-
[quote]ניר
אינריימפ מתחמק מן הרעל של הוגייה.לאחר מכן איינריימפ משתמש בהסתערות אש.התסערות האש מדליקה את הרעל וחצי זירה הופכת לזירת אש.האש מקיפה את הוגייה ופוגעת בו.הוגייה נפגע קשה מזה.הוא זז למקום בטוח אך האש עדין קרובה אליו.הוגייה מייצר מיני טורנדו שישאב את האש שעל הזירה אך המהלך הזה לא מצליח.הוגייה מוקף באש[/quote]
אצעק על איפרנופ: "לוזר, לוזר, אתה פשוט לוזר שאתה לא מצליח!" אחכה שהכוח של אינפרנופ יגדל והוא היה עצבני עם אש גדולה. אחכה לזה ואצעק לו: "זהו, קרב זה נגמר!, תפעיל עכשיו להביור ענק שבגלל הרוח האש תגדל! תנצח את הוגיה לוזר!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1020141][COLOR=Red][B]תומר
רלסט משתמש בעל חושי על זרוע הפטיש של דסקוט.העל חושי פוגע בסקוט.רלסט גורם לדסקוט ליפול על הזירה של המכון.דסקוט תקוע בזירה שידו תקועה בזירה.רלסט במהירות מעיף עלים קסומים ועל חושי לעבר דסקוט.דסקוט מצליח לחץ את היד שלו מהזירה ואז במהירות להתחמק מן התקפות של רלסט.דסקוט רץ במהירות אל רלסט שוב בזרוע פטיש[/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][B]איתי
אתה צועק לפרינפלאפ שיתקוף בניקור בכול הכוח את בלאסטאויז של ודא.פרינפלאפ משתמש בניקור והמקור שלו הופך ללבן.הוא מתחיל לרוץ במהירות לעבר בלאסטויז במתקפת הניקור שלו.מכיון שבלאסטויז כבר תשוש מהקרב שלו הוא לא מתחמק ממתקפת הניקור של פרינפלאפ.פרינפלאפ מנקר לו את הבטן בחוזקה.בלאסטויז מתעלף על הזירה ומוחזר לפוכדור שלו.ודא אומר לך"[/B][B]כול הכבוד ניצחת שני 2 פוימונים שלי.נותר לך להביס פוקימון 1 שלי.אך הפוקימון ה3 שלי הוא הכי חזק מבין השלושה שיש לי.ויש לו מתקפות שאף פעם לא ראית אצל פוקימון מים"
[COLOR=Green]בר
מתחיל לך להימאס כבר מכול סופות החול שדיגלט מייצר.פולויראט רץ לעברסופות החול שידו מגנה על פניו.הוא נכנס דרך סופות החול ואז עובר דרכן.פולויראט נפגע קצת מן סופות החול של דיגלט.לאחר מכן פולויראט תוקף עם ידו השני באגרוף דינאמיט את דיגלט.דיגלט משתמש במהירות בחפירה וכך מתחמק מן האגרוף הדינאמיט של פולויראט.דייגלט מזסתתר מתחת לאדמה.
[COLOR=Blue]נייר
איינריימפ לא יודע הסתערות אש זה רק שילוב.
איינריימפ מגביר את האש שבזנבו והופך את הזנב שלו לזנב אש.זנב הרעל של הוגייה וזננב האש של איינריימפ מתנגשים זה בזה.אך בשל דליקות הרעל רק הוגייה נפגע מזנב האש של איינרימפ ואינריימפ יוצא ללא כול פגע מהמהלך הזה.איינריימפ משתמש בגלגל להבה ולהביור בו זמנית ויוצר הסתערות אש.איינריימפ רץ לעבר הוגייה שהוא משתמש בהסתערות אש על הוגייה.הוגיה מצליח להתחמק מן הסתערות האש של איינריימפ
[/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''בסדר'' ומחזיר את פרינפלאפ
ואומר ''נוו מי הפוקימון שלך''?
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1020790][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
רלסט משתמש בעל חושי על האבנים החדות.העל החושי פוגע באבנים החדות.רלסט מחזיר את האבנים החדות עם אגרוף אש.דסקוט משתמש במהירות בצוות כפול והוא משכפל את עכצמו 3 פעמיים.האבנים החדות שלו פוגעת בכול הכפילים שלו.ובאמיתי לא פוגעכים.רלסט תוקף בעל חושי ובאגרופי אש בלי הפסקה על דסקוט.דסקוט משתמש באבנים חדות ושם אותם לידו שיצרו מגן אבן שיגן עליו מהתקפות של רלסט.וזה עובד.רלסט לא מצליח לפגוע בדסקוט[/COLOR][/B][/QUOTE]
"רלטס תעיף את המגן שלו בעזרת על-חושי ואז תפתיע אותו באגרוף אש!"אני אומר לרלטס.
-
[quote]ברוס
לוקראיו מכין כדור הילה ואז את כדור הילה שהוא מכין הוא זורק על הצונאמי של סאימיטוד.כדור הילה פוגע בצונאמי ושובר אותו כך הכדור הילה של לוקריו מגן על לוקריו שלא יפגע מהצונאמי.לוקריו משתמש בהתקפה מהירה.הוא מתחיל לזוז במהירות לעבר סאימיטוד.כשהוא קרוב סאימיטוד הוא מכה אותו בחוזקה.סאימיטוד נפגע מן המכה של לוקריוא.סאיטמוג משתמש ברעידת האדמה.האדמה מתחילה לזוז[/quote]
"לוקאריו!קפוץ ותנחת על סימיטוד בהתקפה מהירה!" אומר ללוקאריו.
