-
[quote=Steve;709011][B][SIZE=6]איוונט גראנאדו הראשון יוצא לדרך ! הרבה פרסים מחכים לנו מיד
שתביאו לי עוד משתמשים שישחקו במשחק , זכרו .. אם אתם מביאים חבר שיירשם
אתם זוכים בפרס (פרטים בעמוד הראשון בהודעה הראשונה).[/SIZE]
---
[U][SIZE=3]1. המשתמש עם מספר ההודעות הגדול ביותר[/SIZE][/U]
אולי אתם לא יודעים אבל אני יכול לדעת כמה כל משתמש הגיב , בסוף האיוונט הזה
המשתמש שהגיב הכי הרבה יקבל פרס שאני עדיין לא מספר לכם מהו , עכשיו אתם בטח אומרים
ששום דבר לא יכול לשנות את המקום שלכם בגלל שאני מגיב לכולכם ביחד , אבל אתם טועים כי באיוונט
מי שמגיב מהר אני גם מגיב לו מהר ולא מחכה לאחרים , וזה יכול להרים את המקום שלכם בשמיים
בנתיים מי שרוצה להסתכל במספר הקולות מוזמן להסתכל כאן :
[URL]http://pokemons.co.il/forum/misc.php?do=whoposted&t=23586[/URL]
[U][SIZE=3]2. המשתמש עם ההודעות הכי מושקעות[/SIZE][/U]
זה כבר לא תלוי בכמה הודעות כתבתם , זה תלוי בהודעות עצמן
המשתמש שישקיע הכי הרבה בהודעות שלו יקבל גם הוא פרס קטן או אפילו גדול , בסוף האיוונט הזה
בנתיים בראש שלי כבר יש לי משתמש שאני חושב שהוא המשקיע ביותר , אבל הכל יכול להשתנות
אז קדימה בואו נחגוג האיוונט הזה יוצא לדרך !
[COLOR=#6b6672][/COLOR]
[COLOR=brown] ארנולג~
[spoiler]
אתה וג'יימס מאוד נהנים בבריכה , מאוד כיף לרקוד עם כל הכוסיות האלה , ואפילו הכרתם שלוש בנות ועוד ידיד שלהן שניראה מאוד נחמד קוראים לו ג'ק , לשתי הבנות קוראים רוברטה וג'ולייט .. שתיהן כוסיות עם חזה נפוח
רוברטה בלונדה עם עיניים חומות ..וג'ולייט עם שיער שחור ועיניים ירוקות , ניראה שהן מאוד מתעניינות בכם
ורוקדות איתכם עד שהמסיבה נגמרת , ולמרבה צערך המסיבה נגמרה ויש לך עכשיו שיעור על העבודה כאן .
הן אומרות לך שהן הולכות להתקלח ומיד חוזרות וג'יימס מציע שיבואו לחדר שלכם להתקלח , יש לכם מים
מאוד חמים , שתיהן מחייכות וקצת מסמיקות אבל לבסוף מחליטות שהן מוכנות להתקלח איתכן , אתם רק
צריכים לבחור מי תתקלח איתכם .
[/spoiler][/COLOR]
[/B][/quote]
[SPOILER]"תשמע ג'יימס בוא נקבע עכשיו עם מי כל אחד מתקלח, אני מעדיף את ג'ולייט, תחליט גם אתה" אני אומר לו רציני בשקט.[/SPOILER]
-
[B]
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
בטח שאתה מופיע אחי אתה במקום הראשון עם 100 הודעות ! ואחריך מור עם 85 הודעות
-------------
"כן קדימה בוא נלך מהר להתלבש !" ג'יימס אומר בהתלהבות ושניכם רצים לחדר , שם מחכים
לכם בגדים חדשים של לחימה .. אתם לובשים אותם ורצים מהר לחדר האימונים . שם מחכה המאמן
ואתה רואה מלא אנשים עומדים בתור לפני המאמן .
