-
[quote=charmander;1434479][b][color=purple]לונדון ~
אתה אמרת בלי זזים xd... סתם, רק בעמוד הראשי אין זזים יותר.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך לחפש תחליפים לגראולייט ורואה כי במחוז הואן יש מי שמעוניין להחליף את המאדקיפ שלו בתמורה לגראולייט זכר שיודע להביור.
עוד אפשרות היא מאמנת שמחפשת גראולייט זכר שיודע לרקוד יפה די להשתתף בתחרויות סרט. היא מוכנה להחליף את הסידוט שלה בתמורה.
האפשרות האחרונה שמצאת היא מישהו שמחפש גראולייט זכר גור לצורך שמירה על מריפים בחוות הפוקימונים בתמורה למריפ גורה נקבה.
יש עוד כמה אפשרויות, אך הם נראות לא כל כך רלוונטיות כי הם מבקשים גראולייט נקבה או גראולייט בוגר.
[/color][/b][/quote]
'האממ מריפ יכולה להיות תוספת נחמדה אבל..' אחשוב לעצמי ואנסה לבדוק אם אפשר ליצור קשר אם האדם שמעוניין להחליף.
-
[quote=charmander;1434473][b][color=darkgreen]אנדי ~
אתה מבקש בעקבותיכם ולשפוט בקרב. היא מתיישבת
[color=olive]דילן ~
אתה מזדרז לעבר האגם שבאיזור העיר ורידיאן. אתה מחפש אחר פוליוואג אך לא מוצא בשום מקום. לפתע בחור צעיר ונמרץ רץ לעברך עם פוקדור נוצץ. "יש! תפסתי פוקימון מדהים! אני רוצה להילחם נגדך כדי לבדוק את הפוקימון שלי! מוכן לקרב?" [img]http://sprites.pokecheck.org/t/029.gif[/img]
[/color][/color][/color][/b][/quote]
״אני מצטער אבל אין לי זמן! יש שריפה ביער ורידיאן ואני חייב לתםוז פוליוואג בשביל לעזור לכבות אותה!״ אשיב לדייג ואחזור לחפש פולוואג על שפת האגם,אורה לאיווע לשחרר כור צל על המים במטרה להקפיץ אחד מהמים
-
[B][COLOR=Purple]לונדון ~
אתה רואה כי יש מספר טלפון לצד השם של המאמן שמזדהה משם מייק. אתה מחייג בFaceTime ועונה לך מאמן בעל קול עמוק. ״שלום? עם מי אני מדבר? אתה מעוניין לברר לגבי המריפ שלי? הוא רק נולד והוא ממש קשוח, הוא כל היום מתרכז בקרבות ומעצבן את שאר המריפים עם רוח הקרב שלו...״ אומר מיד המאמן... ״ובכלל, בחווה שלנו נחוץ גראולייט שינחה את המריפים..״
[COLOR=Olive]דילן ~
"אני יכול להביא לך חכה טובה שתעזור לך למצוא פוקימון מים." עונה המאמן. "אך קודם אני מבקש שתבטיח כי תילחם בי! אני חייב לבדוק את הפוקימון!" עונה המאמן ומגיש לך חכה טובה.
[/COLOR][/COLOR][/B]
-
[quote=charmander;1434490]לונדון ~
אתה רואה כי יש מספר טלפון לצד השם של המאמן שמזדהה משם מייק. אתה מחייג בfacetime ועונה לך מאמן בעל קול עמוק. ״שלום? עם מי אני מדבר? אתה מעוניין לברר לגבי המריפ שלי? הוא רק נולד והוא ממש קשוח, הוא כל היום מתרכז בקרבות ומעצבן את שאר המריפים עם רוח הקרב שלו...״ אומר מיד המאמן... ״ובכלל, בחווה שלנו נחוץ גראולייט שינחה את המריפים..״[/quote]
"רגע לא אמרת נקבה?" אשאל בטלפון "ואיזה מתקפות הוא יודע?" אשאל ברצינות
-
[quote=charmander;1433857]content/uploads/2011/03/050.gif[/img]
ג'ייק ~
דיארמואיד ניצב מול נידורינו ושולח לעברו מכת עצם חזיתית. נידורינו נפגע ועף לאחור אך הוא ממהר במהירות להשתמש בניקור, מסובב את המסכה שעל ראשו של קיובון מספר פעמים עד שהמסכה נעצרה לכיוון הנגדי, בזמן שקיובון ממהר לסדר את המסכה נידורינו משתמש בדחיפה. קיובון ממהר להזדקף.
