-
[B]דרייק & מייקל;[/B]
[I]*יואב - איזה כסף?! אתם אפילו לא שילמתם לה Xd היא אמרה לכם שתחזרו מהר[/I]
[I]~~~~~[/I]
"אממ..לצערי אנו לא נוכל לישון בחוץ,כי כל האוהלים וציוד המחנה נמצא בתיקים שלנו והם במרכז" אומרת סול.
"יש לי רעיון!" לפתע קוראת סול והולכת לצד,אתם רואים שהיא חוזרת כשלצידה מיסדריווס.
"קדימה!" היא אומרת ואתם רואים שמיסדריווס עפה לכיוון הדלת,ופשוט עוברת דרכה.
תוך מספר שניות אתם רואים את הדלת מתחילה להפתח עד שנהיא נפתחת באופן מלא.
אתם רואים את מיסדריווס בצד השני מחייכת,ולצידה האחות ג'ואי.
"הנה אתם" היא קוראת, "רעיון טוב..לא?" שואלת סול ומחייכת בגאווה.
-
[QUOTE=DarKodak;1113665][B]דרייק & מייקל;[/B]
[I]~~~~~[/I]
"אממ..לצערי אנו לא נוכל לישון בחוץ,כי כל האוהלים וציוד המחנה נמצא בתיקים שלנו והם במרכז" אומרת סול.
"יש לי רעיון!" לפתע קוראת סול והולכת לצד,אתם רואים שהיא חוזרת כשלצידה מיסדריווס.
"הנה אתם" היא קוראת, "רעיון טוב..לא?" שואלת סול ומחייכת בגאווה.[/QUOTE]
שכחתי שלא שילמנו....:)
"אה, אני מודה שלא חשבתי על זה..." אני אומר בחיוך קל ומגרד מאחורי ראשי במבוכה. אחרי זה אני אומר:" טוב קדימה, אנחנו עוד נקפא. בואו נלך לחדר." אני אומר בחיוך ועולה לחדר בשלווה ביחד עם דרייק וסול. אחרי זה אני תופס את אחת מהמיטות, מחליף לפיג'מה במקלחת, מצחצח שיניים,נכנס למיטה ומתכסה. אחרי זה אני חושב לעצמי:' וואו, זה היה יום עמוס. גם פוקימון חדש לשותפה שלי וגם שותף חדש!' אני חושב, וחיוך ענקי עולה על פניי, אחרי זה אני נרדם ככה, עם חיוך על הפנים.
-
[QUOTE=DarKodak;1113665][B]דרייק & מייקל;[/B]
[I]~~~~~[/I]
"הנה אתם" היא קוראת, "רעיון טוב..לא?" שואלת סול ומחייכת בגאווה.[/QUOTE]
[QUOTE=cladino;1113677]שכחתי שלא שילמנו....:)
"אה, אני מודה שלא חשבתי על זה..." אני אומר בחיוך קל ומגרד מאחורי ראשי במבוכה. אחרי זה אני אומר:" טוב קדימה, אנחנו עוד נקפא. בואו נלך לחדר." אני אומר בחיוך ועולה לחדר בשלווה ביחד עם דרייק וסול. אחרי זה אני תופס את אחת מהמיטות, מחליף לפיג'מה במקלחת, מצחצח שיניים,נכנס למיטה ומתכסה. אחרי זה אני חושב לעצמי:' וואו, זה היה יום עמוס. גם פוקימון חדש לשותפה שלי וגם שותף חדש!' אני חושב, וחיוך ענקי עולה על פניי, אחרי זה אני נרדם ככה, עם חיוך על הפנים.[/QUOTE]
"רעיון מצויין סול!" אומר וסול תחייך בגאווה.
אעלה לחדרנו יחד עם סול ומייקל, השותפים החדשים שלי למסע שרק התחיל, למסע שאני הולך להקדיש לו את חיי ולתת את כל כולי. אני חייב! אני חייב לנצח! רק אם אנצח בליגת הפוקימונים הגדולה אצליח להוכיח לעצמי שאני לא "אפס מאופס" כמו שחברי לכיתה תמיד חשבו ולעגו. רק כך.. רק כך אצליח להשיב את כבודי, את שימחת חיי, את הנשמה הטהורה שנאבדה לי בילדותי.
