-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 13 2009, 06:49 PM
[b] טרי וצ'ופי:איווי נופל מראשו של טרי על הרצפה כשטרי מתחיל לרוץ וצ'ופי משתמש במתקפת מהירות,לפתע הזוהר של מתקפת המהירות הופך זוהר יותר וגדול יותר בצורה משמעותית,שניכם פוגעים ביחד צ'ופי נופל מכח גופו של גראבלר,הזוהר לא נפסק למרות סיומה של מתקפת המהירות,טרי פוגע בו וגורם לו להתנדנד במקום,הבוא מוטח אחורה אל עוד מצליח לעמוד הזוהר נפסק וממאחורי טרי מגיעים עליי טער במחסלים את גראבלר,שלושתיכם מסתכלים בהפתעה אחורה ורואים במקום איווי ליפאון[[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa470.png[/img]] עומד שם [/b][/quote]
באסה שאיווי התפתח דווקא לזה..
--
"כל הכבוד!" אני אומר ומרגיש קצת עייף
"אנחנו לוקחים אותנו איתנו"
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 13 2009, 06:46 PM
[b] גיל:אתה מסתכל מהחלון אל העיר,אבל אתה לא רואה את העיר המוכרת אתה רואה את כל החנויות שרופות עד אפר,העיר מלאה להבות חיות כשלפתע אתה מבחין בפוקמונים למטה,אלה השבט שלך! נשרפים אחד אחרי השני!
[/b][/quote]
"תרגע" אני אומר לעצמי "זה סיוט, בטח נרדמת כאשר חיכית שפאנפ יתעורר" אני אומר לעצמי ואשליך את עצמי על קיר על מנת להתעורר.
-
טרי וצ'ופי:אתם מחכים קצת שכולם יתאוששו ואז מתחילים ללכת,נושאים עליכם את גראבלר.
אחרי כמה שעות של הליכה ממושכת אתם מגיעים לתחנת המשטרה ומוסרים לשם את גראבלר,ומקבלים פרס עצום של 4000 פוקמאני!.
כשאתם נכנסים לבניין הצוותים קורא משהו מאוד מוזר,העולם נהפך לשחור ואפל ברגע,ואתם לא מוצאים אף אחד כמעט,אפילו לא אחד את השני,טרי,ליפאון,וקיט נמצאים לבדם בעוד שטרי,נידורן,וטוטודייל נמצאים לבדם.[מעכשיו אתם מגיבים לבד,עד שתתחברו שוב]
רט:אתה מגיע לאגם,אבל לא נראהשיש בתוכו משהו
ספארקי:יש לך מזל שהרקע מצוין,כי אם הוא לא היה לא היה לך סיכוי[התחלה בתגובה הבאה]
מייק:רקע אמור להיות העבר שלך,לא חצי שעה מהחיים.
הדבר היחיד שממש מתאר את החיים שלך עד אז הוא "מייק חי עם הוריו ביער" ואת זה אני מקבל כהרקע,והוא לא מספק.
גיל:אתה דופק את עצמך בקיר,והועלם ממש מתערפל,אבל לפתע הוא חוזר לצורתו המקורית,זה לא סיוט רגיל
-
אתה רשמת ליד הקרע תקרית שקרתה לכם בעברא עם מאמן או פוקימון.
הינה טופס חדש
הפוקימון[הפוקימון שבחרתם מלמעלה]:סינדוקוויל
שם הפוקימון[מכיוון שיש עוד ממינכם תצטרכו לבחור לעצמכם שם]:קיקו
רקע[תקרית שקרתה לכם בעבר עם מאמן\פוקימון אחר]:קיקו והוריו גרים ביער שליד כפר קטן.
קיקו ומשפחתו מיסתדרים עם אנשי הכפר ומספקים להם אש בשעת הצורך לקיקו יש חבר ילד ושמו מייק,
מייק וקיקו תמיד ביחד לרוב הם משחקים תופסת או מחבואים.כשקיקו היה גדול מספיק בשביל להילחם,הוא ומייק התחילו להילחם מול מאמנים שהיו עוברים.כאשר מייק היה צריך לצאת למסע הוא רצה לצת עם קיקו אך הפרופסור של הכפר לא הירשה לו,ובכך קיקו היה צריך להיפרד מהחבר הכי טוב שלו ולהמשיך לחיות בילדיו.
