-
[QUOTE=scrapi;1400056]אילן אני מביא את גאק בלאק, ומסתבר שהוא ראה וקרא את הכללללללללללללל חוץ מsoul eater וFMAB אז הוא יפרק אתכם בכל במנגה.
נ.ב. של בנדוד שלי מהכנס, עמדנו ליד 2 אנשים שדיברו על נארוטו ואחד אומר לשני "אתה יודע שגראיה מת?" אז השני כזה :"לא באמת?" אז הראשון אומר לו "כן הוציאו את הפרק אתמול"[/QUOTE]
מה יש לפרק אותנו בזה? שיהיה לו בכיף .
אולי הפרק יצא אתמול בארה"ב ראיתי שהם היו באזומה מתי שהתחלתי עם נארוטו (למרות שלא נראה לי שהגיעו לשם)
אולי המנגה האנגלית הגיעה לשם..
-
[QUOTE=Ilan;1400057]מה יש לפרק אותנו בזה? שיהיה לו בכיף .
אולי הפרק יצא אתמול בארה"ב ראיתי שהם היו באזומה מתי שהתחלתי עם נארוטו (למרות שלא נראה לי שהגיעו לשם)
אולי המנגה האנגלית הגיעה לשם..[/QUOTE]
זה היה 150 פרקים לפני הפרק העדכני בזמן הכנס
-
אבל זה עדיין מפגר.. אלא אם הם לא מאמינים כלל בפיראטיות (והם ישראלים אז אני לא חושב) אז הם אמורים לדעת..
אולי הם פשוט קוראים מויז מנגה או משהו כמו שאמרתי שזה הוצאות רישמיות וזה בדילאי.
אז לטאשה יש שיער לבן והוא גאנסלינגר עם 2 אקדחים..הוא די דומה לדנטה..
-
-
[QUOTE=nymph;1400067]מה שונה בי? D:[/QUOTE]
ראית SORA NO OTOSHIMONO והגעת לפרק 6.
חבל כי אסטריה יותר טובה ממנה היא 100% טימטום :D
-
[QUOTE=Ilan;1400068]ראית SORA NO OTOSHIMONO והגעת לפרק 6.
חבל כי אסטריה יותר טובה ממנה היא 100% טימטום :D[/QUOTE]
ראיתי את שתי העונות+סרט
אסטריה מעצבנת אותי היא לא מפסיקה לאכול והיא 100% טמטום :)
-
אה כבר סיימת את 2 העונות.. את מהירה לי לקח 3 ימים לסיים הכל.
לא הבנתי מה התלהבת מנימפ הכי שנאתי אותה היא כל הזמן רוצה להיות עבד והיא במשבר וקשה לה וזה מעצבן.. אין על טומוקי ואסטריה..
-
טומקי?! הסוטה הזה דווקא אותו ממש שנאתי-_- כמעט כל הסדרה הוא בתור הדמות המוקטנת הזאת והסוטה 0: הוא מעצבן אותי:(
אני אוהבת את נימף נכון שהיא הייתה במשבר והכל אבל הלך לה לא רע בלי [COLOR="Yellow"]כנפיים[/COLOR] והכל ובלי קשר ראו הדרגת איך היא הופכת לנחמדה והכל, אבל אני גם אוהבת את איקרוס למרות שחירפן אותי שבסוףהיא לא הצליחה ללמוד לחייךXD
-
[QUOTE=nymph;1400072]טומקי?! הסוטה הזה דווקא אותו ממש שנאתי-_- כמעט כל הסדרה הוא בתור הדמות המוקטנת הזאת והסוטה 0: הוא מעצבן אותי:(
אני אוהבת את נימף נכון שהיא הייתה במשבר והכל אבל הלך לה לא רע בלי [COLOR="Yellow"]כנפיים[/COLOR] והכל ובלי קשר ראו הדרגת איך היא הופכת לנחמדה והכל, אבל אני גם אוהבת את איקרוס למרות שחירפן אותי שבסוףהיא לא הצליחה ללמוד לחייךXD[/QUOTE]
טומוקי הכי טוב :O הוא והתיכנונים הסוטים שלו זה חלקים טובים למרות שאהבתי יותר כאשר הוא היה בגדול מה שהוא עשה זה אדיר הכי אהבתי כשהוא פיקד על הצבא בחלק הזה של השלג זה היה ממש טוב XD
מה לעשות זאת אנימה סוטה AKA אצ'י זה הקטע של זה ועשו את זה בצורה טובה.
LOL
[IMG]http://i18.mangareader.net/witch-hunter/9/witch-hunter-536116.jpg[/IMG]
-
כן גם אני אהבתי את הקטע עם מלחצת השלג אני לא אומרת שלא אהבתי אותו בכלל אבל לפחות פעמיים בפרט היה צורך בעיגול הזה עם הכנפיים לצנזורהxd
נורא אהבתי את השיר של איקרוס מתי שנימף ניגנה באורגנית
-
[QUOTE=nymph;1400074]כן גם אני אהבתי את הקטע עם מלחצת השלג אני לא אומרת שלא אהבתי אותו בכלל אבל לפחות פעמיים בפרט היה צורך בעיגול הזה עם הכנפיים לצנזורהxd
נורא אהבתי את השיר של איקרוס מתי שנימף ניגנה באורגנית[/QUOTE]
זה אצ'י כלומר שלא מצנזרים בנות.. (לפחות אני לא חושב שצינזרו)
הקטע לפני השיר היה יותר טוב XD ואני לא מדבר על השיר עצמו עצם זה שהוא עשה את זה היה קורע.
כולם כזה מעודדים אותו וזה פתאום הוא בא עושה פאדיחות ושר על ציצי XD
-
-
חחח.xd
אבל מי שעיצבנה אותי הייתה צ'אוס כאילו סבבה אתה רוצה לדעת מה זה אהבה, אבל למה לעזאזל את חושבת שאיקרוס ונימף יבגדו בסיינפס בגלל כאב?!
את חושבת שעם את הורגת דגים זה אומר שאת אוהבת אותם, שעם תהרגי אנג'לויד הם יאהבו אותך?
חוץ מזה העיניים שלה עושות לי צמרמורת-_-
-
מה את רוצה, טומוקי הוא אחד הדמויות הכי טובות שאת תמצאי אי פעם באנימה, הוא דמות ראשית מושלמת לsno בכל מובן
וסתמו את הפה למה איקארוס לוקחת את כולן ):
-
[QUOTE=nymph;1400077]חחח.xd
אבל מי שעיצבנה אותי הייתה צ'אוס כאילו סבבה אתה רוצה לדעת מה זה אהבה, אבל למה לעזאזל את חושבת שאיקרוס ונימף יבגדו בסיינפס בגלל כאב?!
את חושבת שעם את הורגת דגים זה אומר שאת אוהבת אותם, שעם תהרגי אנג'לויד הם יאהבו אותך?
חוץ מזה העיניים שלה עושות לי צמרמורת-_-[/QUOTE]
היא ניסתה לראות למה הן בגדו ולהרגיש את זה היא הבינה מאלפא שאהבה= כאב אז היא הרחיבה את זה לכל סוג של כאב והיא כזה "הרגתי את הדגים ולכן הם אוהבים אותי" אגב נראה לי שהעונה השלישית יהיה הארם כזה סטייל TLR DARKNESS.. יש לו כבר איזה 4 בנות שמתות עליו.
היי איתמר
טומוקי FTW!