=7]ספרטנס!
[SIZE=7]ראיתי שהרבה מכם שוכחים בזמן האחרון את התרבות הספרטנית. תרבות של כבוד וספאם (מאיפה המילה "ספאם" מגיעה? מ"ספארטה" כמובן!). לכן אני משחרר את ספר הכבוד הספרטני, בתקווה שתלמדו איך להיות ספרטנים טובים יותר!
[url]http://www.upf.co.il/file/2512733.html[/url]
[/SIZE][/SIZE]
אני לא צריך ספר כבוד ... יש לי כבוד לאדמה,לצמחים ולחיות יותר מזה לא רציך בשביל ליהיות ספרטני משוטט
תקרא את זה דאמ איט! השקעתי! חיפשתי בפורום הישן את כל משפטי "ספרטני אמיתי" שאני ואחרים אמרו ואיגדתי
אני יתן את זה לפרסים מוחעחחעע ככה יהיה לי זהב לאוכל ונשק...
בוגד עלוב וחסר כבוד.
אם לא שמתם לב יש לכם בפרופיל שלכם משהו בשם הערות משתמש...אתם יכולים לפרסם הערות אלה על המשתמש שלכם ועל משתמשים אחרים...אתם יכולים לערוך את ההערות של עצמכם...
זה דבר נחמד למי שלא יודע...
[quote=~Tyrael~;599120]אם לא שמתם לב יש לכם בפרופיל שלכם משהו בשם הערות משתמש...אתם יכולים לפרסם הערות אלה על המשתמש שלכם ועל משתמשים אחרים...אתם יכולים לערוך את ההערות של עצמכם...
זה דבר נחמד למי שלא יודע...[/quote]
כן אבל משום מה עד עכשיו לא יכולתי לכתוב לאף אחד חוץ מרותם><
[quote=~Tyrael~;599120]אם לא שמתם לב יש לכם בפרופיל שלכם משהו בשם הערות משתמש...אתם יכולים לפרסם הערות אלה על המשתמש שלכם ועל משתמשים אחרים...אתם יכולים לערוך את ההערות של עצמכם...
זה דבר נחמד למי שלא יודע...[/quote]
הם לא יכולים לראות את זה
מה אתה מגלה להם!?
אני לא בוגד אני ספארטני אמיתי כי ספרטני אמיתי משוטה בחבריו כדי להיתידד עם אויביו ולחסל אותם מקרוב...
ולעולם אל תשכח ש ספרטני אמיתי שם את תורת הספרטנים בחתימה ובכל היזדמנות צועק אעהווווווואהההה
[quote=Dub C;599122]הם לא יכולים לראות את זה
מה אתה מגלה להם!?[/quote]
[quote=הראשון מהסוף;599121]כן אבל משום מה עד עכשיו לא יכולתי לכתוב לאף אחד חוץ מרותם><[/quote]
=כבר יודעים
האחרון בקיצור תעיף קישור שים ספרויילר ובתוכו תורת ספארטה..