אכנס למיטה, אביט בסול מתכסת בשמיכה העבה, ובמייקל נכנס למיטתו לאחר שציחצח את שיניו. 'יום גדול מחכה לך דרייק' שמעתי במוחי קול מוכר, 'לך לישון' אשמע ואעצום את עיניי.
-
[QUOTE=Druddigon man;1111863]"פיפלאפ! בכל מהירותך! תברחי משם! קדימה!" אאיץ בה בלחץ
"ואז,אחרי שאת מתחמקת,תשתמשי בבועות על סקיטי ובכך אולי להסיח את דעתה מריולו" אוסיף לפקודותיי[/QUOTE]
"תוכנית טובה צ'אק!" אומר לצ'אק ולאחר מכן אתרכז בקרב ואגיד לריולו:"ריולו-תתחמק ותשתמש בהתקפה מהירה על שניהם!" בתקווה שהטכניקה תעבוד.
-
[QUOTE=DarKodak;1113626][b]לי;[/b]
"אני לא יודעת איפה הוא נפל,מה שבטוח זה רק שהוא נפל בדרך הזו,הוא בצבע טורקיז ונראה כמו כל מפתח רגיל" עונה לך שרון.
אתה רואה שיבל הולך לכיוון דרטיני ושואל "גיב גיב?" אך דרטיני עושה תנועת 'לא' בראשה ואומרת "דרה דרטיני!".
אתה רואה שגיבל מעט מאוכזב והולך לכיוונך,קופץ לך על הראש ונושך אותו לא בחוזקה,רק כדי להתלות עליו.
אתה מעט צוחק ושרון אומרת "טוב,עכשיו אולי אתה תלך לצד ימין ואני לשמאל?".
אתה מסכים ומתחיל ללכת לצד ימין בחיפוש אחר המפתח,כעבור מספר דקות אתה וגיבל לא מוצאים שום דבר.[/QUOTE]
אני מתבאס ואז חוזר לעבר צד שמאל ומחפש את שרון.כ/שאמצע אותה אגיד לה " לא מצאתי כלום בצד ימין"
-
[B]דרייק & מייקל;[/B]
אתם עולים לחדר והאחות ג'ואי נועלת את המרכז,מיד לאחר מכן סול מחזירה את מיסדריווס.
"קדימה" אומרת סול פותחת את הדלת של החדר שלכם,ומיד קופצת על המיטה.
"לילה טוב" היא אומרת וישר נרדמת,גם אתם עוצמים את עינכם ונרדמים.
[B]~בוקר~
[/B]אתם קמים,ורואים שסול עדיין ישנה ומעירים אותה.
דרייק מסתכל בחלון,ורואה מספר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/358.gif[/IMG] שרים להם.
לעומת זאת מייקל הולך ומתארגן לקראת המסע.
לבסוף כולכם מתארגנים וסול שואלת "מה נעשה היום?".
[B]צ'אק & ג'ייסון;[/B]
פיפלאפ רצה ישר בזמן ששרומיש טוען את הקרן הסולארית,אך כשהוא משגר אותה כבר מאוחר מדי ופיפלאפ ברחה.
"בועות!" צועק צ'אק אף פיפלךאפ לא מצליחה לזוז מהשיתוק.
"תתחמק ריולו!" צועק ג'ייסון,אך ריולו לא יכול להתחמק מהצלילים של סקיטי ומתחיל לישון.
אתם רואים שפיפלאפ שוכבת על הרצפה לא יכולה לזוז,ואילו ריולו ישן על הרצפה ולא מתעורר.
"קרן סולארית,שוב פעם!" צועקת ג'ס.
סקיטי ניגשת אל ריולו בשקט,ומתחילה להסתיר לו עם הזנב שלו עד שהיא משתעממת וחוזתר למקומה בזירה.
