-
[QUOTE=הראשון מהסוף;595367][COLOR=Purple][B]אנדרו- אתה עומד ומנסה שוב לבעוט לה ברגליים, אבל הן זריזות בהרבה משלך. הפעם היא זזה הצידה ונותנת הברשה לרגל שאתה עומד עליה. אתה שוב מתרסק.[/B][/COLOR][/QUOTE]
'זהו,נמאס לי כבר,הגיע הזמן לשלוף את המהלך הסופי' אחשוב לעצמי. ואז אקפוץ ואכוון לה בעיטה לכיוון הראש.
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- היא חוסמת את הבעיטה בקלות, ואז משתמשת לראשונה בידיים שלה, ובכך מפתיעה אותך. קיבלת אגרוף רציני לפנים והאף שלך מדמם. אתה מועד ונופל על הגב. היא הולכת לחדר קטן, וחוזרת עם מגבות ומים. היא מביאה לך מגבת אחת, מנקה את הראש שלה עם השנייה, ושותה מים.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;595390][B][COLOR=Purple]אנדרו- היא חוסמת את הבעיטה בקלות, ואז משתמשת לראשונה בידיים שלה, ובכך מפתיעה אותך. קיבלת אגרוף רציני לפנים והאף שלך מדמם. אתה מועד ונופל על הגב. היא הולכת לחדר קטן, וחוזרת עם מגבות ומים. היא מביאה לך מגבת אחת, מנקה את הראש שלה עם השנייה, ושותה מים.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"את חזקה מאוד,זה היה קרב טוב.. טוב הביריונים לא היו חזקים כמוך..." אפרגן לה,אנגב את האף ואשתה מים.
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- היא מסתכלת עליך, לא בטוחה. לבסוף היא אומרת "לא יכולה להגיד את אותו הדבר עליך. בלי להעליב"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;595426][B][COLOR=Purple]אנדרו- היא מסתכלת עליך, לא בטוחה. לבסוף היא אומרת "לא יכולה להגיד את אותו הדבר עליך. בלי להעליב"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"לא משנה.." אגיד כאילו שלא אכפת לי. "טוב אני חושב שאני צריך ללכת עכשיו." אגיד ואתחיל ללכת אבל לא אצא מהמקום.
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- "בכיף שלך." היא אומרת. "אני פה כל היום, אם אתה רוצה להלחם, או לדבר..." והיא הולכת אל השק וממשיכה להרביץ לו עם הידיים בלבד.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;595617][B][COLOR=Purple]אנדרו- "בכיף שלך." היא אומרת. "אני פה כל היום, אם אתה רוצה להלחם, או לדבר..." והיא הולכת אל השק וממשיכה להרביץ לו עם הידיים בלבד.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"לדבר? באמת נזכרתי שלא שאלתי אותך. מה שמך?" אשאל אותה,אעצור ואסתובב ואסתכל עליה(כי הרי הייתי עם הפנים ליציאה.)
-
[quote=הראשון מהסוף;595234][B][COLOR=dimgray]מייקל- אייס נראה מהורהר גם כן. אתם יושבים בשקט הרבה זמן, עד שאייס שואל "אז מתי השתחררת?" [/COLOR][/B][/quote]
"שלושה בערך "אומר לו .
"אני לא בדיוק יודע סטן הרדים אותי לכמה זמן ..."אומר.
-
[B][COLOR=Purple][SIZE=5][COLOR=DarkOrange]כולם- שימו לב, חוקים חדשים בנוגע לתגובה בהודעה הראשית. לקרוא.
[COLOR=Purple][SIZE=2]אנדרו-
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]היא עוד חובטת בשק. "שרה" היא אומרת, ונותנת עוד מכה לסיום, ואז מנגבת את עצמה ומתיישבת על המזרון ליד הקיר ושותה מים.[/COLOR][/B][/spoiler]
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=DimGray][B]אייס נראה עצוב. "אני מצטער כל כך על מה שקרה לך." הוא אומר.[/B][/COLOR][/spoiler]
-
[quote=הראשון מהסוף;595642][B][COLOR=purple][SIZE=5][COLOR=darkorange]כולם- שימו לב, חוקים חדשים בנוגע לתגובה בהודעה הראשית. לקרוא.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B]
[COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR]
[spoiler][COLOR=dimgray][B]אייס נראה עצוב. "אני מצטער כל כך על מה שקרה לך." הוא אומר.[/B][/COLOR][/spoiler][/quote]
[SPOILER]
"טוב זה כבר מאחוריי, אז תגיד מתי גילית שאתה אינפרנל?"אשאל אותו .
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DimGray][B]אייס נראה מוטרד. "זה לא כזה חשוב... בסופו של דבר, זה לא צריך לשנות את החיים שלך או להשפיע עליהם..."[/B][/COLOR][/SPOILER]
-
[quote=הראשון מהסוף;595674][COLOR=dimgray][B]מייקל-[/B][/COLOR]
[spoiler][COLOR=dimgray][B]אייס נראה מוטרד. "זה לא כזה חשוב... בסופו של דבר, זה לא צריך לשנות את החיים שלך או להשפיע עליהם..."[/B][/COLOR][/spoiler][/quote]
[SPOILER]
"איך דבר כזה יכול להשאיר תחיים שלך כמו שהיו ?"אשאל אותו בציניות.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל-
[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=DimGray][B]הוא נראה מהורהר. אחרי ששאלת אותו הוא מפנה אליך את המבט בהפתעה. "תראה אותי, הייתי מת מבפנים לפני זה, ואני מת מבפנים גם עכשיו. רק שעכשיו אני יכול להצית את הנודים שלי כמו קני מסאות' פארק בלי למות."[/B][/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;595642][B][COLOR=Purple][SIZE=5][COLOR=DarkOrange]כולם- שימו לב, חוקים חדשים בנוגע לתגובה בהודעה הראשית. לקרוא.
[COLOR=Purple][SIZE=2]אנדרו-
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]היא עוד חובטת בשק. "שרה" היא אומרת, ונותנת עוד מכה לסיום, ואז מנגבת את עצמה ומתיישבת על המזרון ליד הקיר ושותה מים.[/COLOR][/B][/spoiler]
[COLOR=DimGray][B]מייקל-
[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=DimGray][B]אייס נראה עצוב. "אני מצטער כל כך על מה שקרה לך." הוא אומר.[/B][/COLOR][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"לי קוראים אנדרו הית',בטח שאלת את עצמך מדוע יש לי צלקות. כשהייתי בן 3 בערך נפלתי מהחלון של הבית,אבל ניצלתי כי נפלתי על שיח,זה מה שהציל אותי אבל זה גרם לי שריטות עמוקות שהשאירו צלקות."[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו-
[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple][B]שוב, אתה מדבר יותר מידי. משפט משפט. אל תתחיל לספר את כל סיפור חייך ברקע אחד. ריאליסטיות.[/B][/COLOR][/SPOILER]