-
[QUOTE=SexStyle;778524]
[SIZE=3][COLOR=#2f4f4f][B]נדב~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]אקזקיוטור תופס את וואטרטל עם מתקפה על חושית ומטיח אותו בקיר בחזקה,"בלאט" בוריס אומר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]אקזקיוטור מתחיל לטעון את הקרן הסולארית,"בוא ננצל את המצב וואטרטל בלאט,תתקוף במתקפת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]נשיכה בלאט!" בוריס פוקד עליו וואטרטל מתקדם לכיוונו של אקזקיוטור בעודו חושף את ניביו,הוא מצליח לנשוך אותו[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]ונראה שאקזקיוטור עומד להתעלף,בשניה האחרונה הוא משחרר קרן סולארית שפוגעת בוואטרטל[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]ויוצרת פיצוץ אדיר!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]מההדף של הפיצוץ וואטרטל ואקזקיוטור מתעלפים,"לא רע בלאט" בוריס אומר ומוציא פוקדור נוסף[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]מכיסו,מהפוקדור יוצא[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/404.png[/IMG]"בלאטטט" לוקסיו קורא.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"פשול נחוי! תחזור!" אני קורא ומחזיר את אקזקיוטור לפוקדור.
"צא בלבזאור! תשתמש באבקת שינה ואז בגפן מצליפה!"
----
עדיין לא עידכנת, אני תוקף במתקפות שאני זוכר שאמרת שיש לו ><
-
[quote]דסו~
אתה מוציא את יאנמה ששולח רוח כסופה ומיד בום על קולי,הבום העל קולי רוכב על הרוח הכסופה
ומקבל בונוס מהירות!,השילוב פוגע בפרוגלי פגיעה ישירה ומעיף אותה על המאפיונר שהיא שייכת לו,
ההלם מעלף את שניהם.
בעוד אתה שמח מהנצחון אתה שומע קול:"לא רע,אבל אותי אתה לא תנצח!" אתה מסתכל לכיוון הקול
ורואה פנים מוכרות ,אתה מזהה אותו כווג',מנהיג מכון פינלו.
"אני יודע שאתה מבולבל,אז יש לך 3 שאלות לפני שאני מנטרל אותך!" הוא אומר בבטחון והבנה.
מה תעשה?[/quote]
"אוקי" אני אומר ומסמן ליאנמה לעופף לידי, מוכן להתקפה.
"למה?" אני שואל, "אתה מנהיג מכון, אתה אומר להילחם נגד השחיתות ונגד המאפיה"
אני שולח את היד לתיק שלי ואוחז בפוקדורים של אלקטרובאז וקרוקאנו, מוכן להתקפה.
"ועוד משהו קטן אם כבר, למה אתה צובע את השיער שלך לבירוק? זה כול כך שנה שעברה".