[/color][/SPOILER]
[color=brown] ארנולג~
[SPOILER]
"מעולה גם ככה העדפתי את רוברטה , אבל איך נגיד להן את זה ?" הוא שואל
ובנתיים שאתה חושב מה להגיד להן הוא אומר להן "טוב מלכות יופי באמת אנחנו
צריכים להתקלח , תביאו רק בגדים מהחדר שלכן אנחנו בנתיים בחדר שלנו :)" ומחייך אליהן
מיד הן הולכות לחדר שלהן בשמחה , הן ניראות מאוד חמות עליכן וג'יימס אומר לך
"תשמע אתה לא רציני בכלל אתה צריך להתחיל איתן כמו גבר למרות שהן הסכימו לבוא להתקלח
איתנו , תתחיל עם ג'ולייט תן לה משפט טוב ואולי תאבד סוף סוף את בתוליך היום !" הוא אומר לך.
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
"הפתעה ?" הוא אומר בהתלהבות ורץ אחריך "אבל רגע מגנוס..
אני מרגיש מלוכלך כי כולי מזיע מהאימון תיראה גם אותך אפילו השריון שלך מזיע
בו ניכנס קודם להתקלח" הוא אומר לך ופונה לחדר שלו .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;709080][B]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
"הפתעה ?" הוא אומר בהתלהבות ורץ אחריך "אבל רגע מגנוס..
אני מרגיש מלוכלך כי כולי מזיע מהאימון תיראה גם אותך אפילו השריון שלך מזיע
בו ניכנס קודם להתקלח" הוא אומר לך ופונה לחדר שלו .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"תתקלח אחר כך! מחכות לנו שתי כוסיות בחדר של ליסה ואתה חושב על מקלחת! אתה בא עכשיו ולא אכפת לי!" אגיד ואמשוך אותו בכוח אל החדר של ליסה[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;709080][B]
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
בטח שאתה מופיע אחי אתה במקום הראשון עם 100 הודעות ! ואחריך מור עם 85 הודעות
-------------
"כן קדימה בוא נלך מהר להתלבש !" ג'יימס אומר בהתלהבות ושניכם רצים לחדר , שם מחכים
לכם בגדים חדשים של לחימה .. אתם לובשים אותם ורצים מהר לחדר האימונים . שם מחכה המאמן
ואתה רואה מלא אנשים עומדים בתור לפני המאמן .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]וואלה לא ראיתי אני אראה עכשיו , אחי ראיתי עכשיו ופירסמתה את המד הלא נכון כי מי שראשון זה THE CHOOSE ONE והוא בכלל לא הגיב ורשום שיש לו 100 ומשהו
---
"מה קורה פה אחי למה כולם עומדים בתור" אשאל איש אחד לפניי "מה כולכם פה לקבל את אחד מהנשקים?" אשאל אותו מיד אחר כך[/SPOILER]
-
[B]תיקון טעות , כאן מד ההודעות שלכם :
[url]http://pokemons.co.il/forum/misc.php?do=whoposted&t=23498[/url]
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
צודק תיכנס עכשיו
-----------
התור לא ממש ארוך , זה שעמדת מאחוריו מספר "כן כולנו מקבלים את הנשקים כי היער שבחוץ הוא גדול יש הרבה יצורים טורפים . אתם מחכים בתור ולבסוף אתם מגיעים לעמדה .
"חרב , תמורת יומיים עבודה חינם ([IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20080720174543/granadoespada/images/f/f7/Sword002.png[/IMG])
חנית שיפוד עבה , תמורת יום עבודה חינם ([IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20080615134941/granadoespada/images/9/92/Polearm001.png[/IMG])
או חנית גרזן מוזהבת תמורת שבוע יום עבודה חינם ([IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20080624044728/granadoespada/images/8/87/Polearm003.png[/IMG])
מה דעתכם ?" הוא שואל אתכם מה אתם רוצים
ג'יימס קצת מתלבט , הוא אומר לך "תשמע , עדיף לחסוך כסף בשביל לקנות נשק שנקבל עבודה
כי אלה נשקים של לוחם , אם נהיה אשפים או מתנקשים או קשתים , מה אז נעשה ? ניתקע בלי כסף
בשביל זה עדיף לקחת את הדבר הפשוט ביותר , אני חושב שאני ייקח חנית" הוא אומר לך ומחכה
לראות מה אתה לוקח .