אנג'ל כבר לקח פיקוד והתרכז בסנדשרו יחד עם הטוטודייל שלו.
[/quote]
אהלןןןןןןן
~~~~~~~~
"דיארמואיד, השתמש בנהמה ולאחר מכן שוב במכת עצם, ותקוף את הקרן שלו!"
-
[quote=charmander;1434490][b][color= נחוץ גראולייט שינחה את המריפים..״
[color=olive]דילן ~
"אני יכול להביא לך חכה טובה שתעזור לך למצוא פוקימון מים." עונה המאמן. "אך קודם אני מבקש שתבטיח כי תילחם בי! אני חייב לבדוק את הפוקימון!" עונה המאמן ומגיש לך חכה טובה.
[/color][/color][/b][/quote]
״בסדר,אתה גם יכול לבוא לעזור אם אתה רוצה״ אומר לדייג ואקח ממנו את החכה,אשליף את קצה החוט שלה למים ואיכה בציפייה לפוליןואג או לכל פוקימון מים אלר שיוכל לעזור לי
-
[quote]טוני ~
צ'ימצ'אר מזנק למשמע פקודתך. הוא צורח וקצות אצבעותיו בוהקות באור כסוף. הוא פוגע חזיתית בפוליוואג שמתגלגל לאחור ואז כמות מעוררת דאגה של בועות יוצאת מפיו, עפה במהירות לעבר צ'ימצ'אר.
בזמן הקרב אתה מבחין בנערה בת גילך שעוצרת את מסעה ומביטה בכם בדממה. היא פורסת מחצלת על הרצפה, מתיישבת ופשוט מביטה בכם.[/quote]
"צ'ימצ'אר הזהר, קפוץ והתחמק" אני פוקד על צ'ימצ'אר. בוא זמנית שאני מסתכל לעבר הנערה המביטה בנו, מיד לאחר מכן אני מסיט חזרה את המבט בקרב ופוקד על צ'ימצ'אר "צ'ימצ'אר! השתמש בפזילה, לאחר מכן התקרב מעט ותקוף בשריטות בעוצמה מלאה!"
-
׳תפוזים...׳ אחשוב ואזיל מאט ריר למראה המיץ והפרי האהובים עלי ״תגידי האחות גוי״ אשאל אותה ״את יכולה להסיג לי גם מי תפוזים סחוט טרי״ אשאל ואנגב את הריר בשרוול חולצתי
״טוב אתה מוכן להוכיך לי שאתה שווה את הפוקדור שלך?״ אשאל את הפוקדור אשר מכיל את הפוקימון שבחרתי לקרב ״אז צא ברווז״ אחריז ואלחץ על הקפתור הלבן תעופף באוויר ותחכה לפקודה הבאה״ אגיד לו
-
[B][COLOR=Purple]לונדון ~
"נכון." צחק המאמן במבוכה. "אכן מדובר במריפ נקבה. האם אתה עדיין מעוניין בה? אני לא יודע מה המתקפות שלה כי אני לא נלחם איתה אף פעם. אני כן יודע שהיא מרבה לדחוף את המריפים האחרות. אם תרצה, אוכל לפגוש אותך ולהראות ך אותה לפני ההחלפה. היכן אתה כעת?"
[COLOR=Magenta]ג'ייק ~
ברוכים השבים!!
