[QUOTE=DarkTiger;759646][COLOR=red][B]ליאור[/B]- אתה הולך אל המוזיאון, הוא פתוח.[/COLOR][/QUOTE]
אני נכנכס אל המוזיאון
Printable View
[QUOTE=DarkTiger;759646][COLOR=red][B]ליאור[/B]- אתה הולך אל המוזיאון, הוא פתוח.[/COLOR][/QUOTE]
אני נכנכס אל המוזיאון
[quote=DarkTiger;759634][COLOR=blue][B]אבי[/B]- אתם מרפאים את הפוקימונים ואנה פונה אליך "בוא נלך לשם" היא מצביעה על הג'ונגל שמקיף את המחוז "נוכל להתאמן שם בשקט, בלי הפרעות של מאמנים".[/COLOR][/quote]
אני אומר לאנה: "בסדר, בוא נלך לשם כדי להתאמן לתחרות שתהיה פה עוד יומיים" ואני הולך איתה לג'ונגל.
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- המאבטח פונה אליך לפני שאתה נכנס: "עלות הביקור במוזיאון הוא 800$".[/COLOR]
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- אתם נכנסים ליער ואנה פונה אליך "נתחיל במופע פתיחה או בקרבות?".[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;759659][COLOR=red][B]ליאור[/B]- המאבטח פונה אליך לפני שאתה נכנס: "עלות הביקור במוזיאון הוא 800$".[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למאבטח"למה צריכים לשלם 800$ בשביל כניסה למוזיאון תוכל להוריד ל 400$ פליז"
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- "אילו התנאים" הוא משיב "זה מוזיאון מיוחד מאוד".[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;759667][COLOR=red][B]ליאור[/B]- "אילו התנאים" הוא משיב "זה מוזיאון מיוחד מאוד".[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למאבטח"אוקי אני יבא לך תכסף"אני מביא למאבטח את סכום הכניסה למוזיאון
[quote=DarkTiger;759659][COLOR=red][B]ליאור[/B]- המאבטח פונה אליך לפני שאתה נכנס: "עלות הביקור במוזיאון הוא 800$".[/COLOR]
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- אתם נכנסים ליער ואנה פונה אליך "נתחיל במופע פתיחה או בקרבות?".[/COLOR][/quote]
אני אומר לה: "כדי לעבוד קודם על מופע הפתיחה כדי שאני יעפיל אל סיבוב הקרבות ואז נעבוד על קרבות".
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- אתה נכנס למוזיאון ורואה פוקימונים ביחד עם מאמניהם מסתכלים על פסלים גדולים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]המוזיאוז הוא מוזיאון מיוחד עם פסלי אגדיים, ומידע שחוקרים עבדו שנים כדי להשיג.[/COLOR]
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- "רעיון טוב" היא עונה "במי תשתמש לשלב הראשון?".[/COLOR]
[quote=DarkTiger;759706]
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- "רעיון טוב" היא עונה "במי תשתמש לשלב הראשון?".[/COLOR][/quote]
אני אומר לאנה: "אני חושב להשתמש באודיש, לשלב הראשון צריך דבר חמוד כדי לעבור, צאי אודיש".
[COLOR=blue][B]אבי[/B]- "חשבת על ההופעה?" היא שואלת "כלומר, חשבת על רצף מהלכים בשביל ההופעה?".[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;759706][COLOR=red][B]ליאור[/B]- אתה נכנס למוזיאון ורואה פוקימונים ביחד עם מאמניהם מסתכלים על פסלים גדולים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]המוזיאוז הוא מוזיאון מיוחד עם פסלי אגדיים, ומידע שחוקרים עבדו שנים כדי להשיג.[/COLOR]
.[/COLOR][/QUOTE]
אני קורא את המידע עעל האגדים
[COLOR=red][B]ליאור[/B]- אתה מסיים חדר אחר חדר ולומד הרבה על האגדיים של עולם הפוקימון.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"שלום" אומר לך מדריך "נפתח חדר חדש, שבו ניתן להלחם מול אגדיים באמצעות מכשיר מיוחד".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"כמובן שלא באמת, האגדיים הנם הדמיות ולכן הם יותאמו לרמות הפוקימון שלך" הוא מסביר "רוצה לנסות?".[/COLOR]
[quote=DarkTiger;759713][COLOR=blue][B]אבי[/B]- "חשבת על ההופעה?" היא שואלת "כלומר, חשבת על רצף מהלכים בשביל ההופעה?".[/COLOR][/quote]
אני אומר לאנה: "כן חשבתי לעשות ניחוח מתוק עם חומצה ואז גם שאיבה עם ניחוח מתוק, מה את אומרת?".
[QUOTE=DarkTiger;759758][COLOR=red][B]ליאור[/B]- אתה מסיים חדר אחר חדר ולומד הרבה על האגדיים של עולם הפוקימון.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"שלום" אומר לך מדריך "נפתח חדר חדש, שבו ניתן להלחם מול אגדיים באמצעות מכשיר מיוחד".[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"כמובן שלא באמת, האגדיים הנם הדמיות ולכן הם יותאמו לרמות הפוקימון שלך" הוא מסביר "רוצה לנסות?".[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למדריך"כן תודה אני אשמח מאוד להילחם באגדי"
[quote=DarkTiger;759566]
[COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- *אין מרכז פוקימונים בקזיוקה, מרפאים שם במעבדה*[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מרפא את הפוקימונים במעבדה, לאן תלך?[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]. [/COLOR][/quote]
אני אלך שוב לאגם להתאמן קצת