-
[CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
מונפרנו רץ לעבר סנטרנט עם אגרופי מאך, לפתע קני חייך, הוא הצביע על מונפרנו וקרא: "סנטרנט פעימת מים!", סנטרנט יצר כדור כחול שפגע באדמה הקרובה למונפרנו, מהכדור יצא גל מים שפגע במונפרנו, בגלל שמונפרנו היה רטוב היה לו קשה לעשות סיחרור אש וסנטרנט כבר הצליח להתחמק
[/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;657984][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
מונפרנו רץ לעבר סנטרנט עם אגרופי מאך, לפתע קני חייך, הוא הצביע על מונפרנו וקרא: "סנטרנט פעימת מים!", סנטרנט יצר כדור כחול שפגע באדמה הקרובה למונפרנו, מהכדור יצא גל מים שפגע במונפרנו, בגלל שמונפרנו היה רטוב היה לו קשה לעשות סיחרור אש וסנטרנט כבר הצליח להתחמק
[/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אמר למנופרו" חפירה ואז תפתיע אותו באגרופי מאך"
-
קני אמר: "איך תפתיע אותנו אם שמעתי את זה? סנטרנט קפוץ", סנטרנט קפץ עם הזנב, מונפרנו יצא מהאדמה וקפץ לאוויר לעבר סנטרנט, אבל סנטרנט הכין עוד פעימת מים, הפעימת מים פגע במונפרנו, מונפרנו די מוטש
[/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;657997][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
קני אמר: "איך תפתיע אותנו אם שמעתי את זה? סנטרנט קפוץ", סנטרנט קפץ עם הזנב, מונפרנו יצא מהאדמה וקפץ לאוויר לעבר סנטרנט, אבל סנטרנט הכין עוד פעימת מים, הפעימת מים פגע במונפרנו, מונפרנו די מוטש
[/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר למונפרו" אגרוםפי מאך והטלה ססמית"
-
[quote=roi857;657730]
[COLOR=teal][CENTER][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]מאדקיפ רץ בהתלהבות החוצה, הוא רואה אבן קטנה, ויורה לעברה קרן קרח, החלק העליון של האבן הקטנה הוקפא[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"מקדיפ הצלחת!כל הכבוד למדת מתקפת קרח!"אני מחמיא למתקיפ.
-
[CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
מאדקיפ שמח מאוד
[COLOR=Sienna]ליאור:
מונפרנו תוקף את סנטרנט באגרופי מאך ומעלה אותו לאוויר, לאחר מכן הוא קופץ לשם בשביל לתקוף בהטלה ססמית, אבל סנטרנט תוקף בפעימת מים, שתי הפוקימונים מובסים, קני מוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/19.png[/IMG]
[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;657888][CENTER][COLOR=Teal]סם:
זה זרע שנצמד לפוקימון ולוקח לו כוח
-------------------------------------------------
השיטות האלה לא פועלות אתה לא מבין?
-------------------------------------------------------------------------
בלבזור ירה עלי טער ואבקה, האבקה ירדה אבל לא היה עלי טער, הם נעלמו
[COLOR=Sienna]
[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
טוב אין לו כל כך מתקפות שאפשר לעשות בהם שילובים יפים ואני מנסה לחשוב!
"ממ אוקי בלבזור השתמש בעלי טער עם אבקה אבל תיצור מהם מאין טורנדו כזה,תיצור םע עלי טער עם אבקת רעל מן טורנדו כמו הוריקן כזה ואז מרוב המהירות האבקה תיפול ונראה איך זה יראה" אומר לו
-
[quote=roi857;658273][CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]מאדקיפ שמח מאוד[/COLOR][/CENTER]
[COLOR=blue][/COLOR][/quote]
"מתקיפ צריך לחזור למטוס,צריכים לחכות שם..."אני אומר לו ומתחיל ללכת לכיוון המטוס.
