-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 22 2009, 07:42 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני, דודי וסטיב(נאור, קרא את זה.)-
השדים חוסלו לגמריי.
מקס לא מופיע סטיב, אך אתה מרגיש חזק בזכותו, ולפתע אתה יוצר בידך כדור אש בגודל בינוני ומקיף את עצמך במעגל הגנה קטן של אש! עלית לרמה השניה של הכוח!!
רוני בנתיים בלי הסחת דעת יורד אל המרתף, במרתף הוא רואה דבר נורא: קול עומד באמצע ומסביבו עוד עשרים שדים, מה שהכי גרוע הוא... קול שיחרר את הצל, הוא שולט בו, והוא חזק מתמיד.
''בוא נראה אותכם עוצרים אותי עכשיו.'' אומר קול בקול שונה מהרגיל ומפחיד.
כמה מהשדים קופצים עליך רוני.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אשאר למעלה ואנסה להעיר את ליאו,אשאל אותו מה לעשות.
~~~~
עשיתי את זה בגלל שקול יכול לשאוב את הכוחות שלי כי אני שד לא?
או שלא הוא לוקח כוחות של שדים? XD
-
[color=blue][SIZE=1][b]רוני, סטיב, ברנדון וברנדון ומפייר-
*נאור, הוא לא יכול לשאוב את הכוחות שלך.
----
רוני במהירות מקפיא אותם ומדפדף במהירות בספר.
ברנדון מעיף כמה מהם עם כוח הטלקינזיס, וסטיב שולח כדורי אש על כמה שדים.
חלק מהם מושמדים, אך החלק השני קופץ על שלושתכם במרתף, בזמן שברנדון ומפייר למעלה.
לפתע, אור שחור חזק הורס את כל השדים, אתם רואים את קול עם עיניים שחורות בוהקות בלי אישונים, ''אני היישות החזקה ביותר כרגע חוץ מהמקור.'' אומר קול בקול חזק ומפחיד.
ברנדון ומפייר, אתה מדבר עם ליאו שנרפא לאט ואומר, ''צריך..כישוף..אור.'' אומר ליאו כאשר הוא מתאמץ ואז שוב מתעלף מול עינייך.
רוני בנתיים מצא את דף הצל, אך קול משתמש בצל ומעיף את שלושתכם במתקפה אדירה מהמרתף, רוני עף אל הדלת של האחוזה, סטיב עף לשולחן המטבח, ודודי אל איפה שברנדון ומפייר וליאו.
ספר הצללים נמצא במרתף, קול שומר על דלת הכניסה למרתף ומחייך, ''לא תוכלו להגיע לכישוף.'' אומר קול בחיוך שטני ובקול גבוה ומפחיד.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 22 2009, 11:12 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]רוני, סטיב, ברנדון וברנדון ומפייר-
----
לפתע, אור שחור חזק הורס את כל השדים, אתם רואים את קול עם עיניים שחורות בוהקות בלי אישונים, ''אני היישות החזקה ביותר כרגע חוץ מהמקור.'' אומר קול בקול חזק ומפחיד.
ברנדון ומפייר, אתה מדבר עם ליאו שנרפא לאט ואומר, ''צריך..כישוף..אור.'' אומר ליאו כאשר הוא מתאמץ ואז שוב מתעלף מול עינייך.
רוני בנתיים מצא את דף הצל, אך קול משתמש בצל ומעיף את שלושתכם במתקפה אדירה מהמרתף, רוני עף אל הדלת של האחוזה, סטיב עף לשולחן המטבח, ודודי אל איפה שברנדון ומפייר וליאו.
ספר הצללים נמצא במרתף, קול שומר על דלת הכניסה למרתף ומחייך, ''לא תוכלו להגיע לכישוף.'' אומר קול בחיוך שטני ובקול גבוה ומפחיד.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אהבהב במהירות למרתף,אקח את הספר ואהבהב לרוני,:"רוני אני אטפל בו ואתה תחפש כישוף אור,ליאו אמר שצריך כישוף אור כדי לנצח" אומר לו ואבדוק שקול לא מתקרב.
-
----
ספר הצללים נמצא במרתף, קול שומר על דלת הכניסה למרתף ומחייך, ''לא תוכלו להגיע לכישוף.'' אומר קול בחיוך שטני ובקול גבוה ומפחיד.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אחכה לספר מברנדון ואז אקרא במהירות את הכישוף.
~~~~~~~~~~~~~
אני יודע אותו בעל פה XD
אני יכול פשוט לבד??
