[quote=WhiteSpartanBK;599126]האחרון בקיצור תעיף קישור שים ספרויילר ובתוכו תורת ספארטה..[/quote]
איך הצלחת להכניס את זה לחתימה דאמ איט?
Printable View
[quote=WhiteSpartanBK;599126]האחרון בקיצור תעיף קישור שים ספרויילר ובתוכו תורת ספארטה..[/quote]
איך הצלחת להכניס את זה לחתימה דאמ איט?
פפ, אפשר לחשוב.
גם אם מישהו יבגוד, ויגלה את הסודות של ספרטה למי שזה לא יהיה, אתם שוכחים ש[b]Άρχιμήδης [/b]בעל ברית של ספרטה, ומספר הסודות שלו גדול מאינספור. (כלומר עוצמת הסודות שלו גדולה ממש מ-א0, ואם בוחרים שהשערת הרצף לא נכונה, אז עצמת הסודות שלו היא C).
ל[b]Άρχιμήδης[/b] היכולת המדהימה לשרוף כל דבר עם מערך גדול מאוד של מראות, כזכור לכולכם.
בעזרת ספוילר אחי Xd
[quote=LordAbizi;599130]פפ, אפשר לחשוב.
גם אם מישהו יבגוד, ויגלה את הסודות של ספרטה למי שזה לא יהיה, אתם שוכחים ש[B]Άρχιμήδης [/B]בעל ברית של ספרטה, ומספר הסודות שלו גדול מאינספור. (כלומר עוצמת הסודות שלו גדולה ממש מ-א0, ואם בוחרים שהשערת הרצף לא נכונה, אז עצמת הסודות שלו היא C).
ל[B]Άρχιμήδης[/B] היכולת המדהימה לשרוף כל דבר עם מערך גדול מאוד של מראות, כזכור לכולכם.[/quote]
סעמק איך אני מת על התגובות שלך ארכימדס... תגיב לנו מידי פעם פה:)
הו לא, מסוכן מדי.
לדבר עם אנשים עלול בטעות לחשוף פרטים עליי.
אני מעדיף להשאר בגדר צל מוזר שאופף את נושא הדיבורים, אבל לרוב מעדיף לשתוק.
הלו אביעד אתה מחלל את קדושתה של תורת הספרטנים ואת אחד מחוקייה אהוווווווואההה
[quote=WhiteSpartanBK;599137]הלו אביעד אתה מחלל את קדושתה של תורת הספרטנים ואת אחד מחוקייה אהוווווווואההה[/quote]
אני לא מצליח עדיין לשים את החוקים בחתימה... הוא רושם לי שיש מגבלה של 1000 תווים או משהו
ובכן, [b]Άρχιμήδης[/b] צריך לחזור לסירקוזה הרחוקה. שמעתי שיש ענן וולקני מעל אירופה, והציורים ש[b]Άρχιμήδης [/b]צייר על החול יכולים להמחק.
ילך [b]Άρχιμήδης[/b], אם כן.
חחחחח נדפקת Xdd ואתה עובר על 2 חוקי תורת ספארטה אם אל על יותר
[quote=LordAbizi;599141]ובכן, [B]Άρχιμήδης[/B] צריך לחזור לסירקוזה הרחוקה. שמעתי שיש ענן וולקני מעל אירופה, והציורים ש[B]Άρχιμήδης [/B]צייר על החול יכולים להמחק.
ילך [B]Άρχιμήδης[/B], אם כן.[/quote]
חבל... יכולת להיות תוספת אדירה לצוות שלנו. אני מקווה שאנחנו נישאר בני ברית שלך לעולמי עולם
אהוווווואה אהווווווואה אהווווווואה סתם כי באלי
[quote=הראשון מהסוף;599139]אני לא מצליח עדיין לשים את החוקים בחתימה... הוא רושם לי שיש מגבלה של 1000 תווים או משהו[/quote]
תנסה עכשיו שוב....
[quote=WhiteSpartanBK;599145][COLOR="rgb(112, 128, 144)"][U][I][B]בואו נריאאהה לארכימדס אהוווווווווואהה אהווווווואה אהווווווווואההה[/B][/I][/U][/color][/quote]
רגע, על איזה חוקים עברתי?
אלכס- מלך
על חוק אחד שקשרו למ"ת ..
וחוק שני הוא חוק שלי אין לך את התורה כתובה בחתימה..
[quote=WhiteSpartanBK;599148]על חוק אחד שקשרו למ"ת ..
וחוק שני הוא חוק שלי אין לך את התורה כתובה בחתימה..[/quote]
חוקים שלך לא נחשבים. אתה ספרטני בוגד שמחוק מהשם של ספרטה