פלופי..איזה כיף לרשום את זה
Printable View
פלופי..איזה כיף לרשום את זה
חח... לאביזי זה לא מעניין... אתה יודע רק היום כמה ניסוים הוא עשה בנו"ד..?!
אתה יודע כמה ניסויים עשיתי בבתי מלון באורות הבוקר לקחתי כל מה שהיה וערבבתי ביחד :)
הוא היה כאן קודם תומר לא ראית אותו?!
גם לו קראו תומר.. P:
אתם יודעים שאם אתם אומרים פלופי הרבה פעמים אתם נכנסים להאנגאובר ?
מניסיון
ניר, אני מחובר :p
[quote=אני בובי בוטן כן;1187511]אתה יודע כמה ניסויים עשיתי בבתי מלון באורות הבוקר לקחתי כל מה שהיה וערבבתי ביחד :)[/quote]
אבל הוא עושה ניסוים בנו כ"דעת הציבור" לדעתו.. P:
[QUOTE=The Flupy;1187513]אתם יודעים שאם אתם אומרים פלופי הרבה פעמים אתם נכנסים להאנגאובר ?
מניסיון[/QUOTE]
מזה האנגאובר?
הנה תומר, דה פלופי זה זה שאמר את האנגאובר.. S:
hangover
[QUOTE=The Flupy;1187513]אתם יודעים שאם אתם אומרים פלופי הרבה פעמים אתם נכנסים להאנגאובר ?
מניסיון[/QUOTE]
אני כבר בהאנגאובר..פלופי פלופי
פלופי פלופי פלופי פלופי Xd
וואלה אתה צודק D:
חלאסססססססססססס אם ה פלופי מיתפוץץ לי הראש אני שומע ביגללחם מיזרחית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ואני שונע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[quote=אני בובי בוטן כן;1187521]חלאסססססססססססס אם ה פלופי מיתפוץץ לי הראש אני שומע ביגללחם מיזרחית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ואני שונע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
הודעה צועקת!!תנו לו באן!
ומזרחית שליטטעע
[quote=אני בובי בוטן כן;1187521]חלאסססססססססססס אם ה פלופי מיתפוץץ לי הראש אני שומע ביגללחם מיזרחית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ואני שונע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
הפלופי*
מתפוצץ*
בגללכם*
מזרחית*
שונא*
כמה שגיאות לבן אדם אחד O: