-
[quote]דן:
טוב שהגבת.. יאללה בוא נמשיך אתכם.. אף אחד פה לא רציני להישאר מחובר איזה 3 שעות.
- - - - - - - - - - - - -
טורצ'יק רץ לעבר צ'רמיליון גם הוא עם גחלת, צ'רמיליון משתמש בציפורן הדרגון כדי להגן וזה פוגע קצת ולא מזיק במיוחד, לפתע צ'רמיליון מגיע לחבוט בטורצ'יק אך הוא מתחמק ומנזק למעלה.
לפתע קולניס וצ'רמיליון מחייכים חיוך זדוני, "הא האא.. נפלת במלקודת שלי!" אומר קולינס בבטחון.
צ'רמיליון מתקופף וטורצ'יק מחמיץ אותו ומקורו נתקע קצת באדמה, צ'ימליון מחליק קצת למאחוריי טורצ'יק ותקוף בלהביור!
הלהביור פוגע בטורצ'יק דיי בחזקה ומעיף אותו על הקרקע, גופו של טור'ציק קצת משתפשף אך הוא קם בזריזות מנקה מעצמו את האדמה ומוכן להמשיך..
מה תעשה? איך תגיב?[/quote]
"אוקי הגיעה הזמן" אני אומר ומחיך "טורציק תשתמש בגחלת לעבר האדמה כך שכול האזור היה מפוצץ בחול ועשן,לאחר מיכן תיקפוץ באוויר ותינחת עם המקור שלך בסיבוב,ותיפגע הצרמיליון".
-
[QUOTE=nivX10;826434][COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
מעווללההה שחזרת, אתה לא תאמין מה קרה פה במשחק.. בוא לפרטי אני יגיד לך!
אני מזכיר לך, כי לא ההית פה שעם אתה רוצה לדעת מתקפות תשתמש בפוקדע.
- - - - - - - - - - - - - - -
אוקיי הוא מוציא החוצה מהפוקדור את סודווד, אך ליפני שהקרב מתחיל אומר ברוק
"זה יהיה קרב של שלושה על שלושה במידה וניצחת בשתיים מתוך שלוש תזכה בתג, אתה רשאי להחליף פוקימונים בזמן הקרב.."
אתה מהנהן ברשך ומסמן שהבנת, אתה רואה את טריקו עומד עמידת מוצא, הוא להוט להתחיל כבר!
אוקיי "סודוודו צא החוצה!" צועק ברוק בעצמה, לאחר מכן הוא קורא לעברך "מכוון שאתה אורח אתה רשאי להתחיל."
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני שולח לך הודעה,כאילו לבדוק על פוקימונים פראיים את המתקפות שלהם לא?
"טריקו! התאמנו הרבה בשביל הרגע הזה! תיתן את כל כולך!" אומר לו בעידוד
"תתחיל עם מהירות! תרוץ בזירה ותנסה להתחבא כל פעם מאחורי אבן! תשתמש בקליע זרעים ואז תתחבא,ושזה יהיה ברצף!" אומר לו ואחכה
-
[quote=nivX10;826434][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]אתה ממשיך לחפש ולפתע רואה אותו עומד על ענף קטן של שיח, אתה מתקדם לעברו לקחת אותו..אתה מחזיק אותו בידך אח לפתע נתקל בשורש ונופל![/COLOR]
[COLOR=teal]אתה נופל אל מעבר לשיח ולפתע מתגלגל במורד גבעה למטה.. הנפילה הייתה רצינית, גופף השתפשף, ויורד לך דם מהרגל..[/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"רונייי! רונייי!" אצעק
'אני חייב לחזור אני לא יכול להשאר פה' אחשוב
"אוניקס צא החוצה!" אתעק ואזרוק את הפוכדור של אוניקס לאוויר
אני מתפס על אוניקס ואומר לו:"אוניקס קח אותי חזרה לרוני" ובינתיים אני אוריד את חולצתי ויעצור
את הדימום.