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
בלבזור לא הצליח בכלל, הוא ירה עלי טער ואבקת רעל והחל לסובב את שוטי הגפן, אבל האבקה עוד פעם נעלמה וטורנדו בכלל לא נוצר
[COLOR=Blue]סמיט:
עברה שעה ארוכה והם עדיין לא הגיעו, כנראה שיש לכם עוד הרבה זמן
-
[quote=roi857;658295][CENTER][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]עברה שעה ארוכה והם עדיין לא הגיעו, כנראה שיש לכם עוד הרבה זמן[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
"מתקיפ בו נצא לטיול קצר באזור,בסדר יש לנו עד זמן אבל זאת צריכה להיות התחנה שלנו..."אני אומר ויוצא מהמטוס.
-
[QUOTE=roi857;658273][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
מונפרנו תוקף את סנטרנט באגרופי מאך ומעלה אותו לאוויר, לאחר מכן הוא קופץ לשם בשביל לתקוף בהטלה ססמית, אבל סנטרנט תוקף בפעימת מים, שתי הפוקימונים מובסים, קני מוציא את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/19.png[/IMG]
אני מוציא את דסקל" צל לילה והשבטה על רטטה"
-
[QUOTE=roi857;658295][CENTER][COLOR=Teal]סם:
בלבזור לא הצליח בכלל, הוא ירה עלי טער ואבקת רעל והחל לסובב את שוטי הגפן, אבל האבקה עוד פעם נעלמה וטורנדו בכלל לא נוצר
[COLOR=Blue]
"ממממ אוקי זה מאוד קשה! בלבזור יש לך אולי עוד רעיון? כי לי נגמרו כולם" אומר לו בייאוש
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
בלבזור מנסה לחשוב, אבל למרבה הצער והייאוש הוא לא מצליח לעלות על שום דבר אחר
[COLOR=Sienna]ליאור:
דאסקל ירה לעבר רטטה צל לילה, קני קראף "גל רעם!", רטטה חישמל את דאסקל, אך נפגע מהצל לילה והובס, דאסקל ניצח אבל נשאר משותק בגלל המתקפת חשמל
[COLOR=Blue]סמיט:
אתה יוצא מהמסוק ולפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/449.png[/IMG] יוצא מהחול, נראה שהוא הלך לאיבוד
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;659552][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=Sienna]ליאור:
דאסקל ירה לעבר רטטה צל לילה, קני קראף "גל רעם!", רטטה חישמל את דאסקל, אך נפגע מהצל לילה והובס, דאסקל ניצח אבל נשאר משותק בגלל המתקפת חשמל
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
אני אומאר לקני" תבחר פוקימן"
-
[QUOTE=roi857;659552][CENTER][COLOR=Teal]סם:
בלבזור מנסה לחשוב, אבל למרבה הצער והייאוש הוא לא מצליח לעלות על שום דבר אחר
[COLOR=Sienna]
"מממ אולי בעיר באזור התחרות מתאמים אחרים יוכלו לעזור לנו" אומר ואלך עם בלבזור לאזור התחרות לראות אם יש מישהו שיכול לעזור לי
-
[quote=roi857;659552]
[COLOR=teal][CENTER][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]אתה יוצא מהמסוק ולפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/449.png[/IMG] יוצא מהחול, נראה שהוא הלך לאיבוד[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"היפופטון אתה זוכר מאיפה הגעת?"אני שואל אותו ומנסה לחפש את ההורים שלו.
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
המתאמים לא ממש רוצים לעזור לך
[COLOR=Sienna]ליאור:
קני מחייך ואומר: "בשמחה צא סנורונט!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/361.png[/IMG] שמח מאוד
-
[QUOTE=roi857;659592][CENTER][COLOR=Teal]סם:
[COLOR=Sienna]ליאור:
קני מחייך ואומר: "בשמחה צא סנורונט!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/361.png[/IMG] שמח מאוד
אני אומר לדסקל" צל לילה והשבטה עליו"
-
[quote=roi857;659552]
[CENTER][COLOR=teal][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal][COLOR=teal]אתה יוצא מהמסוק ולפתע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/449.png[/IMG] יוצא מהחול, נראה שהוא הלך לאיבוד[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"היפופטון אתה זוכר מאיפה הגעת?"אני שואל אותו ומנסה לחפש את ההורים שלו.
