דיי
רציני עכשיו?
למה לעזאזל אני לא יכול להחליף כינוי?!
מה עוד צריך לעשות כאן כדי לשנות כינויייייייייייייי
Printable View
דיי
רציני עכשיו?
מה עוד צריך לעשות כאן כדי לשנות כינויייייייייייייי
[quote=canaan;1460981]יש לך אותי בסקייפ, נכון? :ם
אם יש לך באמת ביקורות להעביר בקטע של ביקורות בונות אז אני מקשיב, אבל בלי עקיצות מיותרות.[/quote]
1. ממבט חטוף נראה לי שאפשר לחלץ מההודעה שלו ביקורת בונה.
2. סוף סוף הבנתי מה אני רואה בחתימה שלך, את המשוגע שהשתילו לו עכבישים לגוף והוא נהיה מטורף כזה.
[quote=cho'gath;1460982]למה שלא תלך על יותר גדול ותלך להתאמן אצל הגראנד קאי? (למרות שהוא פילר)[/quote]
1. אני חושב שזה די טיפשי לקרוא לזה פילר. כי סך הכל זה היה יחסית מעניין וזה נותן לנו מושג כללי עם מי גוקו הסתובב ב-7 השנים החסרות.
2. כי אני לא ראוי להתאמן עם הגרנד קאי. לקאיו הצפוני יש קריטריונים ברורים. לחצות 100 מיליון קילומטר: קלי קלות למשועמם כרוני שכבר מת ולא צריך מזון ואין לו באמת גוף. להצחיק אותו: אני מניח שזה יהיה גם לא קשה במיוחד כי הוא צוחק מכל דבר ואני אחרי... אדם משעשע מדי פעם. ומשם הכל זה כבר אימון.
[quote=canaan;1460985]זה מתחיל להפוך ללינץ' הא.[/quote]
מתחיל? מאז שקיבלתי ניהול זה היה ככה. רק כשהפורום שלי מת זה לא ככה.
[quote=avenger;1460976]מהנודים האפורים שהיו בפורום[/quote]
אתה אפור
אחד הנו"דים
אם לא ה
[quote=horatio;1460987]דיי
רציני עכשיו?
מה עוד צריך לעשות כאן כדי לשנות כינויייייייייייייי[/quote]
שיקרנו לכם כל הזמן, גם לווינר אין את האפשרות לשנות כינוי, ככה שכל ההשקעה לחינםםםםם
[quote=lordabizi;1460988]1. ממבט חטוף נראה לי שאפשר לחלץ מההודעה שלו ביקורת בונה.
2. סוף סוף הבנתי מה אני רואה בחתימה שלך, את המשוגע שהשתילו לו עכבישים לגוף והוא נהיה מטורף כזה.
[/quote]
1.
אפשר לחלץ מכל דבר ביקורת בונה, אבל יש הבדל בין ביקורת לשם ביקורת ושיפור לבין ביקורת לשם עקיצה.
2.
כן, קארייה. ואלה תולעים, אבל w/e חח
[quote=canaan;1460992]שיקרנו לכם כל הזמן, גם לווינר אין את האפשרות לשנות כינוי, ככה שכל ההשקעה לחינםםםםם
1.
אפשר לחלץ מכל דבר ביקורת בונה, אבל יש הבדל בין ביקורת לשם ביקורת ושיפור לבין ביקורת לשם עקיצה.
2.
