[QUOTE=monster;653379][B][COLOR="Red"]יגאל האיש אומר לך "אני שומר פוקימונים ובאתי לכאן כדי לעצור את צוות ניוטק שמי רד"[/COLOR][/B]
בסדר אתה יכול לעמוד כאן אבל על תפריע לי בסדר
Printable View
[QUOTE=monster;653379][B][COLOR="Red"]יגאל האיש אומר לך "אני שומר פוקימונים ובאתי לכאן כדי לעצור את צוות ניוטק שמי רד"[/COLOR][/B]
בסדר אתה יכול לעמוד כאן אבל על תפריע לי בסדר
[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם ממשיכים ומגיעים לאגם ג'נג'ר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק החלפתי לכם
כולם תוקפים את שלושת הפיקאצ'ו והם מפגים אך הם משבים במכת ברק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי צ'ימצ'אר עדין ישן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="rgb(65, 105, 225)"][B]יגאל השמור אומר לך" נביס את צוות ניוטק ביחד"[/B][/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;653390][B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם ממשיכים ומגיעים לאגם ג'נג'ר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="rgb(65, 105, 225)"][B]יגאל השמור אומר לך" נביס את צוות ניוטק ביחד"[/B][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו מה שאתה רוצה
[QUOTE=monster;653390][B][COLOR="Blue"]לוקאס אתם ממשיכים ומגיעים לאגם ג'נג'ר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="rgb(65, 105, 225)"][B]יגאל השמור אומר לך" נביס את צוות ניוטק ביחד"[/B][/COLOR][/B][/QUOTE]
קדייממה צ'ימצ'ארר!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתה יודע שאתה יכול !צועקת עליו הכי חזק שיש כדי שיתעורר.
"אוקיי כולם התחמקו ואז טרטוויג עלי טער טריקו קליעי זרעים והונדר להביור על כולם בכל הכח!!! קדימה!!!" אני אומר להם
* מה זה שוטי גפן? זה לא אמור להיות גפן מצליפה?
"טוטודייל הגיע הזמן ללמוד גלישה" אני אומר ומוציא את טוטודייל "לי איך אתה עברת אין לך פוקימון מים!"
[B][COLOR="Red"]יגאל 3 חברי צוות ניוטק עם פיקאצ'ו תוקפים אותכם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי צ'ימצ'אר מתעורר [/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק אותו דבר כל הפיקאצ'ו מובסים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]לוקאס לי אומר " דווקא יש לי פוקימון מים"[/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;653379][B][COLOR="Red"][B][COLOR="Green"]מקס טרטויג לא מליח[/COLOR][/B][/QUOTE]
--------------------------------------------------
"טרטוויג תיכנס לתוך הבור,ותשתמש בעלי-תער על דיגילט!"אני אומר.
[QUOTE=monster;653414][B][COLOR="Red"]יגאל 3 חברי צוות ניוטק עם פיקאצ'ו תוקפים אותכם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]לוקאס לי אומר " דווקא יש לי פוקימון מים"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש הבסנו אותם!!!!" אני אומר
"הי ילדה למה הפיקצו האלה תקפו אותך?" אני שואל את הילדה
[quote=metagross16;653418]--------------------------------------------------
"טרטוויג תיכנס לתוך הבור,ותשתמש בעלי-תער על דיגילט!"אני אומר.[/quote]
"אז תעזור לי לעבור עם פוקימוני המים שלך או שאחפש פוקימון מהאזור שבטח יודע גלישה" אני אומר
"תגיד לי עכשיו!"
[QUOTE=monster;653414][B][COLOR="Red"]יגאל 3 חברי צוות ניוטק עם פיקאצ'ו תוקפים אותכם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]לוקאס לי אומר " דווקא יש לי פוקימון מים"[/COLOR][/B][/QUOTE]
להביור מהיר!!!!
טוב צ'ימצ'אר להביור ואז גחלת מינון מהירות וטרטויג שוטי גפן כדי להעיף את פיקאצ'ו באוויר ואז עלי טער ולפני הנוחת תשתמש בשוטי גפן כדי להפיל אותו חזק
[B][COLOR="Green"]מקס טרטויג מליח לפגוע בדיגלט קשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק הילדה אומרת לך" הם תוקפים כל מי שנכנס למקדש. שמי מילין ואני מנהיגת מכון סנוי אך עלינו להציל את רג'אייס"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]לוקאס לי מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/395.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]מרי צ'ימצ'אר משתמש בלהביור שפוגע אך פרס משתמש שוב באבקת שינה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]הפוקימונים שלך תוקפים את כל הפקאצ'ו אך את רואה את רד מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/389.png[/IMG] שמביס את כל הפיקאצ'ו במכה אחת[/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;653455][B][COLOR="Green"]מקס טרטויג מליח לפגוע בדיגלט קשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק הילדה אומרת לך" הם תוקפים כל מי שנכנס למקדש. שמי מילין ואני מנהיגת מכון סנוי אך עלינו להציל את רג'אייס"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]לוקאס לי מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/395.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]מרי צ'ימצ'אר משתמש בלהביור שפוגע אך פרס משתמש שוב באבקת שינה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]הפוקימונים שלך תוקפים את כל הפקאצ'ו אך את רואה את רד מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/389.png[/IMG] שמביס את כל הפיקאצ'ו במכה אחת[/COLOR][/B][/QUOTE]
עבודה טובה רד בו נמשיך
[QUOTE=monster;653455][B][COLOR="Green"]מקס טרטויג מליח לפגוע בדיגלט קשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]הפוקימונים שלך תוקפים את כל הפקאצ'ו אך את רואה את רד מוציא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/389.png[/IMG] שמביס את כל הפיקאצ'ו במכה אחת[/COLOR][/B][/QUOTE]
"סבבה רוצה נציל אותו ביחד ?" אני שואל את הילדה
" ואז אני ואת נערוך קרב מכון טוב? " אני שואל את הילדה