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
"היא לא תיגע בך שיש לך ככה ריח של זיעה" הוא אומר וצוחק איתך
ואז נכנס לחדר שלו , מיד הוא לוקח איתו בגדים ונכנס להתקלח .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;709201][B]תיקון טעות , כאן מד ההודעות שלכם :
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
צודק תיכנס עכשיו
-----------
התור לא ממש ארוך , זה שעמדת מאחוריו מספר "כן כולנו מקבלים את הנשקים כי היער שבחוץ הוא גדול יש הרבה יצורים טורפים . אתם מחכים בתור ולבסוף אתם מגיעים לעמדה .
"חרב , תמורת יומיים עבודה חינם ([IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20080720174543/granadoespada/images/f/f7/Sword002.png[/IMG])
חנית שיפוד עבה , תמורת יום עבודה חינם ([IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20080615134941/granadoespada/images/9/92/Polearm001.png[/IMG])
או חנית גרזן מוזהבת תמורת שבוע יום עבודה חינם ([IMG]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20080624044728/granadoespada/images/8/87/Polearm003.png[/IMG])
מה דעתכם ?" הוא שואל אתכם מה אתם רוצים
ג'יימס קצת מתלבט , הוא אומר לך "תשמע , עדיף לחסוך כסף בשביל לקנות נשק שנקבל עבודה
כי אלה נשקים של לוחם , אם נהיה אשפים או מתנקשים או קשתים , מה אז נעשה ? ניתקע בלי כסף
בשביל זה עדיף לקחת את הדבר הפשוט ביותר , אני חושב שאני ייקח חנית" הוא אומר לך ומחכה
לראות מה אתה לוקח .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"אתה צודק ג'יימס " אומר " אני אקח גם חנית בבקשה " אומר [/SPOILER]
-
[B][color=Red]טיסון~
[SPOILER]
המאמן מיד מביא לכם את החנית , הוא מחייך ולוחש לך "אז אני מבין שלוחם אתה לא רוצה להיות"
הוא אומר בוודאות
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;709299][B][color=Red]טיסון~
[SPOILER]
המאמן מיד מביא לכם את החנית , הוא מחייך ולוחש לך "אז אני מבין שלוחם אתה לא רוצה להיות"
הוא אומר בוודאות
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]" כן אני רוצה להיות אשף אני ממש אהבתי את זה מאז ששמעתי על זה" אומר למוכר ואקח את החנית "תגיד אתה גם מומחה במשהו כאילו כמו אשף או לוחם? " אשאל אותו[/SPOILER]
-
[QUOTE=Steve;709201][B]תיקון טעות , כאן מד ההודעות שלכם :
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
"היא לא תיגע בך שיש לך ככה ריח של זיעה" הוא אומר וצוחק איתך
ואז נכנס לחדר שלו , מיד הוא לוקח איתו בגדים ונכנס להתקלח .
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]כמה מקלחות יש?
אם אחת אז אחכה שג'יימס יסיים להתקלח,וכשהוא יוצא אקח בגדים ואכנס להתקלח
אם שתיים,אז אקח בגדים ואלך להתקלח במקלחת הפנויה[/SPOILER]
-
[quote=Steve;709080][B][COLOR=Red][/COLOR]
[COLOR=brown] ארנולג~
[spoiler]
"מעולה גם ככה העדפתי את רוברטה , אבל איך נגיד להן את זה ?" הוא שואל
ובנתיים שאתה חושב מה להגיד להן הוא אומר להן "טוב מלכות יופי באמת אנחנו
צריכים להתקלח , תביאו רק בגדים מהחדר שלכן אנחנו בנתיים בחדר שלנו :)" ומחייך אליהן
מיד הן הולכות לחדר שלהן בשמחה , הן ניראות מאוד חמות עליכן וג'יימס אומר לך
"תשמע אתה לא רציני בכלל אתה צריך להתחיל איתן כמו גבר למרות שהן הסכימו לבוא להתקלח
איתנו , תתחיל עם ג'ולייט תן לה משפט טוב ואולי תאבד סוף סוף את בתוליך היום !" הוא אומר לך.