-
[B][COLOR="Red"]תומר
רלסט משתמש בעל חושי על מגן האבנים של דסקוט.העל חושי פוגע במגן האבנים של דסקוט ושובר אותו לרסיסים.עכשיו דסקוט חשוף לפגיעה ישירה.רלסט רץ במהירות לעבר דסקוט במתקפת אגרוף אש.האגרוף האש פוגע בדסקוט לא הכי קשה.דסקוט מתאווש במהירות מן הפגיעה שספג.ג'וד אומר"דסקוט אבנים חדות על רלסט".דסקוט משתמש באבנים חדות.הוא מעיף הרבה אבנים חדות לעבר רלסט[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
אתה מחזיר את פרינפלאפ לפוכדור שלו.ושם את הפוכדור בכיס שלך.ודא אומר לך"אוקי אוציא תפוקימון האחרון שלי.צא סאימיטוד לקרב".ודא זורק פוכדור החוצה וממנו יוצא [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/537.png[/IMG] סאימיטוד של ודא.ודא מוסיף"נו אני הוצאתי תפוקימון האחרון שלי.אז תוציא תפוקימון שלך.בוא נראה אם תצליח להביס תפוקימון האאחרון שלי.הוא חזק מאוד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ניר
אתה מעליב את איינריימפ כדי שהוא יתרגז מזה וכך הוא יגביר את כוח האש שלך.וזה מצליח איינריימפ מתחמזק נורא והאש שבגופו גודלת ומתחזקת.הוגייה משתמש במגן ברזל שמגביר את הגנה שלו.איינריימפ יורה להביור חזק מאוד.הרוח שיצר הוגייה מחזקת את הלהביור של אינריימפ.הלהביור פוגע בהוגייה.לאחר כמה שניות אתה רואה שהוגיהה שרד את הלהביור שלך רק באמצעות הגנת ברזל.לינה אומרת "הוגיה תשבור את העץ שלידך ותפיל אותו לעבר איינריימפ".הוגיה מתגלגל לעבר העץ שלידו ומפיל אותו על איינריימפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
הערה אגרוף דינאמיט זה אגרוף דינאמי
פולוראט מנסה את המהלך החדשת שאמרת לו לנסות.הוא משתמש באגרוף דינאמי בשתי ידו.פורס אותם,ואז הוא מסתוב במהירות לעבר דילגט.פולויראט יוצר מהסתבבות רוח חזקה שמעיפה את סופת החול לעבר דיגלט.אך לא משפיעה עליו.לאחר כמה שניות פולויראט פוגע בדיגלט עם אגרופי הינאמי שלו.דיגלט כמעט עף מהזירה אך מצליח למצוא כוחת ולהישאר בתחום הזירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Cyan"]ברוס
לוקריו קופץ לגובה וכך מתחמק מהרעידת האדמה של סאימיטוד.רעידת האדמה שלו פוערת חור ענק במרכז זירת הקרב.לוקריו נוחת ליד החור שיש במרכז הזירה.לוקריו משתמש בהתקפה מהירה.הוא מתחיל לרוץ לעבר סאימיטוד ונזהר לא ליפול לתוך החור שבזירה.כשהוא קרוב לסאימיטוד הוא מכה אותו בחוזקה.סאימיטוד נפגע קצת מזה.סאימיטוד משתמש שוב בצונאמי.הוא מייצר צונאמי גדול עומד לפגוע בריולו שלך[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה מעליב את איינריימפ כדי שהוא יתרגז מזה וכך הוא יגביר את כוח האש שלך.וזה מצליח איינריימפ מתחמזק נורא והאש שבגופו גודלת ומתחזקת.הוגייה משתמש במגן ברזל שמגביר את הגנה שלו.איינריימפ יורה להביור חזק מאוד.הרוח שיצר הוגייה מחזקת את הלהביור של אינריימפ.הלהביור פוגע בהוגייה.לאחר כמה שניות אתה רואה שהוגיהה שרד את הלהביור שלך רק באמצעות הגנת ברזל.לינה אומרת "הוגיה תשבור את העץ שלידך ותפיל אותו לעבר איינריימפ".הוגיה מתגלגל לעבר העץ שלידו ומפיל אותו על איינריימפ[/quote]
אני אומר לאינפרנופ, תפעיל להביור על העץ ואז תעיף אותו עם אגרוף מאך! (לא זוכר איזה מתקפת לוחם יש לו...)
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1020859]
[B][COLOR="Green"]בר
הערה אגרוף דינאמיט זה אגרוף דינאמי
פולוראט מנסה את המהלך החדשת שאמרת לו לנסות.הוא משתמש באגרוף דינאמי בשתי ידו.פורס אותם,ואז הוא מסתוב במהירות לעבר דילגט.פולויראט יוצר מהסתבבות רוח חזקה שמעיפה את סופת החול לעבר דיגלט.אך לא משפיעה עליו.לאחר כמה שניות פולויראט פוגע בדיגלט עם אגרופי הינאמי שלו.דיגלט כמעט עף מהזירה אך מצליח למצוא כוחת ולהישאר בתחום הזירה[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"קדימה פוליראט מהר שלא יצליח לחמוק תשתמש בקרן בועות מהירה שתפגע בוא ישריות" אגיד לפוליראט
- - - - - - - - - - -
חשבתי על זה ידעתי שזה ככה פשוט זרמתי איתך...
-
[quote]ברוס
לוקריו קופץ לגובה וכך מתחמק מהרעידת האדמה של סאימיטוד.רעידת האדמה שלו פוערת חור ענק במרכז זירת הקרב.לוקריו נוחת ליד החור שיש במרכז הזירה.לוקריו משתמש בהתקפה מהירה.הוא מתחיל לרוץ לעבר סאימיטוד ונזהר לא ליפול לתוך החור שבזירה.כשהוא קרוב לסאימיטוד הוא מכה אותו בחוזקה.סאימיטוד נפגע קצת מזה.סאימיטוד משתמש שוב בצונאמי.הוא מייצר צונאמי גדול עומד לפגוע בלוקאריו שלך[/quote]
"מהר-תשבור עוד פעם את הצונאמי עם כדור הילה והפעם-שגם יפגע בסאימיטוד!" אומר ללוקאריו.