כן, קארייה. ואלה תולעים, אבל w/e חח[/quote]
בוא'נה, לא רק שאי אפשר לשנות כינוי בזמן הווינר
גם אי אפשר לשנות אימייל
[quote=horatio;1460993]בוא'נה, לא רק שאי אפשר לשנות כינוי בזמן הווינר
גם אי אפשר לשנות אימייל[/quote]
כן, הייתה תלונה במשוב על שינוי מייל
צריך לשנות ידנית נראה לי
בכ"מ, בנוגע לכינוי, מוזר לי שאתה לא יכול לשנות
תגיד לי איזה כינוי אתה רוצה, אני אנסה לשנות לך ידנית, ואם זה לא יעבוד אז תחכה שאדם יחזור, לא אמור לקחת לו הרבה זמן~
[QUOTE=Canaan;1460992]שיקרנו לכם כל הזמן, גם לווינר אין את האפשרות לשנות כינוי, ככה שכל ההשקעה לחינםםםםם
1.
2.
כן, קארייה. ואלה תולעים, אבל w/e חח[/QUOTE]
ואם אומרים משהו לא נכון, למה זה אמור לשנות "בתור מה" אמרו את זה?
ו... Kill Robinson Family! Kill Robinson Familly! Kill Robinson Familly! היטמן בגד בכם. הוא מכר אתכם לעמלקים. היטמן הוא מקור הרשע בעולם. תהרגו אותו ותשמידו את הפורום הזה!!
ככה אני מרגיש עכשיו
[IMG]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7cao7qlHh1rzstoto1_500.gif[/IMG]
[QUOTE=Canaan;1460994]כן, הייתה תלונה במשוב על שינוי מייל
צריך לשנות ידנית נראה לי
בכ"מ, בנוגע לכינוי, מוזר לי שאתה לא יכול לשנות
תגיד לי איזה כינוי אתה רוצה, אני אנסה לשנות לך ידנית, ואם זה לא יעבוד אז תחכה שאדם יחזור, לא אמור לקחת לו הרבה זמן~[/QUOTE]
או לפחות יש מישהו מההנהלה שבאמת תומך במשתמשים
Fishbones
תודה רבה
[quote=horatio;1460996]ככה אני מרגיש עכשיו
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mb99utdjsy1qgcra2o1_500.gif[/img]
fishbones
תודה רבה[/quote]
אל תאמין לו! הוא כפול של היטמן! הוא ימכור אותך לעמלקים כשתהיה לו הזדמנות! תמהר להרוג אותו עכשיו או שתצטער על זה לעולם ועד ואימרו אמן.
[quote=lordabizi;1460995]ואם אומרים משהו לא נכון, למה זה אמור לשנות "בתור מה" אמרו את זה?
ו... Kill robinson family! Kill robinson familly! Kill robinson familly! היטמן בגד בכם. הוא מכר אתכם לעמלקים. היטמן הוא מקור הרשע בעולם. תהרגו אותו ותשמידו את הפורום הזה!![/quote]
אם אומרים משהו לא נכון אז זה לא רלוונטי בכלל. ):
היטמן גם ככה פרש מה זה משנה
[quote=horatio;1460996]ככה אני מרגיש עכשיו
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_mb99utdjsy1qgcra2o1_500.gif[/img]
fishbones
תודה רבה[/quote]
יודע מה פרנציפ לא משנה לך
מה
מה כבר עשיתי
לעזאזל איתכם
צחקתי, זה לא עבד לי פשוט בהתחלה אבל סידרתי את זה
תהנה~
[quote=lordabizi;1460997]אל תאמין לו! הוא כפול של היטמן! הוא ימכור אותך לעמלקים כשתהיה לו הזדמנות! תמהר להרוג אותו עכשיו או שתצטער על זה לעולם ועד ואימרו אמן.[/quote]
לקחת את זה ממש קשה הא
וואהווווו סוף סוף
תודה לך איש יקר
[QUOTE=Canaan;1460998]אם אומרים משהו לא נכון אז זה לא רלוונטי בכלל. ):
היטמן גם ככה פרש מה זה משנה
יודע מה פרנציפ לא משנה לך[/QUOTE]
אוקיי עכשיו תעריך את המשפט הקודם כשבמקום "לא נכון" כתוב "נכון".
כן כן כן גם חייזרים טועים מדי פעם!!! x{!!!