מסכים עם כל מילה שלך...אצליהם הם חיים בעולם אחר משלהם שאותו הם מנהלים בעצמם...הם כאילו עם אחר לגמרי...
Printable View
מסכים עם כל מילה שלך...אצליהם הם חיים בעולם אחר משלהם שאותו הם מנהלים בעצמם...הם כאילו עם אחר לגמרי...
אני הייתי מחליף כל הופעה של המילה "כל" במילה "יש" כי כל בני האדם שונים והכללות זה גרוע יותר מרצח עם.
אז אולי יש מקום להסכים עם הטענהץ
חחחח אביזי מצחיק שכמוך
גיליתי שיש איזשהי חבילת הרחבה לCIV5 שבה יש טכנולוגיה של חשבון דיפרנציאלי (Calculus), והציטוט שלה משעשע למדי:
"בסתיו 1972 הודיע ניקסון שקצב גדילת האינפלציה יורד. זו הייתה הפעם הראשונה שנשיא מכהן השתמש בנגזרת שלישית כדי לקדם את המצע שלו להבחרות מחדש."
[IMG]http://marveldcforum.com/memes/bat%20man%20funny.jpg[/IMG]
[IMG]http://f.nanafiles.co.il/Upload3/xternal/israblog/81/95/53/539581/posts/16819091.jpg[/IMG]
חחח,הייתי רוצה להיות במקום רובין....
[quote=lordabizi;1440551]אני הייתי מחליף כל הופעה של המילה "כל" במילה "יש" כי כל בני האדם שונים והכללות זה גרוע יותר מרצח עם.
אז אולי יש מקום להסכים עם הטענהץ[/quote]
ידוע ולכן לא שמתי את המילה "כל" בכלל בתגובה שלי..
איפה ראית את המילה ''כל''?
יש סיכוי שהזיתי אותה.
חחחחח הרגת אותי
[quote=lordabizi;1440574]יש סיכוי שהזיתי אותה.[/quote]
בתור מתמטיקאי מחונן חשב לי את הסיכויים להסתברות שהזית את המילה "כל" בתוך כל הנאום שלי
אין לי מושג.
אלא אם אתה מתכוון להודעה הזו שלך, ואז ההסתברות היא 0 כי המילה "כל" אכן כתובה שם ולא הזיתי אותה.
[quote=lordabizi;1440583]אין לי מושג.[/quote]
כבר עשית תואר במתמטיקה או עוד לא?
אני ממש קרוב לסיום. נותרה לי רק הרצאה להעביר וסיימתי את כל הדרישות.
ככל הנראה ביום ראשון אני כבר אודיע למנחה שלי שאני מוכן להעביר את ההרצאה.
[quote=lordabizi;1440585]אני ממש קרוב לסיום. נותרה לי רק הרצאה להעביר וסיימתי את כל הדרישות.
ככל הנראה ביום ראשון אני כבר אודיע למנחה שלי שאני מוכן להעביר את ההרצאה.[/quote]
וואי זה נהדר!
רגע מה התואר,מתמטיקה שימושית?
איכס! שימושים! אסור להשתמש במתמטיקה! מתמטיקה זה בשביל הנפש.
התואר שלי הוא תואר במתמטיקה. באו"פ יש רק מסלול אחד של תואר במתמטיקה. כמובן אפשר לשלב אותו עם כל מיני דברים כמו מתמטיקה ומדעי המחשב אבל אז זה כבר לא בדיוק מתמטיקה. אני מניח שמבחינת הקורסים שבחרתי בחרתי דברים שהם קצת פחות מעשיים, אבל קשה לי לדעת, כי אני לא יודע מה יש בקורסים שאותם לא בחרתי...