אני מצביע נונונוס.
Printable View
אני מצביע נונונוס.
[QUOTE=PizzaBlaster;1452888]אני מצביע נונונוס.[/QUOTE]
הרגו אותך!!
[quote=pizzablaster;1452888]אני מצביע נונונוס.[/quote]
איך אתה מצביע לי אם אתה מת?!!!!
[quote=pizzablaster;1452888]אני מצביע נונונוס.[/quote]
רוח רפאים! רוח!
חחחחחח
אני עדיין בוחר ברותם
הודעה רשמית: היום הזה יערך עד 17:00 כרגיל, אך מאחר ואני יוצא הערב ולא אהיה בבית בשעה הזו, נותיר את דבר ההריגה לרגע שאחזור. זה אומר שאפשר להטיל את הקולות / לשנות את ההצבעות ושאר הירקות עד 17:00. והתוצאה הסופית תוענק לכם בהמשך הערב. סליחה על האי נוחות ותודה על ההבנה.
[color="red"]איזו קבוצה תנצח את העיירה?[/color]
[QUOTE=Hit Man;1452933]הודעה רשמית: היום הזה יערך עד 17:00 כרגיל, אך מאחר ואני יוצא הערב ולא אהיה בבית בשעה הזו, נותיר את דבר ההריגה לרגע שאחזור. זה אומר שאפשר להטיל את הקולות / לשנות את ההצבעות ושאר הירקות עד 17:00. והתוצאה הסופית תוענק לכם בהמשך הערב. סליחה על האי נוחות ותודה על ההבנה.
[color="red"]איזו קבוצה תנצח את העיירה?[/color][/QUOTE]
ויהיה היום לילה?
יכול להיות שכן ויכול להיות שלא.
אם כן אז בשעות הרגילות?
אם כבר כולם אז גם אני מצביע נסטי.
אני עדיין מצביע רותם
אפילו שאין לי סיכוי אני הולכת על EZ-Style
אי אפשר להצביע כבר אפשר היה להצביע רק עד חמש
[quote=nononos;1453037]אי אפשר להצביע כבר אפשר היה להצביע רק עד חמש[/quote]
אז תסיר את הציטוט
[IMG]http://www.notes.co.il/berman/user/boomerang.jpg[/IMG]
רותם ונועם יצאו מתלבושות האזרחים שלהם וכשירד הלילה, הם לבשו את תחפושות הרוצחים שלהם. הם הלכו לבקתה של נסטי ושאלו אותה אם היא מוכנה. נסטי אמרה להם שזה יקח לה כמה דקות להתארגן. בזמן הזה רותם ונועם התחילו לדבר שלפתע עלה במוחם רעיון - לרצוח את נסטי. דבר זה בטוח יסיט את תשומת הלב מהם, אם הם ירצחו עוד רוצחת, בדיוק כמו שהם עשו עם אלכס בתחילת המשחק, אבל ברגע שהם שלפו את הרובה והחלו לירות בנסטי שהתקרבה אליהם, הם שמו לב שהיא מחוסנת מהריגה. אפקט הבומרנג נכנס לפעולה והכדורים שהיו מיועדים לפגוע בנסטי - פגעו בצ'רמנדר שעמד מאחוריה.
[COLOR="Red"]צ'רמנדר נרצח! תפקידו: אזרח!
[/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]הרוצחים ניצחו את המשחק "העיירה".[/B]
[/COLOR]
ישששששששששששששששששששש ניצחתייייייייייייייייייייייייייי
מזל שלא ביקשו גם תמונה בטופס הרשמה כי ככה אני נראה
[IMG]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQv7Dzi14LX7Q9b6hkAL0FnHvcnra7kx9tXMZIQ4tH5Q4TvpKu_AA[/IMG]
נ.ב.-זאת היתה התוכנית שלנו כי ידענו כבר שיש לה אפקט הבומרנג אז ניצלנו את זה כדי שיהיה לנו אפילו יותר קל