[/spoiler][/COLOR][COLOR=#3457ee][/COLOR]
[/B][/quote]
[SPOILER]"חשבתי מה אני אגיד לה" אני אומר לג'יימס ואז מתארגן למקלחת.[/SPOILER]
-
[B]
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
"אני מאמן לוחמים , אני לוחם . כרגע אני רואה שאתה מתאים להיות לוחם .. אחרי העבודה תבוא אליי אאמן אותך אחרת אם אתה לא רוצה להיות לוחם" . הוא אומר לך ומראה לשניכם
את הדרך מחוץ לממלכה "תשמעו , חושך , יש שם יצורים אפלים .. למזלכם יש עמודי תאורה
אבל הם לא ממש מאירים טוב , תיזהרו ואם תצטרכו משהו , קחו את זה , תדליקו את זה דרך עמודי התאורה" הוא אומר ומביא לכם זיקוק קטן .
--
שקיבלת את הפרס לבחור משהו שאתה לא רוצה , בחרת שאתה לא רוצה קשת , נכון ?
[/color][/SPOILER]
[color=brown] ארנולג~
[SPOILER]
"מעולה בהצלחה" הוא אומר ופותח את הדלת , מיד מאחורי הדלת מתייצבות ג'ולייט ורוברטה
בבגדי ים , ג'יימס קצת מתאכזב והן נכנסות פנימה "לא היינו באות ערומות אתם יודעים ..
בכל זאת כל אחת מתקלחת עם מישהו אחר , השני לא צריך לראות את כל הסחורה שלנו"
ג'יימס מיד מחייך ואומר לרוברטה "אז מי רוצה להיות ראשון במקלחת ?" ג'ולייט אומרת
"אני מתקלחת ראשונה , מי איתי?"
[/color][/SPOILER]
[color=#3457EE]מגנוס~
[SPOILER]
יש רק מקלחת אחת ולכן אתה מחכה בחוץ ושותה כוס קולה קרה ,
מיד ג'יימס יוצא מאוד מגונדר , ניראה נחמד מאוד , סידר את השיער שלו כמו שצריך
ובנתיים הוא מחכה לך . אתה נכנס להתקלח ויוצא נקי וחדש .
[/color][/SPOILER]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;709339][B]
[color=Red]טיסון~
[SPOILER]
"אני מאמן לוחמים , אני לוחם . כרגע אני רואה שאתה מתאים להיות לוחם .. אחרי העבודה תבוא אליי אאמן אותך אחרת אם אתה לא רוצה להיות לוחם" . הוא אומר לך ומראה לשניכם
את הדרך מחוץ לממלכה "תשמעו , חושך , יש שם יצורים אפלים .. למזלכם יש עמודי תאורה
אבל הם לא ממש מאירים טוב , תיזהרו ואם תצטרכו משהו , קחו את זה , תדליקו את זה דרך עמודי התאורה" הוא אומר ומביא לכם זיקוק קטן .
--
שקיבלת את הפרס לבחור משהו שאתה לא רוצה , בחרת שאתה לא רוצה קשת , נכון ?
