-
[B][COLOR=red]עמית~קיבה ג'ונסון-[/COLOR][/B]
[COLOR=red]"הממ.." אתה אומר לעצמך ושורט את הזאב.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מכוון את הזאב לכיוון הנחש כדי שהנחש יכיש אותו והזאב יובס.[/COLOR]
[COLOR=red]הזאב מסתובב, אך הנחש מתעלם וזוחל לכיוונך.[/COLOR]
[COLOR=red]הזאב מביט במתרחש, הנחש מלחשש וזוקף את ראשו אחורנית, מתנפח באיום.[/COLOR]
[COLOR=red]עוברת שניה ואתה מבין מה משמעות האיום, ולמי הוא מיועד- אליך![/COLOR]
-
[QUOTE=Tigraro;1204828][B][COLOR=purple]מור~מגנוס רידלסן[/COLOR][COLOR=sienna]+[/COLOR][COLOR=yellowgreen]לי אוזומאקי[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]"אין בעיה בהצלחה בלהביס את הצבוע המגודל" לי אומר למגנוס. [/COLOR]
[COLOR=sienna]"זאת טעות חייך שאתה מחליט להתעסק איתי" לי אומר לצבוע שמולו.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"הוא לא נורמלי לא זה לא ייתכן מה זה!" מגנוס ממלמל לעצמו ומכיש אותו שוב, הפעם ברגלו.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אך שוב, הפצע נרפא באורח פלא.[/COLOR]
[COLOR=sienna]לי מתחיל להתגלגל ורומס את הצבוע, הצבוע צולע משם בכאב.[/COLOR]
[COLOR=sienna]לפתע באים צבועים לכיוון מגנוס , ומקיפים אותו ואת הצבוע האנושי הבוער, לי עומד מאחוריהם ואייס עסוק בקרב מול שישה צבועים רעבים.[/COLOR]
[/QUOTE]
"עופו מפה פחדנים!" אצעק עליהם ואז אנסה להכיש אחד מהם כדי להדגים להם שכדאי להם להתרחק ממני ולהשאיר את הצבוע הבוער רק לי
-
[quote=Tigraro;1204923]
[B][COLOR=teal]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=teal]"אז יש פה אנשים נורמליים?ושאלה אני כן אוכל להתמזג עם חיה?ועוד שאלה אם זה רסטאם אז מי זה רסטאם?" אתה שואל.[/COLOR]
[COLOR=#008080]"נדיר מאוד למצוא כאן אנשים רגילים, אבל כן, יש כאן" הוא עונה "ורסטאם בתוך הביקתה, זה התפקיד שלו בזמן האחרון".[/COLOR]
[COLOR=#008080]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
[COLOR=black]אני מטפס על הסולם [אם יש] בשביל להגיע לבקתה שבה גר ורסטאם,אחרי זה אדפוק בדלת [אם יש] ואומר:"סליחה,ורסטאם בבקתה?".[/COLOR]
-
[B][COLOR=purple]מור~מגנוס רידלסן[/COLOR][COLOR=sienna]+[/COLOR][COLOR=yellowgreen]ליאור~לי אוזומאקי[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]"אני בא לעזרתך!" נשמעת קריאתו של לי לכיוון מגנוס, והוא מתחיל להתגלגל, מנצל את שומנו של ארנב האנגגורו שהוא ממוזג איתו.[/COLOR]
[COLOR=sienna]הוא רומס שני צבועים ועוד ארבעה בורחים מהארנב המגודל המתגלגל בפראות.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"עופו מפה פחדנים!" מגנוס צועק על הצבועים ומכיש במהירות את אחד הצבועים באפו, הוא מתחיל להתרוצץ.[/COLOR]
[COLOR=sienna]כל הצבועים, ללא יוצא מן הכלל מתחילים לרדוף אחריו, רודפים אחרי הזכות להיות הראשון שייטרוף אותו.[/COLOR]
[COLOR=sienna]הצבוע המגודל הבוער משתנה תוך כדי ריצה בחזרה לצבוע, ורודף גם הוא אחרי הצבוע הבורח.[/COLOR]
[COLOR=sienna]הם מתרחקים ועוברים את הדיונה הקרובה אליכם.[/COLOR]
[COLOR=sienna]מה תעשו?[/COLOR]
[COLOR=#008080][COLOR=teal]אתה מתחיל לטפס על העץ ותוך עשרים דקות אתה מגיע לבקתה.[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה דופק על הדלת בלחץ, אדם אשר גופו מכוסה בסימנים ירוקים זוהרים פותח את הדלת, בידו סכין עצום.[/COLOR]
[COLOR=teal]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=teal][spoiler][IMG]http://img692.imageshack.us/img692/7342/14258955.png[/IMG][/spoiler][/COLOR]
