-
[QUOTE=DarkTiger;1291976]הלכתי
לילה טוב לכולם[/QUOTE]
לילה טוב.
ליאור-ראיתי את הפרק בסוף.
Nostalgic boner all the way!
X7 my love :love:
-
[QUOTE=BravePirate;1291983]לילה טוב.
ליאור-ראיתי את הפרק בסוף.
Nostalgic boner all the way!
X7 my love :love:[/QUOTE]
אני אראה כשיצא התרגום.
צורת שאטומון X7 סופר מוד שהופיעה רק בפרק 1 יותר מגניבה לפי דעתי.
-
[QUOTE=Son Gokū;1291984]אני אראה כשיצא התרגום.
צורת שאטומון X7 סופר מוד שהופיעה רק בפרק 1 יותר מגניבה לפי דעתי.[/QUOTE]
כן אבל נראה לך שהם יצליחו להגיע לזה?יקח להם 37 פרקים רק כדי להגיע לחצי מהכמות דיג'מונים שהיו בדיג'יקרוס הזה, שזה כל העולם הדיגיטלי.וזה עם כל ההאנטרים+אקרי וזנג'ירו+כל הגיבורים מהעבר שרק עכשיו יודעים איך לעשות דיג'יקרוס.
-
[QUOTE=BravePirate;1291985]כן אבל נראה לך שהם יצליחו להגיע לזה?יקח להם 37 פרקים רק כדי להגיע לחצי מהכמות דיג'מונים שהיו בדיג'יקרוס הזה, שזה כל העולם הדיגיטלי.וזה עם כל ההאנטרים+אקרי וזנג'ירו+כל הגיבורים מהעבר שרק עכשיו יודעים איך לעשות דיג'יקרוס.[/QUOTE]
כן נראה לי שהוא יופיע בפרק האחרון.שאטומון יביא את כל הדיג'ימונים לעזור לו להילחם.
-
ככל הנראה אני אצטרך מישהו שמבין בדיג'ימון כדי שיתרגם לי את המשחק של Diamondes, אבל בינתיים זה לא בטוח וקודם אני אשאל את דעתו על כך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1291988]ככל הנראה אני אצטרך מישהו שמבין בדיג'ימון כדי שיתרגם לי את המשחק של Diamondes, אבל בינתיים זה לא בטוח וקודם אני אשאל את דעתו על כך.[/QUOTE]
או!או!או!אני!אני!אני!פליז תבחר אותי!פליז!
[QUOTE=Son Gokū;1291987]כן נראה לי שהוא יופיע בפרק האחרון.שאטומון יביא את כל הדיג'ימונים לעזור לו להילחם.[/QUOTE]
נראלך שהם יבואו אחרי מה שיו עשה להם בפרק 54?זאת הסיבה שגאוסמון,גולמון וג'יג'ימון לא מופיעים...
-
משעמם
רגע,אם הנו"ד של ליאור פתוח אז אני צריך לפתוח נו"ד שוב?
-
-
אני לא יכול כי אני בלי אוזניות או רמקולים בטח עקפת אותי ב9269269168 פרקים
-
[quote=BravePirate;1291989]או!או!או!אני!אני!אני!פליז תבחר אותי!פליז!
נראלך שהם יבואו אחרי מה שיו עשה להם בפרק 54?זאת הסיבה שגאוסמון,גולמון וג'יג'ימון לא מופיעים...[/quote]
הממ... אוקיי, אם נגיע למסקנה שזה מה שאני צריך לעשות אז אני אפנה אליך.
כי ממקודם לא הבנתי שום דבר מהעלילה שלו כי... טוב ככה הוא כותב, אבל עכשיו בנוסף על כך, אני גם לא מבין שום דבר כי ב-4 המשפטים הראשונים אחוז די גבוה של המילים מתחיל ב"דיג'י" או נגמר ב"מון"... אז זה די בעייתי.
