[quote][i]Originally posted by stichman[/i]@Feb 23 2008, 08:36 AM
[b] הא, אתה מתכוון למנגה.
אבל סתקל קר באנימה [/b][/quote]
עדיף את המאנגה. את פרקי המאנגה יקחו לו דקות ספורות לקרוא, בעוד שאת הפרקים באנימה יקח לו 20 דקות.
Printable View
[quote][i]Originally posted by stichman[/i]@Feb 23 2008, 08:36 AM
[b] הא, אתה מתכוון למנגה.
אבל סתקל קר באנימה [/b][/quote]
עדיף את המאנגה. את פרקי המאנגה יקחו לו דקות ספורות לקרוא, בעוד שאת הפרקים באנימה יקח לו 20 דקות.
[quote][i]Originally posted by Zoro[/i]@Feb 23 2008, 08:42 AM
[b] עדיף את המאנגה. את פרקי המאנגה יקחו לו דקות ספורות לקרוא, בעוד שאת הפרקים באנימה יקח לו 20 דקות. [/b][/quote]
אבל האנימה מעבירה יותר חבייה לצופה.
התכוונתי לאנימה אבל עזבו נו......קשיי הבנה
[quote][i]Originally posted by Admin[/i]@Feb 23 2008, 09:14 AM
[b] התכוונתי לאנימה אבל עזבו נו......קשיי הבנה [/b][/quote]
עזוב, תגמור שיפודן תעבור לOP
אני התכוונתי שאם מתחשבים במנגה יש מלא פרקים עד שתסתיים הסדרה
[quote][i]Originally posted by Admin[/i]@Feb 23 2008, 09:49 AM
[b] אני התכוונתי שאם מתחשבים במנגה יש מלא פרקים עד שתסתיים הסדרה [/b][/quote]
כע אנחנו עדיין לא בחצי
באמת?!
[quote][i]Originally posted by Admin[/i]@Feb 23 2008, 11:20 AM
[b] באמת?! [/b][/quote]
כן.
[quote][i]Originally posted by CharizardChan[/i]@Feb 22 2008, 06:43 AM
[b] [b][u]Omer הקטן:[/u][/b] אז זה הקטע, שלדארקארי יש סטטוסים פי כמה יותר חזקים משל מיו, ובנוסף יש לו מובפול שמתאים כדי לכסח את מיו (או את רוב הפוקימונים, והעל חושיים בפרט).
אם קשה לך ולחבירך היטמן להבין למה אני אסביר:
לדארקארי יש המון מהירות (125 בבסיס מול ה100 של מיו), התקפת הרדמה עם אחוזי פגיעה גבוהים (80%, יחסית המון להתקפות מרדימות), המון התקפה מיוחדת (135 מול ה100 הגנה מיוחדת של מיו) והתקפה שסופר אפקטית על מיו (התקפת אופל שגם מקבלת סטאב).
אם לא הבנת מזה אז בוא אני אסביר לך בפשטות: הוא תוקף ראשון, מרדים את מיו ומכסח אותו תוך שתיים-שלוש מתקפות אופל.
נכון שהוא כותב בשפה גבוהה, אבל "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו" (התחלתי להשתמש כאן בפתגמים כי אני לומד מהיטמן שזה מה שמושך אתכם) ועידכון שכתוב בשפה גבוהה לא שווה כלום אם הוא על תוכן לא משמעותי. כמו שכבר אמרתי, לא צריך לעדכן על כל פיסת מידע אפסית שלא מעניינת אף אחד, אפילו אם הפורום הזה כמעט מת והוא רוצה שיהיה פעיל. ואתה יודע למה העדכונים שלו ארוכים? כי הוא חופר על כל דבר וחוזר על עצמו בזמן העדכון, זה למה.