-
הפוקימון: מאדקיפ [[img]http://i28.tinypic.com/and6kl.png[/img]]
שם הפוקימון: מיכאל
רקע: מיכאל היה עוד פוקימון צעיר כאשר באו ציידי פוקימונים ותקפו את ההורים שלו רק כדי לתפוס אותו ואת אחיו! מיכאל לא הבין מה קורה, כל האחים שלו כבר ניתפסו והוא רואה את הציידים באים לעברו אם פוקדור! פיתאום הגיע פוקימון שניראה כמו שקנאי [[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa279.png[/img]] מהשמים, לקח אותו בפה שלו ולקח אותו רחוק מהאזור! המאדקים הקטן כבר ידע לדבר ולהבין אז הפוקימון אמר לו ששמו הוא פליפר והסביר שהציידים רצו לתפוס אותו ואת משפחתו אותו כדי להביא אותו למאמנים מתחילים! מאז המאדקיפ הצעיר שנא בני-אדם... פליפר החליט לקרוא למאדקיפ הקטן מיכאל!
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 18 2009, 02:14 PM
[b] גיל:אתה דופק את עצמך בקיר,והועלם ממש מתערפל,אבל לפתע הוא חוזר לצורתו המקורית,זה לא סיוט רגיל [/b][/quote]
"שמעתי על זה, אבל זה לא יכול להיות." אני אחשוב בקול "אלא אם כן" אני אומר בתהייה "האם אתה האחראי לזה דארקאי?" אני אצעק אל האוויר, זה מוכרח להיות הוא. אף אחד אחר לא להשפיע כל כך עמוק על התודעה שלי.
-
אני פורש מהמשחק.
למה?
רמת הפעילות נמוכה, אף על פי ששלוש פעמים הזכרתי לך שלא הגבת לי לא נתת לי המשך, ההמשכים האחרונים תוקעים אותי בלי שום פעולה לבצע.
אולי הרעיון טוב, אבל אני לא נהנה מהמהשחק, ואני חושב שעדיף לי להתקדם במקומות אחרים
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 18 2009, 01:14 PM
[b] טרי וצ'ופי:אתם מחכים קצת שכולם יתאוששו ואז מתחילים ללכת,נושאים עליכם את גראבלר.
אחרי כמה שעות של הליכה ממושכת אתם מגיעים לתחנת המשטרה ומוסרים לשם את גראבלר,ומקבלים פרס עצום של 4000 פוקמאני!.
כשאתם נכנסים לבניין הצוותים קורא משהו מאוד מוזר,העולם נהפך לשחור ואפל ברגע,ואתם לא מוצאים אף אחד כמעט,אפילו לא אחד את השני,טרי,ליפאון,וקיט נמצאים לבדם בעוד שטרי,נידורן,וטוטודייל נמצאים לבדם.[מעכשיו אתם מגיבים לבד,עד שתתחברו שוב]
[/b][/quote]
"טרי, טוטודייל, נידורן, אתם פה?" אני צועק ומנסה לתהקדם קצת קדימה.
"קיט... אתה כאן? מישהו?" אני צועק בפחד וממשיך ללכת עוד טיפה.
-
טופס הרשמה:
הפוקימון[הפוקימון שבחרתם מלמעלה]: צ'ארמנדר
שם הפוקימון[מכיוון שיש עוד ממינכם תצטרכו לבחור לעצמכם שם]: פיירו (Fyro)
רקע[תקרית שקרתה לכם בעבר עם מאמן\פוקימון אחר]:
נולדתי למשפחה של צ'אריזארדים, כבן יחיד. אימי מתה עוד שכשהייתי תינוק בן כמה ימים, ומאז הייתי רק עם אבי, ששמר עלי וטיפל בי.
אבי היה לוחם גדול וחזק, הוא כל הזמן הסתבך בקטטות ומריבות עם פוקימונים אחרים. למרות כל זה, תמיד רציתי להיות כמוהו.
יום אחד, נקלעתי לקטטה עם טוטודייל אחד, וגרמתי לו להיפצע, לא קשות, אבל הוא נפצע במידה כלשהי.
אביו של אותו טוטודייל, פרליגייטור לא ראה זאת בעין יפה. ורצה ללמד אותי לקח. אבי לא הסכים שמישהו יגע בי, ועמד מולו, ואחרי קרב קשה, הוא ניצח והביס אותו. הפריליגייטור בוייש כל כך, שברח מהמקום.
אחרי כמה ימים, הפריליגייטור חזר, עצבני מתמיד, עם עוד 4 פריליגייטורים, והם תקפו את אבי, ואבי נהרג, מול עיני.