-
[B][SIZE=3][COLOR=darkslategray]נדב~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]בזמן שאנחנו מדברים בלבאזור ופרסיאן התעדכנו :D[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]----------------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]אתה מוציא את בלבאזור שמשתמש באבקת שינה:"לוקסיו תתקוף עם מכת ברק ותחשמל את אבקת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]הרעל!" בוריס פוקד עליו וכך הוא עושה,הוא מחשמל את אבקת הרעל עם מכת ברק והיא לא משפיעה עליו,"גבר גבר אתה!" בוריס משבח אותו ומוסיף,"תהרוג אותו עם זנב ברזל!",לוקסרי רץ לעברו של[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]בלבאזור בעוד שהזנב שלו זוהר באור לבן בוהק,אבל בלבאזור מצליח לתפוס אותו עם גפן מצליפה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]בדקה ה90!,"בלבאזור!" הוא קורא ומחזיק בלוקסיו שמנסה להשתחרר,אך ללא הצלחה.[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=darkslategray]עומר~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]אתם מתקדמים לתוך מעמקי המבנה בלי היתקלויות,לפתע אתם רואים שלט שרשום עליו:"חדר הבוס"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#2f4f4f][B]דסו~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]"חהחההחה אתה בחור משעשע" ווג' אומר ומוסיף,"אני לא מאמין בשיטות של מאפיית בלור,אבל הבוס[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]שלהם הציל את חיי וביקש ממני עזרה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]אני חייב להזהיר אותך שאני לא חייל פשוט,ומה שראית במכון זה כלום לעומת היכולות שלי!" הוא מזהיר אותך ומוציא פוקדור מכיסו,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]אתה יכול לראות שיוצא מהפוקדור[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/259.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
-
[quote]אדם~
אתה מוציא את סידוט ולפתע החייל מתפקע מצחוק,"חעחעחעחעחע,אתה רוצה להילחם בברוגי
הג'וק עם סידוט?!",הוא נרגע ומוסיף:"כרצונך",הוא שולף מכיסו פוקדור וזורק אותו בעצמה,מהפוקדור
יוצא ששועט לכיוונו של סידוט בעודו פותח את פיו לרווחה.[/quote]
"אני מציע לך לא לזלזל במי שעומד לפניך, לעולם." קראתי בכעס "סידוט בוא נמחץ את הג'וק הזה! כדור אנרגיה, אל תוך הפה!"
-
[QUOTE=SexStyle;778590][B][SIZE=3][COLOR=darkslategray]נדב~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]בזמן שאנחנו מדברים בלבאזור ופרסיאן התעדכנו :D[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]----------------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]אתה מוציא את בלבאזור שמשתמש באבקת שינה:"לוקסיו תתקוף עם מכת ברק ותחשמל את אבקת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]הרעל!" בוריס פוקד עליו וכך הוא עושה,הוא מחשמל את אבקת הרעל עם מכת ברק והיא לא משפיעה עליו,"גבר גבר אתה!" בוריס משבח אותו ומוסיף,"תהרוג אותו עם זנב ברזל!",לוקסרי רץ לעברו של[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]בלבאזור בעוד שהזנב שלו זוהר באור לבן בוהק,אבל בלבאזור מצליח לתפוס אותו עם גפן מצליפה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]בדקה ה90!,"בלבאזור!" הוא קורא ומחזיק בלוקסיו שמנסה להשתחרר,אך ללא הצלחה.[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
איזה פרסיאן? ._.
-------
"בלבזאור, תהדק את הגפן יותר ותרסק את לאקסיו על הרצפה עד שהוא יתעלף!"
-
[quote=SexStyle;778590]
[B][SIZE=3][COLOR=darkslategray]עומר~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]אתם מתקדמים לתוך מעמקי המבנה בלי היתקלויות,לפתע אתם רואים שלט שרשום עליו:"חדר הבוס"[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
'מוזר שאין פה אבטחה' אחשוב לעצמי 'זו בוודאי מלכודת' אחשוב לעצמי ואתרחק במהירות מהמקום- אחפש חייל להלחם בו.