'אני חייב ללכת למרכז פוקימונים או משהו אני חייב טיפול' אחשוב בלחץ
"רוני! רוני!..אני צריך עזרה!" אצעק
-
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
מעולה... נסה לשלב יחד מתקפות אש, כמו גלגל להבה ולהביור.. וכו', זה יעזור לך נגד מתכת כמו סטיליקס!
צ'ימצ'אר מרגיש אותו ברטט האדמה לפתע האדמה מעל צ'ימצ'אר מתחילה לזוז בחזקה ואז להישבר, סטיליקס יוצא משם!
צ'ימצ'אר מזנק גבוה למעלה ומספיק להתחמק אך בקושי, צ'ימצ'אר לא מאבד ריכוז, הוא מסתובב לעבר סטיליקס ותוקף בלהביור את פניו..
לפתע צ'ימצ'אר מתחיל להסתובב במקום, הלהביור מקבל שליטה הרבה יותר טובה ומתיישר ונראה כמו עמוד אש!
המתקפה פוגעת בסטיליקס, אך הוא ממהר לחסום אותה עם נשימת דרקון ומוסיף לך פעימת דרקון!!!
המתקפה פוגעת בצ'ימצ'אר בחזק ומעיפה אותו גבוהה באוויר.
סטיליקס זועם על צ'ימצ'אר וממהר ללכוד אותו בחניקה, הוא עוטף את צ'ימצ'אר עם זנבו בחזקה ומתחיל למחוץ אותו.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
"אין שום בעיה, ההיתי הרבה זמן בצופים אז אני מורגל מעולה לטבע.." הוא אומר בקריצה, לאחר מכן הוא מחזיר את הפוקימונים שלו לפוקדור..
"לילה טוב, ניפגש מחר בבוקר" הוא מוסיף ונכנס לאוהל, אתה גם כן הולך לישון כאשר טיילו מעליך על העץ ואז וטוטודייל בסק שינה.
אתה מסתכל על טוטודייל... הוא עדיין סובל, קצת פחות אבל סובל.. "מקווה שתיהיה בסדר מחר!" אתה אומר לעצמך בלב.
לאחר כ-5 דקות אתה נרדם.. ישן לך בנחת וכך עוברות שעה וגם שעתיים.. אך לפתע בשעה 02:45 לפנות בוקר אתה שומע רחש מוזר שמעיר אותה בזריזות.
אתה קורא לטיילו והוא קם במהירות, הוא זוכר את מה שהבטיח ועומד לצדך.. אתם מסתובבים קצת באיזור ולפתע מאחור אתה מבחין בסוויפר [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=83141548.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/83141548.png[/IMG][/URL] הוא מזדחל לעבר צ'ימצ'אר במהירות, הוא פותח את פיו ומזנק עליו!!!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
טריקו קורץ לך.. הוא סם זרד קטן בפה, ויוצא לדרך הוא משתמש במהירות ותוקף בקליע זרעים.
ברוק משתמש בהתקפה כהגנה ושולח את סודוודו לקצה כפול, אך לפתע טריקו מזנק אל מאחוריי סלע ומתחמק!
סודוודו מאבד כיוון ונופל ממתקפת הקצה הכפול על הקרקע ונחבט קלות.. טריקו עושה זאת שוב ושוב ובכל פעם פוגע קצת..
סודוודו מתעצבן אך ברוק מרגיע אותו, הוא שם ידו על הסנטר וחושב קצת ולאחר מכן נראה שמצא רעיון "אוקיי סודוודו עמוד במקום!" מבציר בוא ברוק.. טריקו מחייך וממשיך בשלו!
ברגע שהוא מזנק אל מאחוריי האבן "קדימה סודוודו עכשיו צא אל הסלע הזה בזרוע פטיש ולאחר מכן תקוף את טריקו בחבטות בכל הכוח!" אומר ברוק בבטחון ומצביע על השלע שמאחוריו נמצא טריקו.
"סודוודו!" אומר בחיוך ומצדיע, לאחר מכן הוא יוצא במהירות ושובר את הסלע לרסיסים, טריקו נבהל ולא היה מסוגל להגיב..
