-
[QUOTE=nivX10;827985][COLOR=SlateGray]
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
אתה קורא לעבר צ'ימצ'אר בחיוך.. הוא יוצא עם גלגל להבה, לעבר ראשו של סטיליקס, לעט לעט הוא מגיע גבוה יותר ויותר...
"סטיליקס נסה להעיף אותו מגבך עם זנב ברזל עכשיו!" קורא ברוק בחזקה אל סטיליקס וכך הוא עושה, ומנסה לפגוע בצ'ימצ'אר אך ברגע האחרון צ'ימצ'אר מוסיף להביור וגלגל הלבה טס לעבר ראשו של סטיליקס במהירות רבה ומתנגש בוא בעצמה!
סטיליקס נחבט קשה ונוצר פיצוץ.. צ'ימצ'אר נפגע מהפיצוץ גם הוא ונופל על הקרקע אח אחריי כמה רגעים הוא מצליח לקום על רגליו.
סטיליקס על הרצפה.. הוא מרים טיפה את ראשו אך שוב נופל ומתעלף סופית!
לפתע קורא השופ בקול "סטיליקס אינו מסוגל להילחם, המנצח הוא צ'ימצ'אר, הזוכה בקרב הוא לי מהעיר סאנרייז!"
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל ברוק ואומר לו"אפשר את התג"
-
[QUOTE=nivX10;827985][COLOR=SlateGray]
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
סביב כל הזירה?! אוו וואהה מה אתה מפתח לו סיבול לב ראה?
- - - - - - - - - - - - -
טריקו משתמש שוב במהירות ומקיף שוב ושוב את כל הזירה.. סודוודו אינו יכול לתקוף כי תטריקו גם רחוק וגם בתזוזה..
טריקו מתחיל לעט לעט מתחיל להתעייף אך משתמש לפתע בסינטזה וכוחותיו מתחדשים!
לאחר מכן הוא יוצא שוב במהירות הפעם לעבר סודוודו ומשתמש תוך כדי בקליע זרעים, סודוודו נפגע אך זה לא עוצר אותו.
"מעולה סודוודו, אל תוותר, תשתמש בחיקוי!" ולפתע סודוודו בוהק לבצהוב לשנייה או שתיים.. לאחר משתמש גם הוא במהירות וקליע זרעים על אף שהוא אינו יודע להשתמש בהם!
"זה בזכות החיקוי קורא ברוק, זה נותן לסודוודו את האפשרות להשתמש בכל מתקפה שאתה משתמש בא באותו רגע!"
שני הפוקימונים תוקפים בקליע זרעים ומתקרבים זה לזה.. ולפתע נשמע פיצוץ שמעיף את שנייהם על הסלעים בזירה!
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/QUOTE]
למה לא?
"טריקו! עכשיו תרוץ סביב הסלעים ותנסה שלא יקלוט אותך! אחר כך תקפוץ עליו בחבטה ואחר כך קליע זרעים תוך כדי שאתה נע בזירה" אומר לו
-
[QUOTE][COLOR=#006400][B][U]אביב:
[/U][/B]אביב וואייי סליחה ערבבתי בין תגובה שלך לשל akainu... התכוונתי שהוא תוקף את טוטודייל, ממש מצטער תערוך בבקשה!
סליחה:sorry:[/COLOR] [/QUOTE]לא הבנתי איך...
-
[quote=nivX10;827444][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]סליחה, אתה הגבת בזמן שכתבתי את העדכון ולכן לא ראיתי..[/COLOR]
[COLOR=teal]- - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
[COLOR=teal]אתה מוציא החוצה את פרינפלאפ ואתם עומדים על המשמר ומסתובבים קצת באיזור, לפתע אתם שומעים "היי יש כאן מישהוא?" "הלווו מישהוא נמצא כאן?"[/COLOR]
[COLOR=teal]אתם בהתחלה מסתכלים למעלה וחושבים שמישהוא מצא אתכם.. אך לאחר מכן את מבינים שזה מגיע מיותר קדימה.[/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/quote]
"היי אני פה אני צריך עזרה!" אצעק
'אני חייב שהוא ישים לב אלי!' אחשוב בלחץ
"פרינפלאפ תשתמש בקרן בועות לעבר הקול כדי שישימו לב שאנחנו פה" אגיד
-
[COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
אתה צועק לעבר הקול שאתה שומע ולאחר מכן מורה לפרינפלאפ לשלוח קרן בועות לעבר הקול הזה!