-
[B][COLOR="Navy"]ברוס
לוקריו מייצר כדור הילה ואז מעיף אותו לעבר הוצנאמי של סאימיטוד.כדור הילה והוצנאמי מתנגשים זה בזה אך הצונאמי חזק יותר הפעם והוא מצליח להביס את כדור הילה של לוקריו.לוקריו לא מצליח להתחמק מן הצונאמי של סאימיטוד ונפגע קשה.לוקריו מתאווש וחוזר לעצמו.ודא אומר"סאימיטוד תירה מטר פצצות בוץ על לוקריו שלו".סאימיטוד יורה מטר פצצות בוץ לעבר לוקריו שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
פולויראט במהירות משתמש בקרן בועות.הוא יורה הרבה בועת בקו ישר לעבר דיגלט.דיגלט לא מצליח להתחמק מן קרן הבועות שפולויראט יורה לעברו ונפגע קשה.תום אומר"דיגלט תתאושש במהירות.אם לא תתאושש הקרב היה גמור מבחנתנו".דיגלט מתאווש במהירות.אתה שם לב שדיגלט כבר תשוש מהקרב שלו נג פולויראט.הקרב עומד להיגמר בקרוב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
איינריימפ יורה להביור עוצמתי לעברר העץ שעומד ליפול עליו.הלהביור פוגע בעץ ושורף אותו.לאחר מכן איינריימם תוקף באגרוף מאך את העץ שהוא שרף.האגרוף המאך נותן תנופה לעץ ומעיף אותו לעבר הוגייה.הוגייה חוטף את העץ ישירות בפניו.העף כו חזק שהוא מעיף את הוגייה מן הזירה.הוגיה מתעלף.השופט אומר"הוגייה לא יכול לנצח.איינריימפ ניצח.נותר פוקימון 1 ללינה ולניר 2 פוקימונים". לינה מחזירה את הוגייה לפוכדור שלו ואומרת לך"יפה הבסת את הוגייה שלי.כול הכבוד"[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
איינריימפ יורה להביור עוצמתי לעברר העץ שעומד ליפול עליו.הלהביור פוגע בעץ ושורף אותו.לאחר מכן איינריימם תוקף באגרוף מאך את העץ שהוא שרף.האגרוף המאך נותן תנופה לעץ ומעיף אותו לעבר הוגייה.הוגייה חוטף את העץ ישירות בפניו.העף כו חזק שהוא מעיף את הוגייה מן הזירה.הוגיה מתעלף.השופט אומר"הוגייה לא יכול לנצח.איינריימפ ניצח.נותר פוקימון 1 ללינה ולניר 2 פוקימונים". לינה מחזירה את הוגייה לפוכדור שלו ואומרת לך"יפה הבסת את הוגייה שלי.כול הכבוד" [/quote]
אני אומר לאיפרנופ: "אתה פשוט חלש, אתה היית אמור לגמור את הוגייה קודם." אחכה שהוא יתעצבן וזנבות אש יתחילו- שאפילו לא היה לי בו שליטה
אגיד מהר ללינה: "תוציאי את הפוקימון שלך!" ואז אחכה שהיא תוציא את הפוקימון שלה, ואגיד לאינרפנופ: "לוזר, גלגל להבה!"
-
[quote]ברוס
לוקריו מייצר כדור הילה ואז מעיף אותו לעבר הוצנאמי של סאימיטוד.כדור הילה והוצנאמי מתנגשים זה בזה אך הצונאמי חזק יותר הפעם והוא מצליח להביס את כדור הילה של לוקריו.לוקריו לא מצליח להתחמק מן הצונאמי של סאימיטוד ונפגע קשה.לוקריו מתאווש וחוזר לעצמו.ודא אומר"סאימיטוד תירה מטר פצצות בוץ על לוקריו שלו".סאימיטוד יורה מטר פצצות בוץ לעבר לוקריו שלך[/quote]
"תתחמק במתקפה מהירה ואח"כ תתקיף את הסאימטוד!" אומר ללוקאריו.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1020888]
[B][COLOR="Green"]בר
פולויראט במהירות משתמש בקרן בועות.הוא יורה הרבה בועת בקו ישר לעבר דיגלט.דיגלט לא מצליח להתחמק מן קרן הבועות שפולויראט יורה לעברו ונפגע קשה.תום אומר"דיגלט תתאושש במהירות.אם לא תתאושש הקרב היה גמור מבחנתנו".דיגלט מתאווש במהירות.אתה שם לב שדיגלט כבר תשוש מהקרב שלו נג פולויראט.הקרב עומד להיגמר בקרוב[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"קדימה פוליראט תשתמש באגרוף דינאמי בשתי הידים אחד על האדמה שיפתח את האדמה ויפגע בדיגלאט והשני פגיעה ישירה ותנסה לגמור אותו עכשיו" אגיד לו בנחישות ובעידוד שיצליח לעשות מה שאמרתי לו
-
[COLOR=Green][B]בר
פולויראט משתמש באגרוף דינאמי בעזרת שתי ידו.האגרוף הראשון הוא פוגע באדמה.האדמה מתחילה לזוז ופוגעת קצת בדיגלט.פולויראט רץ לעבר דיגלט עם האגרוף הדינאמי השני שלו.האגרוף הדינאמי השני שלו פוגע בדיגלט.דיגלט מתעלף על רצת המכון.השופט אומר"פולויראט הוא המנצח בקרב.הוא מזכה את המאמן שלו בר בניצחון מכון האדמה של העיר קלרק".תום מחזיר את דיגלט לפוכדור שלו[/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][B]ברוס
לוקריוא משתמש בהתקפה מהירה.התקפה המהירה גורמת שלוקריו יזוז במהירות.לוקריו זז במהירות ומצליח להתחמק מטר פצצות הבוץ שסידמוט שולח לעברו.לוקריו מתחיל לרוץ במהירות לעבר סאימיטוד.כשלוקריו קרוב אל סאימיטוד הוא מכה אותו בחוזקה.המכה פוגעת קצת סאימיטוד ולא ממש משפיעה עליו.סאימיטוד משתמש בפעימת מים על לוקריו שלך[/B][/COLOR].