סודוודו מנצל את זה וחובט בוא שוב ושוב ומרחיק אותו לעט לעט לקצה הזירה!|
[COLOR=Olive][U][B]דן:
[/B][/U]רעיון מעולה, שמח שהצטרפת למשחק, אתה אומנם לא מגיב הרבה אבל אתה מפציץ בתוגבה שאתה מגיב!
- - - - - - - - - - - - - - -
אתה מחייך חיוך מוזר, "מזה?!" מלמל קולינס בלחש, אתה פוקד על טורצ'יק להשתמש בגחלת על האדמה והוא עושה זאת בכל הכוח.. לעט לעט אבק ועשן מקיפים את האיזור.. טורצ'יק משתמש ברגליו הצרות וארוכות ומזנק למעלה.
הוא מצליח לאתר את צ'רמיליון שנחנק קצת מהאבק, טורצ'יק צולל לעבר צ'רמיליון עם ניקור ופוגע בחזקה בדיוק בראשו..
צ'רמיליון נפגע חזק ונופל לאחור... ומתחיל להתרגז וממהר לתקוף בציפורן דרקון שפוגעת היישר בצוור של טורצ'יק ומעיפה אותו אל תוך שיח!
[COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
אחי לדמות שלך יש צעיף את אני משנה את זה קצת..
- - - - - - - - - - - -
אתה צועק לעבר רוני בעודך מוציא את אוניקס ופוקד עליו להעלות אותך למעלה, אתה לוקח את הצעיף וכורך אותה בחזקה סביב רגליך בכדי לעצור את הדם.. אוניקס מתחיל לטפס למעלה אך הגבעה מעלה חול אוורירי ותובעני ואוניקס שוקע..
"שייט!" אתה מלמל לעצמך, "תודה אוניקס חזור" אתה אומר, "אדםםם אני שומעעע אותך תמשיך לצעוק.." לפתע אתה שומע את רוני!
הוא מוצא אותך מסתכל עליך מלמעלה.. הוא מקרב לעט לעט לעזור לך אך אתה מזהיר אותו מהחול.. "אוקיי אני הולך להזעיק עזרה, תשאר פה!"
[B]איך תגיב? מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=nivX10;827018][COLOR=Purple][U][B]
טריקו קורץ לך.. הוא סם זרד קטן בפה, ויוצא לדרך הוא משתמש במהירות ותוקף בקליע זרעים.
ברוק משתמש בהתקפה כהגנה ושולח את סודוודו לקצה כפול, אך לפתע טריקו מזנק אל מאחוריי סלע ומתחמק!
סודוודו מאבד כיוון ונופל ממתקפת הקצה הכפול על הקרקע ונחבט קלות.. טריקו עושה זאת שוב ושוב ובכל פעם פוגע קצת..
סודוודו מתעצבן אך ברוק מרגיע אותו, הוא שם ידו על הסנטר וחושב קצת ולאחר מכן נראה שמצא רעיון "אוקיי סודוודו עמוד במקום!" מבציר בוא ברוק.. טריקו מחייך וממשיך בשלו!
ברגע שהוא מזנק אל מאחוריי האבן "קדימה סודוודו עכשיו צא אל הסלע הזה בזרוע פטיש ולאחר מכן תקוף את טריקו בחבטות בכל הכוח!" אומר ברוק בבטחון ומצביע על השלע שמאחוריו נמצא טריקו.
"סודוודו!" אומר בחיוך ומצדיע, לאחר מכן הוא יוצא במהירות ושובר את הסלע לרסיסים, טריקו נבהל ולא היה מסוגל להגיב..
סודוודו מנצל את זה וחובט בוא שוב ושוב ומרחיק אותו לעט לעט לקצה הזירה!|
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"טריקו! השתמש במהירות בשביל להתחמק! תתחמק אבל תהיה קרוב אליו ותשתמש בקליע זרעים! אחר כך תקפוץ ותשתמש בחבטה! ותתרחק ממנו!" אקרא אליו
-
[QUOTE][COLOR=#006400][B][U]אביב:
[/U][/B]"אין שום בעיה, ההיתי הרבה זמן בצופים אז אני מורגל מעולה לטבע.." הוא אומר בקריצה, לאחר מכן הוא מחזיר את הפוקימונים שלו לפוקדור..