-
[INDENT][CENTER][COLOR=Blue]סמיט:
היפופוטאס לא ממש זוכר, אבל הוא מראה לך שבתוך האדמה יש תעלה שהוא הלך בה
[COLOR=Sienna]ליאור:
דאסקל משותק מהמתקפת חשמל ולכן לא יכול לתקוף, בינתיים סנורונט יורה לעברו קרן קרח
[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/INDENT]
-
[quote=roi857;659603]
[INDENT]
[CENTER][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=blue]היפופוטאס לא ממש זוכר, אבל הוא מראה לך שבתוך האדמה יש תעלה שהוא הלך בה[/COLOR][/CENTER][/INDENT][/quote]
"אוקי בו נעזור לך..."אני אומר ונכנס לתעלה בעודי יודע שצריך להישאר ליד המטוס.
-
[QUOTE=roi857;659603][INDENT][CENTER][COLOR=Blue]
[COLOR=Sienna]ליאור:
דאסקל משותק מהמתקפת חשמל ולכן לא יכול לתקוף, בינתיים סנורונט יורה לעברו קרן קרח
[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/INDENT][/QUOTE]
אני מחזיר אותו וומוציא את צ'יקוריטה ואומר לו" עלי טער ושוטי גפן עליו"
-
צ'יקוריטה יצאה במהירות וירתה על סנורונט עלי טער, סנורונט נפגע, צ'יקוריטה השתמשה בשוטי גפן כדי להתקרב אליו ולהצליף בו, אבל סנורונט הקפיא אחד מהשוטי גפן באמצע פעולה, ככה שצ'יקוריטה נדבקה לאוויר ופגעה בסנורונט, סנורונט טען קרן קרח שוב אבל צ'יקוריטה ירתה עלי טער שהביסו אותו אחת ולתמיד, היא השתחררה והייתה מוטשת מאוד
[COLOR=Blue]סמיט:
אתה מאדקיפ והיפופוטאס הולכים בתעלה ולפתע עפים למעלה, [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/464.png[/IMG] יוצא ונראה שהוא מוכן לתקיפה קטלנית
-
[quote=roi857;659715][CENTER][COLOR=sienna][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=sienna][/CENTER]
[CENTER][COLOR=sienna]אתה מאדקיפ והיפופוטאס הולכים בתעלה ולפתע עפים למעלה, [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/464.png[/IMG] יוצא ונראה שהוא מוכן לתקיפה קטלנית[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
"איינפרייפ צא ותשתמש בגלגל להבה!"אני אומר ומוציא את איינפרייפ.
-
[QUOTE=roi857;659715][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
צ'יקוריטה יצאה במהירות וירתה על סנורונט עלי טער, סנורונט נפגע, צ'יקוריטה השתמשה בשוטי גפן כדי להתקרב אליו ולהצליף בו, אבל סנורונט הקפיא אחד מהשוטי גפן באמצע פעולה, ככה שצ'יקוריטה נדבקה לאוויר ופגעה בסנורונט, סנורונט טען קרן קרח שוב אבל צ'יקוריטה ירתה עלי טער שהביסו אותו אחת ולתמיד, היא השתחררה והייתה מוטשת מאוד
אני אומרה לקני" מי הפוקימון הבא שלך נותרו לך 3"
-
[QUOTE=roi857;659592][CENTER][COLOR=Teal]סם:
[COLOR=Sienna]
"ןבצדק" אומר עצמי ביאוש ואחזור לשדה ואנסה לחשוב על שילובים חדשים
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
אתה ממשיך לחשוב
[COLOR=Sienna]ליאור:
קני שולף פוקדור ולוקח תנופה, הוא קורא: "צא פידג'י!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/16.png[/IMG] עולה לאוויר במהירות, קני קורא: "אס אווירי"
[COLOR=Blue]סמיט:
הגלגל להבה לא עובד על ריפריור שמסוג אדמה
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;659886]
[CENTER][COLOR=teal]הגלגל להבה לא עובד על ריפריור שמסוג אדמה[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"איינפייפ תנסה קרב צמוד!"אני אומר.
