ליאור,מה זה סגנון אנימה צ'יבי?
Printable View
ליאור,מה זה סגנון אנימה צ'יבי?
יאי ליאון עדיין חסום לי, דה גוד לייף D:
אני הולך לחדר כושר בשמונה..
יש! עומר(נואש) חסום! אפשר לקלל אותו [COLOR="White"]אני לא באמת מתכוון לקלל אותו,שהוא יקבל באן[/COLOR]
[QUOTE=מאסטר ליאון;1323640]יש! עומר(נואש) חסום! אפשר לקלל אותו [COLOR="White"]אני לא באמת מתכוון לקלל אותו,שהוא יקבל באן[/COLOR][/QUOTE]
אם תקלל אני יאמר לפקחים ואז יתנו לך באן :nose_pick:
[QUOTE=~prinny;1323641]אם תקלל אני יאמר לפקחים ואז יתנו לך באן :nose_pick:[/QUOTE]
תקרא לבן... ומה מצחיק?
אתה מתאמן?
אני לא מתאמן לאחרונה, כשאני חושב על זה כל יום אני עושה יותר ספורט ממה שאני מתכנן..
לדוגמא היום ב4 הלכתי עם אח שלי למשהו ביסודי (חצי גמר או גמר של רובוטיקה של אח שלי, לא מבין מה הולך שם S: ) עד 5 ובחמש הוא נשאר שם ביסודי עם חברים ואני רצתי חצי יישוב כדי להספיק עוד רבע שעה לחוג טניס.. ואז אחרי הטניס אמא שלי באה לאסוף אותי ליסודי שוב פעם כדי להגיע לאסיפת הורים של אח שלי..
[QUOTE=monster;1323555]אתה יודע שלמנגה קוראים נאר וטו לא נארוטו שיפודן?[/QUOTE]
לא D:
מי סיפר לך את זה..?
בוקר טוב... אין על שנצים...
אני מת שאביזי כבר יאשר לי את המשחק... לצערי זה יקרה רק מחר...
מה נשמע? :)
למה עומר בבאן?
ליאון, קדימה קלל אותי :)
כן כבר יותר מ3 חודשים..
ליאור, לא קוראים למנגה נארוטו שיפודן? אז זאת המצאה של האנימה?
[QUOTE=~prinny;1323648]כן כבר יותר מ3 חודשים..
ליאור, לא קוראים למנגה נארוטו שיפודן? אז זאת המצאה של האנימה?[/QUOTE]
לא פשוט במאנגה נארטוטו ושיפודן לא עשו את שניהם במאנגה נפרדת אלה אותו מאנגה. באנימה עשו 2 אנימות נפרדות שדי קשורות.
זה הכול.
[QUOTE=monster;1323649]לא פשוט במאנגה נארטוטו ושיפודן לא עשו את שניהם במאנגה נפרדת אלה אותו מאנגה. באנימה עשו 2 אנימות נפרדות שדי קשורות.
זה הכול.[/QUOTE]
אהה זה ידוע שבמנגה זה מחובר..
ולא עשו את האנימה 2 אנימות נפרדות, זה פשוט סדרת המשך.. רק התחילו ספירה חדשה..
[QUOTE=monster;1323649]לא פשוט במאנגה נארטוטו ושיפודן לא עשו את שניהם במאנגה נפרדת אלה אותו מאנגה. באנימה עשו 2 אנימות נפרדות שדי קשורות.
זה הכול.[/QUOTE]
לא ענית לי
OMFG! ליאור, אני בפרק הרגע גמרתי את 536, [COLOR="Yellow"]טובי נכנס לקרב![/COLOR]