[QUOTE=Spamer Girl;854863]תקדיש לי[/QUOTE]
לא חחח סתם אני מקדיש לכולם
Printable View
[QUOTE=Spamer Girl;854863]תקדיש לי[/QUOTE]
לא חחח סתם אני מקדיש לכולם
[QUOTE=LordAbizi;854854]לדעתי הגיע הזמן שנרד למתחרת, ונתחבא עד שגל אי השפיות יחלוף, ואז נצא החוצה ונביא עולם חדש ושלום עולמי.
מי איתי?[/QUOTE]
אפשר גם לעשות סיאנס כדי להעלות את רוחו של נפוליאון ולבקש ממנה עצות לכיבוש העולם.
אבל הפעם לא נעצור ברוסיה .
אני הולך להקדיש
[quote=פיקא'צו;854873]אני הולך להקדיש[/quote]
מחכה
[quote=Spamer Girl;854874]מחכה[/quote]
♥
ראית את התמונות D:
עכשיו תורך =]
[quote=OoOoOoO;854869]אפשר גם לעשות סיאנס כדי להעלות את רוחו של נפוליאון ולבקש ממנה עצות לכיבוש העולם.
אבל הפעם לא נעצור ברוסיה .[/quote]
חי אלף נפשותי!
[B][SIZE=4]נפוליאון?![/SIZE][/B]
הרשע הצרפתי מכל הזה?!
[B]המצב בפורום לא עדי כדי כך גרוע שאני צריך לשתף פעולה עם אוייבי הגדולים ביותר!!![/B]
[QUOTE=LordAbizi;854877]חי אלף נפשותי!
[B][SIZE=4]נפוליאון?![/SIZE][/B]
הרשע הצרפתי מכל הזה?!
[B]המצב בפורום לא עדי כדי כך גרוע שאני צריך לשתף פעולה עם אוייבי הגדולים ביותר!!![/B][/QUOTE]
אבל... אבל... הוא היה גאון :(
וואי יש לי משהו מזה אכזרי לעשות חחחחחחחחחח
[QUOTE=the necromancer nilasak;854864]אני,עכשיו תראה מה קורה:
[IMG]http://www.ashdodnet.com/wp-content/uploads/yuval.jpg[/IMG]
זה אני,שהתחלתי להית פעיל בפורום.
[IMG]http://blog.tapuz.co.il/selebsbidur/images/2832592_1148.jpg[/IMG]
זה אני,אחרי שהתחילו כולם לפרסם תמונות,בשוק.[/QUOTE]
חייבים להעיף את עידן התמונות,מי איתי?
[quote=SysTem;854880]וואי יש לי משהו מזה אכזרי לעשות חחחחחחחחחח[/quote]
זה לא קשור לתמונות שלי נכון =S
[quote=OoOoOoO;854879]אבל... אבל... הוא היה גאון :([/quote]
בשביל גאונים, לך לעולם המתמטיקה, ותדלה אפילו שם אחד מתוך הרשימה
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]מתמטיקאים זמינים:[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]תאלס, אוקלידס, קושי, לגרנז', רול, גדל, דיריכלה, אבל, לופיטל, קרמר, שוורץ, הרמיט, קנטור, שרדר, ברנשטיין, הילברט, לבג, דארבו, פורייה, פרמה, טיילור, מקלורן, גרהם, שמידט, אוילר, פיבונצ'י, רימן, פסקל, ון דר מונדה, ורונסקי, יעקובי, סילבסטר, ליפשיץ, קיילי, המילטון, בסל, פרסבל, שטורם, ליוביל, ג'ורדן,[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
ותוסיף לרשימה זו את אלה שבחתימה שלי, ותקבל אוסף גדול הרבה יותר של גאונים שאפשר באופט [B]בטוח [/B]להעזר בהם.
[QUOTE=Viper;854876]♥
ראית את התמונות D:
עכשיו תורך =][/QUOTE]
3>
לא יכולה להעלות תמונות,אין לי על המחשב \אין לי מצלמה והפלאפון שלי שבור ובמילא לא הייתם מבינים מה יש שם כי זה יוצא איכות חרא
[QUOTE=Viper;854876]♥
ראית את התמונות D:
עכשיו תורך =][/QUOTE]
פעם ראשונה,ניצן צודקת
אפילו אני העלתי תמונות!
[IMG]http://blog.tapuz.co.il/selebsbidur/images/2832592_1148.jpg[/IMG]
ניצן,יש לך משהוא להציע לי לעשות בפנאי והומור?
[QUOTE=LordAbizi;854887]בשביל גאונים, לך לעולם המתמטיקה, ותדלה אפילו שם אחד מתוך הרשימה
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]מתמטיקאים זמינים:[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]תאלס, אוקלידס, קושי, לגרנז', רול, גדל, דיריכלה, אבל, לופיטל, קרמר, שוורץ, הרמיט, קנטור, שרדר, ברנשטיין, הילברט, לבג, דארבו, פורייה, פרמה, טיילור, מקלורן, גרהם, שמידט, אוילר, פיבונצ'י, רימן, פסקל, ון דר מונדה, ורונסקי, יעקובי, סילבסטר, ליפשיץ, קיילי, המילטון, בסל, פרסבל, שטורם, ליוביל, ג'ורדן,[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
ותוסיף לרשימה זו את אלה שבחתימה שלי, ותקבל אוסף גדול הרבה יותר של גאונים שאפשר באופט [B]בטוח [/B]להעזר בהם.[/QUOTE]
אוי נו באמת...
הוא סחף אחריו אומה שלמה, אתה צריך להיות גאון בשביל זה.
זה כמו היטלר, שבלי להעליב או משהו, גם כן היה גאון, אני לא מצדיק אותו אבל הוא היה גאון.
פרשמתי הקדשה