-
[quote=snivy~;1332924]כי אני לא נהנה פה.
בשבוע אנשים יכולים להוציא ת'חשק
אני לא כאן בשביל לספוג העלבות מהיטמן, ומכל האחרים
אתה יכול לראות את זה בתגובות כאן.
שכחתי, אשאווט.[/quote]
אל תדאג אלון אם אלכס באמת פורש הוא יעלה מישהו אחר , איתך אל תפרוש גבר
-
היטמן הלך ועזוב תאחרים כולם יירגעו, בסופו של דבר כולם חבריםם :
-
[QUOTE=snivy~;1332924]כי אני לא נהנה פה.
בשבוע אנשים יכולים להוציא ת'חשק
אני לא כאן בשביל לספוג העלבות מהיטמן, ומכל האחרים
אתה יכול לראות את זה בתגובות כאן.
שכחתי, אשאווט.[/QUOTE]
טוב וסליחה אם גם זה פוגע... אתה ואלכס דווקא אחלה פקחים.
-
זבוב זה יצור כל כך מעצבן!!
-
וואלה אני עדיין לא רואה את הפורום נחרב אחריי שהבאנים שוחררו.
-
-
[quote=Psychic;1332925]אל תדאג אלון אם אלכס באמת פורש הוא יעלה מישהו אחר , איתך אל תפרוש גבר[/quote]
את מי הוא יעלה לפקחות? ם:
[quote=Kurohige;1332926]היטמן הלך ועזוב תאחרים כולם יירגעו, בסופו של דבר כולם חבריםם :[/quote]
זה עדיין פגע בי ועורר בי רצון לפרוש ם:
[quote=עולה אושאוט;1332927]טוב וסליחה אם גם זה פוגע... אתה ואלכס דווקא אחלה פקחים.[/quote]
תודה.
למה שזה ייפגע?
[quote=אלבזון;1332928]זבוב זה יצור כל כך מעצבן!![/quote]
אני מניח שמעולם לא קראת ת'סטטוס שלי בסקייפ ם:
מי שטוב לו ושמח כף ימחא.. וככה כל הזבובים בעולם ימותו, מועחעחעחעחעחעחעחע!
-
אם מי שחזר יהיה כאן במטרה להנות ולא להרוס, אז לא
אלון תמיד יהיה כעס מסוים על גלובאליים יש אנשים שלא מקבלים עונשים... קח הכל בקלות אחי!
-
[QUOTE=snivy~;1332931]
תודה.
למה שזה ייפגע?[/QUOTE]
לא יודע, פשוט אני כבר רגיל לבני דודים שלי . בני 13 ובוכים מזה שלא משתפים אותם במחבואים בגלל שאין מקום חחח . אז אני שואל את זה לרוב כי אני רגיל לזה...
-
[QUOTE=Kurohige;1332932]אם מי שחזר יהיה כאן במטרה להנות ולא להרוס, אז לא
אלון תמיד יהיה כעס מסוים על גלובאליים יש אנשים שלא מקבלים עונשים... קח הכל בקלות אחי![/QUOTE]
אין לי בעיה עם אלון
אין לי בעיה גם אלכס ברמת העיקרון
מה שכן יש לי בעיה איתו זה צורת הניהול שהייתה פה בתקופה האחרונה. אני מכיר את אלון ואני יודע שהוא יכול להיות סבבה של פקח והכל, צריך פשוט קצת להרפות ממשתמשים, לא לנסות לתפוס אותם בביצים ולהעניש על כל דבר. זאת דעתי לפחות.
-
אלון אני לא רואה סיבה שתפרוש, כל המהלך כאן כלל לא היה נגדך.
אני מאמין שרוב הפורום רואה בך כדמות חיובית וחיונית לפורום...
מה שבטוח לא ילד בן 11
-
[QUOTE=הקדוש ברוך הוא;1332934]אין לי בעיה עם אלון
אין לי בעיה גם אלכס ברמת העיקרון
מה שכן יש לי בעיה איתו זה צורת הניהול שהייתה פה בתקופה האחרונה. אני מכיר את אלון ואני יודע שהוא יכול להיות סבבה של פקח והכל, צריך פשוט קצת להרפות ממשתמשים, לא לנסות לתפוס אותם בביצים ולהעניש על כל דבר. זאת דעתי לפחות.[/QUOTE]
אם אתה חושב ככה, כנראה לא ראית את fxp ... בfxp אם אתה מספים פעם אחת אז נותנים לך באן לחודש ופה אלון נתן לי בהתחלה אזהרה בע"פ ואז בפעם השנייה הוא נתן לי אזהרה. אז בגלל כל הטמטום בfxp עברתי לפה.
-
[QUOTE=עולה אושאוט;1332936]אם אתה חושב ככה, כנראה לא ראית את fxp ... בfxp אם אתה מספים פעם אחת אז נותנים לך באן לחודש ופה אלון נתן לי בהתחלה אזהרה בע"פ ואז בפעם השנייה הוא נתן לי אזהרה. אז בגלל כל הטמטום בfxp עברתי לפה.[/QUOTE]
אבל כאן זה לא FXP. FXP בכללי זה חרא של פורום, אם להגיד את האמת. כן, הוא פעיל, אבל זאת לא הכמות אלא האיכות.
כאן, כשהקהילה גם ככה נורא מצומצמת, ענישה לא תועיל לזה. ההנהלה צריכה לקבל את המתשמשים בידיים קצת יותר פתוחות, זה הכל.
-
שחר אני מאיץ בך להיכנס לסקייפ
[quote=The Charmander;1332935]אלון אני לא רואה סיבה שתפרוש, כל המהלך כאן כלל לא היה נגדך.
אני מאמין שרוב הפורום רואה בך כדמות חיובית וחיונית לפורום...
מה שבטוח לא ילד בן 11[/quote]
אתה יודע שאני בן 13 אני מקווה, נכון? ם:
-
עזוב את זה שfxp זה חרא, אם כל אחד מהרשומים שם יעשה כמה הודעות ספאם הפורום יקרוס Oo