-
[QUOTE=SasoriRedSands;1291993]אני לא יכול כי אני בלי אוזניו או רמקולים Tt Tt בטח עקפת אותי ב9269269168 פרקים[/QUOTE]
אבל אין 9269269168 שהוא יעקוף אותך..
[QUOTE]הממ... אוקיי, אם נגיע למסקנה שזה מה שאני צריך לעשות אז אני אפנה אליך.
כי ממקודם לא הבנתי שום דבר מהעלילה שלו כי... טוב ככה הוא כותב, אבל עכשיו בנוסף על כך, אני גם לא מבין שום דבר כי ב-4 המשפטים הראשונים אחוז די גבוה של המילים מתחיל ב"דיג'י" או נגמר ב"מון"... אז זה די בעייתי.[/QUOTE]
שלח לי מחר בה"פ את מה שהוא כתב ונראה מה אפשר לעשות.
אני אשלח לך ותעביר לו.אח"כ תשלח לי את מה שהוא תיקן אם יצטרך תיקון.
מבחינה לשונית-אני כבר יעבוד על זה.
אגב אביזי-אנימה שכדאי לך לראות:Brave10.
יאללה טסתי למיטה,ביי!
-
[quote=BravePirate;1291996]אבל אין 9269269168 שהוא יעקוף אותך..
שלח לי מחר בה"פ את מה שהוא כתב ונראה מה אפשר לעשות.
אני אשלח לך ותעביר לו.אח"כ תשלח לי את מה שהוא תיקן אם יצטרך תיקון.
מבחינה לשונית-אני כבר יעבוד על זה.[/quote]
האמן לי שאני יודע מה אני עושה.
אם נגיע למסקנה שבאמת חסר לי הרקע הדרוש להבין את המשחק שלו, אז אני אשלח לך את המושגים שאני צריך, ואת ההקשר שבו הוא משתמש בהם, ואז אתה תסביר לי את מה שאני צריך לדעת כדי שאני אוכל לקרוא את זה ולהבין גם משהו או להבין שמשהו לא מובן כי ככה הוא כתב אותו, ולא כי אני לא מבין את זה כי זה מושג טכני שלא מוכר לי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1291988]ככל הנראה אני אצטרך מישהו שמבין בדיג'ימון כדי שיתרגם לי את המשחק של Diamondes, אבל בינתיים זה לא בטוח וקודם אני אשאל את דעתו על כך.[/QUOTE]
תיעזר בויקי דיג'ימון כדי להבין מושגים שאתה לא יודע מה הם.
-
תקראו את הסיפור שלי!
הגיבן מנוטרדאם-
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?p=1292000#post1292000[/url]
-
-
-
-
תראו!!!
ספאמר-
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=48570[/url]
יונתן-????
-
-
כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
מגיע לו
-
אני יגיב מחר בשירשורים, עכשיו אני רואה סרט אימה D:
לילה טוב לכולם!
-
לא עומר!!!
רק בשלנו
אל תהיה רשע!!!
אמרת!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
-
[QUOTE=Son Gokū;1291978]גם אתה רואה גינטאמה?[/QUOTE]
כן, כל שבוע, מחכה לפרק חדש כרגע (מחר..) [=
-
-
-
כנראה שזאת פעם אחרונה שאני מדבר בפורום לפני שאני יוצא לפולין. בי, אני אתגעגע אליכם ולמחשב.
-
-
-
[QUOTE=YoRt3m;1292052]אני קצת פה[/QUOTE]
מגניב
מה קורה?
עריכה:
לאן נעלמו כל ההודעות שלי? O_ם
-
-
הידן המסכן.. חבל, אהבתי אותו.. לא בגלל העובדה שיש לנו שם דומה..
אני כבר בפרק 90!! אני גאה בעצמי! D:
וזה שמעליי, אין לך הודעות כי כמה נושאים נמחקו אז זה הוריד לך ממספר ההודעות..
