אביזי,זוכר שאמרתי לך שהמ''ת של ליאון לא יחזיק מעמד עד תחילת החודש הבא,צדקתי Xd
Printable View
אביזי,זוכר שאמרתי לך שהמ''ת של ליאון לא יחזיק מעמד עד תחילת החודש הבא,צדקתי Xd
[QUOTE=Lambo;1329721]הם ממש החלטיים..[/QUOTE]
אני לא משתתף במ״תים האחרים רק בזה של פוקימון...
[quote=עולה אושאוט;1329723]אני לא משתתף במ״תים האחרים רק בזה של פוקימון...[/quote]
עדיין..
[QUOTE=Lambo;1329721]הם ממש החלטיים..[/QUOTE]
אתה קולט שהוא חשב שסאקורה היא מאוואטר פעם?
[QUOTE=Tobi...;1329725]אתה קולט שהוא חשב שסאקורה היא מאוואטר פעם?[/QUOTE]
אני לא מבין בשיט באנימות האלה ואני גם לא רוצה להבין!!!!!!!!!!! ושלחתי לך רקע מחודש
[quote=Tobi...;1329725]אתה קולט שהוא חשב שסאקורה היא מאוואטר פעם?[/quote]
ואתה חשבת שאווטר זה אנימה...
אני לא סובל נארוטו/ אוואטר...
[QUOTE=Tron;1329727]ואתה חשבת שאווטר זה אנימה...[/QUOTE]
אני רק מתבלבל
הבנתי,זה בסדר שאתה מתבלבל שאווטר אנימה,אבל זה לא בסדר שהוא חשב שסאקורה היא מנארוטו
[QUOTE=Tron;1329730]הבנתי,זה בסדר שאתה מתבלבל שאווטר אנימה,אבל זה לא בסדר שהוא חשב שסאקורה היא מנארוטו[/QUOTE]
מוזר למה כולם יורדים על אייל?
[QUOTE=Tron;1329730]הבנתי,זה בסדר שאתה מתבלבל שאווטר אנימה,אבל זה לא בסדר שהוא חשב שסאקורה היא מנארוטו[/QUOTE]
לא זה לא בסדר,אבל אצלו זה יותר מצחיק ואני לא חושב שזה פוגע בו
[QUOTE=Tobi...;1329732]לא זה לא בסדר,אבל אצלו זה יותר מצחיק ואני לא חושב שזה פוגע בו[/QUOTE]
לא זה לא פוגע אני בעצמי קלטתי שזה היה דבר דפוק...
[right]מה זה משנה פוגע לא פוגע,אתה אומר שאתה טועה זה בסדר אבל שמישהו אחר טועה זה מצחיק
עומר,נארוטו זה לא דפוק,אווטר זה דפוק+ [/right]
[QUOTE=Tron;1329735][right]מה זה משנה פוגע לא פוגע,אתה אומר שאתה טועה זה בסדר אבל שמישהו אחר טועה זה מצחיק
עומר,נארוטו זה לא דפוק,אווטר זה דפוק+ [/right][/QUOTE]
נארוטו זה גם דפוק אבל אוואטר יותר
[SIZE="6"]מי הולך לים ? :sunglasses:[/SIZE]
[QUOTE=עולה אושאוט;1329736]נארוטו זה גם דפוק אבל אוואטר יותר
[SIZE="6"]מי הולך לים ? :sunglasses:[/SIZE][/QUOTE]
[QUOTE=Tron;1329735][right]מה זה משנה פוגע לא פוגע,אתה אומר שאתה טועה זה בסדר אבל שמישהו אחר טועה זה מצחיק
עומר,נארוטו זה לא דפוק,אווטר זה דפוק+ [/right][/QUOTE]
האמת: כל אנימה מפגרת בעצם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(מצטער,אבל צריך להבהיר)
[QUOTE=Tobi...;1329737]האמת: כל אנימה מפגרת בעצם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(מצטער,אבל צריך להבהיר)[/QUOTE]
1) אתה אומר שכל האנימות מפגרות ואתה מכין על רוב האנימות מ״תים
2) אתה אוהב נארוטו ונארוטו זה אנימה
[quote=Tobi...;1329737]האמת: כל אנימה מפגרת בעצם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(מצטער,אבל צריך להבהיר)[/quote]
חבר'ה!הוא מחשיב גם את וואן פיס,כולם עליו! XD
[QUOTE=Tron;1329740]חבר'ה!הוא מחשיב גם את וואן פיס,כולם עליו! XD[/QUOTE]
כנראה .... לא ידעתי שאתה אוהב בכלל וואן פיס חשבתי רק נארוטו.