-
[QUOTE=roi857;659886][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=Sienna]ליאור:
קני שולף פוקדור ולוקח תנופה, הוא קורא: "צא פידג'י!", [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/16.png[/IMG] עולה לאוויר במהירות, קני קורא: "אס אווירי"
אני אומרלצ'יקוריטה" תתחמקי ואז עלי טער ושוטי גפן על הפידג'י הזה"
-
[QUOTE=roi857;659886][CENTER][COLOR=Teal]סם:
אתה ממשיך לחשוב
[COLOR=Sienna]
"טוב בלבזור בוא נעשה עוד ניסיון" אומר לו ואוסיף "תיצור עם עלי הטער מן סופה כזאת מעליך מן טורנדו מהיר כזה,תוך כדי שאתה מוציא את עלי הטער תוציא גם אבקת רעל ואז נראה מה יקרה" אומר לו
-
[CENTER][COLOR=Teal]סם:
הוא לא מצליח ליצור רוח
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'יקוריטה יורת עלי טער, פידג'י מעיף אותם עם עלי טער אבל צ'יקוריטה שולחת עלי גפן שתופסים אותו ומונעים מפידג'י לזוז, היא משליכה אותו על הרצפה, פידג'י מובס, קני נראה מודאג, הוא שולף פוקדור וקורא: "בלבזור זה תורך עכשיו" [/COLOR][/COLOR][COLOR=DarkRed][B][SIZE=4][COLOR=YellowGreen][SIZE=3][COLOR=Blue][SIZE=2][COLOR=MediumTurquoise][U][COLOR=Blue][COLOR=DarkOrange][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/1.png[/IMG][/COLOR][/COLOR][/U][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=4][COLOR=YellowGreen][SIZE=3][COLOR=Blue][SIZE=2][COLOR=MediumTurquoise][COLOR=Sienna]יוצא מהפוקדור ומוכן לתקיפה, קני קורא: "קפוץ ותשתמש בקרן סולארית", בלבזור קפץ לאוויר והחל לטעון קרן סולארית חזקה
[COLOR=Blue]סמיט:
אינפרנייפ קפץ לעבר ריפריור והחל להכות אותו במהירות, ריפריור די נפגע אבל העיף אותו אחורה עם יד
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=YellowGreen][SIZE=3][COLOR=Blue][SIZE=2][COLOR=MediumTurquoise][COLOR=Blue][COLOR=DarkOrange][COLOR=Sienna][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/CENTER]
-
[quote=roi857;660326][CENTER][COLOR=darkred][SIZE=4][COLOR=yellowgreen][SIZE=3][COLOR=blue][COLOR=mediumturquoise][SIZE=4][COLOR=yellowgreen][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=yellowgreen]
[CENTER][SIZE=4][COLOR=yellowgreen]אינפרנייפ קפץ לעבר ריפריור והחל להכות אותו במהירות, ריפריור די נפגע אבל העיף אותו אחורה עם יד[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/quote]
"מתקיפ תנעשה להשתמש בקרן קרח כדי שנראה מה מידת הכוח שלה!"אני אומר למתקיפ.
[/CENTER]
-
[QUOTE=roi857;660326][CENTER][COLOR=Teal]סם:
הוא לא מצליח ליצור רוח
[COLOR=Sienna]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=YellowGreen][SIZE=3][COLOR=Blue][SIZE=2][COLOR=MediumTurquoise][COLOR=Blue][COLOR=DarkOrange][COLOR=Sienna][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]
"תנסה חזק בלבזור קדימה! יש לנו תחרות מחר וזה הרעיון היחיד שיש לנו אז קדימה!" אומר לו
-
[QUOTE=roi857;660326][CENTER][COLOR=Teal]
[COLOR=Sienna]ליאור:
צ'יקוריטה יורת עלי טער, פידג'י מעיף אותם עם עלי טער אבל צ'יקוריטה שולחת עלי גפן שתופסים אותו ומונעים מפידג'י לזוז, היא משליכה אותו על הרצפה, פידג'י מובס, קני נראה מודאג, הוא שולף פוקדור וקורא: "בלבזור זה תורך עכשיו" [/COLOR][/COLOR][COLOR=DarkRed][B][SIZE=4][COLOR=YellowGreen][SIZE=3][COLOR=Blue][SIZE=2][COLOR=MediumTurquoise][U][COLOR=Blue][COLOR=DarkOrange][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/1.png[/IMG][/COLOR][/COLOR][/U][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=4][COLOR=YellowGreen][SIZE=3][COLOR=Blue][SIZE=2][COLOR=MediumTurquoise][COLOR=Sienna]יוצא מהפוקדור ומוכן לתקיפה, קני קורא: "קפוץ ותשתמש בקרן סולארית", בלבזור קפץ לאוויר והחל לטעון קרן סולארית חזקה
[COLOR=Blue]סמיט:
[/QUOTE]
אני אומר לצ'יקוריטה" תתחמקי עלי טער ושוטי גפן"
-
מה ביקשתי לגבי תגובות מושקעות?