-
[quote=Uzumaki Naruto;1292055]הידן המסכן.. חבל, אהבתי אותו.. לא בגלל העובדה שיש לנו שם דומה..
אני כבר בפרק 90!! אני גאה בעצמי! D:
וזה שמעליי, אין לך הודעות כי כמה נושאים נמחקו אז זה הוריד לך ממספר ההודעות..[/quote]
אה כן... הידאן הוא האקטסוקי האהוב עליי אחרי טובי (טובי בלבד. הזהות האמיתית שלו לא שווה כלום.)
טקסים דתיים של מזוכיזם שהורגים אנשים אחרים... מי צריך יותר מזה?
-
[QUOTE=LordAbizi;1292057]אה כן... הידאן הוא האקטסוקי האהוב עליי אחרי טובי (טובי בלבד. הזהות האמיתית שלו לא שווה כלום.)
טקסים דתיים של מזוכיזם שהורגים אנשים אחרים... מי צריך יותר מזה?[/QUOTE]
הוא גם סאדיסט... טובי אני יודע מי זה ואני יודע שחושבים שהוא אוצ'יאה מאדארה או מי שזה לא יהיה אבל בכללי אין לי מושג על האופי שלו או על היכולות שלו...
-
[quote=Uzumaki Naruto;1292059]הוא גם סאדיסט... טובי אני יודע מי זה ואני יודע שחושבים שהוא אוצ'יאה מאדארה או מי שזה לא יהיה אבל בכללי אין לי מושג על האופי שלו או על היכולות שלו...[/quote]
בתור טובי יש לו את היכולת הכי טובה בעולם: Whack the mole technique.
עוד תגיע לזה.... בערך בפרק 160 משהו ונראה לי... (שכן נראה לי שזה סמוך לקרב של סאסקה ואיטאצ'י)
-
[QUOTE=BravePirate;1291989]או!או!או!אני!אני!אני!פליז תבחר אותי!פליז!
נראלך שהם יבואו אחרי מה שיו עשה להם בפרק 54?זאת הסיבה שגאוסמון,גולמון וג'יג'ימון לא מופיעים...[/QUOTE]
[QUOTE=Son Gokū;1291999]תיעזר בויקי דיג'ימון כדי להבין מושגים שאתה לא יודע מה הם.[/QUOTE]
תשלח כבר לעמית וליאור יש אפילו עמוד שלם של מושגים והחצים כחול=שינוי מצב ירוק=התפפתחות ירוק פעמיים=סופר התפתחות אדום=כמו ירוק אבל הפוך
-
חזרתי, עכשיו אני מגיב סבבה, טל? ><"
-
[quote=LordAbizi;1292060]בתור טובי יש לו את היכולת הכי טובה בעולם: Whack the mole technique.
עוד תגיע לזה.... בערך בפרק 160 משהו ונראה לי... (שכן נראה לי שזה סמוך לקרב של סאסקה ואיטאצ'י)[/quote]
מצאתי סרטון ביטיוב שמדגים את זה: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=vv8I11kdDzo[/URL]
[quote=Diamondes;1292063]תשלח כבר לעמית וליאור יש אפילו עמוד שלם של מושגים והחצים כחול=שינוי מצב ירוק=התפפתחות ירוק פעמיים=סופר התפתחות אדום=כמו ירוק אבל הפוך[/quote]
אני אשלח מתישהו, קודם התכוונתי בכלל לברר את זה איתך. אבל עכשיו אני רואה ששלחת לי ככל הנראה משהו בה"פ אז בוא נמשיך את הדיון הזה שם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1292066]מצאתי סרטון ביטיוב שמדגים את זה: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=vv8I11kdDzo[/URL]
אני אשלח מתישהו, קודם התכוונתי בכלל לברר את זה איתך. אבל עכשיו אני רואה ששלחת לי ככל הנראה משהו בה"פ אז בוא נמשיך את הדיון הזה שם.[/QUOTE]
ועם קווארצמון יש כמה אבל האחרים בהמשך