"היי הייי.. מספיק!" אתה שומע אותו ועוצר את פרינפלאפ.. לפתע מן השיחים יוצא אדם דיי מבוגר לבוש בבגדי שטח ותרמיל גדול על גבו[/COLOR][SIZE=4][COLOR=Teal][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/wwl5dmwemhnu.png[/IMG][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=Teal].
הוא רץ לעברך, לוחץ את ידך ואומר "וואווו הרבה זמן לא התראתי עם מישהוא, נעים מאוד שמי טוד!" הוא אומר בחיוך קטן..
לאחר מכן הוא שואל "נו אז תגיד איך הגעת לכאן?"
[/COLOR] [B][COLOR=Teal]מה תעשה? איך תגיב?[/COLOR]
[/B]
אתה ניגש אל ברוק ולוחץ את ידו, הוא אומר בחיוך "תודה לך על קרב של ממש, הרבה זמן לא נהנתי ככה, אני צופה לך עתיד גדול!"
לאחר מכן הוא מוציא מהכיס האחורי נרתיק קטן שבוא יש 8 תגים של מכון האבן, הוא מגיש לך אחד ואומר "בבקשה, כעת סיימת ברשמיות את מכון האבן!"
טריקו קם על רגליו ומתחיל לזוז בזריזות בין הסלעים, סוודוודו לא מצליח לפגוע בוא והוא מתחיל להילחץ..
לפתע מעבר לאחד הסלעים מגיח טריקו וחובט בדיוק בעורפו של סודוודו ומפיל אותו על פניו.
לאחר מכן טריקו ממשיך בקליע זרעים אך, סודוודו מכסה את גופו עם ידיו ומפחית את הזנק קצת..
סודוודו קם על רגליו, לפתע אומר ברוק "סודוודו שבור ושטח כל סלע ואבן בזירה!" לפתע סודוודו משתמש בזרוע פטיש ומרסק את הכל..
לאחר מכן ברוק משלב ידיים ומחייך עליך ואומר "עכשיו לא תוכל להתחבא.. צא סודוודו בחבטה!"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
הינה תיקנתי אחי.. תגיב לזה, ושוב מצטער:sorry:
- - - - - - - - - [/COLOR][COLOR=DarkGreen]- - -
"אין שום בעיה, ההיתי הרבה זמן בצופים אז אני מורגל מעולה לטבע.." הוא אומר בקריצה, לאחר מכן הוא מחזיר את הפוקימונים שלו לפוקדור..
"לילה טוב, ניפגש מחר בבוקר" הוא מוסיף ונכנס לאוהל, אתה גם כן הולך לישון כאשר טיילו מעליך על העץ ואז וטוטודייל בסק שינה.
אתה מסתכל על טוטודייל... הוא עדיין סובל, קצת פחות אבל סובל.. "מקווה שתיהיה בסדר מחר!" אתה אומר לעצמך בלב.
לאחר כ-5 דקות אתה נרדם.. ישן לך בנחת וכך עוברות שעה וגם שעתיים.. אך לפתע בשעה 02:45 לפנות בוקר אתה שומע רחש מוזר שמעיר אותה בזריזות.
אתה קורא לטיילו והוא קם במהירות, הוא זוכר את מה שהבטיח ועומד לצדך.. אתם מסתובבים קצת באיזור ולפתע מאחור אתה מבחין בסוויפר [URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=83141548.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/83141548.png[/IMG][/URL] הוא מזוחל לעבר טוטודייל במהירות, הוא פותח את פיו ומזנק עליו!!!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=nivX10;830322][COLOR=Teal][U][B]א
[/B]
אתה ניגש אל ברוק ולוחץ את ידו, הוא אומר בחיוך "תודה לך על קרב של ממש, הרבה זמן לא נהנתי ככה, אני צופה לך עתיד גדול!"
לאחר מכן הוא מוציא מהכיס האחורי נרתיק קטן שבוא יש 8 תגים של מכון האבן, הוא מגיש לך אחד ואומר "בבקשה, כעת סיימת ברשמיות את מכון האבן!"
[COLOR=Black][U][B[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לברוק"תודה לך" אני הולך אל מרכז הפוקימונים
-
[QUOTE=nivX10;830322][COLOR=Teal][U][B]
טריקו קם על רגליו ומתחיל לזוז בזריזות בין הסלעים, סוודוודו לא מצליח לפגוע בוא והוא מתחיל להילחץ..