[/COLOR]
-
[quote=Tigraro;1204998]
[COLOR=#008080][COLOR=teal]אתה מתחיל לטפס על העץ ותוך עשרים דקות אתה מגיע לבקתה.[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה דופק על הדלת בלחץ, אדם אשר גופו מכוסה בסימנים ירוקים זוהרים פותח את הדלת, בידו סכין עצום.[/COLOR]
[COLOR=teal]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=teal][spoiler][IMG]http://img692.imageshack.us/img692/7342/14258955.png[/IMG][/spoiler][/COLOR]
[/COLOR][/quote]
[COLOR=black]אומר לו:"בבקשה אל תפגע בי לא התכוונתי להיכנס לבית שלך בלי רשות אל תהרוג אותי,ארוו בא איתי אם אתה מכיר אותו,הוא קנטאור,די מפחיד אבל גם נחמד".[/COLOR]
-
[QUOTE=Tigraro;1204828][B][COLOR=purple]
[COLOR=darkorange][B]יואב~קומאן מקובו-[/B] רשום, התחלה:[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מלטף את מטורו במקלט לחיות הבר, לפתע גל של בוהק לבן מתפשט בחדר, פיצוץ.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מוצא את עצמך נוחת בחוף ים משונה, לידך עומד שלט:[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]'-----------------חוף ים הפחד----------------[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]-----------היכונו למות תושבים!!!-------------'[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]מה תעשה? *אתה עדיין אדם רגיל לגמרי*[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"איפה אני? מה אני עושה פה?איפה מטורו?" אני שואל בבלבול מולחט ולעצמי חושב:'המממ,ים הפחד.זה לא צריוף מילים משמח במיוחד.' אני חושב,ומנסה למצוא מישהו שיוכל לעזור לי להבין איפה אני.
-
[QUOTE=Tigraro;1204965][B][COLOR=red]עמית~קיבה ג'ונסון-[/COLOR][/B]
[COLOR=red]"הממ.." אתה אומר לעצמך ושורט את הזאב.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מכוון את הזאב לכיוון הנחש כדי שהנחש יכיש אותו והזאב יובס.[/COLOR]
[COLOR=red]הזאב מסתובב, אך הנחש מתעלם וזוחל לכיוונך.[/COLOR]
[COLOR=red]הזאב מביט במתרחש, הנחש מלחשש וזוקף את ראשו אחורנית, מתנפח באיום.[/COLOR]
[COLOR=red]עוברת שניה ואתה מבין מה משמעות האיום, ולמי הוא מיועד- אליך![/COLOR][/QUOTE]
"אוי לא!" אומר לעצמי ואתקוף את הזאב.לאחר מכן אקח אותו ואכוון אותו לעבר הנחש על מנת שהוא יכיש אותו.
-
[QUOTE=Tigraro;1204998][B][COLOR=purple]מור~מגנוס רידלסן[/COLOR][COLOR=sienna]+[/COLOR][COLOR=yellowgreen]ליאור~לי אוזומאקי[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]"אני בא לעזרתך!" נשמעת קריאתו של לי לכיוון מגנוס, והוא מתחיל להתגלגל, מנצל את שומנו של ארנב האנגגורו שהוא ממוזג איתו.[/COLOR]
[COLOR=sienna]הוא רומס שני צבועים ועוד ארבעה בורחים מהארנב המגודל המתגלגל בפראות.[/COLOR]
[COLOR=sienna]"עופו מפה פחדנים!" מגנוס צועק על הצבועים ומכיש במהירות את אחד הצבועים באפו, הוא מתחיל להתרוצץ.[/COLOR]
[COLOR=sienna]כל הצבועים, ללא יוצא מן הכלל מתחילים לרדוף אחריו, רודפים אחרי הזכות להיות הראשון שייטרוף אותו.[/COLOR]
[COLOR=sienna]הצבוע המגודל הבוער משתנה תוך כדי ריצה בחזרה לצבוע, ורודף גם הוא אחרי הצבוע הבורח.[/COLOR]
[COLOR=sienna]הם מתרחקים ועוברים את הדיונה הקרובה אליכם.[/COLOR]
[COLOR=sienna]מה תעשו?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למגנוס ולאייס" כדי שנברח מפה הכי מהר שאנחנו יכולים לפני שהצבועים יבאו אלינו". אני אומר לאייס" תוכל לשאת אותי ואת מגנוס בתעופה באוויר ?".
-
[COLOR=teal]"בבקשה אל תפגע בי לא התכוונתי להיכנס לבית שלך בלי רשות אל תהרוג אותי,ארוו בא איתי אם אתה מכיר אותו,הוא קנטאור,די מפחיד אבל גם נחמד" אתה אומר בבהלה.[/COLOR]
[COLOR=teal]"למה שאהרוג אותך" הוא אומר בנעימות "אני רסטאם".[/COLOR]
[B][COLOR=red]עמית~קיבה ג'ונסון-[/COLOR][/B]
[COLOR=red]"אוי לא!" אתה אומר לעצמך ומזנק בנשיכה לזאב, הנחש מפספס את ההכשה.[/COLOR]
[COLOR=red]הנחש מאיים בעוד הכשה, לזאב יורד מעט דם, והוא מסתובב לכיוונך בעצבנות.[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]יואב~קומאן מקובו-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorange]"איפה אני? מה אני עושה פה?איפה מטורו?" אתה שואל בבלבול מוחלט.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]'המממ,ים הפחד.זה לא צריוף מילים משמח במיוחד' אתה חושב לעצמך ומנסה לחפש מישהו שיוכל להסביר לך איפה אתה.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]לפתע בור מחל להפער מתחתיך, אתה עומד על בולען![/COLOR]
[COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=yellowgreen]ליאור~לי אוזומאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=#9acd32]אני אגיב לך כשמור יגיב.[/COLOR]
-
[quote=Tigraro;1205055][B][COLOR=teal]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=teal]"בבקשה אל תפגע בי לא התכוונתי להיכנס לבית שלך בלי רשות אל תהרוג אותי,ארוו בא איתי אם אתה מכיר אותו,הוא קנטאור,די מפחיד אבל גם נחמד" אתה אומר בבהלה.[/COLOR]
[COLOR=teal]"למה שאהרוג אותך" הוא אומר בנעימות "אני רסטאם".[/COLOR]
[COLOR=#9acd32].[/COLOR][/quote]
[COLOR=black]אני אומר לרסטאם:"ראיתי את הסכין הענקית שלך וחשבתי שאתה רוצה לחסל אותי וגם אתה אומנם מהטובים ואתה איש,זאת אומרת חצי איש מאוד נחמד אבל אתה נראה מאיים,נעים מאוד אני טום רידל,אני לא מהעולם הזה".[/COLOR]
-
[COLOR=teal]"ראיתי את הסכין הענקית שלך וחשבתי שאתה רוצה לחסל אותי וגם אתה אומנם מהטובים ואתה איש,[/COLOR]
[COLOR=teal]זאת אומרת חצי איש מאוד נחמד אבל אתה נראה מאיים,נעים מאוד אני טום רידל,אני לא מהעולם הזה" אתה אומר.[/COLOR]
[COLOR=teal]"חצי איש?" הוא מצחקק ומביט בעצמו "אני דיי בטוח שאני אדם שלם".[/COLOR]
[COLOR=teal]"אז אתה לקיק, נכון?" הוא שואל בטון רציני וממלמל "כנראה שכן אם ארוו שלח אותו, אבל למה?"[/COLOR]
-
[QUOTE=Tigraro;1204828][B][COLOR=sienna]דוד~דיויד אדלר~[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]"מאיפה הגיע הר געש?" אתה ממלמל ומנסה שלא להחנק מהאדים ומהריח.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה מתחיל לרדת בזהירות למטה, אך ההר געש רותח מחום, והרגליים שלך נכוות.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה מתגלגל למטה כתוצאה מנפילה, והזאב לא שם.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה נמצא במדבר, באופק אתה רואה מעין עיר.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
'איפה, לכל הרוחות, אני נמצא?' אני חושב ומשתעל. אני מסוכך על עיני בידי כהגנה מהחול ופונה ללכת לכיוון העיר, מסתכל סביב, לראות אם יש מישהו או משהו באיזור.