-----------------------------------------------------
צ'יקוריטה לא מספיקה להתחמק ומובסת
[COLOR=Teal]סם:
בלבזור לא הצליח ליצור רוח מספיק חזקה, פשוט אי אפשר עם שוטי גפן, הוא התחיל אפילו להתעצבן עליך
[/COLOR]
[COLOR=Teal][COLOR=Blue]סמיט:
מאדקיפ ירה על ריפריור קרן קרח, זה די פגע אבל ריפריור שבר את הקרח וירה לעבר מאדקיפ קרן על, לפתע אינפרנייפ קפץ לעבר ריפריור ותקף בבעיטה כפולה, ריפריור הובס
[/COLOR]
-
[quote=roi857;660456]
[COLOR=sienna][CENTER][COLOR=teal][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=teal][/CENTER]
[CENTER][COLOR=teal]מאדקיפ ירה על ריפריור קרן קרח, זה די פגע אבל ריפריור שבר את הקרח וירה לעבר מאדקיפ קרן על, לפתע אינפרנייפ קפץ לעבר ריפריור ותקף בבעיטה כפולה, ריפריור הובס[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"איינפרייפ למדת מתקפה חדשה כל הכבוד!"אני מחמיא לאיינפרייפ וממשיך ללכת בשביל.
-
[QUOTE=roi857;660456][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
מה ביקשתי לגבי תגובות מושקעות?
-----------------------------------------------------
צ'יקוריטה לא מספיקה להתחמק ומובסת
אני מחזיר את צ'יקוריטה לפוכדור שלה ומוציא את פאנפי מהפוכדור שלו אומר לו" תשתמש במגן גלגול על באלבאזור ואחרי שתפגע בו תשתמש בגלגול על באלבאזור הבנת "
-
קני מחייך ואומר: "אף אחד לא חזק כמו הבלבזור שלי", פאנפי מתחיל להתגלגל כשראשו מסתכל לצד שמאל, הוא עולה על הפרח של בלבזור ומתגלגל, אך בלבזור יורה אותו עם קרן סולארית, פאנפי מובס
[COLOR=Blue]סמיט:
אתה מבחין בזה שהיפופוטאס נעלם
-
[QUOTE=roi857;660490][CENTER][COLOR=Sienna]ליאור:
קני מחייך ואומר: "אף אחד לא חזק כמו הבלבזור שלי", פאנפי מתחיל להתגלגל כשראשו מסתכל לצד שמאל, הוא עולה על הפרח של בלבזור ומתגלגל, אך בלבזור יורה אותו עם קרן סולארית, פאנפי מובס
אני מחזיר את פאנפי ומוציא את פרינפלאפ ואומר לו" ניקור וטפר מתכת על באלבאזור"
-
[quote=roi857;660490][CENTER][COLOR=sienna][COLOR=blue]סמיט:[/COLOR][/COLOR][COLOR=sienna][/CENTER]
[CENTER][COLOR=sienna]אתה מבחין בזה שהיפופוטאס נעלם[/COLOR][/CENTER]
[/COLOR][/quote]
'לא טוב...'אני חושב ומחפש את היפופוטאס במחילה.