[b][u]Admin:[/u][/b] לא אמרתי שבפוקיבלוק העדכונים יותר טובים, אבל אם שם הם גרועים אז גם כאן הם צריכים להיות גרועים? איפה ההיגיון בזה? והוא גם מעדכן על נושאים שצריך חצי שעה לשבור ת'ראש להבין איך הם קשורים לפוקימון.
[b][u]stichman:[/u][/b] לנוב כמוך לרוב לא הייתי מתייחס, אבל אתה עלול להגיד "זה עפליא"; אז רק שתדע שסרבי מעדכנים טוב. הם גם מסננים את המידע, מוציאים את הטפל ומשאירים את החשוב. ככה צריך לעשות, אם אתה לא יודע. נכון שלירז אולי מעתיק מהם, אבל גם זה שהוא מתרגם זה דבר חשוב. רוב אלו שבפוקיבלוק לא קוראים עדכונים של סרבי (ולא בגלל שהם לא יודעים אנגלית. אני לא קורא שם כי למי יש כוח לקרוא את זה באנגלית כאשר אתה יודע שעוד מעט זה ייכתב בעברית?!). חוץ מזה, (לצערי) הוא לא כותב כל מה שכותבים בסרבי, רק על האנימה, כאשר את הרוב האנשים מה שמעניין הוא המנגה.
[i]אני לא בא להעליב אתכם ו/או לנסות להדיח את המעדכן שלכם (שעוד מעט מת, הוא כבר בן 99), אני רק רוצה שתדעו את האמת ותראו עוד נקודות מבט.[/i] [/b][/quote]
עזוב תי באמא שלך
לא מבין בחרא הזה...
ואפשר להעלות סטאסים גם בלי עליית רמה...
ואם הדרקאי גדל אצל בית גידול אז הסטאסים עולים בפחות נראה לי
והשפה הגבוה זה מה שיש בקנקן-בדיוק
אז אל תביא פתגמים לא קשורים...
[quote][i]Originally posted by Omer הקטן[/i]@Feb 23 2008, 10:06 PM
[b]עזוב תי באמא שלך
לא מבין בחרא הזה...
ואפשר להעלות סטאסים גם בלי עליית רמה...
ואם הדרקאי גדל אצל בית גידול אז הסטאסים עולים בפחות נראה לי
והשפה הגבוה זה מה שיש בקנקן-בדיוק
אז אל תביא פתגמים לא קשורים...[/b][/quote]
אם אתה לא מבין "בחרא הזה" אז אל תדבר בנושא :)
לא, מה שיש בקנקן זה החומר שעליו הוא מעדכן. אם אתה חושב שמה שיש בקנקן הוא השפה הגבוהה אז...יש לך בעית הבנה קלה :)
מספיק אני לא מוכן להשמצות והריבים הללו, עד כאן!
[quote][i]Originally posted by Admin[/i]@Feb 23 2008, 11:22 PM
[b] מספיק אני לא מוכן להשמצות והריבים הללו, עד כאן! [/b][/quote]
מה היה לא בסדר במה שכתבתי? שרשמתי "בעיות הבנה קלות"? זו לא כזו השמצה, זה אמור להיות בצחוק...
[quote][i]Originally posted by Admin[/i]@Feb 24 2008, 01:22 AM
[b] מספיק אני לא מוכן להשמצות והריבים הללו, עד כאן! [/b][/quote]
אבל מותר לו. הוא לא השמיץ את היטמן או משהו, זכותו להמשיך לדבר על זה~
דוגמא :(שעוד מעט מת, הוא כבר בן 99) הגיל שלו זה ממש לא העניין שלך!
ואני מדבר בכלל על כל מה שקורה מספיק!
[quote][i]Originally posted by Admin[/i]@Feb 24 2008, 12:04 AM
[b] דוגמא :(שעוד מעט מת, הוא כבר בן 99) הגיל שלו זה ממש לא העניין שלך!
ואני מדבר בכלל על כל מה שקורה מספיק! [/b][/quote]
טוב, בחלק הזה לא התאפקתי P: