[quote=mc shay;1133229]יואו כמה זמן לא הייתי פה ![/quote]
שי!!!!!
תחבר למסן יא מעפן DDDDDD:
Printable View
שי!!!!!
תחבר למסן יא מעפן DDDDDD:
[quote=Real Spartan;1133218]אין לי מושג.. אצלנו נראלי זה בכלל מקצוע בחירה במגמות..[/quote]
בכיתה ט' בדרך כלל אתה לומד את כל המקצעות המדעיים ואז באיזשהוא שלב בשנה נותנים לכם ערב מגמות שבו תבחר את מה שאתה רוצה להיות, אבל לפי כמות הילדים (לא פותחים אצלנו מגמה אם אין 15 ילדים) או הציון שלך בכיתה ט' של אותה מגמה (קיבלתי 98 בפיזיקה ובגלל זה קיבלתי את המגמה הזאת וגם ביולוגיה).
ביי אביב
היי שי, לא ראינו אותך הרבה זמן
מה קורה שי?,
מזמן לא ראיתי אותך :).
[QUOTE=Naruto;1133220][quote=white_angel;1133212]
באג חארות S:
אני במקומך לא הייתי קונה מהם.. הם בטח מוכרים את זה ב-200 שקלים כשבחו"ל זה מאה..[/QUOTE]
בדקתי באנטרנט והם מוכרים את זה ב-169,יחסית זול לא כאילו בשביל באג?,ותגיד super street fighter IV יצא רק ל-xbox360 או גם ל-ps3?
[QUOTE=Real Spartan;1133232]אתם בוחרים מגמה ונמצאים בה כל ה3 שנים האלו?
אצלנו זה בחירה שמחליפים כל חצי שנה [או שנה, אם רוצים להשאר] שהיא כדי לנסות ולדעת אילו מגמה אנחנו רוצים[/QUOTE]
מי שרוצה כן
אני בחרתי מגמה והיתי בה שנתים
ובט'' מגמה אחרת ואלי אמשיך אותה בתיכון
[quote=Ronaldo7;1133236]בכיתה ט' בדרך כלל אתה לומד את כל המקצעות המדעיים ואז באיזשהוא שלב בשנה נותנים לכם ערב מגמות שבו תבחר את מה שאתה רוצה להיות, אבל לפי כמות הילדים (לא פותחים אצלנו מגמה אם אין 15 ילדים) או הציון שלך בכיתה ט' של אותה מגמה (קיבלתי 98 בפיזיקה ובגלל זה קיבלתי את המגמה הזאת וגם ביולוגיה).[/quote]
אהה הבנתי, אצלי זה לא ממש ככה..
טוב בצפר מפגר XD
משה תראה ה.פ ששלחתי לך.
היי ליאור
שקקקקד כמה זמן לא דיברתי איתך !!
כן אני יודע אני נראה לי יעשה חזרה עכשיו חח תתחדש על המנהל ראשי דניס (;
[QUOTE=Ronaldo7;1133236]בכיתה ט' בדרך כלל אתה לומד את כל המקצעות המדעיים ואז באיזשהוא שלב בשנה נותנים לכם ערב מגמות שבו תבחר את מה שאתה רוצה להיות, אבל לפי כמות הילדים (לא פותחים אצלנו מגמה אם אין 15 ילדים) או הציון שלך בכיתה ט' של אותה מגמה (קיבלתי 98 בפיזיקה ובגלל זה קיבלתי את המגמה הזאת וגם ביולוגיה).[/QUOTE]
אצלנו גם ככה
אמרו לי שפעם לי היה מספיק ילדים לשני מגמות אז איחדו את שני המגומות למגמה אחת
[quote=Real Spartan;1133240]אהה הבנתי, אצלי זה לא ממש ככה..
טוב בצפר מפגר XD[/quote]
שלי או שלך?.
אצלי זה לא ככה [=
תודה, שי, אתה חוזר לפורום?
[quote=white_angel;1133239]
בדקתי באנטרנט והם מוכרים את זה ב-169,יחסית זול לא כאילו בשביל באג?,ותגיד super street fighter IV יצא רק ל-xbox360 או גם ל-ps3?[/quote]
יש את זה ל-PS3, אמרתי לך שיש לי
יש לי אתר שמוכרים בו את זה ב-70 שקלים אבל נגמר המלאי ואת הארקייד אדישן ב-130 בערך.
[quote=Ronaldo7;1133247]שלי או שלך?.[/quote]
שלי O.O
הייתי אומר לך עוד כמה דברים מפגרים בבצפר אבל אז יוכלו לדעת איפה אני לומד ובערך איפה אני גר...
[QUOTE=Real Spartan;1133248]אצלי זה לא ככה [=
תודה, שי, אתה חוזר לפורום?[/QUOTE]
כן נראה לי אני חוזר