-
----
אני יורד למרטף ואומר לקול :
" הגיע הזמן לשלם ! " ואז מעיף אותו בחוזקה לקיר ולוקח מהר את הספר
-
[color=blue][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר, רוני וברנדון(רועי, תקרא את זה.)-
קול מתחזק בין רגע ורגע שהצל בתוכו.
ברנדון מנסה להעיף אותו בעזרת טלקינזיס, אך נכשל ומקבל הדף אנרגייה ענק לתוך גופו, כולו פצוע.
ברנדון מהבהב אל תוך המרתף, ''לא!!!'' אומר קול ומנסה לעצור אותך, אך אתה מהבהב חזרה לרוני.
קול רודף אחריכם אך רוני עולה לחדרים למעלה וברנדון ומפייר חוסם לקול את הדרך, קול מתחיל בקרב ושולח הדף אנרגייה חזק אל ברנדון ומפייר, אתה מתחיל להיפצע וליאו במהירות קופץ על קול ומעיף אותו ממך.
רוני במהירות מדפדף ומגיע לדף הצל, הוא רואה את הכישוף לשיחרור הצל, את הכישוף להוצאת הצל ואת הכישוף של השמדת הצל כולו וזה אומר השמדת הנקסוס.
רוני מוצא את הכישוף ומתחיל לקרוא אותו, ''אני האור, לא תוכל להילחם בי, לך ואל תחזור, ובלכתך יחזור האור.'' אומר רוני, קול מתחיל לצעוק ואור שחור גדול ועימתני יוצא ממנו וחוזר למרתף, החור נסגר והצל חזר למקומו.
''לא!!! הייתי כל כך קרוב!'' אומר קול בעצבים, ונופל על הרצפה באפיסת כוחות.[/b][/color][/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 23 2009, 07:59 AM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]ברנדון ומפייר, רוני וברנדון(רועי, תקרא את זה.)-
ברנדון מנסה להעיף אותו בעזרת טלקינזיס, אך נכשל ומקבל הדף אנרגייה ענק לתוך גופו, כולו פצוע.
ברנדון מהבהב אל תוך המרתף, ''לא!!!'' אומר קול ומנסה לעצור אותך, אך אתה מהבהב חזרה לרוני.
קול רודף אחריכם אך רוני עולה לחדרים למעלה וברנדון ומפייר חוסם לקול את הדרך, קול מתחיל בקרב ושולח הדף אנרגייה חזק אל ברנדון ומפייר, אתה מתחיל להיפצע וליאו במהירות קופץ על קול ומעיף אותו ממך.
רוני במהירות מדפדף ומגיע לדף הצל, הוא רואה את הכישוף לשיחרור הצל, את הכישוף להוצאת הצל ואת הכישוף של השמדת הצל כולו וזה אומר השמדת הנקסוס.
רוני מוצא את הכישוף ומתחיל לקרוא אותו, ''אני האור, לא תוכל להילחם בי, לך ואל תחזור, ובלכתך יחזור האור.'' אומר רוני, קול מתחיל לצעוק ואור שחור גדול ועימתני יוצא ממנו וחוזר למרתף, החור נסגר והצל חזר למקומו.
''לא!!! הייתי כל כך קרוב!'' אומר קול בעצבים, ונופל על הרצפה באפיסת כוחות.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
" עכשיו הגיע הזמן לשלם !" אני אומר לו ומעיף אותו לקיר
-
בזמן שברנדון מעיף את קול לקיר אני מצמיד לו כדור אש אימתני לראש ואומר "זמן לשלם על כל מעשיך" ומפוצץ את הראש שלו (מנסה><)
-
''לא!!! הייתי כל כך קרוב!'' אומר קול בעצבים, ונופל על הרצפה באפיסת כוחות.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
"מגיע לך" אומר וארים את עפי ואסגור את הספר ואקפיא את קול.
"בוא ניראה, באלתזור..." אומר ואדפדף בספר כדי לנסות למצוא כישוף להשמתו.
-
"בוא נחסל אותו,תתקפו אותו!" אומר וארים אותו למעלה בעזרת טלקנזיס,לא אתן לא לזוז ואכין כדור אנרגיה.
ואז ארה לו אותו לפנים.
-
[color=blue][SIZE=1][b]ברנדון, סטיב, רוני, וברנדון ומפייר-
קול זועק מכאב, ברנדון מעיף אותו לקיר בעזרת טלקינזיס, קול נפצע ונופל לרצפה.