ליאון,רק שתדע עכשיו הוכחת שאתה לא רואה שום אנימה בעולם Xd
כי רק מי שלא רואה אנימות אין לו שום בעיה להגיד שכל אנימה היא מפגרת Xd
עומר,האמת,אני לא ממש אוהב וואן פיס,ואני אוהב הרבה מאוד אנימות,לא רק נארוטו,אמרתי וואן פיס בגלל שהרבה מאוד מהפורום [B]סוגדים לוואן פיס [/B]
[QUOTE=Tron;1329743]ליאון,רק שתדע עכשיו הוכחת שאתה לא רואה שום אנימה בעולם Xd
כי רק מי שלא רואה אנימות אין לו שום בעיה להגיד שכל אנימה היא מפגרת Xd
עומר,האמת,אני לא ממש אוהב וואן פיס,ואני אוהב הרבה מאוד אנימות,לא רק נארוטו,אמרתי וואן פיס בגלל שהרבה מאוד מהפורום [B]סוגדים לוואן פיס [/B][/QUOTE]
צודק וואן פיס זה נחמד...
[quote=עולה אושאוט;1329738]1) אתה אומר שכל האנימות מפגרות ואתה מכין על רוב האנימות מ״תים
2) אתה אוהב נארוטו ונארוטו זה אנימה[/quote]
כן,אנימות מפגרות משורשן. תחשוב על זה:פוקימון-יצורים מוזרים יחד עם בני אדם. עם יצא לך דיאוקסיס מה תעשה?, תרקוד ותשיר ואז תגרד באף כשדיאוקסיס בורח.
נארוטו-נינג'ות שמזמנות מפלצות מוזרות ויכולים לזמן חיים ולהשתמש באנרגיה כאילו זה קסם.
דת' נוט-מחברת שהורגת אנשים.
יוגי הו-עם קלף הזה של בלייד בוסטר אני..... הולך לשירותים.
דיג'ימון-אותו דבר כמו פוקימון רק שכאן אם יצא לך סייבר ליאומון ויבלע אותך,מה תעשה?, אתה תתחל לדבר עם אגומון על חברות ונאמנות וזה ואז תרביץ לסייבר ליאומון. יודעים מה,זה דווקא קול אבל...
וכו'
תאמרו סדרות ואומר מה מפגר בהן!
עומר,אני רואה אנימות
[QUOTE=Tobi...;1329745]כן,אנימות מפגרות משורשן. תחשוב על זה:פוקימון-יצורים מוזרים יחד עם בני אדם. עם יצא לך דיאוקסיס מה תעשה?, תרקוד ותשיר ואז תגרד באף כשדיאוקסיס בורח.
נארוטו-נינג'ות שמזמנות מפלצות מוזרות ויכולים לזמן חיים ולהשתמש באנרגיה כאילו זה קסם.
דיג'ימון-אותו דבר כמו פוקימון רק שכאן אם יצא לך סייבר ליאומון ויבלע אותך,מה תעשה?, אתה תתחל לדבר עם אגומון על חברות ונאמנות וזה ואז תרביץ לסייבר ליאומון. יודעים מה,זה דווקא קול אבל...
וכו'
עומר,אני רואה אנימות[/QUOTE]
זה הפורמט של אנימות אייל ... משהו דימיוני שבחיים לא יקרה ( אני לא רומז שזה מטומטם פשוט זה הרעיון של אנימות... ) .
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1329747]לא כל האנימות דפוקות...=\
אני אוהב את נארוטו ובליץ' ולדעתי הן אנימות מדהימות![/QUOTE]
התכוונתי:מרעיונות דפוקים היפנים עושים סדרות מופת,אבל לא נתתתם לי לומר את זה
זה נהפך יותר לפורום אנימה מפורום כלליxd
[quote=עולה אושאוט;1329749]זה הפורמט של אנימות אייל ... משהו דימיוני שבחיים לא יקרה ( אני לא רומז שזה מטומטם פשוט זה הרעיון של אנימות... ) .[/quote]
אבל הרעיון מטומטם תמיד ואז הופך לאנימה טובה
אתה אומר שכל האנימות מפגרות ואז אתה אומר שהרעיונות שלהם מפגרים,בנאדם אתה ממש לא החלטי
[QUOTE=Tobi...;1329752]אבל הרעיון מטומטם תמיד ואז הופך לאנימה טובה[/QUOTE]
אתה יכול אולי לעזור במפת המחוז של המשחק? ותשלח כבר טופס בפרויקט!!!!!!!!!!!!!!!!
[quote=עולה אושאוט;1329754]אתה יכול אולי לעזור במפת המחוז של המשחק? ותשלח כבר טופס בפרויקט!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
אני ארשם כשירשמו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני לא יכול לעזור
[QUOTE=Tobi...;1329755]אני ארשם כשירשמו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני לא יכול לעזור[/QUOTE]
1) אם אתה נרשם אז ככה יהיו עוד כי יראו שמגיבים
) למה אתה לא יכול?