"לילה טוב, ניפגש מחר בבוקר" הוא מוסיף ונכנס לאוהל, אתה גם כן הולך לישון כאשר טיילו מעליך על העץ ואז וטוטודייל בסק שינה.
אתה מסתכל על טוטודייל... הוא עדיין סובל, קצת פחות אבל סובל.. "מקווה שתיהיה בסדר מחר!" אתה אומר לעצמך בלב.
לאחר כ-5 דקות אתה נרדם.. ישן לך בנחת וכך עוברות שעה וגם שעתיים.. אך לפתע בשעה 02:45 לפנות בוקר אתה שומע רחש מוזר שמעיר אותה בזריזות.
אתה קורא לטיילו והוא קם במהירות, הוא זוכר את מה שהבטיח ועומד לצדך.. אתם מסתובבים קצת באיזור ולפתע מאחור אתה מבחין בסוויפר [/COLOR][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=83141548.png"][COLOR=#006400][IMG]http://www.up2me.co.il/images/83141548.png[/IMG][/COLOR][/URL][COLOR=#006400] הוא מזדחל לעבר צ'ימצ'אר במהירות, הוא פותח את פיו ומזנק עליו!!!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]"קדימה בוא נעזור לצ'ימצ'אר הזה!"אומר לטיילו בלחש!"צא לאס אוירי בשיא המהירות על ראשו של סויפר!ואז ניקור בכל הכוח!"אלשח אליו בדירבון."יאללה צא צא צא!"אוסיף וומר לו בדירבון .
-
[quote=nivX10;827018][COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
מעולה... נסה לשלב יחד מתקפות אש, כמו גלגל להבה ולהביור.. וכו', זה יעזור לך נגד מתכת כמו סטיליקס!
צ'ימצ'אר מרגיש אותו ברטט האדמה לפתע האדמה מעל צ'ימצ'אר מתחילה לזוז בחזקה ואז להישבר, סטיליקס יוצא משם!
צ'ימצ'אר מזנק גבוה למעלה ומספיק להתחמק אך בקושי, צ'ימצ'אר לא מאבד ריכוז, הוא מסתובב לעבר סטיליקס ותוקף בלהביור את פניו..
לפתע צ'ימצ'אר מתחיל להסתובב במקום, הלהביור מקבל שליטה הרבה יותר טובה ומתיישר ונראה כמו עמוד אש!
המתקפה פוגעת בסטיליקס, אך הוא ממהר לחסום אותה עם נשימת דרקון ומוסיף לך פעימת דרקון!!!
המתקפה פוגעת בצ'ימצ'אר בחזק ומעיפה אותו גבוהה באוויר.