שרומיש מצליחה להשתמש בקרן סולארית ופוגעת בפיפלאפ חזק,ופיפלאפ עף אחורה ומתמוטט על הקיר.
"פיפ..לאפ" הוא אומר ואתם רואים שהוא התעלף.
לפתע ריולו מתעורר "ריו!" הוא צועק.
"לא תצליח להתחמק שוב! שרומיש תשתמשי באבקת הסטטוס! סקיטי חבטה!" אומרת ג'ס.
לפתע הפוקטץ' שלכם מצפצף ואומר *אבקת סטטוס-הפוקימון שולח אבקה שיכולה להרעיל/להרדים/לשתק*.
ריולו קופץ מקיר לקיר בזמן ששרומיש מפזרת אבקה רבה,אבל ריולו מתחמק מהאבקה הוא ממשיך לקפוץ כשלפתע הוא מתנגש בסקיטי שמשתמשת בחבטה ומעיפה אותו אחורה.
"משיכה!" קוראת ג'ס ולפתע ריולו מתאהב בסקיטי.
"תגמרי את זה עם סופת שלג!" קוראת ג'ס וסקיטי שולחת סופת שלג שמעלפת את ריולו במקום.
"ריו.." הוא אומר בשקט.
[B]לי;[/B]
אתה אומר לשרון שלא מצאת כלום,והיא נשמעת מאוכזבת.
"טו..לא נורא,תודה בכל מקרה" והיא מתחילה ללכת מהמקום כשלפתע אתה רואה חבורת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/190.gif[/IMG] שמחזיקים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem220.png[/IMG] קטן.
-
[QUOTE=DarKodak;1113908][B]דרייק & מייקל;[/B]
אתם עולים לחדר והאחות ג'ואי נועלת את המרכז,מיד לאחר מכן סול מחזירה את מיסדריווס.
[B]~בוקר~
דרייק מסתכל בחלון,ורואה מספר [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/358.gif[/IMG] שרים להם.
[/QUOTE]
"את רואה את הפוקימונים האלה ששרים בחוץ?" אשאל את סול ואצביע מבעד לחלון.
"אני רוצה ללכוד אחד, הפוקימון השלישי שלי" אצהיר ואוציא את הפוקדע מכיסי לבדוק את הפוקימון המשונה.
-
[QUOTE=DarKodak;1113908][B]דרייק & מייקל;[/B]
[B]~בוקר~
[/QUOTE]
[QUOTE=~JustDor~;1113921]"את רואה את הפוקימונים האלה ששרים בחוץ?" אשאל את סול ואצביע מבעד לחלון.
"אני רוצה ללכוד אחד, הפוקימון השלישי שלי" אצהיר ואוציא את הפוקדע מכיסי לבדוק את הפוקימון המשונה.[/QUOTE]
"לדעתי הפוקימון הזה נקרא צ'ימצ'או,למישהו מהחברים של הוריי היה אחד כזה. הוא מאוד נחמד. אה, ואולי גם אני אנסה ללמד את הפוקימונים שלי מתקפות חדשות. כבר הרבה זמן רציתי ללמד את פיפלאפ שלי ניקור או משהו כזה" אני אומר בחיוך וחושב לעצמי:' זה באמת נחמד שהוא שותף שלי. הוא עושה רושם של בחור נחמד מאוד." אני חושב בשמחה
-
[QUOTE=DarKodak;1113908][B]
[B]צ'אק & ג'ייסון;[/B]
פיפלאפ רצה ישר בזמן ששרומיש טוען את הקרן הסולארית,אך כשהוא משגר אותה כבר מאוחר מדי ופיפלאפ ברחה.
"בועות!" צועק צ'אק אף פיפלךאפ לא מצליחה לזוז מהשיתוק.
"תתחמק ריולו!" צועק ג'ייסון,אך ריולו לא יכול להתחמק מהצלילים של סקיטי ומתחיל לישון.
אתם רואים שפיפלאפ שוכבת על הרצפה לא יכולה לזוז,ואילו ריולו ישן על הרצפה ולא מתעורר.