סטיב משגר אליו כדור אש עוצמתי והוא מתפוצץ לנגד אליכם, אך חוזר מיד.
''לעזאזאל.. טוב אני עדיין בלאתזור!!!! אני עדיין שד עוצמתי מהדרגה הגבוהה!!!!!!!!!'' אומר קול ומשתנה לצורה של בלאתזור.
הוא יוצר כדור אנרגיה בידו ומעיף אותו עליך סטיב, אתה עף אל חדר האורחים ונפצע, רוני מקפיא את בלאתזור אך בלאתזור לא נקפא בקלות, הוא מתחיל לזוז ויוצא מההקפאה, ברנדון ומפייר מיד תופס אותו בטלקינזיס ויורה על כדור אנרגיה, אך הוא מהבהב חזרה למקומו ולא נפגע מכדור האנרגיה, הוא גם משתמש בטלקינזיס ואתה עף אל המדרגות, אתה שם לב במעורפל שרוני מחפש משהו בספר, בלאתזור יוצר כדור אנרגיה ומתכנן להעיף אותו אל רוני, אך ליאו קופץ עליו ומחפה עליך רוני, ''קדימה רוני!!! תכין את השיקוי!'' אומר ליאו ומתעמת עם בלאתזור, בזמן שברנדון עומד ומחפה עליך, סטיב מתאושש בחדר האורחים, וברנדון ומפייר מתאושש במדרגות, אתה מדפדף ואתה מגיע לדף של בלאתזור, אתה רואה שרשום שם הדברים שמכילים את השיקוי: רגל של חזיר, שורש דודאים, ואבקה רעילה.[/b][/color][/SIZE]
-
רץ לרוני ושואל :"מה המצרכים להכנת השיקוי ? תגיד לי ואני ירוץ להביא אותם"
-
אני מתיחל להכין את השיקוי "שמישהו יביא לי חתיכת בשר שלו!" אקרא
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 23 2009, 09:26 PM
[b] [color=blue][SIZE=1][b]ברנדון, סטיב, רוני, וברנדון ומפייר-
קול זועק מכאב, ברנדון מעיף אותו לקיר בעזרת טלקינזיס, קול נפצע ונופל לרצפה.
סטיב משגר אליו כדור אש עוצמתי והוא מתפוצץ לנגד אליכם, אך חוזר מיד.
''לעזאזאל.. טוב אני עדיין בלאתזור!!!! אני עדיין שד עוצמתי מהדרגה הגבוהה!!!!!!!!!'' אומר קול ומשתנה לצורה של בלאתזור.
הוא יוצר כדור אנרגיה בידו ומעיף אותו עליך סטיב, אתה עף אל חדר האורחים ונפצע, רוני מקפיא את בלאתזור אך בלאתזור לא נקפא בקלות, הוא מתחיל לזוז ויוצא מההקפאה, ברנדון ומפייר מיד תופס אותו בטלקינזיס ויורה על כדור אנרגיה, אך הוא מהבהב חזרה למקומו ולא נפגע מכדור האנרגיה, הוא גם משתמש בטלקינזיס ואתה עף אל המדרגות, אתה שם לב במעורפל שרוני מחפש משהו בספר, בלאתזור יוצר כדור אנרגיה ומתכנן להעיף אותו אל רוני, אך ליאו קופץ עליו ומחפה עליך רוני, ''קדימה רוני!!! תכין את השיקוי!'' אומר ליאו ומתעמת עם בלאתזור, בזמן שברנדון עומד ומחפה עליך, סטיב מתאושש בחדר האורחים, וברנדון ומפייר מתאושש במדרגות, אתה מדפדף ואתה מגיע לדף של בלאתזור, אתה רואה שרשום שם הדברים שמכילים את השיקוי: רגל של חזיר, שורש דודאים, ואבקה רעילה.[/b][/color][/SIZE] [/b][/quote]
אני ימשיך לעקב את באלזור
-
[quote][i]Originally posted by Omeriko[/i]@Dec 23 2009, 09:54 PM
[b] אני מתיחל להכין את השיקוי "שמישהו יביא לי חתיכת בשר שלו!" אקרא [/b][/quote]
אני שולף סכין ובזהירות חותך מרגלי חתיכה של בשר , לאט לאט ובזהירות
מנסה לחתוך חתיכה שלא תכאב כ"כ בעתיד ..
ואז רץ לרוני ואומר "הנה , קח את חתיכת הבשר מהגוף שלי "