~~~~~~~~~~
[/COLOR][/COLOR][/B][B][COLOR=Magenta]דיארמואיד ממהק להזדקף ולתקוף במת עצם, אך הוא בזבז המון זמן בלסדר את הקסדה שלו. נידורינו ניקר אותו שוב וקיובון התעופף כמה מטרים משם.
קיובון נחת על רגליו והביט בנידורינו בזעם, גופו בהק לכמה שניות. הוא השליך את העצם שלו בזעם רב והכה את העצם בקרנו של נידורינו שהוטח בקיר מאחוריו, הוא למד מתקפת בומרנג. נידורינו נפגע מאוד והוא החל לטעון קרן צהובה שנראית כמו קרן על.
[COLOR=Olive]דילן ~
אתה מושיט את החכה וממתין. אתה מרגיש אתה מאבד המון זמן והדייג מחליט למהר לעבר היער ומבקש שתלווה אותו. "המון חיים של פוקימונים נמצאים בצרה, תוכל להראות לי את הדרך ליער?"
מבלי לשאול שאלות אתם רצים במהירות לעבר האחות ג'וי. הדייג מוציא סטאריו שיורה אקדח מים ומכבה את השרפה במהירות. עדיין היו המון פוקימונים פצועים והיה צריך להחזיר אותם למרכז. אתם ממהרים לעשות זאת ונראה כי אלכס מתאושש. לאחר כמה שעות כל הפוקימונים שהו במרכז והדייג חייך לעברך. "עשית מעשה אמיץ. תוכל להילחם בי עכשיו?" שאל.
[COLOR=DarkRed]טוני ~
צ'ימצ'אר מזנק במטרה לחמוק, אך הבועות היו רבות מדי וצ'ימצ'אר נפגע. נראה כאילו הוא כועס עליך למספר שניות ואז הוא החליט לזנק לעבר פוליוואג ולשרוט אותו, מתעלם לחלוטין מכך שביקשת ממנו לפזול.
"אל תפריע לעצמך!" אומרת המאמנת ומוציאה לעצמה תפוח לנשנש.
[COLOR=DarkGreen]אנדי ~
"היי אנדי!" קורא סם בשמחה. "תפסת פארפיידג'! מגניב! וקראת לו שם חיבה, כמה מתאים לך! עכשיו תורי להראות לך את הפוקימון שלי!" הוא מוציא מהפוקדור שלו פוקימון [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/0a/Spr_3f_023.png[/IMG]. זה היה אקנס!
"בבקשה אנדי!" רצה לעברך האחות ג'וי ומביאה לך בקבוק מיץ תפוזים קר סחוט טבעי. "אני חושבת שאתה יכול להתחיל את הקרב, בעיקר כי אתה רענן יותר מכולם.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
-
[quote]
טוני ~
צ'ימצ'אר מזנק במטרה לחמוק, אך הבועות היו רבות מדי וצ'ימצ'אר נפגע. נראה כאילו הוא כועס עליך למספר שניות ואז הוא החליט לזנק לעבר פוליוואג ולשרוט אותו, מתעלם לחלוטין מכך שביקשת ממנו לפזול.
[/quote]
אני שומע את מה שאומרת המאמנת שיושבת ומביטה לעבר הקרב וזה מסיט אותי מן הקרב למספר שניות. לאחר מספר שניות ספורות אני מסתכל לעבר צ'ימצ'אר רואה כיצד הוא נפגע ומרגיש לא טוב עם כך. וצ'ימצ'אר מתעלם ממה שביקשתי ואני מרגיש ואומר לעצמי "מה עשיתי לא בסדר??"
"אני צועק לצ'ימצ'אר, צ'ימצ'אר הקשב לי!" אני אומר בקול חזק וזועם! "צ'ימצ'אר חזור הנה, הרגע!"
"סמוך עלי" אני אומר בקול חלש בכדי שרק צ'ימצ'אר ישמע. "השתמש בפזילה, התקרב אליו והשתמש בשריטות במלוא הכוח!"