לפתע מעבר לאחד הסלעים מגיח טריקו וחובט בדיוק בעורפו של סודוודו ומפיל אותו על פניו.
לאחר מכן טריקו ממשיך בקליע זרעים אך, סודוודו מכסה את גופו עם ידיו ומפחית את הזנק קצת..
סודוודו קם על רגליו, לפתע אומר ברוק "סודוודו שבור ושטח כל סלע ואבן בזירה!" לפתע סודוודו משתמש בזרוע פטיש ומרסק את הכל..
לאחר מכן ברוק משלב ידיים ומחייך עליך ואומר "עכשיו לא תוכל להתחבא.. צא סודוודו בחבטה!"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
תקשיב,אני חושב על רעיון,אני רוצה שכאילו יהיו לי יותר משישה פוקימונים,כאילו שאני אשלח כמה לפרופסור ואני אחזיר אותם,אני כאילו רוצה שבליגה יהיו לי יותר אפשרויות בחירה,אז למשל אני אתפוס פוקימונים שונים שאפילו לא ייראו לך כאילו הם טובים לקרבות אבל אני אנסה לאמן אותם,וכאילו אני אשים אותם אצל הפרופסור או שאחזיר אותם,אתה יודע,אבל זה רק רעיון,נראה קצת מסובך לא? מה אתה אומר?
"אל תדאג,זה לא מה שיעצור אותי!" אקרא אליו בחיוך "טריקו! קפוץ מהר! תתחמק ובקפיצה תנחת עליו בחבטה אימתנית! אחר כך תלמד אותו לקח עם קליע זרעים! שיהיה מהיר!" אומר לו
-
[quote]דן:
רעיון מעולה, שמח שהצטרפת למשחק, אתה אומנם לא מגיב הרבה אבל אתה מפציץ בתוגבה שאתה מגיב!
- - - - - - - - - - - - - - -
אתה מחייך חיוך מוזר, "מזה?!" מלמל קולינס בלחש, אתה פוקד על טורצ'יק להשתמש בגחלת על האדמה והוא עושה זאת בכל הכוח.. לעט לעט אבק ועשן מקיפים את האיזור.. טורצ'יק משתמש ברגליו הצרות וארוכות ומזנק למעלה.
הוא מצליח לאתר את צ'רמיליון שנחנק קצת מהאבק, טורצ'יק צולל לעבר צ'רמיליון עם ניקור ופוגע בחזקה בדיוק בראשו..
צ'רמיליון נפגע חזק ונופל לאחור... ומתחיל להתרגז וממהר לתקוף בציפורן דרקון שפוגעת היישר בצוור של טורצ'יק ומעיפה אותו אל תוך שיח!
מה תעשה? איך תגיב[/quote]?
"מצוין טורציק,תן לו להתבשל במיץ של עצמו,המשיך להרגיז אותו בכך שאתה משתמש בגחלת ובורך,תנסה לא להתקרב יותר מידי אלו,וברגע שאתה רואה שהוא ממש לא מרוכז תשתמש בגחלת ולאחר מיכן בניקור"אני אומר וחושב בליבי 'הקרב הזה מאוד אזר לו ולטורציק'.
-
[QUOTE][COLOR=#006400][B][U]אביב:
[/U][/B]הינה תיקנתי אחי.. תגיב לזה, ושוב מצטער:sorry:
- - - - - - - - - - - -
"אין שום בעיה, ההיתי הרבה זמן בצופים אז אני מורגל מעולה לטבע.." הוא אומר בקריצה, לאחר מכן הוא מחזיר את הפוקימונים שלו לפוקדור..
"לילה טוב, ניפגש מחר בבוקר" הוא מוסיף ונכנס לאוהל, אתה גם כן הולך לישון כאשר טיילו מעליך על העץ ואז וטוטודייל בסק שינה.
אתה מסתכל על טוטודייל... הוא עדיין סובל, קצת פחות אבל סובל.. "מקווה שתיהיה בסדר מחר!" אתה אומר לעצמך בלב.
לאחר כ-5 דקות אתה נרדם.. ישן לך בנחת וכך עוברות שעה וגם שעתיים.. אך לפתע בשעה 02:45 לפנות בוקר אתה שומע רחש מוזר שמעיר אותה בזריזות.