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה שוב מעצבן את איינריימפ שלך יתחזק עוד יותר.וזה מצליח לך אינריימפ מתעצבן עליך וזנב האש שלו גדל עוד יותר.כוח האש וכוח הלחימה שלו גדל גם.לינה אומרת לך"אוקי אוצי תפוקימון האחרון שלי.צא פינסיר שלי לקרב".לינה זורקת פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/bw/127.png[/IMG]פינסיר שלה.איינריימפ מיד מחיל להתגלגל ולהבת אש מקיפה אותו.הוא מתגלגל לעבראינריימפ בגלגל להבה.פינסיר מצליח להתחמק מגלגל הלהבה של אינריימפ בקלות.פינסיר תוקף באגרוף ממוקד את אינריימפ[/B][/COLOR]
-
[quote]ברוס
לוקריוא משתמש בהתקפה מהירה.התקפה המהירה גורמת שלוקריו יזוז במהירות.לוקריו זז במהירות ומצליח להתחמק מטר פצצות הבוץ שסידמוט שולח לעברו.לוקריו מתחיל לרוץ במהירות לעבר סאימיטוד.כשלוקריו קרוב אל סאימיטוד הוא מכה אותו בחוזקה.המכה פוגעת קצת סאימיטוד ולא ממש משפיעה עליו.סאימיטוד משתמש בפעימת מים על לוקריו שלך.[/quote]
"תתחמק עם המהירות של ההתקפה המהירה ותתקוף מאחוריו עם כדור הילה!" אומר ללוקאריו.
-
[quote]ניר
אתה שוב מעצבן את איינריימפ שלך יתחזק עוד יותר.וזה מצליח לך אינריימפ מתעצבן עליך וזנב האש שלו גדל עוד יותר.כוח האש וכוח הלחימה שלו גדל גם.לינה אומרת לך"אוקי אוצי תפוקימון האחרון שלי.צא פינסיר שלי לקרב".לינה זורקת פוכדור וממנו יוצא פינסיר שלה.איינריימפ מיד מחיל להתגלגל ולהבת אש מקיפה אותו.הוא מתגלגל לעבראינריימפ בגלגל להבה.פינסיר מצליח להתחמק מגלגל הלהבה של אינריימפ בקלות.פינסיר תוקף באגרוף ממוקד את אינריימפ [/quote]
אני אומר לו: "אגרוף אש!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1020859][B][COLOR="Red"]תומר
רלסט משתמש בעל חושי על מגן האבנים של דסקוט.העל חושי פוגע במגן האבנים של דסקוט ושובר אותו לרסיסים.עכשיו דסקוט חשוף לפגיעה ישירה.רלסט רץ במהירות לעבר דסקוט במתקפת אגרוף אש.האגרוף האש פוגע בדסקוט לא הכי קשה.דסקוט מתאווש במהירות מן הפגיעה שספג.ג'וד אומר"דסקוט אבנים חדות על רלסט".דסקוט משתמש באבנים חדות.הוא מעיף הרבה אבנים חדות לעבר רלסט[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"רלטס תשתמש בעל-חושי על האבנים חדות ואז תחזיר אותם באגרוף אש עם על-חושי בכול הכוח!"אומר לרלטס
-
[COLOR=Red][B]תומר
רלסט משתמש בעל חושי על האבנים החדות.העל חושי פוגע באבנים החדות של דסקוט.רלסט מחזיר את האבנים החדות של דסקוט בעל חושי ובאגרוף אש.דסקוט לא מצליח להתחמק מן המכות שמוחזרות אליו ונפגע קשה.ג'וד אומר לדסקוט"תשתמש פעם נוספת באבנים חדות.ותעיף הרבה אבנים חדות הפעם על רלסט".דסקוט שוב משתמש באבנים חדות.הוא מעיף הרבה אבנים חדות לעבר רלסט[/B][/COLOR].
[COLOR=Blue][B]ניר
איינריימפ תוקף באגרוף אש את אגרוף הממוקד של פינסיר.האגרוף של אינריימפ עולה באש.אגרוף האש מתנגש באגרוף הממוקד של פינסיר.מתוצאת התנגשות של שני האגרופים נוצר הדף חזק שפוגע בשני הפוקימונים הנלחמים.איינריימפ נפגע קשה וגם פינסיר.שניהם מתאוששים מהפגיעה שחטפו.לאחר שפינסיר מתאושש מהפגיעה שחטף הוא רץ לעבר איינריימפ במתקפת קרב צמוד.[/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][B]ברוס
לוקריו משתמש שוב בהתקפה ההירה.התקפה המהירה גורמת ללוקריו לרוץ במהירות גבוה.לוקריו רץ במהירות וכך מצליח להתחמק מן פעימת המים של סאימיטוד.לאחר מכן לוקריו רץ אל מאוחרי גבו של סאימיטוד.ואז לוקריו מכין כדור הילה ומעיף אותו לעבר הגב של סאימיטוד.סאימיטוד נפגע קצצת מכדור ההילה.סאימיטוד שוב מפעיל רעידת אדמה.זירת הקרב מתחילה לרעוד לה בחוזקה רבה.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021006][COLOR=Red][B]תומר
רלסט משתמש בעל חושי על האבנים החדות.העל חושי פוגע באבנים החדות של דסקוט.רלסט מחזיר את האבנים החדות של דסקוט בעל חושי ובאגרוף אש.דסקוט לא מצליח להתחמק מן המכות שמוחזרות אליו ונפגע קשה.ג'וד אומר לדסקוט"תשתמש פעם נוספת באבנים חדות.ותעיף הרבה אבנים חדות הפעם על רלסט".דסקוט שוב משתמש באבנים חדות.הוא מעיף הרבה אבנים חדות לעבר רלסט[/B][/COLOR].
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"רלטס תשתמש בשיגור כדי להיות מאחורי דסקוט ואז תעיף אותו בעזרת על-חושי ואחר-כך תשתגר שוב למאחורי דסקוט ותתקוף בעל-חושי שיעלף אותו כבר!"אומר לרלטס בעידוד ובקשיחות.
