משעמם לי נגמרה לי הסוללה בדי אסxd
אני מפחדת שלפוינטה יעבור הפוקוירוס לפני שאסיים לאמן כי אני רוצה להתחיל רק עם המאצ'ו ברייסלט:(
Printable View
משעמם לי נגמרה לי הסוללה בדי אסxd
אני מפחדת שלפוינטה יעבור הפוקוירוס לפני שאסיים לאמן כי אני רוצה להתחיל רק עם המאצ'ו ברייסלט:(
סיימתי פרק 14!! שם פרק הבא: RETURN [COLOR="Yellow"]WTF היית פאקינג שנתיים בדבר הזה פתאום אתה חוזר לשם מה אתה שפוי? טוב נראה מחרתיים למה.. אגב למה בית חולים כזה נטוש? בעד שיודעים שאנשים החלו לחזור מהמשחק רשת הזה.. [/COLOR]
לא צריך ספוילר: תכלס הGM הזה מפגר מה היה רע אם אנשים היו יכולים להתנתק? הוא פשוט יכל למחוק להם את השחקן אם הם מתו ושהם לא יוכלו לשחק שוב לעולם אבל כל הקטע של המוות מיותר.. בכל מקרה היו מספיק אנשים מושפעים שהיו משחקים בזה ברוב היום.. ([COLOR="Yellow"]טוב אולי היה לוקח 10 שנים לגמור את המשחק.. אבל עדיין[/COLOR])
[QUOTE=Ilan;1404199]סיימתי פרק 14!! שם פרק הבא: RETURN [COLOR="Yellow"]WTF היית פאקינג שנתיים בדבר הזה פתאום אתה חוזר לשם מה אתה שפוי? טוב נראה מחרתיים למה.. אגב למה בית חולים כזה נטוש? בעד שיודעים שאנשים החלו לחזור מהמשחק רשת הזה.. [/COLOR][/QUOTE]
אני אישית לא חושב כי הם בטח מתים..
[QUOTE=Shanks;1404201]אני אישית לא חושב כי הם בטח מתים..[/QUOTE]
איך מתים? אם לא שמת לב בסוף הפרק קיריטו חי ואזונה גם כנראה..[COLOR="Yellow"] במשחק הם כן מתים[/COLOR] אני לא רואה איך הסדרה תמשיך אם לא יעשו לזה ריבוט...
היו הרבה דמויות בפתיח שפשוט לא הופיעו יותר מפרק אחד XD יאללה פיירי טייל ואז ביזלבוב (למרות ש.. ביזלבוב התדרדר עם המיני ארקים שלו עכשיו אהבתי יותר את הארקים הגדולים)
[QUOTE=Ilan;1404202]איך מתים? אם לא שמת לב בסוף הפרק קיריטו חי ואזונה גם כנראה..[COLOR="Yellow"] במשחק הם כן מתים[/COLOR] אני לא רואה איך הסדרה תמשיך אם לא יעשו לזה ריבוט...
היו הרבה דמויות בפתיח שפשוט לא הופיעו יותר מפרק אחד XD יאללה פיירי טייל ואז ביזלבוב (למרות ש.. ביזלבוב התדרדר עם המיני ארקים שלו עכשיו אהבתי יותר את הארקים הגדולים)[/QUOTE]
אני לא רואה אבל SAO, אני רק ראיתי 4 פרקים ראשונים...
יאללה הולך לישון.
מחר חרישה לספרות כי יש לי יום ראשון מבחן :-(
[QUOTE=Shanks;1404204]אני לא רואה אבל SAO, אני רק ראיתי 4 פרקים ראשונים...
יאללה הולך לישון.
מחר חרישה לספרות כי יש לי יום ראשון מבחן :-([/QUOTE]
אני אומר לך שצפיתי בפרק 14 לא רציתי לספיילר לך..
[SPOILER][IMGhttp://i31.mangareader.net/beelzebub/148/beelzebub-3150829.jpg[/IMG][/SPOILER]
פאנל אחרון XD
כדאי לי עד שאני יוכל לשחק בלבן 2 (יש לי בעיה קטנה איתם) לשחק בלבן?
משעמם
מי פה
[QUOTE=nymph;1404206]כדאי לי עד שאני יוכל לשחק בלבן 2 (יש לי בעיה קטנה איתם) לשחק בלבן?[/QUOTE]
...את אמורה קודם לעבור את המשחקים הראשונים
גאד מה הקטע בלשחק בסיקוול למשחק בלי לשחק במקור
אני ):
כתבתי הכול בלי להסתכל D:
גם אני ינסה יאי נצלחתי?
עריכה:אוף פיספסתי נ' במקום ה
[QUOTE=nymph;1404210]גם אני ינסה יאי נצלחתי?
עריכה:אוף פיספסתי נ' במקום ה[/QUOTE]
XD
כשכתבתי את השורה השנייה כמעט התבלבלתי ונשברתי XD
יטךנ יןג ]יפ
טחף ידחן?