אתה קורא לטיילו והוא קם במהירות, הוא זוכר את מה שהבטיח ועומד לצדך.. אתם מסתובבים קצת באיזור ולפתע מאחור אתה מבחין בסוויפר [/COLOR][URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=83141548.png"][COLOR=darkgreen][IMG]http://www.up2me.co.il/images/83141548.png[/IMG][/URL] הוא מזוחל לעבר טוטודייל במהירות, הוא פותח את פיו ומזנק עליו!!!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR] [/QUOTE]זה בסדר..אנחנו בני אדם..חוץ מאביזי..
---------------
"מהר טיילו מהר מתכפה מהירה ואס אוירי!"אומר לו בלחץ.
"חייבים לעזור לטוטודייל!"אומר לעצמי בפחד לטוטודייל.
-
[COLOR=Olive][U][B]דן:[/B][/U]
אתה וטורצ'יק עובדים בצור כזאת שתעצבן את צ'רמיליון, טורצ'יק משתמש בגחלת ובורח.. שוב ושוב.. צ'רמיליון רוטח מזעם!
ולא מפסיק לתקוף, קולינס מרגיע אותו "הם עושים את זה בכוונה צ'רמיליון, תנשום כמה נשימות ותרגע!"
צ'רמיליון עוצר, עוצם את העיינים ונושם לרווחה, לאחר מכן הוא מחייך לעבר טורצ'יק ויוצא במסך עשן..
אתה וטורצ'יק לא רואים כלום, צ'רמיליון מנצל את ההיתרון שלו עכשיו חובט בטורצ'יק שוב ושוב עם חבטה..
ובסוף חובט בוא גבוהה לאוויר!
העשן מתפזר ואת מבחין בטורצ'יק הפצוע באוויר, ובצ'רמיליון שעומד לפלוט מהפה להביור!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתה מודה לו על התג, וחוזר למרכז הפוקימונים, הדלת נפתחת ואתה רואה המון המון אנשים ליד הלדפק עם הפוקימונים שלהם פצועים!
טריקו ממהר להתחמק... סודוודו מחפש את זה ולפתע ברוק מזהיר אותו "סודוודו מעליך!", סודוודו נבהל ואינו מספיק להגיב.
טריקו מצליף בוא חזק עם חבטה, ומפיל אותו ארצה.. זה לא עוצר כאן הוא ממשיך ברצף עם קליע זרעים שפוגע חזק בסודוודו..
סודוודו נשאר על הרצפה, הוא לא מסוגל להמשיך עוד.. לפתע מונף לעברך דגל ירוק "סודוודו לא מסוגל להילחם, המנצח הוא טריקו!" קורא השופט..
ברוק מחזיר אותו לפוקדור ואומר "עשית כל מה שיכולת!", אחר כך ברוק מוציא החוצה את ג'יודוד.
"אתה נשאר עם טריקו?" שואל ברוק בסקרנות..
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
אתה שולח את טיילו באס אווירי, הוא יוצא הכי מהר שהוא יכול ופוגע מדויק בפניו של סוויפר ומעיף אותו בשניה האחרונה מטוטודייל..
"טוטודייל עדיין אינו מרגיש כל-כך טוב ואינו מסוגל לזוז!" אתה חושב לעצמך בלחץ!
סווייפר לא מוותר על הארוחה שלו, הוא שולח עוקץ רעל היישר לעבר טורצ'יק..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=nivX10;831554]
אתה מודה לו על התג, וחוזר למרכז הפוקימונים, הדלת נפתחת ואתה רואה המון המון אנשים ליד הלדפק עם הפוקימונים שלהם פצועים!
[COLOR=DarkGreen][/COLOR][/quote]
אני שואל"מי אחרון בתור? ונעמד אחריו ומחכה בתור
-
[QUOTE=nivX10;831554][COLOR=Olive][U][B]
[COLOR=Purple][U][B]
טריקו ממהר להתחמק... סודוודו מחפש את זה ולפתע ברוק מזהיר אותו "סודוודו מעליך!", סודוודו נבהל ואינו מספיק להגיב.
טריקו מצליף בוא חזק עם חבטה, ומפיל אותו ארצה.. זה לא עוצר כאן הוא ממשיך ברצף עם קליע זרעים שפוגע חזק בסודוודו..
