[QUOTE=Tsubasa;1016607]האיש נראה מוזר[/QUOTE]
זה הG-man הוא לא מוזר אין לו בעיה נפשית!
Printable View
[QUOTE=Tsubasa;1016607]האיש נראה מוזר[/QUOTE]
זה הG-man הוא לא מוזר אין לו בעיה נפשית!
[quote=KillerBee;1016621]זה הG-man הוא לא מוזר אין לו בעיה נפשית![/quote]
מי זה?
מישהו חשוב במשחק שלי
למישהו יש את הtm רעידת אדמה?
[QUOTE=buizel שולט;1016626]למישהו יש את הtm רעידת אדמה?[/QUOTE]
לי למה?
המשכתי תמשחק שלי
הודעה חשובה למי שתכנן להירשם למשחק שלי
יש מקום אחד מיוחד ואין לו מקום שמור! לשחקן שיירשם אליו יש עלילה נפרדת וחשובה מאוד! אני בטוח שאלכסיי יירצה להיות הוא -_-...
חחחחחחחחחחחחח איזה מצחיק שלא משנה באיזה נושא נפתח משוב, הוא ננעל ואין שום תשובה לגביו.
מה שהופך את זה לכל כך קל עבור ההנהלה להתעלם ולנעול דברים, כי הם יודעים שאין לגולשים כוח לעמוד על שלהם.
הבוקר חשבתי שזה בגלל שההנהלה לא מקשיבה ואינה יודעת מה זה יחסי אנוש, עכשיו אני מבין שזה בגלל הגולשים חסרי האופי.
מאיפה כל החוסר אונים הזה? אתם רוצים משהו - תלחמו עליו, תראו שאין לכם 'לא' באוצר מילים, תעשו בלגאנים. פשוט עצוב.
[QUOTE=Hit Man;1016648]חחחחחחחחחחחחח איזה מצחיק שלא משנה באיזה נושא נפתח משוב, הוא ננעל ואין שום תשובה לגביו.
מה שהופך את זה לכל כך קל עבור ההנהלה להתעלם ולנעול דברים, כי הם יודעים שאין לגולשים כוח לעמוד על שלהם.
הבוקר חשבתי שזה בגלל שההנהלה לא מקשיבה ואינה יודעת מה זה יחסי אנוש, עכשיו אני מבין שזה בגלל הגולשים חסרי האופי.
מאיפה כל החוסר אונים הזה? אתם רוצים משהו - תלחמו עליו, תראו שאין לכם 'לא' באוצר מילים, תעשו בלגאנים. עצוב.[/QUOTE]
תאמין לי שאני רוצה אבל אין לי גב
[QUOTE=KillerBee;1016636]הודעה חשובה למי שתכנן להירשם למשחק שלי
יש מקום אחד מיוחד ואין לו מקום שמור! לשחקן שיירשם אליו יש עלילה נפרדת וחשובה מאוד! אני בטוח שאלכסיי יירצה להיות הוא -_-...[/QUOTE]
מי?
גלדאוס?
צ'יל?
זה אני בטוח, לי יש מקום שמור.
היטמן, נלחמתי. בוא למסן ואגיד לך מה עשיתי
[RIGHT]M BACK BABE :D
=======
[quote=KillerBee;1016649]תאמין לי שאני רוצה אבל אין לי גב[/quote]
AUTOMAIL?[/RIGHT]
ברוך שובך אמיר
היי אמיר
נדמה לי שהמשחק שלי יגיע מחר לעמ' 100