-
[QUOTE=Togfi;1454958]מוסר השכל
בן אדם אוכל עכבר עכבר אוכל חתול חתול אוכל כלבלב כלבלב אוכל ג'וק ג'וק אוכל בן אדם![/QUOTE]
אם תפסיק לחפור על הקטע הזה והקטע שפיל זה היפופוטם אחרי ניתוח פלסטי אנשים יאהבו אותך.
[QUOTE=LordAbizi;1454961]"למה אנשים משקרים? הסיבה היא לא רק בגלל סכסוכים. אנשים משקרים כי הם רוצים משהו. עולם כמות שהוא לא יביא שינוי. לא קוראים לכך לחיות. זה שקול לעולם של זכרונות, זה עולם מת וסגור. אני לא רוצה זאת."
"זה דבר טוב שכל אלו שהתפזרו יוכלו להתאחד שוב. תוכל להיות יחד עם אלו שמתו."
"אז אלו הם פני הדברים. שניכם מאמינים שעולם מהסוג הזה הוא דבר טוב. אך זהו דבר טוב שאתם כופים על אחרים. אין זה שונה מרשע."
"היום בו כולם יבינו יגיע."
"הוא לא! יש רק דבר אחד שברור כרגע! אתם סבורים שכוונתוכים בנוגע למה שעשיתם לי היו טובות. אך שניכם... נטשתם אותי!"
"זה היה כדי להגן - "
"למה לא עצרתן את המלחמה בין בריטניה ליפן?! שניכם שמתם את התכנית בעדיפות כה גבוה שזה לא שינה עוד אם אנחנו חיים או מתים. זה למה ננטשנו, והתרוץ היחיד שסיפקתם היה כזה שסיפק את עצמכם!"
"זה לא היה כך."
"הרגע הודידת בזה! ניתן להתאחד עם אלו שמתים! אתם אפילו לא חושבים על העתיד!"
"העתיד נח אחרי צומת רגנרוק... העולם הנחמד שרציתם.."
"לא! העולם שאתם מדברים עליו הוא כזה שיהיה נחמד רק אליכם. בעולם שבו אנחנו רוצים בני אדם יוכלו להיות נחמדים זה לזה."
"אז מה? צומת רגנרוק כבר החל."
"לך תדע, אחרי הכל אני הוא אפס, איש הניסים!"
נסתפק בזאת בינתיים.[/QUOTE]
Lelouch FTW
-
[quote=lordabizi;1454982]ברור לך שזה חלק מתלת שיח.[/quote]
אבל האם צ'ארלס חבר בו? ולא היה לי ברור, בגלל שלא קראתי את זה, רק ידעתי שזה קוד גיאס מההיכרות שלי איתך..
-
[quote=bloodlad;1454983]אם תפסיק לחפור על הקטע הזה והקטע שפיל זה היפופוטם אחרי ניתוח פלסטי אנשים יאהבו אותך.
Lelouch ftw[/quote]
ללוש בסצינה הזו עשה מעשה רע מאוד. התכנית של צ'ארלס הייתה הברירה העדיפה לכולם והוא מנע את המתנה הזו מהאנושות.
אה וחשבתי על עוד משהו שצריך לקרות כדי שהאנלוגיה בין קוד גיאס לנארוטו תהיה קיימת: מתישהו נארוטו ייאלץ להרוג את סאקורה. אחרי זה הוא ישתגע ויגיע למסקנה שהוא חייב לעשות דברים לפי התכנית שאמרתי קודם.
@Chogath
כן הוא נוכח שם וכל הכבוד.
-
[quote=cho'gath;1454981]אף פעם, אבל קיר כמו שאביזי כתב חייב להיות של צ'ארלס זי. בריטינה מקוד גיאס.[/quote]
זה.
של.
פאקינג.
לולוץ'!!!
[quote=lordabizi;1454985]ללוש בסצינה הזו עשה מעשה רע מאוד. התכנית של צ'ארלס הייתה הברירה העדיפה לכולם והוא מנע את המתנה הזו מהאנושות.[/quote]
המוח של לולוש סבוך מדי בשביל להבין למה הוא עשה את זה.
כמו כל מעשה של דדפול.
אביזי-תתחיל לראות Darker Than Black ותגיד לי מה אתה חושב על זה, כי אני רוצה להתחיל לראות את זה אחרי שאני גומר את Hunter X Hunter.
-
[quote=bloodlad;1454986]זה.
של.
פאקינג.
לולוץ'!!!
המוח של לולוש סבוך מדי בשביל להבין למה הוא עשה את זה.