סודוודו נשאר על הרצפה, הוא לא מסוגל להמשיך עוד.. לפתע מונף לעברך דגל ירוק "סודוודו לא מסוגל להילחם, המנצח הוא טריקו!" קורא השופט..
ברוק מחזיר אותו לפוקדור ואומר "עשית כל מה שיכולת!", אחר כך ברוק מוציא החוצה את ג'יודוד.
"אתה נשאר עם טריקו?" שואל ברוק בסקרנות..
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"לא,טריקו היית מעולה,הזמן שלך לנוח" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור "אוקיי צא טורקול!" אומר ואוציא אותו מהפוכדור "טורקול בגלל שזה מכון אבן תצטרך לעמוד חזק,תראה לי שאתה יכול!" אומר לו בלהט
-
[quote=nivX10;830322][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]אתה צועק לעבר הקול שאתה שומע ולאחר מכן מורה לפרינפלאפ לשלוח קרן בועות לעבר הקול הזה![/COLOR]
[COLOR=teal]"היי הייי.. מספיק!" אתה שומע אותו ועוצר את פרינפלאפ.. לפתע מן השיחים יוצא אדם דיי מבוגר לבוש בבגדי שטח ותרמיל גדול על גבו[/COLOR][SIZE=4][COLOR=teal][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/wwl5dmwemhnu.png[/IMG][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=teal].[/COLOR]
[COLOR=teal]הוא רץ לעברך, לוחץ את ידך ואומר "וואווו הרבה זמן לא התראתי עם מישהוא, נעים מאוד שמי טוד!" הוא אומר בחיוך קטן..[/COLOR]
[COLOR=teal]לאחר מכן הוא שואל "נו אז תגיד איך הגעת לכאן?"[/COLOR]
[B][COLOR=teal]מה תעשה? איך תגיב?[/COLOR][/B]
[/quote]
"הי שלום שמי אדם,אני מאמן פוקימונים..הגעתי לכאן שאיפום חטף לי את הכובע שלי ושבאתי לקחת אותו חזרה התגלגלתי למטה וחטפתי מכות" אגיד בחיוך
"אבל מה אתה עושה כאן? אתה יכול לעזור לי בבקשה?" אגיד בחיוך
-
[COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
"אווו ווואהה סיפור סיפור יש לך..", הוא אומר ואנחה גדולה יוצאת מפיו.
לאחר מכן הוא מגרד את סנטרו ואומר "עזרה מה? נראה לי שאוכל לעזור.. אבל בתנאי שאתה תעזור לי, מתאים?!"[B]
מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
~הזירה מתחדשת~
אתה שולח את טורקול, טורקול רוקע בשתי רגליו הקדמיות מרקין את ראשו מעט וצועק בעצמה "טטוווררקווולל!" בעוד הוא מוציא קיטור מנחיריו ומקצה השריון שלו.
לאחר מכן ברוק מחייך ואומר "הרבה נחישות יש בטורקול הזה, מרשים שהוא לא חושש.. אוקיי ג'יודוד צא בגלגול!
אתה מבחין שהגלגול מכוון היטב ומהיר במיוחד!
אתה מתקרב בתמימות ושואל "מי אחרון כאן?!" אך אתה מבחין שזו פשוט המולה אחת גדולה, הרבה אנשים מגיעים עם פוקימונים פוצעים קשה במכה אחת!
אתה מתחיל לחשוד שמשהוא קרה.. לפתע אתה רואה מן הצד ילד עם שיער שחור ובגדים קצת משונים[URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/ziymmdz2e3zj.png[/IMG][/URL][/COLOR] ובידיו מאנקי[SIZE=2][COLOR=Purple][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/1nymmyy41zdz.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][COLOR=Purple]פצוע קשה..
הוא מנסה להיכנס לתור וכולם דוחפים אותו החוצה, הוא מתחיל לבכות.
-
[quote=nivX10;833851][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]"אווו ווואהה סיפור סיפור יש לך..", הוא אומר ואנחה גדולה יוצאת מפיו.[/COLOR]
[COLOR=teal]לאחר מכן הוא מגרד את סנטרו ואומר "עזרה מה? נראה לי שאוכל לעזור.. אבל בתנאי שאתה תעזור לי, מתאים?!"[/COLOR]
[B][COLOR=teal]מה תעשה? איך תגיב?[/COLOR][/B]
[/quote]
"יש לי ברירה? חח מה אתה רוצה?" אשאל בחיוך