[quote=accelerator;1224897]אל תפחד אחי תקוף =][/quote]
אני לא עושה אותה טעות פעמיים,עדיין הסירוב שלה מופיע לי בסיוטים :um_face:
רוצה קרב?
Printable View
[quote=accelerator;1224897]אל תפחד אחי תקוף =][/quote]
אני לא עושה אותה טעות פעמיים,עדיין הסירוב שלה מופיע לי בסיוטים :um_face:
רוצה קרב?
ואני בכלל לא עושה טעויות; זו הסיבה שעתיד חיי הוא לחיות על הר בסין כשאני מבודד מהעולם הרקוב של בני האדם, כותב דברים מתמטיים, מטיס אותם במטוסי נייר (שאני אצטרך ללמוד איך לעשות) מטה, ומדי פעם שולח עז שתלך לגרסא הסינית של אופיס דיפו ותקנה לי עוד דפים.
נשמע כמו חיים משעממים
לורד אביזי האם הינני יוכל להצטרף אליך ולרכוב על העז בשביל להביא לך דפים ?
אשכרה
מה "אשכרה"?
חזרתי
[quote=Aporia;1224905]נשמע כמו חיים משעממים[/quote]
זהו עניין של דעה ותו לא.
[quote=The Flupy;1224906]לורד אביזי האם הינני יוכל להצטרף אליך ולרכוב על העז בשביל להביא לך דפים ?[/quote]
אני לא ארכב על העז, אני רק אבקש ממנה יפה לרדת לעיר, ולקנות בשמי דפים. ולמה בשם ישוע הנוצרי/זאוס/הנביא מוחמד/בודהה/אלוהים שבשמים תרצה לרכוב על עז?
אביזי אתה צודק
היי דניס
[QUOTE=LordAbizi;1224910]זהו עניין של דעה ותו לא.
אני לא ארכב על העז, אני רק אבקש ממנה יפה לרדת לעיר, ולקנות בשמי דפים. ולמה בשם ישוע הנוצרי/זאוס/הנביא מוחמד/בודהה/אלוהים שבשמים תרצה לרכוב על עז?[/QUOTE]
כי זה עז!
יואו זה השיחה הכי משעממת שראיתי בחיים ם=
[quote=The Flupy;1224913]כי זה עז![/quote]
אני אמצמץ.
למה עשית עין רע לסיפור שלי כששאלת איך זה לראות את הסיפור חי? ברגע ששאלת את זה הוא מת. (כמובן שאני אאשים אותך, כי בן אדם אף פעם לא יאשים את עצמו, הוא יהיר מדי בשביל זה)
במחשבה שנייה, זה היה יכול להיות גם ארווין (ו/או צוות הושפטים שלו) שהכריזו על זה כסיפור השבוע ומאז הוא מת.
וואו איזה שיעמום קולוסאלי
[QUOTE=LordAbizi;1224915]אני אמצמץ.
למה עשית עין רע לסיפור שלי כששאלת איך זה לראות את הסיפור חי? ברגע ששאלת את זה הוא מת. (כמובן שאני אאשים אותך, כי בן אדם אף פעם לא יאשים את עצמו, הוא יהיר מדי בשביל זה)
במחשבה שנייה, זה היה יכול להיות גם ארווין (ו/או צוות הושפטים שלו) שהכריזו על זה כסיפור השבוע ומאז הוא מת.[/QUOTE]
אביזי יש לך יס או הוט?
הוט.