זה מצחיק באנגלית כי שאומרים את זה אז זה נשמע כאילו אתה שואל "דוקטור מי?"
Printable View
זה מצחיק באנגלית כי שאומרים את זה אז זה נשמע כאילו אתה שואל "דוקטור מי?"
[QUOTE=Amitlv;1352687]מי זה דוקטור הו?[/QUOTE]
גיא. עמית,פתחתי את המ"ת שאני יצרתי בעצמי והוא מאסטר פיס. עמית וג'יטו נרשם
[quote=Amitlv;1352691]זה מצחיק באנגלית כי שאומרים את זה אז זה נשמע כאילו אתה שואל "דוקטור מי?"[/quote]
לא הבנת אותי
זה כאילו Who Is Doctor Who?
[QUOTE=Salamander;1352689]זה יותר מצחיק באנגלית[/QUOTE]
[QUOTE=Salamander;1352693]לא הבנת אותי
זה כאילו Who Is Doctor Who?[/QUOTE]
צודק
[quote=Ilan;1352690]ללמוד מתמטיקה כאשר כולם בחופש זה דבר ממש מבאס בא לי לסיים עם זה עם 75-80 לפחות!
שנה הבאה אני אשבור כבר את הראש כדי לקבל 100 אבל עכשיו אני רוצה יותר מ66 :([/quote]
כמו תמיד, ברגע שמישהו אומר משהו בסגנון "ללמוד מתמטיקה זה מבאס" אני אבוא ואגיד שזה סובייקטיבי.
אך כמובן, אני כבר הגעתי למצב כזה שבשבילי ללמוד מתמטיקה זה פעולה ששקולה לנשימה. אז אני כבר לא יכול לדעת אם ללמוד מתמטיקה זה מבאס בשבילי או לא, כי אני פשוט נושם את זה.
נראה לי זה גם בדיחה מהסדרה
מי פה רואה את זה?
[quote=Salamander;1352685][B][SIZE=3]Sword Art Online פרק ראשון יצא ב-SUB![/SIZE][/B]
[URL]http://www.gogoanime.com/sword-art-online-episode-1[/URL][/quote]
למי שלא ראה [את התגובה,לא את הפרק]
יש כל כך הרבה בדיחות יותר טובות שהדוקטור עושה...
זאת אפילו לא מצחיקה חוץ מזה השאלה הזו זה כנראה על מה תתבסס העונה הבאה
?dcotor Who
[QUOTE=Amitlv;1352698]מי פה רואה את זה?[/QUOTE]
אני מין הסתם.
אבל זה לא בדיחה,פשוט אף אחד לא יודע את השם של הדוקטור.(חוץ מריבר סונג)
[QUOTE=geostri;1352700]יש כל כך הרבה בדיחות יותר טובות שהדוקטור עושה...
זאת אפילו לא מצחיקה חוץ מזה השאלה הזו זה כנראה על מה תתבסס העונה הבאה
?dcotor Who[/QUOTE]
אם ראית אתה הפרק האחרון של העונה השישית הייתה יודע שכול העונה כנרה תהיה סביב השאלה הזו
[QUOTE=Doctor Who;1352703]אני מין הסתם.
אבל זה לא בדיחה,פשוט אף אחד לא יודע את השם של הדוקטור.(חוץ מריבר סונג)[/QUOTE]
זה לא כול כך נכוון היא עדיין לא יודע את השם כי ברצף הזמן הוא לא סיפר לה עוד
היי ערב טוב, בבית..
[QUOTE=LordAbizi;1352683]אצלי זה פשוט חלק מפילוסופיית החיים הכללית שלי, שאומרת שעדיף להרהר על המחשבה של לעשות משהו, מאשר באמת לבצע את הדבר הזה.
כמקרה פרטי נקבל שלהרהר על משחק תפקידים בעולם המושלם שבו אני גם השחקן וגם המנהל שלו המשחק, ובמשחק חלים רק קטעים מעניינים, ולא קטעים שאני כופה על עצמי כדי להפיג את המתח, אז כן, המשחק הרבה יותר מהנה, מאשר איך שהוא היה אם הייתי באמת צריך להסביר כל דבר כדי שיבינו אותי (כי אני הרי מבין את עצמי בלי בעיות), ולקוות שהשחקן לא יעשה בעיות, ולשרוד הרבה קטעים משעממים.
@מעליי
הבעיה בכך היא שזה פשוט לא חוקי. אימוץ = לקחת משחק [B]שמישהו כבר פתח[/B], (וכמובן, ויתר עליו, ומסר אותו לאימוץ בנושא) ולפתוח אותו כשמבצעים בו שינויים במידה אפס לכל היותר. החייאה = אימוץ משחק שהפותח שלו הוא גם המאמץ.
אין דבר כזה לאמץ משחק שלא נפתח.[/QUOTE]
קשה להוסיף שאפשר לעשות את זה?
אימוץ יכול להיות גם למשחקים שלא נפתחו רק שהנושא הוא לכאלה שכן, עומר שבקלות יכול לשנות את זה בתור מנהל S:
[QUOTE=Tobi...;1352557][size="7"]פתחתי את המ"ת הראשון שלי אי פעם!!!! ואני מתכוון לאחד שהוא לא מאומץ[/size][/QUOTE]
תירשמו!
[quote=מלך השטיחים;1352707]קשה להוסיף שאפשר לעשות את זה?
אימוץ יכול להיות גם למשחקים שלא נפתחו רק שהנושא הוא לכאלה שכן, עומר שבקלות יכול לשנות את זה בתור מנהל S:[/quote]
זה דיי בעייתי~ :ם
אימוץ, בכוונה שלו זה משהו שכבר קיים Xd
נגיד, אתה רוצה לאמץ ילד... אתה לא תאמץ ילד שלא קיים, נכון?