"קרן סולארית,שוב פעם!" צועקת ג'ס.
סקיטי ניגשת אל ריולו בשקט,ומתחילה להסתיר לו עם הזנב שלו עד שהיא משתעממת וחוזתר למקומה בזירה.
שרומיש מצליחה להשתמש בקרן סולארית ופוגעת בפיפלאפ חזק,ופיפלאפ עף אחורה ומתמוטט על הקיר.
"פיפ..לאפ" הוא אומר ואתם רואים שהוא התעלף.
לפתע ריולו מתעורר "ריו!" הוא צועק.
"לא תצליח להתחמק שוב! שרומיש תשתמשי באבקת הסטטוס! סקיטי חבטה!" אומרת ג'ס.
לפתע הפוקטץ' שלכם מצפצף ואומר *אבקת סטטוס-הפוקימון שולח אבקה שיכולה להרעיל/להרדים/לשתק*.
ריולו קופץ מקיר לקיר בזמן ששרומיש מפזרת אבקה רבה,אבל ריולו מתחמק מהאבקה הוא ממשיך לקפוץ כשלפתע הוא מתנגש בסקיטי שמשתמשת בחבטה ומעיפה אותו אחורה.
"משיכה!" קוראת ג'ס ולפתע ריולו מתאהב בסקיטי.
"תגמרי את זה עם סופת שלג!" קוראת ג'ס וסקיטי שולחת סופת שלג שמעלפת את ריולו במקום.
"ריו.." הוא אומר בשקט.
.[/QUOTE]
"באסה.." ארטן לעצמי ואחזיר את פיפלאפ לפוכדור 'היית מעולה! אני גאה בך!' אחשוב בליבי בזמן שאסתכל על הפוכדור של פיפלאפ,ובין רגע,אזכר איך קיבלתי אותה ואימנתי אותה,והבנתי: פיפלאפ שלי לא חלשה כלל,פשוט הפוקימונים של ג'ס מאומנים יותר.
אז אתעשת על עצמי ואכניס את הפוכדור לכיסי,אטפח לג'ייסון בכתף ואומר לו "לא נורא,אני בטוח שבפעם הבאה נצליח..." לאחר מכן אפנה אל ג'ס בחיבה ואומר לה "את מאמנת מעולה! תודה לך על קרב מושלם!" אלחץ לה את היד.
-
[QUOTE=DarKodak;1113908][B
[B]לי;[/B]
אתה אומר לשרון שלא מצאת כלום,והיא נשמעת מאוכזבת.
"טו..לא נורא,תודה בכל מקרה" והיא מתחילה ללכת מהמקום כשלפתע אתה רואה חבורת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/190.gif[/IMG] שמחזיקים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem220.png[/IMG] קטן.[/QUOTE]
אני אומר לחבורת איפום"תחזירו לשרון את המפתח שנמצא אצלכם" .אני אומר לגיבל " תקוף את חבורת האיפום במתקפת זעם דרקון שלך "
-
[QUOTE=Druddigon man;1113962]"באסה.." ארטן לעצמי ואחזיר את פיפלאפ לפוכדור 'היית מעולה! אני גאה בך!' אחשוב בליבי בזמן שאסתכל על הפוכדור של פיפלאפ,ובין רגע,אזכר איך קיבלתי אותה ואימנתי אותה,והבנתי: פיפלאפ שלי לא חלשה כלל,פשוט הפוקימונים של ג'ס מאומנים יותר.
אז אתעשת על עצמי ואכניס את הפוכדור לכיסי,אטפח לג'ייסון בכתף ואומר לו "לא נורא,אני בטוח שבפעם הבאה נצליח..." לאחר מכן אפנה אל ג'ס בחיבה ואומר לה "את מאמנת מעולה! תודה לך על קרב מושלם!" אלחץ לה את היד.[/QUOTE]
"ריולו-חזור לפוכדור." אומר בעצבות קלה על ההפסד ואחזיר את ריולו לפוכדור.לאחר מכן אסתכל על הפוכדור של ריולו ואגיד לו:"קרב טוב ריולו, מקווה שתשתפר!" ואכניס את הפוכדור לכיסי.אחר כך אלך אל ג'סי ואגיד לה:"היה קרב טוב,אני מאמין שתהיי מאמנת מעולה בהמשך מסעך." ואלך, ואגיד לצ'אק:"קדימה,בוא."
