[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]טריקו לא מצליח הוא חוטף נזק רציני, כעבור כמה דקות טריקו משתחרר מהשיתוק, הוא תוקף בספיגה ושואב אנרגיה מפלאסל שניראה נמרץ במיוחד, פלאסל נפגע.[/i]
Printable View
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]טריקו לא מצליח הוא חוטף נזק רציני, כעבור כמה דקות טריקו משתחרר מהשיתוק, הוא תוקף בספיגה ושואב אנרגיה מפלאסל שניראה נמרץ במיוחד, פלאסל נפגע.[/i]
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 09:11 AM
[b] [i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]טריקו לא מצליח הוא חוטף נזק רציני, כעבור כמה דקות טריקו משתחרר מהשיתוק, הוא תוקף בספיגה ושואב אנרגיה מפלאסל שניראה נמרץ במיוחד, פלאסל נפגע.[/i] [/b][/quote]
"טריקו תתקוף שוב בספיגה ואז בחבטה!"אני אומר לו ומחכה לראות מה יקרה..
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]טריקו תוקף בספיגה שוב פלאסל מנסה לחסום אותו בגל רעם אבל הוא לא מצליח, פלאסל נזק רציני מהספיגה.
טריקו תוקף בחבטה ופלאסל במתקפה מהירה שניהם פוגעים זה בזה ונפגעים באותה המידה, שניהם נופלים על האדמה ולא מצליחים לקום.[/i]
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 01:46 AM
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה רייהורן מנסה לתקוף את הבידו, אבל רוזליה עוצרת אותו היא תוקפת אותו בספיגה ושואבת ממנו את רוב הכוח שלו, רייהורן נופל על האדמה ומתקשה לזוז, הבידו ממשיכות לסחוק אותך הם מכניסות אותך לתוך מערה שניראת חשוכה במיוחד, לפתע הוא זורקות אותך מן מגלשה, אתה מתגלש במהירות, אתה מנסה לעצור את עצמך אבל לא מצליח האדמה הזו שאתה מחליק עליה חלקה מאוד, אתה מתגלש כמה דקות עד שלפתע אתה מגיע לקרקע ישרה, אתה בקושי רואה משהו, אתה אתה עומד במהירות ומנסה ללכת, לפתע אתה רואה אור שמגיע מאזור מסויים.[/i]
[/b][/quote]
אני מחזיר את ריי-אם אני יכול והולך לאור
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 09:17 AM
[i]טריקו תוקף בספיגה שוב פלאסל מנסה לחסום אותו בגל רעם אבל הוא לא מצליח, פלאסל נזק רציני מהספיגה.
טריקו תוקף בחבטה ופלאסל במתקפה מהירה שניהם פוגעים זה בזה ונפגעים באותה המידה, שניהם נופלים על האדמה ולא מצליחים לקום.[/i] [/b][/quote]
עוד פעם? :o
------------------
"טריקו תנסה לשאוב ממנו כוח בספיגה ואז לתקוף בחבטה!"אני צועק לו
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 01:46 AM
[b] [i][I][b]joker[/b][/i]
גסטלי מנסה לתקוף בזדון אבל טורטוויג מקדים אותו הוא תוקף שוב בספיגה ושואב מלא אנרגיה מגסטלי.
גסטלי נחלש מאוד.[/I] [/b][/quote]
"איך אני יוכל לנצח פוקימון שיכול לשאוב אנרגיה?"אני שואל את עצמי
"גסטלי נסה להשתמש בליקוק בכל הכוח ואחרי זה בהיפנוזה!"אני אומר לו בתקווה שאצליח
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה לא יכול אי רייהורן נשאר בחוץ, אתה נכנס אל תוך עומק המערה, לפתע אתה רואה דבר יפיפה.
אגם הנוצץ כמו זהב כאילו כל הסלעים הנמצאים בו הם זהב, אתה מכניס יד אל תוך המים אל תוך האבנים הנוצצות, לפתע אתה מוציא פוקדור סאפרי מהאגם, הוא ניראה חדש, אתה בודק עם יש בו פוקימון ורואה שאין בו, לפתע אתה רואה שלט שהוא חצי שבור ומלא בבוץ, אתה לוקח טיפה מים ומנקה אותו, על השלט כתוב "אגם האוצרות, לא לקחת יותר משני פריטים.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem005.png[/img]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]טריקו מנסה לקום אבל הוא לא מצליח הוא חלש מדי וגם פלאסל מי שיצליח לקום ינצח, לפתע השניים קמים מהאדמה, הם מביטים זה על זה, ואז לפתע טריקו נופל על האדמה ופלאסל נשאר, אתם מפסידים לתאומות.
"טוב לא נוראה, אני חושבת שהעכשיו נעשה קרב אתם נגד השותפים שלכם, אתה בעל הטריקו ואתה בעל הסטנקי תלחמו זה נגד זה ואתן תאומות זו בזו." אומרת סינתייה וזורקת לכל אחד מכם מרפה לפוקימון שלכם.
אתה הולך לזירה אחרת והמאמן בא אחריך הוא מרפה את הסטאנקי שלו ואז מעלה אותו על הזירה.
"קדימה בו נתחיל!" אומר המאמן.