-
[quote]איינריימפ תוקף באגרוף אש את אגרוף הממוקד של פינסיר.האגרוף של אינריימפ עולה באש.אגרוף האש מתנגש באגרוף הממוקד של פינסיר.מתוצאת התנגשות של שני האגרופים נוצר הדף חזק שפוגע בשני הפוקימונים הנלחמים.איינריימפ נפגע קשה וגם פינסיר.שניהם מתאוששים מהפגיעה שחטפו.לאחר שפינסיר מתאושש מהפגיעה שחטף הוא רץ לעבר איינריימפ במתקפת קרב צמוד.[/quote]
אני אומר לו: "להביור כדי לבלבל את פינסיר"
-
[COLOR=Blue][B]ניר
אינריימפ משתמש בלהביור על פינסיר.הוא יורה להביור על פינסיר כדי לבלבל אותו ושלא יפגע באינריימפ עם קב הצמוד שלו.פינסיר מתחמק מן הלהביור של איינריימפ והלהביוור לא מבלבל אותו.פינסיר פוגע באינריימת עם קרב הצמודשלו.פינסיר כמעט מצליח להעיף את אינריימפ מהזירה.לינה אומרת "פינסיר עכשיו תקוף את אינריימפ בשבירת לבנים".פינסיר רץ לעב ראינריימפ בשבירת לבנים[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
רלסט משתמש בשיגור כדי להתחמק מן כול האבנים החדות שדסקוט מעיף לעברו.רלסט משתגר אל מאוחרי גבו של דסקוט.דסקוט לא שם לב לזה.רלסט מנצל את זה ותוקף אותו בעל חושי.בגו.העל חושי פוגע בדסקוט ובגבו.העל חושי שרלסט הוציא כו חזק שהוא מצליח להעיף את דסקוט מהזירה.דסקוט מעולף.השופט אומר"דסקוט מעולף.המנצח בסיבוב הזה הוא רלסט של תומר". ג'וד מכניס את דסקוט לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד ניצחת את דסקוט שלי"[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021024][COLOR=Blue][B][COLOR=Red][B]תומר
רלסט משתמש בשיגור כדי להתחמק מן כול האבנים החדות שדסקוט מעיף לעברו.רלסט משתגר אל מאוחרי גבו של דסקוט.דסקוט לא שם לב לזה.רלסט מנצל את זה ותוקף אותו בעל חושי.בגו.העל חושי פוגע בדסקוט ובגבו.העל חושי שרלסט הוציא כו חזק שהוא מצליח להעיף את דסקוט מהזירה.דסקוט מעולף.השופט אומר"דסקוט מעולף.המנצח בסיבוב הזה הוא רלסט של תומר". ג'וד מכניס את דסקוט לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד ניצחת את דסקוט שלי"[/B][/COLOR][/QUOTE]
"יפה מאוד רלטס!"אומר לרלטס בעידוד ואז אוסיף:"מי הפוקימון הבא שלך?"
-
[quote]ברוס
לוקריו משתמש שוב בהתקפה ההירה.התקפה המהירה גורמת ללוקריו לרוץ במהירות גבוה.לוקריו רץ במהירות וכך מצליח להתחמק מן פעימת המים של סאימיטוד.לאחר מכן לוקריו רץ אל מאוחרי גבו של סאימיטוד.ואז לוקריו מכין כדור הילה ומעיף אותו לעבר הגב של סאימיטוד.סאימיטוד נפגע קצצת מכדור ההילה.סאימיטוד שוב מפעיל רעידת אדמה.זירת הקרב מתחילה לרעוד לה בחוזקה רבה.[/quote]
"תקפוץ וכשתנחת לידו תשתמש עליו בצפורן צל!" אומר ללוקאריו.
-
[quote]ניר
אינריימפ משתמש בלהביור על פינסיר.הוא יורה להביור על פינסיר כדי לבלבל אותו ושלא יפגע באינריימפ עם קב הצמוד שלו.פינסיר מתחמק מן הלהביור של איינריימפ והלהביוור לא מבלבל אותו.פינסיר פוגע באינריימת עם קרב הצמודשלו.פינסיר כמעט מצליח להעיף את אינריימפ מהזירה.לינה אומרת "פינסיר עכשיו תקוף את אינריימפ בשבירת לבנים".פינסיר רץ לעב ראינריימפ בשבירת לבנים[/quote]
אני אומר לו: "בעזרת הקיר קפוץ ילוזר ותוריד בו גלגל להבה במחיצה לקיר!"
-
עידכנתי פרסים אז תסכלו
[B][COLOR="Blue"]ניר
איינריימפ קופץ לעבר הקיר.לאחר מכן הוא מתגלגל באוויר ואש הוקפת אותו.הוא משתמש בגלגל להבה.הוא מתנגש בקיר וזה נותן לו עוד כוח.הוא מתגלגל באוויר לעבר פינסיר.פיניר במהירות מצליח להתחמק מן התקפה של איינפיימרפ.פינסיר רץ במהירות באגרוף מממוקד.האגרוף הממוקד פוגע באיינריימפ ומעיף אותו מחוץ לזירה.השופט אומר"פינסיר מנצח.1 1".אינריימפ מעולף.לינה אומרת לך"אימנתי את פינסיר שיצליח להעיף מהזירה כול פוקימון"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
לוקריו קופץ לאוויר וכך מתחמק מן רעידת האדמה של סאימיטוד.עוד סדק נפער באדמה במרכז הזירה.לוקריו יורד לעבר סאימיטוד ותוקף אותו בציפורן צל.היד שלו הופכת לשחורה.ודא אומר" סאימיטוד תשתמש במגן מים". סאימיטוד מפעיל מגן מים.מגן המים חוסם את ציפורן הצל מלפגוע.בנוסף מגן המים מחזיר את המתקפה לוקריו.לוקריו נפגע מציפורן הצל של עצמו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מעודד את רלסט על זה שהוא הצליח להביס את דסקוט של ג'וד.ג'וד אומר לך"מיד תגלה מי הפוקימון הבא שלי.צא פולוירט לקרב".ג'וד זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/62.png[/IMG] פוליראט של ג'וד.ג'וד מוסיף"פולויראט תשתמש באגרוף דינאמי על רלסט שלו".פולויראט רץ עם האגרוף הדינאמי שלו לעבר רלסט.רלסט לא מצליח להתחמק מן האגרוף הדינאמי של פוליראט ונפגע מימנו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021118][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מעודד את רלסט על זה שהוא הצליח להביס את דסקוט של ג'וד.ג'וד אומר לך"מיד תגלה מי הפוקימון הבא שלי.צא פולוירט לקרב".ג'וד זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/62.png[/IMG] פוליראט של ג'וד.ג'וד מוסיף"פולויראט תשתמש באגרוף דינאמי על רלסט שלו".פולויראט רץ עם האגרוף הדינאמי שלו לעבר רלסט.רלסט לא מצליח להתחמק מן האגרוף הדינאמי של פוליראט ונפגע מימנו[/COLOR][/B][/QUOTE]
"רלטס אתה יכול להילחם עדיין!"אומר לרלטס בעידוד ואז אוסיף:"תשתמש בעל-חושי על פולויראט!על תפחד ואז תשגר עלים קסומים אליו!"