-
[quote=charmander;1434502][b][color=purple]לונדון ~
"נכון." צחק המאמן במבוכה. "אכן מדובר במריפ נקבה. האם אתה עדיין מעוניין בה? אני לא יודע מה המתקפות שלה כי אני לא נלחם איתה אף פעם. אני כן יודע שהיא מרבה לדחוף את המריפים האחרות. אם תרצה, אוכל לפגוש אותך ולהראות ך אותה לפני ההחלפה. היכן אתה כעת?"
[color=magenta]ג'ייק ~
ברוכים השבים!!
~~~~~~~~~~
[/color][/color][/b][b][color=magenta]דיארמואיד ממהק להזדקף ולתקוף במת עצם, אך הוא בזבז המון זמן בלסדר את הקסדה שלו. נידורינו ניקר אותו שוב וקיובון התעופף כמה מטרים משם.
קיובון נחת על רגליו והביט בנידורינו בזעם, גופו בהק לכמה שניות. הוא השליך את העצם שלו בזעם רב והכה את העצם בקרנו של נידורינו שהוטח בקיר מאחוריו, הוא למד מתקפת בומרנג. נידורינו נפגע מאוד והוא החל לטעון קרן צהובה שנראית כמו קרן על.
[color=olive]דילן ~
אתה מושיט את החכה וממתין. אתה מרגיש אתה מאבד המון זמן והדייג מחליט למהר לעבר היער ומבקש שתלווה אותו. "המון חיים של פוקימונים נמצאים בצרה, תוכל להראות לי את הדרך ליער?"
מבלי לשאול שאלות אתם רצים במהירות לעבר האחות ג'וי. הדייג מוציא סטאריו שיורה אקדח מים ומכבה את השרפה במהירות. עדיין היו המון פוקימונים פצועים והיה צריך להחזיר אותם למרכז. אתם ממהרים לעשות זאת ונראה כי אלכס מתאושש. לאחר כמה שעות כל הפוקימונים שהו במרכז והדייג חייך לעברך. "עשית מעשה אמיץ. תוכל להילחם בי עכשיו?" שאל.
[color=darkred]טוני ~
[color=darkgreen]אנדי ~
"היי אנדי!" קורא סם בשמחה. "תפסת פארפיידג'! מגניב! וקראת לו שם חיבה, כמה מתאים לך! עכשיו תורי להראות לך את הפוקימון שלי!" הוא מוציא מהפוקדור שלו פוקימון [img]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/0a/spr_3f_023.png[/img]. זה היה אקנס!
"בבקשה אנדי!" רצה לעברך האחות ג'וי ומביאה לך בקבוק מיץ תפוזים קר סחוט טבעי. "אני חושבת שאתה יכול להתחיל את הקרב, בעיקר כי אתה רענן יותר מכולם.
[/color][/color][/color][/color][/b][/quote]
"אני בעיר ורידיאן שבפאלט." אומר לו "איפה תרצה להפגש?"
-
יששששששששששש היא באמת נתנה לי תפוזים!!!
״תודה״ אגיד בנימוס לאחות גוי ואכך לגימה רעננה ומספקת אחרי היום העמוס הזה ״זה היה ממש במקום״ אגיד מסופק ״טוב״ אומר ואנגב את שעריות המיץ מהפה ״אנקס הוא פוקימון רעל לכן מתקפות רעל לא יעזרו לי פה״ אגיד בקול ובטוח ״אז ברווז תשתמש במתקפת חול על העיינים שלו ואז תצלול ותנקר אותו ולאכר מכן תחזור להתעופף בשמיים״
-
[quote=charmander;1434502][b][color=purple]לונדון ~
[color=magenta]ג'ייק ~
ברוכים השבים!!