זה מה שיצא לי שניסיתי לכתוב^^
יאלה אז עוד פעם?
[QUOTE=nymph;1404215]יטךנ יןג ]יפ
טחף ידחן?
זה מה שיצא לי שניסיתי לכתוב^^
יאלה אז עוד פעם?[/QUOTE]
בכיף
ניצחתי P:
וואי אמן ולא היו חוקים בשום \פורום על לרדת על נובים יש אנשים שפשוט דורשים את זה.. פשוט לא בודקים ישר "אני לא יכול" "זה בלתי אפשרי" "אפשר עזרה?????!?!~~?!?!?!?#??#$@!%^" "שישייה" שפאקינג יבדקו בלינקיות ושינסו בעצמם פאק כמה טיפש אפשר להיות!
משו עקץ אותי וזה כאב
-_-
so....חברה שלי התחילה לדחק בסימס 3 ו...*עזבו סיפור ארוך*
*משתעממת וכותבת דברים מפגרים*
טל שימי משחה או משהו..
הלוואי והייתה לי את היכולת לתת באן לכל נוב והסיבה היא נוביות יתר די כמה אפשר באמת..
"תשתמש בכרום" (ליאור משתמש בכרום Facepalm) רציני צריך לתת באנים על טימטום! ולא רק פה.. בכל פורום מי ש"חדש" לא לרחם לתת באן הוא נוב מדי.
זה יעבור עד החתונה:)
הקטע הוא שזה 1000000% לא היה יתוש אז אני מפחדת לדעת מה מסתובב פהxd
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=73sEhSvlrfM&feature=related[/YOUTUBE]
I cri evritym )':
אש הנוב עוזב את הפוקימון חזק היחיד בשישייה שלו*
[QUOTE=Flupy;1404225][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=73sEhSvlrfM&feature=related[/YOUTUBE]
I cri evritym )':[/QUOTE]
אני התרגשתי מגוהאן בצד ):
הלפ מי
מנגה מלחיצה:(
[QUOTE=Flupy;1404225][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=73sEhSvlrfM&feature=related[/YOUTUBE]
I cri evritym )':[/QUOTE]
ג'וטו ):
טוטודייל ):
השיא של אש היה כשבאמת הייתה לו סיבה להיות נוב- העונה הראשונה עכשיו זה כבר ביזיון פעם היה מותר לו.
[QUOTE=Ilan;1404257]השיא של אש היה כשבאמת הייתה לו סיבה להיות נוב- העונה הראשונה עכשיו זה כבר ביזיון פעם היה מותר לו.[/QUOTE]
הוא לא אימן את טוטודייל!!!!!!!!!!!!!
בג'וטו הוא גם עשה מלא שטויות אבל נסלח לו בהואן כבר זה בלתי ניסלח ברגע שהחלישו את פיקאצ'ו בהואן זהו..
פיקאצ'ו נחלש כל עונה זה מפגר
[QUOTE=Ilan;1404262]בג'וטו הוא גם עשה מלא שטויות אבל נסלח לו בהואן כבר זה בלתי ניסלח ברגע שהחלישו את פיקאצ'ו בהואן זהו..[/QUOTE]
אבל בג'וטו לפחות היה היגיון לקרבות מכון הקשים כאילו נגד פאלקנר היה לו פיגיוט ~
הקטע זה שאני לא זוכר לגבי ג'וטו..
תכלס הדבר הכי מפגר ואבסורד ודפוק בסדרה הזאת זה שלא מחליפים את אש קהל היעד ילדים- אין להם מושג מה הקטע של פיקאצ'ו אז.. למה הוא בסדרה בכלל? כנ"ל צוות רוקט מה הקטע אם הילדים הקטנים לא יודעים את ההתחלה הכל נהרס וקהל היעד מוזר.. מצד אחד הם עושים סדרה ארוכה מצד שני אף אחד לא הספיק לעקוב מההתחלה ועדיין להיות בקהל היעד זה לא כמו אנלס שונאן שעוד מילא מיועד לכל הגילאים..
אם האנימה הייתה יותר צמודה למשחקים, הראשי אשכרה היה מבין מה הוא עושה והיו משתמשים באנימציות מגניבות כמו בטריילרים לשחור ולבן האלה, זה היה הרבה הרבה יותר מוצלח ):
מה שאש עשה לצ'אריזארד זה כמו שמישהו יעשה ריפונד לזיירה ווקונג ומיס פורצ'ן
[QUOTE=Tasha Godspell;1404271]אם האנימה הייתה יותר צמודה למשחקים, הראשי אשכרה היה מבין מה הוא עושה והיו משתמשים באנימציות מגניבות כמו בטריילרים לשחור ולבן האלה, זה היה הרבה הרבה יותר מוצלח ):[/QUOTE]
הטריילר הזה היה פשוט הפוטנציאל של פוקימון שלא ממומש בשיט עם הרמה של האנימה.
כל האסטרטגייה של אש זה "תתחמק ותעשה משהו" גאוני..
נעול