[quote=עולה אושאוט;1329731]מוזר למה כולם יורדים על אייל?[/quote]
כי הוא דורש את זה.
[quote]כן,אנימות מפגרות משורשן. תחשוב על זה:פוקימון-יצורים מוזרים יחד עם בני אדם. עם יצא לך דיאוקסיס מה תעשה?, תרקוד ותשיר ואז תגרד באף כשדיאוקסיס בורח.
וכו'
עומר,אני רואה אנימות[/quote]
בהודעה הזאת אמרת-אתה לא רואה נארוטו.
אז בבקשה ממך-תעיף את טובי מהסמל שלך ומהכינוי שלך ותעיף את האקטסוקי מהחתימה שלך.
[QUOTE=Lambo;1329757]כי הוא דורש את זה.
אז בבקשה ממך-תעיף את טובי מהסמל שלך ומהכינוי שלך ותעיף את האקטסוקי מהחתימה שלך.[/QUOTE]
הוא יכול לשנות כינוי עוד חודש וחצי אז יש לך חודש וחצי לרדת עליו.
[QUOTE=Lambo;1329757]כי הוא דורש את זה.
אז בבקשה ממך-תעיף את טובי מהסמל שלך ומהכינוי שלך ותעיף את האקטסוקי מהחתימה שלך.[/QUOTE]
סליחה שלא מצאתי משהו מפגר בנארוטו אז המצאתי פיגור בנארוטו!!
[QUOTE=Tobi...;1329745]כן,אנימות מפגרות משורשן. תחשוב על זה:פוקימון-יצורים מוזרים יחד עם בני אדם. עם יצא לך דיאוקסיס מה תעשה?, תרקוד ותשיר ואז תגרד באף כשדיאוקסיס בורח.
וכו'
עומר,אני רואה אנימות[/QUOTE]
מה מפגר בגיטאמה?
[QUOTE=Tobi...;1329755]אני ארשם כשירשמו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני לא יכול לעזור[/QUOTE]
די לעבור על החוקים,אפילו לא מטפלים בזה
וזה אחת הסיבות למה אני לא נרשם למת"ים שלך,בגלל האנשים ה"מדהימים" שנרשמים אליהם:
(ציטוט)
[QUOTE]היי,היי,היי,אחי!מה קרה?!חסרים לך פוקימונים או ניסיון שאתה אשכרה מקנא בי?אולהלה,יש לי אינפרייניפ וסרפריור...מקנא?אל תדאג לא באתי לתפוס את המקום כווינר של המשחק או משהו כזה...בחירה שלך להיות פחדן ולפרוש...למה מה קרה?אתה תשחק את המשחק שלך בשקט ואני אשחק ת'משחק שלי בשקט.ואם אתה בעל ניסיון שכמוך או לפחות טוען שאתה כזה,רוצה לפרוש כנראה שאני באמת מקצוען אם גרמתי למישהו להתרגש ממשחק של יומיים.אז יודע מה?תודה.תודה שהוכחת לי סופית שמישהו אשכרה מפחד שמישהו בשלב מתקדם ממנו.תודה שהוכחת לי שאני שווה משהו בפורום הזה.אז אתה פרשת.אתה יכול ללכת ולפתח דמות מדהימה אבל אני אמשיך לשחק ואתה יודע מה?אולי אני גם אצליח לסיים?אז מה קרה,יש מכונת התפתחות....כן סוף סוף מישהו בא עם גימיק חבל על הזמן.אז אתה יודע מה?אתה יכול ללכת,המשחק הזה יצליח להתקדם גם בלי הדמות ה"מדהימה" שלך...[/QUOTE]
[QUOTE=monster;1329760]מה מפגר בגיטאמה?[/QUOTE]
טוב,אני לא מכיר גינטאמה,רק אנימות שאני מכיר
מה מפגר בסול איטר?
מה מפגר באסוויץ?
מה מפגר באינוישאה?
מה מפגר באו נו אקסוריסט?
מה מפגר באנג'ל ביטס?
הלכתי לחפש סרבר מיינקראפט
ביי יונתן,תהנה
[QUOTE=Tobi...;1329762]טוב,אני לא מכיר גינטאמה,[B]רק אנימות שאני מכיר[/B][/QUOTE]
[QUOTE=Tron;1329763]מה מפגר בסול איטר?
מה מפגר באסוויץ?
מה מפגר באינוישאה?
מה מפגר באו נו אקסוריסט?
מה מפגר באנג'ל ביטס?[/QUOTE]
תסתכל בציטוט למעלה
אהה אז אתה לא יכול להגיד על אף אנימה שהיא מפגרת