-
[SIZE=3][COLOR=darkslategray][B][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/iim4g3mz2yzj.png[/IMG][U][SIZE=4][COLOR=darkslategray]האיוונט[/COLOR][/SIZE][/U][/B] [/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=darkslategray]אדם~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]"כן,כן.." הוא אומר,אך סידוט שולח לעבר פיו של גרנבול כדור אנרגיה במהירות,כדור האנרגיה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]מפתיע את גרנבול ונכנס ישר לפיו,אתה יכול לשמוע פיצוץ בתוכו,"סידוטטטטטט" סידוט קורא[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]וחוגג את הניצחון שלו,לפתע הוא מתחיל לזהור באור לבן ולשנות צורה,כעבור כמה שניות אתה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]מבחין ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/274.png[/IMG]"נאזלף!!" הוא קורא בביטחון!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]"זה לא משנה כלום!" ברוגי אומר ואתה מבחין בגרנבול מסתער על נאזלף שוב!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkslategray][B]נדב~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]של עומר..[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]-------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]בלבאזור מהדק את הגפן ומצליח לעלף את לאקסיו!,"בלאט!!!" בוריס צועק בקול ובורח מהמקום[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]במהירות מפחידה בעודו משאיר את לוקסיו פצוע. 'בנאדם זבל' אתה חושב לעצמך וממשיך בדרכך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]בלי יותר מידי עיכובים אתה מגיע למקום בו רשום:"חדר הבוס",אתה רואה את ריטסוקה לידך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkslategray][B]עומר~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]אתה מהרהר לך במקום ולפתע רואה את "ג'וני" (נדב) מתקרב לעברך.[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=SexStyle;778617]
[SIZE=3][COLOR=darkslategray][B]נדב~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]של עומר..[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]-------[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]בלבאזור מהדק את הגפן ומצליח לעלף את לאקסיו!,"בלאט!!!" בוריס צועק בקול ובורח מהמקום[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]במהירות מפחידה בעודו משאיר את לוקסיו פצוע. 'בנאדם זבל' אתה חושב לעצמך וממשיך בדרכך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]בלי יותר מידי עיכובים אתה מגיע למקום בו רשום:"חדר הבוס",אתה רואה את ריטסוקה לידך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"היי ריטסוקה, כדאי שנלך ביחד, נוכל לעזור אחד לשני ויהיה יותר קל להפיל מאפיונרים כשאנחנו שניים נגד אחד" אני אומר לו ומתקרב אליו.
"שניכנס?"
-
[quote]דסו~
"חהחההחה אתה בחור משעשע" ווג' אומר ומוסיף,"אני לא מאמין בשיטות של מאפיית בלור,אבל הבוס
שלהם הציל את חיי וביקש ממני עזרה.
אני חייב להזהיר אותך שאני לא חייל פשוט,ומה שראית במכון זה כלום לעומת היכולות שלי!" הוא מזהיר אותך ומוציא פוקדור מכיסו,
אתה יכול לראות שיוצא מהפוקדור.
מה תעשה? [/quote]
"מרשטומפ" אני חושב לעצמי, "הוא מהווה בעיה, מתקפות חשמל לא פועלות עליו וזה אומר שאלקטרובאז
בחוץ", "אוקי!" אני צועק ליאנמה שעדיין בחוץ, "תעלה למעלה ותשתמש בסופרסוניק, בחלל כזה קטן זה
בטוח יפגע בו! לאחר מכן רק עליו עם מתקפת כנף!
-
[B][SIZE=3][COLOR=darkslategray][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/iim4g3mz2yzj.png[/IMG][U]האיוונט[/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=darkslategray]דסו~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]יאנמה תוקף עם סופרסוניק ואתה מבחין בגלי הקול נעים מפיו של יאנמה לכיוון של מארשטומפ,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]"מארשטומפ,אל תתרגש ותתחפור כדי להתחמק מגלי הקול!" ווג' אומר ומארשטופ חופר מתחת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]לאדמה ומתחמק מגלי הקול,"עכשיו תצא ותירה אקדח מים!" ווג' מסביר לו והוא יוצא במהירות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]בעודו יורה זרם מים חזק מפיו לכיוונו של יאנמה,באותו זמן יאנמה יורה בום-על קולי שמתנגש[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]באקדח המים!,המתקפות משתוות ונוצר מצב שהמתקפות מבטלות אחת את השניה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]"היי ריטסוקה, כדאי שנלך ביחד, נוכל לעזור אחד לשני ויהיה יותר קל להפיל מאפיונרים כשאנחנו שניים נגד אחד" נדב אומר ומתקרב אליך.
"שניכנס?"[/COLOR] [/SIZE]
-
[quote=SexStyle;778652][B][SIZE=3][COLOR=darkslategray][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/iim4g3mz2yzj.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]"היי ריטסוקה, כדאי שנלך ביחד, נוכל לעזור אחד לשני ויהיה יותר קל להפיל מאפיונרים כשאנחנו שניים נגד אחד" נדב אומר ומתקרב אליך.