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
[SPOILER]"אין בעיה אני אבוא אליך אחרי העבודה אבל אני לא רוצה להיות לוחם אני מעדיף אשף " אומר ואקח את הזיקוק "טוב בוא ג'יימס נלך" אומר ואתחיל ללכת לכיוון היציאה
---
נראה לי[/SPOILER]
-
-
[quote=Steve;709339][B]
[COLOR=brown] ארנולג~
[spoiler]
"מעולה בהצלחה" הוא אומר ופותח את הדלת , מיד מאחורי הדלת מתייצבות ג'ולייט ורוברטה
בבגדי ים , ג'יימס קצת מתאכזב והן נכנסות פנימה "לא היינו באות עירומות אתם יודעים ..
בכל זאת כל אחת מתקלחת עם מישהו אחר , השני לא צריך לראות את כל הסחורה שלנו"
ג'יימס מיד מחייך ואומר לרוברטה "אז מי רוצה להיות ראשון במקלחת ?" ג'ולייט אומרת
"אני מתקלחת ראשונה , מי איתי?"
[/spoiler][/COLOR]
[/B][/quote]
[spoiler]"נו אז עם מי אני יתקלח אם לא איתך? אני לא רואה כאן מישהי יותר שווה ממך" אני אומר לה והולך איתה.[/spoiler]
-
[QUOTE=Steve;709011][B][SIZE="6"]איוונט גראנאדו הראשון יוצא לדרך ! הרבה פרסים מחכים לנו מיד
שתביאו לי עוד משתמשים שישחקו במשחק , זכרו .. אם אתם מביאים חבר שיירשם
אתם זוכים בפרס (פרטים בעמוד הראשון בהודעה הראשונה).[/SIZE]
---
[U][SIZE="3"]1. המשתמש עם מספר ההודעות הגדול ביותר[/SIZE][/U]
אולי אתם לא יודעים אבל אני יכול לדעת כמה כל משתמש הגיב , בסוף האיוונט הזה
המשתמש שהגיב הכי הרבה יקבל פרס שאני עדיין לא מספר לכם מהו , עכשיו אתם בטח אומרים
ששום דבר לא יכול לשנות את המקום שלכם בגלל שאני מגיב לכולכם ביחד , אבל אתם טועים כי באיוונט
מי שמגיב מהר אני גם מגיב לו מהר ולא מחכה לאחרים , וזה יכול להרים את המקום שלכם בשמיים
בנתיים מי שרוצה להסתכל במספר הקולות מוזמן להסתכל כאן :
[url]http://pokemons.co.il/forum/misc.php?do=whoposted&t=23586[/url]
[U][SIZE="3"]2. המשתמש עם ההודעות הכי מושקעות[/SIZE][/U]
זה כבר לא תלוי בכמה הודעות כתבתם , זה תלוי בהודעות עצמן
המשתמש שישקיע הכי הרבה בהודעות שלו יקבל גם הוא פרס קטן או אפילו גדול , בסוף האיוונט הזה
בנתיים בראש שלי כבר יש לי משתמש שאני חושב שהוא המשקיע ביותר , אבל הכל יכול להשתנות
אז קדימה בואו נחגוג האיוונט הזה יוצא לדרך !
[color=#6b6672]בלאק~
[SPOILER]
אתה רואה אותה , באומץ רב אתה עוצר אותה ושואל לשלומה , היא מחייכת ואומרת
"אצלי מצוין אני מקווה שגם אצלך , אני בידיוק בדרך לבריכה אשמח אם תבוא"
ג'יימס מחייך ואומר "יאללה בוא נלך לשים בגד ים !
אתה מיד רץ לדירה שלכם ומחליף לבגד ים איכותי שמצאת בארון ,
אתה וג'יימס עולים לקומה העליונה ושומעים מוזיקה בדרך לשם , הדלת נפתחת והאולם החשוך מלא באורות צבעוניים שבמרכזו בריכה ענקית עם כוסיות בשפע !
[/color][/SPOILER]
[color=brown]
[/color][/SPOILER]
[/B][/QUOTE]
סליחה שזה לא בספוילר,הייתה לי בעיה במחשב
"ג'יימס תנסה שלא להזיל ריר בפעם הקודמת" אומר לו ואלך בעקבות הבחורה "מה שמך?" אשאל אותה