הם רצו גם לפגוע בי, אבל אני הצלחתי בסופו של דבר לברוח, ונשבעתי, שאני אתחזק, ואהיה כמה שיותר חזק, שאהיה כמו שאבי היה, כדי לנקום את מותו של אבי, ושלא יקרה עוד משהו למישהו שיקר לי.
-
קיקו:אסור לך שיהיה לך שום קשר עם בן אדם O:
מיכאל:אשמח אם תשנה לשם שקצת יותר דומה לשם של פוקימון...
פיירו:רקע נחמד,רשום,התחלה בפרק הבא.
נורג:שיהיה לך בכיף,אבל אתה לא חוזר וזה סופי.
טרי:אולי לא ניסחתי את זה טוב,אבל טוטודייל ונידורן איתך
------------------------
נידורן מסתכלת מסביב בפחד וטוטודייל משתטח על הרצפה,כנראה שזה מה שהוא לעשות כשיש חושך בכלא.
אין זכר לאחרים,אין זכר לאף אחד חוץ מכם
---------------------------------
"מאיפה ידוע לך שמי?" אתה שומע קול מוזר ואתה רואה את דארקאיי יורד לקראתך,הוא נראה בדיוק כמו שסיפרו לך[[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa491.png[/img]]
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 18 2009, 02:42 PM
[b]
טרי:אולי לא ניסחתי את זה טוב,אבל טוטודייל ונידורן איתך
------------------------
נידורן מסתכלת מסביב בפחד וטוטודייל משתטח על הרצפה,כנראה שזה מה שהוא לעשות כשיש חושך בכלא.
אין זכר לאחרים,אין זכר לאף אחד חוץ מכם
[/b][/quote]
לא ניסחת טוב X:
"טוב... אין ממש מה לעשות, אולי כדאי שנדבר קצת... אולי על הקרב שהיה עם גראבלר?" אני שואל את נידורן ואת טוטודייל.
"למרות שציפיתי ליותר, לא הייתם יכולים לעשות משהו נגדו, הוא די חזק. בפעם הבאה ניקח משימה קלה בשביל שתתאמנו ותתחזקו, מה אתם אומרים?" אני שואל את טוטודייל ונידורן.
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 18 2009, 03:42 PM
[b] גיל:וואו,ניחוש מוצלח O:
---------------------------------
"מאיפה ידוע לך שמי?" אתה שומע קול מוזר ואתה רואה את דארקאיי יורד לקראתך,הוא נראה בדיוק כמו שסיפרו לך[[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa491.png[/img]] [/b][/quote]
יש לי ניחושים מוצלחים =0
------------------------------
"האמן לי, בין אם זה טוב ובין אם לא אתה מפורסם בקרב היצורים החולמים" אני אומר לו ספק בטינה ספק בשמחה. "מדוע אתה כל כך מתפלא?"
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 18 2009, 01:14 PM
[b] טרי וצ'ופי:אתם מחכים קצת שכולם יתאוששו ואז מתחילים ללכת,נושאים עליכם את גראבלר.
כשאתם נכנסים לבניין הצוותים קורא משהו מאוד מוזר,העולם נהפך לשחור ואפל ברגע,ואתם לא מוצאים אף אחד כמעט,אפילו לא אחד את השני,טרי,ליפאון,וקיט נמצאים לבדם בעוד שטרי,נידורן,וטוטודייל נמצאים לבדם.[מעכשיו אתם מגיבים לבד,עד שתתחברו שוב] [/b][/quote]
איפה אני?
-
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 13 2009, 08:26 PM
[b] טוקסי:אתה יורה כעשרה עוקצי רעל שנבלמים על ידי חומה שהסילואים הנותרים יוצרים,אין ניצולים,כל הסילואים מתים
[/b][/quote]
אשתמש בהפצת ריח משופרת ובעוד עוקצי רעל.
-
טרי:אתה מדבר,אבל טוטודייל ונידורן נשארים באותו מצב,העולם כל כך אפל עד שכבר אין לך כוח לדבר,או לזוז
גיל:"טוב אני כן די אגדי..." הוא יגיד ואז יצחקק ברשעות ויתחיל ללכת מהמקום
צ'ופי:אתה לבדך עם קיט וליפאון בבניין הצוותים,העולם חשוך ומלא אפלה,למרות שהיה אחרי צהריים כשנכנסתם
טוקסי:אחד הוולריינים משתמש ברוח קפואה כנגד הריח והשני מקפיא את העוקצים עם קרן קרח וגורם לזה שהם לא יגרמו נזק,מאצ'וק מתקדם אליך במהירות,מוכן עם אגרוף מגה