"שניכנס?"[/COLOR] [/SIZE][/quote]
"אממ..." אומר מעט חושש "אני חושב שזו מלךכודת. אני לא חושב שכדי שנסתכן. בוא פשוט נלך למקום אחר" אומר לו ברצינות
-
[B][SIZE=3][COLOR=darkslategray]נדב ועומר~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]"אממ..." אומר מעט חושש "אני חושב שזו מלךכודת. אני לא חושב שכדי שנסתכן.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]בוא פשוט נלך למקום אחר" עומר אומר לנדב ברצינות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]נדב ועומר מתכוננים לעזוב את המקום כשלפתע הדלת נפתחת,מהדלת יוצא בחור בשנות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]ה20 לחייו ולידו פוקימון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr064.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/59.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]הוא מבחין בכם ושואל בזלזול:"פולשים אה?.. אז.. יש לכם מילים אחרונות?".[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=SexStyle;778700][B][SIZE=3][COLOR=darkslategray]נדב ועומר~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]"אממ..." אומר מעט חושש "אני חושב שזו מלךכודת. אני לא חושב שכדי שנסתכן.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]בוא פשוט נלך למקום אחר" עומר אומר לנדב ברצינות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]נדב ועומר מתכוננים לעזוב את המקום כשלפתע הדלת נפתחת,מהדלת יוצא בחור בשנות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]ה20 לחייו ולידו פוקימון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr064.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/59.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]הוא מבחין בכם ושואל בזלזול:"פולשים אה?.. אז.. יש לכם מילים אחרונות?".[/COLOR][/SIZE][/quote]
"הצילו?" אומר בלחש ואסתכל על נדב מפוחד 'כוסעמק ידעתי שהייתי צריך לברוח מפה כעוד יכולתי' אחשוב לעצמי בקדחנות ואצעד צעד אחורה לראות מה שותפי יעשה.
-
[QUOTE=SexStyle;778700][B][SIZE=3][COLOR=darkslategray]נדב ועומר~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]הוא מבחין בכם ושואל בזלזול:"פולשים אה?.. אז.. יש לכם מילים אחרונות?".[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"כן, יש לי..." אני ממלמל ומסתכל על עומר.
אני מסתכל שוב על האיש שמולנו, ומרוב הלחץ אני צועק "יש לי זין קטן!".
'יופי, אחלה מילים אחרונות' אני חושב לעצמי כשאני חושב.
אחרי מחשבה קצרה אצליח להגיע לרעיון.
אני מוציא את הפוקדור של דריפלון.
"דריפלון, צא! תשתמש בפיצוץ!" אני צועק, ולאחר שהוא מתפוצץ אני מנסה להחזיר אותו כמה שיותר מהר לפוקדור, אני תופס לעומר ביד ומתחיל לרות איתו משם כמה שיותר מהר לפני שהעשן מתפזר.
-
[B][SIZE=3][COLOR=darkslategray]נדב ועומר~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]"הצילו?" עומר אומר בלחש בעודו מסתכל על נדב מפוחד,הוא צועד צעד אחורה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]אחרי כמה שניות של שקט נדב מפר את הדממה:"כן, יש לי..." הוא ממלמל ומסתכל על עומר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]הוא מסתכל שוב על מנהיג צוות בלור, ומרוב הלחץ הוא צועק "יש לי זין קטן!".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]במהרה הוא מוציא את הפוקדור של דריפלון.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]"דריפלון, צא! תשתמש בפיצוץ!" נדב צועק,ובורח ביחד עם עומר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]הפיצוץ פוגע בארקניין,"ארקניין" הוא צועק בעצבים,הוא תופס את דריפלון שלא מצליח לחזור לכדור[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]שלו ודורך עליו,אתם יכולים לראות את גופו נשבר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#2f4f4f]מה תעשו?[/COLOR][/SIZE]