סטיליקס זועם על צ'ימצ'אר וממהר ללכוד אותו בחניקה, הוא עוטף את צ'ימצ'אר עם זנבו בחזקה ומתחיל למחוץ אותו.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Teal][/COLOR][/quote]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תשתמש בלהביור בלי הפסקה עדשסטליקיס ישחר אותך ואז תשתמש בגלגל להבה ותסותב במעגלים וכסטיליקיס מבול בל תקוף בגלגל להבה"
-
[quote=nivX10;818732]
[COLOR=slategray][U][B]שחר:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=slategray]צ'יקוריטה מרגישה רחמים כלפיך, היא שולחת גפן מצליפה וחותחת אותה בעזרת עלי תער ואז כורכת אותם בשביל לקבע לך את הקרסול![/COLOR]
[COLOR=slategray]"צ'יק צ'יקו צ'יקו!" היא אומרת בחיוך ושואלת מה דעתך..[/COLOR]
[COLOR=slategray][B]איך תגיב?[/B][/COLOR]
[/quote]
" צ'יקוריטה , ממש הפתעת אותי " אני מחייך אילה ובודק עם אני יכול לרוץ " אוקיי בואי נשחק " אני מחייך שוב
-
[quote=nivX10;827018][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]אחי לדמות שלך יש צעיף את אני משנה את זה קצת..[/COLOR]
[COLOR=teal]- - - - - - - - - - - -[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה צועק לעבר רוני בעודך מוציא את אוניקס ופוקד עליו להעלות אותך למעלה, אתה לוקח את הצעיף וכורך אותה בחזקה סביב רגליך בכדי לעצור את הדם.. אוניקס מתחיל לטפס למעלה אך הגבעה מעלה חול אוורירי ותובעני ואוניקס שוקע..[/COLOR]
[COLOR=teal]"שייט!" אתה מלמל לעצמך, "תודה אוניקס חזור" אתה אומר, "אדםםם אני שומעעע אותך תמשיך לצעוק.." לפתע אתה שומע את רוני![/COLOR]
[COLOR=teal]הוא מוצא אותך מסתכל עליך מלמעלה.. הוא מקרב לעט לעט לעזור לך אך אתה מזהיר אותו מהחול.. "אוקיי אני הולך להזעיק עזרה, תשאר פה!"[/COLOR]
[COLOR=teal][B]איך תגיב? מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"נו מה אתה רציני למי תקרא עכשיו אנחנו רחוקים מהעיר לא?!" אצעק לעברו
"טוב רוץ רוץ אני חושב שאני יסתדר!" אגיד בחיוך
'אני חייב לעמוד על המשמר שלא יקרה עוד משהו בטעות' אחשוב
"פרינפלאפ צא החוצה! אני צריך שתעזור לי,תשלח עלי קרן בועות כדי לקרר אותי
ותנסה לחפה עלי" אגיד בחיוך לפרינפלאפ
-
ווואוווו כמה זמן עבר מאז שהשתמשת בחבטה!
- - - - - - - - - - - -
טריקו מצליח לשמוע אותך, הוא משתמש במהירות מתקופף ואז מזנק הצידה ומשאיר את סודוודו חובט בקרקע!
"סודוודוווהווהוו!" הוא מייבב, כואבת לו היד מחבטה ברצפה, טריקו תוקף בקליעה זרעים.. סודוודו אינו שם לב ונפגע ישירות בגופו.
לאחר מכן טריקו ממשיך ויוצא בחבטה, אך סודוודו מתאושש ומשתמש ב"לאו-קיק" שמתנגש בחבטה.
הם תוקפים וחובטים זה בזה שוב ושוב... אך לפתע סודוודו עובר לקצה כפול ומעיף בחזקה את טריקו אל רצםת הזירה..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
צ'ימצ'אר משתמש בלהביור על פניו של סטיליקס בכדי שישחרר אותו, הדבר הזה רק מכעיס אותו יותר והוא מחזק את האחיזה ומכאיב לצ'ימצ'אר אפילו יותר!!!
צ'ימצ'אר סובל מכאבים, אך הוא שומע את פקודתך ויוצא בגלגל להבה! שלעט לעט מחמם ושורף את סטיליקס.
סטיליקס נפגע קשה וההתרכזות בכאבים גורמת לו לאבד אחיזה על צ'ימצ'אר, צ'ימצ'אר מצליח להשתחרר וכעט הוא עומד על גבו של סטיליקס!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=SlateGray]
[U][B]שחר:[/B][/U][/COLOR] [COLOR=SlateGray]
אתה רודף אחריי צ'יקוריטה ומבלי לשים לב אתם נכנסים לתוך דרך 001, אתה ממשיך לרדוף אותה שפתאום יוצאת מן השיחים ווספיקויין[url=http://www.up2me.co.il/v.php?file=11481016.png][img]http://www.up2me.co.il/images/11481016.png[/img][/url]ותוקפת את צ'יקוריטה ברוח כסופה!
צ'יקוריטה לא הייתה מוכנה והיא עפה על אחד העצים ונחבטת בחזקה!