-
[quote=Tigraro;1205075][B][COLOR=teal]עומר~טום רידל-[/COLOR][/B]
[COLOR=teal]"ראיתי את הסכין הענקית שלך וחשבתי שאתה רוצה לחסל אותי וגם אתה אומנם מהטובים ואתה איש,[/COLOR]
[COLOR=teal]זאת אומרת חצי איש מאוד נחמד אבל אתה נראה מאיים,נעים מאוד אני טום רידל,אני לא מהעולם הזה" אתה אומר.[/COLOR]
[COLOR=teal]"חצי איש?" הוא מצחקק ומביט בעצמו "אני דיי בטוח שאני אדם שלם".[/COLOR]
[COLOR=teal]"אז אתה לקיק, נכון?" הוא שואל בטון רציני וממלמל "כנראה שכן אם ארוו שלח אותו, אבל למה?"[/COLOR][/quote]
[COLOR=black]אומר לראסטם:"אתה בן אדם שלם,איזה יופי,יש לי כמה שאלות,למה יש לך סימנים ירוקים מוזרים על הגוף,איך אתה הגעת לפה,האם אתה מהעולם שלי מהעולם שיש בו רק בני אדם וחיות או שנולדת במקום הזה,מה זה 'לקיק' והאם זה מגעיל כמו שזה נשמע ואני לא יודע למה ארוו שלח אותי,הוא מצא אותי והסביר לי קצת על העולם המוזר הזה ועל הדינואדם הזה שרוצה להרוס את עולמכם ועל האבנים הוא קצת סיפר לי".[/COLOR]
-
[B][COLOR=sienna]דוד~דיויד אדלר-[/COLOR][/B]
[COLOR=sienna]'איפה, לכל הרוחות, אני נמצא?' אתה חושב לעצמך, ומרים את ידיך אל עיניך למען הגנה כנגד החול.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה הולך לכיוון העיר ומגיע תוך חמש דקות מייגעות, הנוף מתחלף למעין עיר הומה.[/COLOR]
[COLOR=sienna]אתה רואה שם בקתות מגורים, שבנויות על עצים גבוהים ומתחבאות בצמרות, שוקים, חנויות, מרכזים, כמו מרכז לחימה, מרכז רפואה וכו'...[/COLOR]
[COLOR=teal]"אתה בן אדם שלם,איזה יופי,יש לי כמה שאלות,למה יש לך סימנים ירוקים מוזרים על הגוף,איך אתה הגעת לפה,[/COLOR]
[COLOR=teal]האם אתה מהעולם שלי מהעולם שיש בו רק בני אדם וחיות או שנולדת במקום הזה,מה זה 'לקיק' והאם זה מגעיל כמו שזה נשמע ואני לא יודע למה ארוו שלח אותי,[/COLOR]
[COLOR=teal]הוא מצא אותי והסביר לי קצת על העולם המוזר הזה ועל הדינואדם הזה שרוצה להרוס את עולמכם ועל האבנים הוא קצת סיפר לי".[/COLOR]
[COLOR=teal]"יופי, אז אני לא צריך להסביר על האבנים" הוא אומר ומתחיל לענות על השאלות:[/COLOR]
[COLOR=teal]"לגבי הסימנים הירוקים ואיך הגעתי לכאן אני מעדיף לא לענות, כבד זאת. לא, אני לא מאותו עולם שאתה מתאר.[/COLOR]
[COLOR=teal]קיק זה מקום שבו המאסטר ילמד אותך להלחם עד שתוכל להלחם מול דינאקס בעצמו".[/COLOR]
[COLOR=teal]"מובן?" הוא שואל.[/COLOR]
-
[quote=Tigraro;1205091]
[COLOR=teal]"אתה בן אדם שלם,איזה יופי,יש לי כמה שאלות,למה יש לך סימנים ירוקים מוזרים על הגוף,איך אתה הגעת לפה,[/COLOR]
[COLOR=teal]האם אתה מהעולם שלי מהעולם שיש בו רק בני אדם וחיות או שנולדת במקום הזה,מה זה 'לקיק' והאם זה מגעיל כמו שזה נשמע ואני לא יודע למה ארוו שלח אותי,[/COLOR]
[COLOR=teal]הוא מצא אותי והסביר לי קצת על העולם המוזר הזה ועל הדינואדם הזה שרוצה להרוס את עולמכם ועל האבנים הוא קצת סיפר לי".[/COLOR]
[COLOR=teal]"יופי, אז אני לא צריך להסביר על האבנים" הוא אומר ומתחיל לענות על השאלות:[/COLOR]
[COLOR=teal]"לגבי הסימנים הירוקים ואיך הגעתי לכאן אני מעדיף לא לענות, כבד זאת. לא, אני לא מאותו עולם שאתה מתאר.[/COLOR]
[COLOR=teal]קיק זה מקום שבו המאסטר ילמד אותך להלחם עד שתוכל להלחם מול דינאקס בעצמו".[/COLOR]
[COLOR=teal]"מובן?" הוא שואל.[/COLOR][/quote]
[COLOR=black]אני אומר לו"כן הבנתי,תגיד כולם פה נולדו חצאי בני אדם או יש כאלה שגם התמזגו עם חיות בשלב מסוים בחיים?".[/COLOR]