-
[quote]ניר
איינריימפ קופץ לעבר הקיר.לאחר מכן הוא מתגלגל באוויר ואש הוקפת אותו.הוא משתמש בגלגל להבה.הוא מתנגש בקיר וזה נותן לו עוד כוח.הוא מתגלגל באוויר לעבר פינסיר.פיניר במהירות מצליח להתחמק מן התקפה של איינפיימרפ.פינסיר רץ במהירות באגרוף מממוקד.האגרוף הממוקד פוגע באיינריימפ ומעיף אותו מחוץ לזירה.השופט אומר"פינסיר מנצח.1 1".אינריימפ מעולף.לינה אומרת לך"אימנתי את פינסיר שיצליח להעיף מהזירה כול פוקימון"[/quote]
אני מוציא את סאלמנס ואומר לו: "דראכו מטאור!"
-
[quote]ברוס
לוקריו קופץ לאוויר וכך מתחמק מן רעידת האדמה של סאימיטוד.עוד סדק נפער באדמה במרכז הזירה.לוקריו יורד לעבר סאימיטוד ותוקף אותו בציפורן צל.היד שלו הופכת לשחורה.ודא אומר" סאימיטוד תשתמש במגן מים". סאימיטוד מפעיל מגן מים.מגן המים חוסם את ציפורן הצל מלפגוע.בנוסף מגן המים מחזיר את המתקפה לוקריו.לוקריו נפגע מציפורן הצל של עצמו.[/quote]
"מממ,אולי יש מתקפה שתעבור את המגן.." אהרהר לעצמי.
"לוקאריו-תשתמש בשבירת לבנים!" אומר ללוקאריו.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1020968][COLOR=Green][B]בר
פולויראט משתמש באגרוף דינאמי בעזרת שתי ידו.האגרוף הראשון הוא פוגע באדמה.האדמה מתחילה לזוז ופוגעת קצת בדיגלט.פולויראט רץ לעבר דיגלט עם האגרוף הדינאמי השני שלו.האגרוף הדינאמי השני שלו פוגע בדיגלט.דיגלט מתעלף על רצת המכון.השופט אומר"פולויראט הוא המנצח בקרב.הוא מזכה את המאמן שלו בר בניצחון מכון האדמה של העיר קלרק".תום מחזיר את דיגלט לפוכדור שלו[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"כל הכבוד פוליראט שלי, זכינו בתג הראשון" אגיד לו וארוץ לחבק אותו.
לאחר מכן אגיד לו: "קדימה חבר מגיעה לך מנוחה טובה ונעימה עד לקרב הבא" והחזיר אותו לפוכדור שלו.
"תום נהנתי מאוד מהקרב הדיגלאט שלך מאוד חזק וגם סובל הרבה מתקפות ובכל זאת עומד אני ממש הופלתי מכמה מכות הוא לא מתעלף אבל אימנתי את פוליראט שלי היטב מפוליווג קטן אז אני מקווה שתצליח בפעם הבאה" אגיד לו ואחכה לראות מה תיהיה תגובתו ואחכה בקוצר רוח לתג שמגיע לי.
- - - - - -
מקווה שאני מספיק משקיע בעדכונים שלי.
-
[B][COLOR="Green"]בר
אתה הראשון שעובר את המכון הזה
כן
תום אומר"יפה איך שאימת את פולויראט שלך שינצח את דיגלט שלי.נלחמת בחוזקה רבה והצלחת לאחר מאמצים רבים להביס את דיגלט.על זה שאתה ניצחת אותי אני מעניק לך את תג מכון האדמה של העיר קלרק.הנה התג תהנה מימנו.ובהצלחה בהמשך המסע שלך במחוז העשב."תום מגיש לך תג בצורת דיגלט [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_sprites/050.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה חושב על מכה שתצליח לעבור את מגן המים של סאימיטוד ואתה בוחר לשלוקריו ישתמש בשבירת לבנים..לוקריו רץ במהירות במתקפת שבירת לבנים לעבר סאימיטוד.סאימיטוד משתמש במגן המים שלו.מגן מים מופיע והוא שוב חוסם את שבירת הלבנים של לוקריו.מגן המים מחזיר את שבירת הלבנים ללוקריו.לוקריו שוב נפגע מהתקפה של עצמו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מחזיר את איינריימפ שלך לפוכדור שלו.אתה מוציא את סאלאמנס בקרב.שילחם נגד פינסיר של לינה.סאלאמנס יוצא לזירה ומתחיל לנופנן בכנפיו.סאלאמנס תוקף בדראכו מטאור את פינסיר.פינסיר מנסה להתחמק מן הדראכו המטאור של סאלאמנס אך לא מצליח בזה ונפגע מן הדראכו המטאור שלו.פינסיר תוקף באגרוף ממוקד את סאלאמנס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחליט להשאיר את רלסט בקרב.רלסט יורה על חושי לעבר פולויראט.פולויראט מתחמק מהעל חושי שלו.לאחר מכן רלסט עובר לתקוף בעלים קסומים את פולויארט.פולויראט מצליח להתחמק גם מןן העלים הקסומים של רלסט בקלות רבה.פולויראט רץ לעבר רלסט ומשתמש עליו באגרוף דינאיממי עליו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021243][B][COLOR="Green"]בר[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחליט להשאיר את רלסט בקרב.רלסט יורה על חושי לעבר פולויראט.פולויראט מתחמק מהעל חושי שלו.לאחר מכן רלסט עובר לתקוף בעלים קסומים את פולויארט.פולויראט מצליח להתחמק גם מןן העלים הקסומים של רלסט בקלות רבה.פולויראט רץ לעבר רלסט ומשתמש עליו באגרוף דינאיממי עליו[/COLOR][/B][/QUOTE]
"רלטס תשתמש בשיגור ואז תקוף את פולויראט בעל-חושי בכול הכוח!אתה יכול רלטס!אני מאמין בך!"אומר לרלטס בעידוד רב.