-
[B]דרייק & סול;[/B]
אתם מוציאים את הפוקדע,אך מיד כל הפוקימונים עפים להם משם "אוף..רציתי לתפוס אותו" אומר דרייק.
"אלו צ'יימייקו,הם ידועים בשירה הנפלאה שלהם,אתם לא שמים לב שהם מוכרים לכם? מסינו! הם ההתפתחות של צ'ינגלינג!" אומרת סול ומחייכת לכיוונכם.
אתם יוצאים מחוץ לדירה ונועלים את החדר כשהתיקים עליכם.
אתם מתכוונים לצאת מהמקום כשלפתע אתם רואים מכתב על הרצפה,אחוק ממכם בערך כמטר.
אתם ניגשים אליו ורואים שכתוב עליו בגדול:
"אנו צריכים את עזרתך-דחוף!".
[B]צ'אק & ג'ייסון;[/B]
פיפלאפ וריולו מחייכים ואתם רואים שריולו כבר לא מתבייש ממכם,והוא חוזר לפוכדור בשמחה,כך גם פיפלאפ.
אתם הולכים ומשבחים את ג'ס והפוקימונים שלה, "לא זה כלום..יש לי עוד פוקימונים בבית,אני רוצה להיות מגדלת פוקימונים!" היא אומרת בשמחה ומחייכת לכיוונכם.
"תודהגם לכם על אימון וקרב נפלא במיוחד!, ועל כן ברצוני לתת לכם משהו" היא אומרת והולכת לכיוון אקספלווד שמחזיק שני דדברים ונותן לה.
"ראשון- לג'ייסון,קח את העצם הזאת ותיתן אותה לריולו שישים אותה בפה שלו,וככה הוא יחזק את השיניים שלו,עדיף פעם ביומיים" היא אומרת ומגישה לג'ייסון עצם לבנה.
"שני- לצ'אק,תיתן לפיפלאפ לענוד את שרשרת המים המיסטיים האלו וכך מתקפות המים שלה יתחזקו" היא אומרת ומגישה לצ'אק שרשרת שיש לה טיפה באמצע שלה.
"אני בטוחה שנתראה עוד,ביי בינתיים!" היא אומרת.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem188.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem173.png[/IMG]
[B]לי;[/B]
"זעם דרקון!" אתה צועק כשאתה מבחין באייפום.
גיבל יורה זעם דרקון,אך האייפום בורחים מהמתקפה.
"איי פו פו!" הם אומרים ובורחים משם,ומפילים מידיהם.
אתם רואים שהמפתח עומד ליפול ולהישבר,גיבל רץ אך נופל מיד.
אתם רואים שהמפתח ממש ממש מתקרב לקרקע אך שרון צועקת "מהירות אקסטרים!" ודרטיני רצה במהירות ותופסת את המפתח.
"תודה רבה לך לי.." היא אומרת ומחייכת.
"אתה רוצה שאני אעזור לגיבל שלך ללמוד מתקפה דרקון חזקה שנקראת מטאור דרקון? סבתא שלי למדה אותי.. ואני אוכל ללמד אותו-אבל זה דורש יותר משבועיים של אימונים אז..אם אתה רוצה,נהיה חייבים להיות שופתים" היא אומרת ווקרצת לכיוונך.
-
[quote]צ'אק & ג'ייסון;
פיפלאפ וריולו מחייכים ואתם רואים שריולו כבר לא מתבייש ממכם,והוא חוזר לפוכדור בשמחה,כך גם פיפלאפ.
אתם הולכים ומשבחים את ג'ס והפוקימונים שלה, "לא זה כלום..יש לי עוד פוקימונים בבית,אני רוצה להיות מגדלת פוקימונים!" היא אומרת בשמחה ומחייכת לכיוונכם.
