-
[QUOTE=accelerator;1330582]אויי נו! הוא יודע טוב שאני לא יוצא נגדו ושהוא חבר ובסך הכל אני בעיקר יוצא נגדך דרך אגב ובכללי על אלו שבאים על ליאון כי אין להם זכות לשפוט אותו אני לא ירדתי עליו אמרתי את כל מה שאמרתי בשביל שתפסיקו לרדת על אייל והוא יודע את זה הוא לא צריך לפרוש בגלל כזה דבר....והוא יודע שאפילו אם התעצבנתי עליו זה לא אומר שאני עכשיו עצבני עליו לכל החיים וזוכר לו את זה פשוט מציק לי שיורדים על אייל כל הזמן מה לעשות...![/QUOTE]
זה בסדר,שיכנעתי את אייל לסלוח לו עכשו רק צריך את עומר ויהיה פה סולחה.
-
[QUOTE=accelerator;1330582]אויי נו! הוא יודע טוב שאני לא יוצא נגדו ושהוא חבר ובסך הכל אני בעיקר יוצא נגדך דרך אגב ובכללי על אלו שבאים על ליאון כי אין להם זכות לשפוט אותו אני לא ירדתי עליו אמרתי את כל מה שאמרתי בשביל שתפסיקו לרדת על אייל והוא יודע את זה הוא לא צריך לפרוש בגלל כזה דבר....והוא יודע שאפילו אם התעצבנתי עליו זה לא אומר שאני עכשיו עצבני עליו לכל החיים וזוכר לו את זה פשוט מציק לי שיורדים על אייל כל הזמן מה לעשות...![/QUOTE]
ושוב פעם אתה "יוצא" נגדו. זה מה שהוא אמר לי במסן'. תגיד תודה שלא ציטטתי את החלק הרע על הפורום!
-
[QUOTE=♣Trunks♣;1330584]ושוב פעם אתה "יוצא" נגדו. זה מה שהוא אמר לי במסן'. תגיד תודה שלא ציטטתי את החלק הרע על הפורום![/QUOTE]
מה?! אתה דפוק תגיד לי?1 איך אני יוצא נגדו?! תראה תעריכה!!
נראה לי אתה סתם רושם לו דברים
-
[QUOTE=accelerator;1330582]אויי נו! הוא יודע טוב שאני לא יוצא נגדו ושהוא חבר ובסך הכל אני בעיקר יוצא נגדך דרך אגב ובכללי על אלו שבאים על ליאון כי אין להם זכות לשפוט אותו אני לא ירדתי עליו אמרתי את כל מה שאמרתי בשביל שתפסיקו לרדת על אייל והוא יודע את זה הוא לא צריך לפרוש בגלל כזה דבר....והוא יודע שאפילו אם התעצבנתי עליו זה לא אומר שאני עכשיו עצבני עליו לכל החיים וזוכר לו את זה פשוט מציק לי שיורדים על אייל כל הזמן מה לעשות...!
אני לא רוצה שעומר יפרוש ובטח שלא יהיה לי חלק בזה אז בבקשה תגידו לו את זה[/QUOTE]
אני איתו במסן ושלחתי לו את זה.
הוא אומר שאתה מגן על עצמך.
אם תתנצל זה יעזור לעומר לחזור..
-
איל פרש רשמית אנה? או שהוא יחזור?
-
-
[QUOTE=ttrrtte;1330588]חזרתי
מה פיספסתי?[/QUOTE]
הרבה ... אחרי כמה רשומים את מתחילה את המ״ת?
-
[QUOTE=Lambo;1330586]אני איתו במסן ושלחתי לו את זה.
הוא אומר שאתה מגן על עצמך.
אם תתנצל זה יעזור לעומר לחזור..[/QUOTE]
אין לי מה להגן על עצמי שלא עשיתי כלום הוא רוצה שאני יתנצל שיבוא לפה ואני יתנצל אני לא רוצה שיעבירו את זה אנשים אחד לשני תגיד לו שגם עצוב לי שהוא מתנהג ככה הוא לא צריך לקחת את זה ככה והוא יודע שאני לא יוצא עליו ושאין לי כוונה לעשות את זה
-
[QUOTE=accelerator;1330585]מה?! אתה דפוק תגיד לי?1 איך אני יוצא נגדו?! תראה תעריכה!!
נראה לי אתה סתם רושם לו דברים[/QUOTE]
מה אתה רוצה ממני? זה מה שהוא כתב במסן! ראיתי את העריכה רק עכשיו! מה יש לך? למה אתה צועק על כולם?
-
איזה מהעומר פרשו? (בינתיים ידוע לי שכולם פרשו.. וג'יטו, אלמנט, גם יוגיהו?)
-
[QUOTE=snivy~;1330593]איזה מהעומר פרשו? (בינתיים ידוע לי שכולם פרשו.. וג'יטו, אלמנט, גם יוגיהו?)[/QUOTE]
יוגיהו.
-
[quote=עולה אושאוט;1330587]איל פרש רשמית אנה? או שהוא יחזור?[/quote]
אולי הוא יחזור.
-
[QUOTE=snivy~;1330593]איזה מהעומר פרשו? (בינתיים ידוע לי שכולם פרשו.. וג'יטו, אלמנט, גם יוגיהו?)[/QUOTE]
יוגיהו
עריכה: אשאוט הוא היחידי שנשאר.
-
-
אה.. העומרים חולים בקדחת הפרישה, אחד אחד הם נופלים
אבל בסופו של דבר כולם חוזרים 3:
אז אל תעשו מאמצים, הוא יחזור לבדו על בטוח.