-
[quote]ברוס
אתה חושב על מכה שתצליח לעבור את מגן המים של סאימיטוד ואתה בוחר לשלוקריו ישתמש בשבירת לבנים..לוקריו רץ במהירות במתקפת שבירת לבנים לעבר סאימיטוד.סאימיטוד משתמש במגן המים שלו.מגן מים מופיע והוא שוב חוסם את שבירת הלבנים של לוקריו.מגן המים מחזיר את שבירת הלבנים ללוקריו.לוקריו שוב נפגע מהתקפה של עצמו[/quote]
"לוקאריו-אל תוותר-תשתמש בכדור הילה!" אומר ללוקאריו.
-
[COLOR=Navy][B]ברוס
לוקריו לא מוותר כמו שאמרת לו לא לוותר .לוקריו מאמין שהוא יכול לשבור את מגן המים.הואא מייצר את כדור הילה ואז תוקף בכדור הילה את סאימיטוד.סאימיטוד מפעיל מגן מים שחוסם את כדור הילה של לוקריו.נוצרו סדקים במגן.כדור הילה מוחר אל לוקריו ופוגע בו.ודא אומר לך"תצטרך להתאמץ יותר מזה כדי לפגוע בסאימיטוד שלי כשהוא משתמש במגן המים שלו.בקצב הזה לוקריו הולך להפסיד בקרב"[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
רלסט משתמש בשיגור ומשתגר אל מאוחרי גבו של פולויראט.פולויראט מפסיק את האגרוף הדינאמי שלו.רלסט תוקף את פולויראט בעל חושי.פולויראט מצליח בקלות להתחמק מן העל חושי של רלסט.פולויראט רץ לעבר ראלסט עם אגרוף דינאמי.האגרוף הדינאמי של פולויראט פוגע ברלסט ומעלף אותו.השופט אומר"פולויראט מנצח את רלסט.נותר לכול אחד פוקימון 1 בקרב"[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021314][COLOR=Navy][B][COLOR=Red][B]תומר
רלסט משתמש בשיגור ומשתגר אל מאוחרי גבו של פולויראט.פולויראט מפסיק את האגרוף הדינאמי שלו.רלסט תוקף את פולויראט בעל חושי.פולויראט מצליח בקלות להתחמק מן העל חושי של רלסט.פולויראט רץ לעבר ראלסט עם אגרוף דינאמי.האגרוף הדינאמי של פולויראט פוגע ברלסט ומעלף אותו.השופט אומר"פולויראט מנצח את רלסט.נותר לכול אחד פוקימון 1 בקרב"[/B][/COLOR][/QUOTE]
"הייתה טוב רלטס עכשיו תחזור רלטס שלי!"אומר לרלטס ואחזיר אותו לפוקדור שלו.
"צא צ'אריזארד תשתמש באגרוף חשמל על פולויראט ואם הוא מתחמק תפתיע אותו בלהביור עם אגרוף חשמל קטלני על הראש שלו!"אצעק לצ'אריזארד בתקווה שהוא יצליח לנצח פוקימון מים.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021243][B][COLOR="Green"]בר
אתה הראשון שעובר את המכון הזה
כן
תום אומר"יפה איך שאימת את פולויראט שלך שינצח את דיגלט שלי.נלחמת בחוזקה רבה והצלחת לאחר מאמצים רבים להביס את דיגלט.על זה שאתה ניצחת אותי אני מעניק לך את תג מכון האדמה של העיר קלרק.הנה התג תהנה מימנו.ובהצלחה בהמשך המסע שלך במחוז העשב."תום מגיש לך תג בצורת דיגלט [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_sprites/050.png[/IMG][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"יש זכיתי בתג הראשון שלי!" אצעק במשמחה .
"תום תודה רבה לך על קרב מעולה אני בטוח שנפגש עוד להתראות" אגיד לו והלך למרכז הפוקימונים ורפאות את הפוקימונים שלי.
אתן לאחות ג'וי את הפוקימונים שלי אקח אותם והלך לכיוון דרך מספר 2 בלי התעכבויות במרכז.
- - - - - - - - - - - - - - - -
יש יש לי תואר ראשון במ"ת הזה
וראיתי שאתה מתכנן להגיע רחוק עם המ"ת הזה עד ע"מ 300? שאפו עם כן אחלה של אחלה של מ"ת אחד הטובים :)
-
[quote]ניר
אתה מחזיר את איינריימפ שלך לפוכדור שלו.אתה מוציא את סאלאמנס בקרב.שילחם נגד פינסיר של לינה.סאלאמנס יוצא לזירה ומתחיל לנופנן בכנפיו.סאלאמנס תוקף בדראכו מטאור את פינסיר.פינסיר מנסה להתחמק מן הדראכו המטאור של סאלאמנס אך לא מצליח בזה ונפגע מן הדראכו המטאור שלו.פינסיר תוקף באגרוף ממוקד את סאלאמנס[/quote]
אני אומר לסאלמנס: "אתה באוויר. תבוא מהר לאגרוף שלו, תנשוך לו את היד בו הוא עושה את האגרוף ותזרוק אותו מהזירה. אם הוא יוצא מהזירה יש לי ניצחון טכני."