~~~~~~~~~~
[/color][/color][/b][b][color=magenta]דיארמואיד ממהק להזדקף ולתקוף במת עצם, אך הוא בזבז המון זמן בלסדר את הקסדה שלו. נידורינו ניקר אותו שוב וקיובון התעופף כמה מטרים משם.
[color=olive]דילן ~
[color=darkred]טוני ~
[color=darkgreen]אנדי ~
"היי אנדי!" קורא סם בשמחה. "תפסת פארפיידג'! מגניב! וקראת לו שם חיבה, כמה מתאים לך! עכשיו תורי להראות לך את הפוקימון שלי!" הוא מוציא מהפוקדור שלו פוקימון [img]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/0a/spr_3f_023.png[/img]. זה היה אקנס!
[/color][/color][/color][/color][/b][/quote]
אשמח כשאתה שהשריפה נגמרה, ״כן״ אשיב לדייג ואשחרר את איווי, ״תתחיל״ אוסיף.
-
[B][COLOR=DarkRed]טוני ~
צ'ימצ'אר מקשיב לך ומשתמש בפזילה. פוליוואג מאבד ריכוז ונראה שההגנה שלו ירדה מעט. צ'ימצ'אר מנצל את ההזדמנות ותוקף בשריטות. נראה כאילו זה עבד לך אך פוליוואג מקפץ לעבר צ'ימצ'אר ומכה אותו בסטירה כפולה באמצעות זנבו הארוך. צ'ימצ'אר מתעצבן שוב וזועם וצורח ומשתולל. לפתע פתאום הלהבה שבוערת על ישבנו גדלה במימדים עצומים. היכולת שלו בעירה הופעלה. הפוקדע שלך מעדכן אותך כי צ'ימצ'אר מגיע למצבים כאלו מתקפות האש שלו מתחזקות בצורה ניכרת.
[COLOR=Purple]לונדון ~
"אולי תביט מאחוריך?" שואל המאמן. אתה מסתובב ורואה אותו. [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/107.gif[/IMG]הוא עומד לצד מריפ קטנה וביישנית שפועה לה ומביטה לעברך מבעד למכנסיו. "אני פרדריק, וזו מריפ! מה דעתך לערוך קרב קטן עם גרואולייט שלך ומריפ שלי, הדרך הטובה להכיר אותם לדעתי..."
[COLOR=DarkGreen]אנדי ~
ברווז מזנק ונוסק לעבר אקנס במהירות.
"אקנס תירה לעבר הברווז הזה עוקץ רעל!" פקד סם. ברווז חמק באלגנטיות ממטח הרעל וניקר את עיניו של אקנס. אקנס ליחשש בזעם. "אקנס פזילה!" פקד סם "לאחר מכן עוקץ רעל פעם נוספת!"
[COLOR=Olive]דילן ~
"מצויין! איווי יהיה יריב מעולה לפוקימון הזה!" קרא הדייג. "צא פסיידק!"
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/054.gif[/IMG]פסיידק גדול במיוחד עלה לקרב. זנבו בהק באור אדום. "השתמש באקדח מים!"
[/COLOR][/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/B]
-
[quote=charmander;1434550][b][color=darkred]
[color=purple]לונדון ~
"אולי תביט מאחוריך?" שואל המאמן. אתה מסתובב ורואה אותו. [img]http://sprites.pokecheck.org/t/107.gif[/img]הוא עומד לצד מריפ קטנה וביישנית שפועה לה ומביטה לעברך מבעד למכנסיו. "אני פרדריק, וזו מריפ! מה דעתך לערוך קרב קטן עם גרואולייט שלך ומריפ שלי, הדרך הטובה להכיר אותם לדעתי..."
[/color][/color][/b][/quote]
אביט בפליאה באיש הזקן ואחשוב לעצמי 'קצת מוזר. לא רק שבמאגר היה רשום שזאת אישה. גם היה רשום שזה בג'וטו' אבחן את האיש "אני מניח. אבל איך הגעת לכאן כל כך מהר?" אשאל ואלך אחריו לזירה פנויה