-
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;803891]פרשתי.
באתי לכאן רק כי אמרו לי שההומופוביה חוגגת כאן, ואני אדם שמתנגד להומופוביה. לעמן האמת, שקלתי ללכת למצעד הגאווה שהיה בחיפה לא מזמן. לא, אני לא ה-ו-מ-ו, אני סטרייט אבל אני תומך בהומוסקסואליה.[/QUOTE]
אני לא תומך בהומו סקסואלייה וציפיתי שהדתיים יפציצו בגראדים את מצעד הגאווה אבל חבל שאתה הולך... בן אדם עם חוש הומור...
-
[QUOTE=Lior Breaker;803918][B]יש:D[/B]
[B]אנא עארף איך אני אדע?[/B]
[B]אני לא מכיר את עצמי [/B][B]מספיק טוב:embarrassed:
[/B][/QUOTE]
הוא לא הולך עד שהוא מנצח ..אז אני בעד אלכס , שלא ילך D:
-
[quote=יגאל;803920]מה?[/quote]
שאתה מקום ראשון גאון חחח
-
[QUOTE=LordAbizi;803912]לדעתי פשוט יש כאן בלבול אחד גדול.
המילה הו-מו (לא יודע אם זה מצונזר או לא, Better be safe than sorry) נגזרה מהמילה הומוסקסואל, אבל המילה הזו איבדה קשר למילה המקורית.
עכשיו כשקוראים למישהו הו-מו זה פשוט כי לא מצאו מילה טובה ויותר וכי יש צורך לאלתר.
כמו שמנייאק לא משמש עוד (בעברית לפחות) כדי לאמר שמישהו מטורף על משהו, אלא כדי לאמר שהוא לא חברתי/סימפטי וכו'.[/QUOTE]
המילה **** אומרת אחיד אם אני לא טועה
-
חזרתי
למישהו יש אייפוד/אייפון פרוץ?
-
[QUOTE=TheSkyRuby;803916]הפעם אני בעד אלכס ..בגלל שמתי שהוא נלחם בנדב נדב'ס נשאר כאן D:[/QUOTE]
מי זה נדב'ס?
-
[quote=LordAbizi;803912]לדעתי פשוט יש כאן בלבול אחד גדול.
המילה הו-מו (לא יודע אם זה מצונזר או לא, Better be safe than sorry) נגזרה מהמילה הומוסקסואל, אבל המילה הזו איבדה קשר למילה המקורית.
עכשיו כשקוראים למישהו הו-מו זה פשוט כי לא מצאו מילה טובה ויותר וכי יש צורך לאלתר.
כמו שמנייאק לא משמש עוד (בעברית לפחות) כדי לאמר שמישהו מטורף על משהו, אלא כדי לאמר שהוא לא חברתי/סימפטי וכו'.[/quote]
מה שאני אמרתי.
**** = אדם,
הומוספיאן = האדם המודרני,
הומוסקסואל = אדם עם נטיות מיניות.
-
טוב מה אתם חפורים כולה המילה ה-ו-מ-ו , מה קרה???
-
זונה זה מקצוע אז אימא של כולכם זונות איך אני?
וזאת גזענות נגד הזונות
-
-
[quote=Chief Admin;803926]חזרתי
למישהו יש אייפוד/אייפון פרוץ?[/quote]
אחחחחחמ :embarrassed:
-
[quote=לוקאס;803922]אני לא תומך בהומו סקסואלייה וציפיתי שהדתיים יפציצו בגראדים את מצעד הגאווה אבל חבל שאתה הולך... בן אדם עם חוש הומור...[/quote]
נממ... מי אתה? Xd
ועצוב שאתה ציפית ככה.
הומואים הם בני אדם בדיוק כמוך, חבל שאנשים לא מבינים את זה.
-
[quote=Guille;803932]זונה זה מקצוע אז אימא של כולכם זונות איך אני?[/quote]
בואנה אחי אל תעצבן...
שלום אבי מה קורה?
-
[quote=Stranger in a Strange Land;803925]המילה **** אומרת אחיד אם אני לא טועה[/quote]
זהו, עכשיו אני מבולבל.
כי מצד אחד הו-מו, בשפות אחרות מתארת אדם, למשל בצרפתית Homme זה אדם.
מצד שני, זה גם מתאר אחיד, כמו למשל מערכת משוואות לינאריות הומוגניות, או תערובת הומוגני.
אז אני לא ממש מבין איך זה מסתדר.
אבל כשאומרים **** בטון מעליב, הכוונה היא סתם לקללה חסרת תוכן שאין לה אף אחד משלוש המשמעויות האלה (הומוסקוסאל, אחיד, בן אדם)
-
[quote=לוקאס;803928]מי זה נדב'ס?[/quote]
נדב'ס זה נדב ,ונדב זה סטרינג'ר אין אה סטרג' לנד