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
סאלאמנס עף במהירות לעבר האגרוף הממוקד של פינסיר.כשסאלאמנס קרוב לפינסיר.הוא נושך לו את היד בחוזקה.לאחר מכן סאלאמנס מנסה להעיף את פינסיר מחוץ לזירה כך שתנצחו.למזלו של פינסיר פינסיר נתקל באחד מן העצים והוא חוסם לו תמכה.לינה אומרת לכם"אז אתם מנסים להעיף את פינסיר מהזירה.אז בהצלחה בזה.פינסיר תקוף בבמספרי איקס".פינסיר תוקף במספרי איקס את סאלאמנס שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה עברת אותו ראשון כי אתה הכי מתקדם מבין כול שחקני העשב
תודה לך
רק שתדע המשחק ה1 שלי בפורום עבר את עמ' 300
------------------------------------
בר אתה שמח שזכית בתג ה1 שלך.אתה שם את התג שלך בכיס שלך.ויוצא מן המכון הישר לעבר מרכז הפוקימונים.אתה מגיע למרכז הפוקימונים.שם האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדורים ואז מרפאה ומחזירה לך אותם.אתה לוקח תפוכדורים ויוצאא מן המרכז לפוקימונים.אתה הולך לעבר דרך 2.כשאתה מגיע לדרך 2 אתה רואה עמוד אש ענק מגיע מהמשך הדרך שאתה נמצא בה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מעווד את רלסט שהוא היה טוב בקרב.אתה מחזיר את רלסט לפוכדור שלו.אתה מוציא את צ'אריזארד שילחם במקום רלסט נגד פולויראט.צ'אריזארד עף במהירות לעבר פולויראט באגרוף חשמל.פולויראט מצליח להתחמק מן אגרוף החשמל של צ'אריזארד.פוליראט משתמש בצוות כפול.הוא משכפל את עצמו 7 פעמיים.צ'אריזארד עף ותוקף בלהביור שמושלב עם אגרוף חשמל.הלהביור והאגרוף חשמל פוגעים ומביסים את כול הכפילים של פולויראט.באמיתי הם לא פוגעים.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1021559][B][COLOR="Blue"]ניר[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מעווד את רלסט שהוא היה טוב בקרב.אתה מחזיר את רלסט לפוכדור שלו.אתה מוציא את צ'אריזארד שילחם במקום רלסט נגד פולויראט.צ'אריזארד עף במהירות לעבר פולויראט באגרוף חשמל.פולויראט מצליח להתחמק מן אגרוף החשמל של צ'אריזארד.פוליראט משתמש בצוות כפול.הוא משכפל את עצמו 7 פעמיים.צ'אריזארד עף ותוקף בלהביור שמושלב עם אגרוף חשמל.הלהביור והאגרוף חשמל פוגעים ומביסים את כול הכפילים של פולויראט.באמיתי הם לא פוגעים.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'אריזארד תשתמש בלהביור על הזירה וגם על עצמך!"אצעק לצ'אריזארד ואז אוסיף:"אחרי שתעשה זאת תשתמש באגרוף חשמל על האדמה ותעוף לשמיים אחרי זה ואז תעשה אגרוף חשמל עם להביור על פולויראט בכול הכוח!
-
[quote]ניר
סאלאמנס עף במהירות לעבר האגרוף הממוקד של פינסיר.כשסאלאמנס קרוב לפינסיר.הוא נושך לו את היד בחוזקה.לאחר מכן סאלאמנס מנסה להעיף את פינסיר מחוץ לזירה כך שתנצחו.למזלו של פינסיר פינסיר נתקל באחד מן העצים והוא חוסם לו תמכה.לינה אומרת לכם"אז אתם מנסים להעיף את פינסיר מהזירה.אז בהצלחה בזה.פינסיר תקוף בבמספרי איקס".פינסיר תוקף במספרי איקס את סאלאמנס שלך.[/quote]
אני אומר לו: " ניב אש על האיקס שיחזור על פינסיר, ואז שזה קורה פינסיר יעוף אחורה ותירה דראכו מטאור שיעיף אותו!"
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
סאלאמנס משתמש בניב אש על מספרי האיקס של פינסיר.ניב האש פוגע במספרי האיקס ומחזיר אותם לעבר פינסיר.פינסיר קופץ לגובה ומצליח להתחמק מן מספרי האיקס של עצמו.סאלאמנס יורה דראכו מטאור לעבר פינסיר שיעיף אותו.פינסיר משתמש בצוות כפול.הוא משכפל את עצמו 4 פעמיים.הדראכו המטאור פוגע בכול הכפילים של פינסיר.ובאמיתי לא פוגעים.פינסיר שוב משתמש במספרי איקס על סאלאמנס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'אריזארד יורה להביור לעבר כול הזזירה ולעצמו.הזירה מתחילה להעלות באש.צ'אריזארד תוקף באגגרוף חשמל על האדמה.אגרוף החשמל עושה סדק באדמה של הזירה.צ'אריזארד משתמש בלהביור משולב עם אגרוף חשמל לעבר פולויראט.פולויראט רץ במהירות ומנסה להתחמק.פולויראט מצליח להתחמק מהשילוב התקפות.פולויראט תוקף בשאיבת הידרו על צ'אריזארד שלך[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
סאלאמנס משתמש בניב אש על מספרי האיקס של פינסיר.ניב האש פוגע במספרי האיקס ומחזיר אותם לעבר פינסיר.פינסיר קופץ לגובה ומצליח להתחמק מן מספרי האיקס של עצמו.סאלאמנס יורה דראכו מטאור לעבר פינסיר שיעיף אותו.פינסיר משתמש בצוות כפול.הוא משכפל את עצמו 4 פעמיים.הדראכו המטאור פוגע בכול הכפילים של פינסיר.ובאמיתי לא פוגעים.פינסיר שוב משתמש במספרי איקס על סאלאמנס.[/quote]
אני אומר לסאלמנס: תעוף למספרי X, תשאב אותם שהיו כמה מגן לראש שלך ואז רוץ בתוך זה עם דחיפה על פינסיר!" אחכה שהמהלך יקרה, ואגיד לסאלמנס: "אם הוא עושה צוות כפול תפתח את הכנפיים!"