[QUOTE=Alien;1458009]נכון רצית לשנות את הכינוי לג'ינקס?[/QUOTE]
לא!
לfishbones
Printable View
[QUOTE=Alien;1458009]נכון רצית לשנות את הכינוי לג'ינקס?[/QUOTE]
לא!
לfishbones
so close
משעמם לייייי
סיימתיייייייייייייייייייייי
אני בעד לבטל את החוק המפגר שאומר שרק וינר יכול להחליף כינוי
אביב גפן
אתה מוכן להסביר לי למה אין תמונה אחת נרמאלית?!?
תפסיק להצתלם כמו מפגר!
[quote=horatio;1458014]אני בעד לבטל את החוק המפגר שאומר שרק וינר יכול להחליף כינוי[/quote]
הדרך היחידה לעשות את זה היא להרוג את היטמן / להוריד את היטמן מניהול / לשחרר את אייל גולן מהשבי של היטמן. הדרך היחידה להגשים אחת מהמטרות האלו היא להצטרף למחתרת הסודיות ביותר שלנו.
כחבר במחתרת יש לך רק מחוייבות אחת: לפעול כנגד התקדמות הפורום.
[quote=lordabizi;1458016]הדרך היחידה לעשות את זה היא להרוג את היטמן / להוריד את היטמן מניהול / לשחרר את אייל גולן מהשבי של היטמן. הדרך היחידה להגשים אחת מהמטרות האלו היא להצטרף למחתרת הסודיות ביותר שלנו.
כחבר במחתרת יש לך רק מחוייבות אחת: לפעול כנגד התקדמות הפורום.[/quote]
לא הבנתי בכלל מה פשר הרעיון של החוק, זה נועד לסחוט משתמשים להשקיע? כיאלו מה הקטע? זה יכולה להיות גם אפשרות אבל ראבק תנו לפחות כל סוף חודש לשנות כינוי! כמו שהיה פעם!
[quote=horatio;1458014]אני בעד לבטל את החוק המפגר שאומר שרק וינר יכול להחליף כינוי[/quote]
ניסינו
[quote=horatio;1458017]לא הבנתי בכלל מה פשר הרעיון של החוק, [b]זה נועד לסחוט משתמשים להשקיע[/b]? כיאלו מה הקטע? זה יכולה להיות גם אפשרות אבל ראבק תנו לפחות כל סוף חודש לשנות כינוי! כמו שהיה פעם![/quote]
זה פחות או יותר הרעיון
[quote=horatio;1458017]לא הבנתי בכלל מה פשר הרעיון של החוק, זה נועד לסחוט משתמשים להשקיע? כיאלו מה הקטע? זה יכולה להיות גם אפשרות אבל ראבק תנו לפחות כל סוף חודש לשנות כינוי! כמו שהיה פעם![/quote]
"צריך לשנות דברים כדי שהפורום ישגשג. מה שהיה פעם לא יכול להישאר נכון לנצח. צריך להשמיד את הישן כדי ליצור חדש. אני שוגה באשליות גדולות ואני מנסה להטיף לשקרים בפורום. חטפתי את אייל גולן ואני משתמש בו כקלף מיקוח כדי שרותם יאפשר לי להפוך את הפורום שלו לתת פורום של מפלצות כיס המושלם שלי."
מי אני?
[quote=alien;1458018]ניסינו
זה פחות או יותר הרעיון[/quote]
רגע רגע
מי אתה
אתה עומר יאמי?
לא זיהיתי אותך
היי
[quote=lordabizi;1458019]"צריך לשנות דברים כדי שהפורום ישגשג. מה שהיה פעם לא יכול להישאר נכון לנצח. צריך להשמיד את הישן כדי ליצור חדש. אני שוגה באשליות גדולות ואני מנסה להטיף לשקרים בפורום. חטפתי את אייל גולן ואני משתמש בו כקלף מיקוח כדי שרותם יאפשר לי להפוך את הפורום שלו לתת פורום של מפלצות כיס המושלם שלי."
מי אני?[/quote]
היטמן, ייאי 10 נקודות
וואי אני לעולם לא הייתי מסתבך איתך אביזי...
אבל
לא הייתי פה בתקופת היטמן החדשה, מה בדיוק קרה פה? מישהו יכול להסביר לי מי נגד מי בצורה נטרלית?
[quote=horatio;1458020]רגע רגע
מי אתה
אתה עומר יאמי?
לא זיהיתי אותך
היי
היטמן, ייאי 10 נקודות
וואי אני לעולם לא הייתי מסתבך איתך אביזי...
אבל
לא הייתי פה בתקופת היטמן החדשה, מה בדיוק קרה פה? מישהו יכול להסביר לי מי נגד מי בצורה נטרלית?[/quote]
זה אביזי שליט האור מהמאדים נגד היטמן אדון האופל היישר מתוך סרטי קלינט איסטווד...
חחחחח אומר הרבה...
אבל מה הסיפור מאחורי?
תמונות - יש
עכשיו צריך למצוא את הסירטונים שאני רוצה להוסיף
[quote=horatio;1458024]חחחחח אומר הרבה...
אבל מה הסיפור מאחורי?[/quote]
אביזי מאמין שהיטמן עושה רע והיטמן מאמין שהוא עושה טוב, מה הבעיה?