ווספיקויין נראת עצבנית, חדרתם לשטח שלה והיא לא אוהבת את זה..
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR] [COLOR=SlateGray]
[/COLOR]
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
אביב וואייי סליחה ערבבתי בין תגובה שלך לשל akainu... התכוונתי שהוא תוקף את טוטודייל, ממש מצטער תערוך בבקשה!
סליחה:sorry:[/COLOR]
-
[COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
סליחה, אתה הגבת בזמן שכתבתי את העדכון ולכן לא ראיתי..
אתה מוציא החוצה את פרינפלאפ ואתם עומדים על המשמר ומסתובבים קצת באיזור, לפתע אתם שומעים "היי יש כאן מישהוא?" "הלווו מישהוא נמצא כאן?"
אתם בהתחלה מסתכלים למעלה וחושבים שמישהוא מצא אתכם.. אך לאחר מכן את מבינים שזה מגיע מיותר קדימה.
-
[QUOTE=nivX10;827438][COLOR=Black][U][B]
צ'ימצ'אר משתמש בלהביור על פניו של סטיליקס בכדי שישחרר אותו, הדבר הזה רק מכעיס אותו יותר והוא מחזק את האחיזה ומכאיב לצ'ימצ'אר אפילו יותר!!!
צ'ימצ'אר סובל מכאבים, אך הוא שומע את פקודתך ויוצא בגלגל להבה! שלעט לעט מחמם ושורף את סטיליקס.
סטיליקס נפגע קשה וההתרכזות בכאבים גורמת לו לאבד אחיזה על צ'ימצ'אר, צ'ימצ'אר מצליח להשתחרר וכעט הוא עומד על גבו של סטיליקס!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=SlateGray]
סליחה:sorry:[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"זות הזדמנות שלנו גמור תקרב הלהביור וגלגל להבה על סטיליקיס"
-
[QUOTE=nivX10;827438][COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
ווואוווו כמה זמן עבר מאז שהשתמשת בחבטה!
- - - - - - - - - - - -
טריקו מצליח לשמוע אותך, הוא משתמש במהירות מתקופף ואז מזנק הצידה ומשאיר את סודוודו חובט בקרקע!
"סודוודוווהווהוו!" הוא מייבב, כואבת לו היד מחבטה ברצפה, טריקו תוקף בקליעה זרעים.. סודוודו אינו שם לב ונפגע ישירות בגופו.
לאחר מכן טריקו ממשיך ויוצא בחבטה, אך סודוודו מתאושש ומשתמש ב"לאו-קיק" שמתנגש בחבטה.
הם תוקפים וחובטים זה בזה שוב ושוב... אך לפתע סודוודו עובר לקצה כפול ומעיף בחזקה את טריקו אל רצםת הזירה..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
:sorry:[/COLOR][/QUOTE]
לאו קיק זה בעיטה נמוכה,תרגום פשוט,וכן רציתי לגוון קצת XD
'חייבים לעשות משהו,אנחנו לא ננצח ככה' אחשוב לעצמי ואקרא לעבר טריקו "טריקו! צריכים להעיף אותו גם! תנסה להשתמש במהירות ולרוץ סביב הזירה במהירות! כדי שהוא ל איצליח לפגוע בך ותוך כדי תשתמש בסינטזה! אחרי שאתה מסיים את הסינטזה מהר תרוץ ותהיה קרוב אליו ותכה בו בקליע זרעים עוצמתי!" אקרא לעברו
-
[quote=nivX10;827438]
[COLOR=slategray][U][B]שחר:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=slategray]אתה רודף אחריי צ'יקוריטה ומבלי לשים לב אתם נכנסים לתוך דרך 001, אתה ממשיך לרדוף אותה שפתאום יוצאת מן השיחים ווספיקויין[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=11481016.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/11481016.png[/IMG][/URL]ותוקפת את צ'יקוריטה ברוח כסופה![/COLOR]
[COLOR=slategray]צ'יקוריטה לא הייתה מוכנה והיא עפה על אחד העצים ונחבטת בחזקה![/COLOR]
[COLOR=slategray]ווספיקויין נראת עצבנית, חדרתם לשטח שלה והיא לא אוהבת את זה..[/COLOR]
[COLOR=slategray][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR] [/quote]
"צ'יקוריטה לא! " אני אומר שועשה סימנים של דאגה , כשפתאום צץ לי רעיון ' אני חייב אבן גדולה ' אני מחפש אבן מספיק גדולה וזורק אותה על ווספיקווין כדי למשוך את תשומת ליבו בינתיים שצ'יקוריטה תתאושש
-
[COLOR=SlateGray]שחר:
רעיון יפה מאוד, אבל ככה עצה קטנה בשביל הצחוק: על תעשה את זה שאתה נלחם בסלאמנס אחרת יהיה סוף טרגי! XD
- - - - - - - - - - - - - - - -
אתה יוצא במהירות לעזרת צ'יקוריטה שלך, אתה מחפש קצת באיזור ומוצא אבן דיי גדולה ומשליח אותה אל ווספיקויין..