"תודהגם לכם על אימון וקרב נפלא במיוחד!, ועל כן ברצוני לתת לכם משהו" היא אומרת והולכת לכיוון אקספלווד שמחזיק שני דדברים ונותן לה.
"ראשון- לג'ייסון,קח את העצם הזאת ותיתן אותה לריולו שישים אותה בפה שלו,וככה הוא יחזק את השיניים שלו,עדיף פעם ביומיים" היא אומרת ומגישה לג'ייסון עצם לבנה.
"שני- לצ'אק,תיתן לפיפלאפ לענוד את שרשרת המים המיסטיים האלו וכך מתקפות המים שלה יתחזקו" היא אומרת ומגישה לצ'אק שרשרת שיש לה טיפה באמצע שלה.
"אני בטוחה שנתראה עוד,ביי בינתיים!" היא אומרת[/quote]
"תודה ג'ס!" אומר לה בשמחה ואכניס את התליון לכיסי
"אולי נכנס ליער? אני רוצה לתפוס עוד פוקימון שיצטרף אליי.." אפנה אל ג'ייסון ואצעד איתו בקלילות אל תוך היער..
בדרך אנופף לג'ס מרחוק ואומר לעצמי בלב 'יש לי הרגשה שעוד נפגוש אותה...' ואמשיך ללכת..
"קרב טוב היה,היא מאמנת טובה.." אומר לג'ייסון בזמן ההליכה "אני רוצה לאתגר אותה לקרב חוזר מתישהו..."
-
[QUOTE=DarKodak;1114139][B]
[B]לי;[/B]
"זעם דרקון!" אתה צועק כשאתה מבחין באייפום.
גיבל יורה זעם דרקון,אך האייפום בורחים מהמתקפה.
"איי פו פו!" הם אומרים ובורחים משם,ומפילים מידיהם.
אתם רואים שהמפתח עומד ליפול ולהישבר,גיבל רץ אך נופל מיד.
אתם רואים שהמפתח ממש ממש מתקרב לקרקע אך שרון צועקת "מהירות אקסטרים!" ודרטיני רצה במהירות ותופסת את המפתח.
"תודה רבה לך לי.." היא אומרת ומחייכת.
"אתה רוצה שאני אעזור לגיבל שלך ללמוד מתקפה דרקון חזקה שנקראת מטאור דרקון? סבתא שלי למדה אותי.. ואני אוכל ללמד אותו-אבל זה דורש יותר משבועיים של אימונים אז..אם אתה רוצה,נהיה חייבים להיות שופתים" היא אומרת ווקרצת לכיוונך.[/QUOTE]
אני אומר לשרון" אני אשמח שתלמדי את גיבל שלי דראכו מטאור וכך הוא יהפוך לחזק יותר.אין לי בעיה אם זה שאת ואני נהיה שותפים למסע שלי.טוב אז מתי אנחנו מתחילים לאמן את גיבל שילמד דראכו מטאור?.דרך אגב הדרטיני שלך מאוד חזקה "
-
[QUOTE=Druddigon man;1114144]"תודה ג'ס!" אומר לה בשמחה ואכניס את התליון לכיסי
"אולי נכנס ליער? אני רוצה לתפוס עוד פוקימון שיצטרף אליי.." אפנה אל ג'ייסון ואצעד איתו בקלילות אל תוך היער..
בדרך אנופף לג'ס מרחוק ואומר לעצמי בלב 'יש לי הרגשה שעוד נפגוש אותה...' ואמשיך ללכת..
"קרב טוב היה,היא מאמנת טובה.." אומר לג'ייסון בזמן ההליכה "אני רוצה לאתגר אותה לקרב חוזר מתישהו..."[/QUOTE]
"היא מאמנת מאוד טובה." אומר לצ'אק "בכל מקרה, גם אני רוצה לתפוס פוקימון נוסף לצוות שלי." ואלך עם צ'אק אל היער.