[/i]
[i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי תוקף בליקוק וגורם לטורטוויג לסחרחורת, הוא מנסה לתקוף בהיפנוזה אבל היא לא משפיעה על הטורטוויג כי יש לו סחרחורת והוא לא מרוכז בהיפנוזה.[/i]
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 09:45 AM
[b]
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]טריקו מנסה לקום אבל הוא לא מצליח הוא חלש מדי וגם פלאסל מי שיצליח לקום ינצח, לפתע השניים קמים מהאדמה, הם מביטים זה על זה, ואז לפתע טריקו נופל על האדמה ופלאסל נשאר, אתם מפסידים לתאומות.
"טוב לא נוראה, אני חושבת שהעכשיו נעשה קרב אתם נגד השותפים שלכם, אתה בעל הטריקו ואתה בעל הסטנקי תלחמו זה נגד זה ואתן תאומות זו בזו." אומרת סינתייה וזורקת לכל אחד מכם מרפה לפוקימון שלכם.
אתה הולך לזירה אחרת והמאמן בא אחריך הוא מרפה את הסטאנקי שלו ואז מעלה אותו על הזירה.
"קדימה בו נתחיל!" אומר המאמן.
[/i]
[/b][/quote]
אני משתמש במרפה על טריקו,"טריקו אתה חייב לנצח את הקרב הזה"אני אומר לו,"תרוץ אל סטאנקי ותתקוף במתקפה מהירה אחר כך תקפוץ מאחורי ותתקוף בחבטה!"אני צועק לטריקו.
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]"סטאנקי תקוף במסך עשן כדי לקבל יתרון" אמר המאמן, סטאנקי תקף במסך עשן מה שגרם לטריקו לא לראות, טריקו לא יודע מה לעשות הוא לא מוצא את הסטאנקי.[/i]
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 09:49 AM
[i]"סטאנקי תקוף במסך עשן כדי לקבל יתרון" אמר המאמן, סטאנקי תקף במסך עשן מה שגרם לטריקו לא לראות, טריקו לא יודע מה לעשות הוא לא מוצא את הסטאנקי.[/i] [/b][/quote]
"טריקו תתחיל לרוץ ולתקוף במתקפה מהירה את כל האיזור עד שתגיע לסטאנקי שלו,אחרי זה תתקוף בספיגה!"אני צועק לו.
[b] [i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה לא יכול אי רייהורן נשאר בחוץ, אתה נכנס אל תוך עומק המערה, לפתע אתה רואה דבר יפיפה.
אגם הנוצץ כמו זהב כאילו כל הסלעים הנמצאים בו הם זהב, אתה מכניס יד אל תוך המים אל תוך האבנים הנוצצות, לפתע אתה מוציא פוקדור סאפרי מהאגם, הוא ניראה חדש, אתה בודק עם יש בו פוקימון ורואה שאין בו, לפתע אתה רואה שלט שהוא חצי שבור ומלא בבוץ, אתה לוקח טיפה מים ומנקה אותו, על השלט כתוב "אגם האוצרות, לא לקחת יותר משני פריטים.[/i]
[img]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem005.png[/img]
[/b][/quote]
אני מכניס תיד ולוקח עוד פריט
[i][b]HoundooM[/b][/i]
[i]טריקו נכנס אל העשן הוא תוקף במתקפה מהירה לכל הכיוונים אבל הוא לא מצליח לפגוע בסטאנקי הוא לא מוצא אותו, לפתע סטאנקי מפתיע את טריקו מאחד הכיוונים ותוקף אותו בחבטת זעם שפוגעת בטריקו, טריקו נופל על הריצפה.
הוא קם במהירות ותוקף בספיגה ומוריד לסטאנקי הרבה חיים, טריקו מקבל אנרגיה, אבל הוא עדיין ניראה פצוע.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה דחף את ידך עמוק עמוק אל תוך האגם, לפתע משהו תופס את ידך בחוזקה, ולוחץ עליה אתה מוציא במהירות את היד שלך ורואה שלדר ענקי שתפוס לך על היד[/i].
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa090.png[/img]
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 09:59 AM
[i]טריקו נכנס אל העשן הוא תוקף במתקפה מהירה לכל הכיוונים אבל הוא לא מצליח לפגוע בסטאנקי הוא לא מוצא אותו, לפתע סטאנקי מפתיע את טריקו מאחד הכיוונים ותוקף אותו בחבטת זעם שפוגעת בטריקו, טריקו נופל על הריצפה.
הוא קם במהירות ותוקף בספיגה ומוריד לסטאנקי הרבה חיים, טריקו מקבל אנרגיה, אבל הוא עדיין ניראה פצוע.[/i]
[/b][/quote]
"טריקו תתקוף שוב בספיגה ואז במתקפה מהירה!"אני אומר לו
[b] [i][b]joker[/b][/i]
[i]גסטלי תוקף בליקוק וגורם לטורטוויג לסחרחורת, הוא מנסה לתקוף בהיפנוזה אבל היא לא משפיעה על הטורטוויג כי יש לו סחרחורת והוא לא מרוכז בהיפנוזה.[/i] [/b][/quote]
"הוא מסוחרר גסטלי!זה הזמן!השתמש בזדון!"אני אומר
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Aug 29 2009, 09:59 AM
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה דחף את ידך עמוק עמוק אל תוך האגם, לפתע משהו תופס את ידך בחוזקה, ולוחץ עליה אתה מוציא במהירות את היד שלך ורואה שלדר ענקי שתפוס לך על היד[/i].
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa090.png[/img] [/b][/quote]
"אך עזוב אותי... היי רוצה להיות בצוות שלי?" אני שואל אותו