ווספיקויין מתחמקת בקושי, היא מתעצבנת מאוד, היא מתחילה לרדוף אחריך.. ואתה בנתיים מעסיק אותה ונותן לצ'יקוריטה להתאוש..
היא קמה לבסוף ורואה את המתרחש היא מתעצבנת נורא על ווספיקויין שרודפת אחריך ויוצאת לעזרתך עם עליי תער ואז בלימה!
ווספיקויין כבר רותחת והיא תוקפת בשני כדורי צל אותך ואת צ'יקוריטה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתה קורא לעבר צ'ימצ'אר בחיוך.. הוא יוצא עם גלגל להבה, לעבר ראשו של סטיליקס, לעט לעט הוא מגיע גבוה יותר ויותר...
"סטיליקס נסה להעיף אותו מגבך עם זנב ברזל עכשיו!" קורא ברוק בחזקה אל סטיליקס וכך הוא עושה, ומנסה לפגוע בצ'ימצ'אר אך ברגע האחרון צ'ימצ'אר מוסיף להביור וגלגל הלבה טס לעבר ראשו של סטיליקס במהירות רבה ומתנגש בוא בעצמה!
סטיליקס נחבט קשה ונוצר פיצוץ.. צ'ימצ'אר נפגע מהפיצוץ גם הוא ונופל על הקרקע אח אחריי כמה רגעים הוא מצליח לקום על רגליו.
סטיליקס על הרצפה.. הוא מרים טיפה את ראשו אך שוב נופל ומתעלף סופית!
לפתע קורא השופ בקול "סטיליקס אינו מסוגל להילחם, המנצח הוא צ'ימצ'אר, הזוכה בקרב הוא לי מהעיר סאנרייז!"
סביב כל הזירה?! אוו וואהה מה אתה מפתח לו סיבול לב ראה?
טריקו משתמש שוב במהירות ומקיף שוב ושוב את כל הזירה.. סודוודו אינו יכול לתקוף כי תטריקו גם רחוק וגם בתזוזה..
טריקו מתחיל לעט לעט מתחיל להתעייף אך משתמש לפתע בסינטזה וכוחותיו מתחדשים!
לאחר מכן הוא יוצא שוב במהירות הפעם לעבר סודוודו ומשתמש תוך כדי בקליע זרעים, סודוודו נפגע אך זה לא עוצר אותו.
"מעולה סודוודו, אל תוותר, תשתמש בחיקוי!" ולפתע סודוודו בוהק לבצהוב לשנייה או שתיים.. לאחר משתמש גם הוא במהירות וקליע זרעים על אף שהוא אינו יודע להשתמש בהם!
"זה בזכות החיקוי קורא ברוק, זה נותן לסודוודו את האפשרות להשתמש בכל מתקפה שאתה משתמש בא באותו רגע!"
שני הפוקימונים תוקפים בקליע זרעים ומתקרבים זה לזה.. ולפתע נשמע פיצוץ שמעיף את שנייהם על הסלעים בזירה!