כמו כל מעשה של דדפול.[/quote]
זה דווקא מאוד פשוט למה הוא עשה את זה, כי הוא התנגד לרעיון הזה כי הוא חשב שזה רע. זו הייתה טעות.
ובמקרה שאתה לא קורא הודעות שנערכו, אז כדי שההקבלה בין נארוטו לקוד גיאס שהצעתי בעבר תהיה תקפה הכרחי שבשלב מסויים נארוטו ייאלץ להרוג את סאקורה. זה יבשיל אותו להבין שהמטרה מקדשת את האמצעים ושכדי להעלים את השנאה מעולם השינובים, הוא חייב להרוג קודם הרבה מאוד אנשים.
ולא יקרה. אני כמעט ולא רואה אנימות.
וואו.... עכשיו כשאני חושב על זה - נארוטו לא הרג אף אחד...
הוא לא הרג את גארה, השאיר אותו בחיים והפך אותו לקאזקגה, הוא לא הרג את הידאן, הוא רק הרס לו 3 לבבות ובסוף קקשי הרג אותו, הוא לא הרג את פיין אלא שכנע את פיין להתאבד. במלחמה הוא רק הרג זטסואים שקשה לקרוא להם בני אדם... הוא ממש גרוע...
-
[quote=lordabizi;1454987]זה דווקא מאוד פשוט למה הוא עשה את זה, כי הוא התנגד לרעיון הזה כי הוא חשב שזה רע. זו הייתה טעות.
ובמקרה שאתה לא קורא הודעות שנערכו, אז כדי שההקבלה בין נארוטו לקוד גיאס שהצעתי בעבר תהיה תקפה הכרחי שבשלב מסויים נארוטו ייאלץ להרוג את סאקורה. זה יבשיל אותו להבין שהמטרה מקדשת את האמצעים ושכדי להעלים את השנאה מעולם השינובים, הוא חייב להרוג קודם הרבה מאוד אנשים.
הוא לא הרג את גארה, השאיר אותו בחיים והפך אותו לקאזקגה, הוא לא הרג את הידאן, הוא רק הרס לו 3 לבבות ובסוף קקשי הרג אותו, הוא לא הרג את פיין אלא שכנע את פיין להתאבד. במלחמה הוא רק הרג זטסואים שקשה לקרוא להם בני אדם... הוא ממש גרוע...[/quote]
*קאקוזו וכן אתה די צודק
-
עוד רבע שעה לחצי הגמר השני של אליפות העולם בלול!
-
מי שלא יודע הפינה שלי התעדכנה אשמח אם תגיבו
-
[quote=togfi;1454990]מי שלא יודע הפינה שלי התעדכנה אשמח אם תגיבו[/quote]
אם כבר אחרי שפרסמת את זה 3 פעמים ואף אחד לא מגיב אז כנראה שיש סיבה.
-
[quote=cho'gath;1454991]אם כבר אחרי שפרסמת את זה 3 פעמים ואף אחד לא מגיב אז כנראה שיש סיבה.[/quote]
הבנתי...
הפינה נסגרה....
-
Go fnatic!!!!!!
חצי הגמר באליפות העולם בלול, חצי הגמר השני.
-
[QUOTE=PizzaBlaster;1454998]Go fnatic!!!!!!
חצי הגמר באליפות העולם בלול, חצי הגמר השני.[/QUOTE]
אני איתך.
-
[quote=lordabizi;1454987]זה דווקא מאוד פשוט למה הוא עשה את זה, כי הוא התנגד לרעיון הזה כי הוא חשב שזה רע. זו הייתה טעות.
הוא לא הרג את גארה, השאיר אותו בחיים והפך אותו לקאזקגה, הוא לא הרג את הידאן, הוא רק הרס לו 3 לבבות ובסוף קקשי הרג אותו, הוא לא הרג את פיין אלא שכנע את פיין להתאבד. במלחמה הוא רק הרג זטסואים שקשה לקרוא להם בני אדם... הוא ממש גרוע...[/quote]
*קאקוזו.
נארוטו לא הורג, הוא כמו סופרמן-מבחינה מוסרית הוא לא יכול.
-
שיט... במשחק הראשון בטוב מחמש, הסינים לקחו. אני מאוד מקווה שפנאטיק יצליחו להתאושש מזה, ולנצח 3-1.
-
[quote=pizzablaster;1455015]שיט... במשחק הראשון בטוב מחמש, הסינים לקחו. אני מאוד מקווה שפנאטיק יצליחו להתאושש מזה, ולנצח 3-1.[/quote]
שלח לי בא לי לראות גם